bu arada oğlum meşhur oldu kızlarrgazeteye çıktık =)))))
posta gazetesine mail atmıştım resmini dün yayınlamışlar .. sizlerde yapabilirsiniz..
bi hatıra olarak kalır.. ileride hoşuna gider bebişlerimizin..
Eki Görüntüle 805763
hg burcucum bnm şahsen bebişim iyi sayılır şükür zamanla kilo alımı yavaşlarmış sıkıntı etme bnm iyi gibi geçen ay 1300 gr almıştı 20 gün aradan snra 700 gr almış kontrolümüz var bu hafta 22sinde ayın bakalım kaç olucak ama ek gıdadan ve diş sorunları başlayınca zayıflarlar sıkıntı etme her bebek çok kilo alıcak die bişi yok doktorunuz iyi diosa iyidir emmesede sağ sütün azalmasın ben biberonlada versem sağdığım sütü mememi bırakmadıoyyy kızlar herkesciklere merhabalar
buraya gelmeyeli ne kadar uzun zaman olmuşş sohbetinize maşallah diyorum
umarım herkes ve bebişleri iyidir
ben çok yorgunum kızlar ya bizim ki gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor
taş çatlasa yarım saat ve uyku aralıkları çok fazla 2-3 saate bir uyuyor zaten
kilo alımı bu ay çok az olmuş neredeyse 400 gr niye böyle oldu ki
eskiden ayda 1 alıyordu uyumadığı için mi acaba
aslında görüntüsü zayıf değil ama 5.600 gr boyu da 64 cm
sütüm de var ama bizimki emmek istemiyor çoğu zaman
ya da bir kaç dk emip bırakıyor
böyle olunca da süt azaldı sanırım
sizinkiler nasıl
cnm zaten mamalar kabız edio bebeleri ben 2 -3 günde 1 veriorum pişman oluorum kabız oluyo yavrum hemen oturup tepesinde kaka yapsın die gözüne bakıorumkızlar bu aptamil conformil çok fena gaz yaptı, bi de çocuk durmadan kusuyordr.u aradım ulasamadım ne yapsam ki hastaneye mi götürsek? kusma yapar mı mama?:18::18::18:çocuğun bakışları değişti keyfi kaçtı yaa
hayırlı olsun canım bizde kesmeyi düşünüyoruz doktorumuz kesin dedievde babası makine ile traş etti. ben kucağımda tuttum. hiç ağlamadı maşallah paşam :)
bu dönemlerle alakalı bi durum canım bnmde 2,5 ayında başladı kusmaya devam ediokızlar bu ara benm oglumda cok kusuyo
mama vermıyorum ben belkide bu dönemleriyle alakalıdır
ay evet bişeyler uydurucaz artık
cnm herkes internetten arkadaş buldum deyince aynı şeyi düşünüyo iştebide görümceke çok açıklamak istemiyorum sonra girer nete bulur burayı falan çünkü yazdığımiz şeylerle az çok kendimizi ele veriyoruzneyse eğer bulusursak bi yolunu bulmaya çalışıcam
Benimde oglum dizlerimde, yeni uyudu daha.oglumu okula götürdüm, yağmur yagiyodu eve ancak yetiştim bebisle.evi supurdum(silemedim), 2 posta çamaşır astım. Mutfagi topladım ama aksama yemek yok henüzkatlanacak çamaşır var.biraz utu var.var da var..is cok ama yüreğim yok. stress oldum yinee:26: kolay gelsin sanada cnm
selam kızlar nasılsınız bn arada bir cöö deyip kaçmak zorunda kalıyorum oğlum sabahçı 6.30 onu geçiriyorum kızım koca gece ayakta temizlikti yemekti öğleden sonra oğluşumun dersleri fırsat olmuyor ama burası alışkanlık yaptı bende yazamazamda okumaya çalışıyorum gerçi çok hızlı ilerliyorYok tatlım ağzımı bozsam çoktan bozardım da bana yakışmaz. Ama mesafemi koydum resmi davranıyorum o da kuduruyor oh çatlasın. Kız tek ayak üstünde ne yalanlar atıyor şaşıp kalıyorum. Ama ona sorsan çok saf kıyamam. Papucumun safı. Bu arada benim kız uyudu ama indiremiyorum ayağımdan ya hemen uyanıyor halbuki senin gibi bir ton işim var üf
çok tatlı maşallah
erkeğe de bak sen kot giymiş .. kot pantolonunu sevsinler ..
resimlerin altına yorum yazınca blogda görünüyomuş..
o yüzden yazmadım canım ..
yaaa geçmişi takip etmeye çalıştım ama aklımda hiç bişii kalmadı affedin:26:
daha doğrusu kafamı toparlayammıyorum bir kaç gündür. sanırım büüyme atağı geçiriyoruz ve gece uykumuz kalmadı pek
uykusuzluktan dikkatimi toplayamıyorum haliyle.
en iyiysi ben bugün temiz bi sayfa açayım geçmişe sünger çekeyimhadi hepimiz yapalım bunu hıı ne dersiniz
bayılazağıııııım şimdiZeynoo amin canım. . Ins görürüz evlatlarimizin o guzel günlerini cümleten
50-60 larda burda olmakk:44:malzeme bayagi bol olur o zaman bakgelin- damat adaylarinin ve dünürlerin dedikodusu , haftalik popüler film-dizi yorumlari falan, ust-karsi komşu ve emekli eşlerden yakınma seanslari kv ler biter, geriye gorumce- elti muhabberleri kalır
Bayagi renkli gecer günler baksana
Bu arada saçlarının işi tam olarak bitmemiş cnm, ben bittiğini düşünmüştüm
Ee bitince görüşürüz o zaman
Kızımı yıkadım ooh mis gibi oldu şimdi de uyutmaya çalışıyorum ama pek niyeti yok. Bu arada geçen gün benim zilli kv sırıta sırıta geldi ay ne pişkin kadın.. gayet mesafeli davranıyorum o da ikide birde soruyor bir şey mi yaptım ben diye. Ebeninkini yaptın dicem o olucak tövbe tövbe ağzımı bozduracak deli manyak
bilmem anlatabildim mi?
ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi
bende şöyle anladımben anladım sanki...
bugün sabah çok mutlu uyandım..
giyindim süslendim ..
gezmelere gidicem ..
hepinizi seviyorum..
öpüyorum..
doğrumu anladım acep??
taliaa çooook hoşsun kız vallabiliyordum canim en cok geveze benim baksana dun geceden beri bu saate kadar 1 sayfa ilerlemiss
canım hoşgeldinSelam kızlar nasıldınız bakım ben pek giremiyoruz süze maşallah nasıl yetişiyorsunuz
Benimde oglum dizlerimde, yeni uyudu daha.oglumu okula götürdüm, yağmur yagiyodu eve ancak yetiştim bebisle.evi supurdum(silemedim), 2 posta çamaşır astım. Mutfagi topladım ama aksama yemek yok henüzkatlanacak çamaşır var.biraz utu var.var da var..is cok ama yüreğim yok. stress oldum yinee:26: kolay gelsin sanada cnm
Yok tatlım ağzımı bozsam çoktan bozardım da bana yakışmaz. Ama mesafemi koydum resmi davranıyorum o da kuduruyor oh çatlasın. Kız tek ayak üstünde ne yalanlar atıyor şaşıp kalıyorum. Ama ona sorsan çok saf kıyamam. Papucumun safı. Bu arada benim kız uyudu ama indiremiyorum ayağımdan ya hemen uyanıyor halbuki senin gibi bir ton işim var üf
benim esim sizden haberdar arkadaslarimla konusuyorum dedigimde hemen biliyor sizle yazistigimi
oooooooo masallahhh cnmm sen isi bitirmisin bilee ben okadar ayrintiya bile girmedim utuymus camasirmisss ooooo onlar saymadim bile:26::26:kizim uyand o duzeysel yapilacak islerde kaldi artik ohhhhh saol cnm sanada kolayyy gelsinnnn
Redbul..oglusun cok tatlı. .maşallahAllah bağışlasın..
Yatağında ne güzel gerilmiş öyle
Yorumu buraya ekledim, takipte gorunmesin diye
Albumun ozel olduğunu düşündüm, ekledim seni ama sen okeylememissin diye görememisim
hayret geçmiş birikmemiş
bayılazağıııııım şimdi
ilahi ase sen ne ol emi
sen kv tam bi komedi bu pişkine sende pişkin pişkin davranmalıydın ya hade neyse
bende şöyle anladım
oooooh mis gibi mis
hava öyle güzelki çook mutluyum
hepinizi çooooooooooook öpüyorum
eskiden pek bi bakımlıydım (şimdi çocuktan dolayı salıvermişiz)
geçmişe gidiyorum
geçmişi okuyup geliyorum
MERHABA (bunun başta olması lazımdı neyse olmuş bi kere)
taliaa çooook hoşsun kız valla
bu arada iyi tespit bende şaşırdımgeçmiş birikmemiş meğer sen yokmuşun
canım hoşgeldin
nasılmı yetiştiriyoruz veriyoruz kv nette giriyoruz oooh mis
neee birileri işten mi bahsetmiş:126::126::126::126::126::126:
ivetttttt yemek olsa iyidii simdi benimki gelir elleinden öper yemekYok canım biliyoruz seni..hamileyken bahsettin zaten durumdan
Hergun sen karni burnunda hamileyken, annen icin ne zahmetlere girdin
Herkes yapmaz bunu..
Onca şeye rağmen de karşı tarafin tavrida hos degil.sen ne yapacağını pek ala bilirsin zaten
Bebek uyudu indireyim dedim ama kiprasip duruyor ya
geri almak durumunda kaldim.o uykusunu alsin bari, is te kalsin
Yalnız sırtım ağrıdı ya:26:
Seni fıstık banyo da yapmış halbuki, şöyle deliksiz uyusular ne var sanki dimi
Yok taliam ya..hersey yarım kalıyor
Bitirsem bile, evde büyük cocuk olunca bilirsinki hersey yeniden bozuluyor
Kısır döngü
Sende kızının uyanmasini bekliyordun, al iste gözünaydın
Artik yarına bizim islerr.. ama yemek olsaydı iyiydii
bende o programi izliyordum baya guzel bilgiler edindim gecmis bolumunu izleme olanagi olan izlesin :)))
oyyy oyy canim cidden kötu bir zamanlama olmus cok gecmis olsun allah yardimcin olsun canim insallah pamukcuk cabuk gecer benim soyledigim kremi aldinmi yoksa doktormu yazdi yenisini :))
Bu aralar gece huzursuzluklari başlamış genel olarak. .neden acaba:26:Teşekkür ederiz teyzesiâmin canım hepimizin bebişlerini inş
dönencesiyle oynuyordu bayılıyordu ama artık hiç sevmiyor oyun minderi zamanı geldi.
Ay canım geceden beri bi huysuzdu giremedim bi türlü yada girdim hop geri çıktım onun için geç oldu sorry
Ayriyetten çok teşekkür ettim ince düşünceli arkadaşlarım benim fotonun altına yorum yazılı ca göründüğünü bilmiyordum
bak gordunmu didim ben dolduruyom gecmisisimdi ýazamadim mlsf kizim durmadi simdi kolumda miz mizlaniyor
ivetttttt yemek olsa iyidii simdi benimki gelir elleinden öper yemekcocuk durmadi yapamadim ühü ühüü :26:
tmm hayatim ben yaparim simdi birseyler
eee napim hergun ayni sey biktim bende iyicee dimii
bak gordunmu didim ben dolduruyom gecmisisimdi ýazamadim mlsf kizim durmadi simdi kolumda miz mizlaniyor
ivetttttt yemek olsa iyidii simdi benimki gelir elleinden öper yemekcocuk durmadi yapamadim ühü ühüü :26:
tmm hayatim ben yaparim simdi birseyler
eee napim hergun ayni sey biktim bende iyicee dimii
Esraaa, Napiyorsunuzz..Nasılsıniz cnm:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?