2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay evim şahane buralara da gelse ya ne güzel bir oda komple yenileniyor ben olsam hangi odamı değiştirirdim acaba

Redbul..oglusun cok tatlı. .maşallah Allah bağışlasın..
Yatağında ne güzel gerilmiş öyle
Yorumu buraya ekledim, takipte gorunmesin diye
Albumun ozel olduğunu düşündüm, ekledim seni ama sen okeylememissin diye görememisim

seni yerim paşaamm ne güzel hatıra olmuş cnm ya maşallah topaç topaçç
hg burcucum bnm şahsen bebişim iyi sayılır şükür zamanla kilo alımı yavaşlarmış sıkıntı etme bnm iyi gibi geçen ay 1300 gr almıştı 20 gün aradan snra 700 gr almış kontrolümüz var bu hafta 22sinde ayın bakalım kaç olucak ama ek gıdadan ve diş sorunları başlayınca zayıflarlar sıkıntı etme her bebek çok kilo alıcak die bişi yok doktorunuz iyi diosa iyidir emmesede sağ sütün azalmasın ben biberonlada versem sağdığım sütü mememi bırakmadı
cnm zaten mamalar kabız edio bebeleri ben 2 -3 günde 1 veriorum pişman oluorum kabız oluyo yavrum hemen oturup tepesinde kaka yapsın die gözüne bakıorum
evde babası makine ile traş etti. ben kucağımda tuttum. hiç ağlamadı maşallah paşam :)
hayırlı olsun canım bizde kesmeyi düşünüyoruz doktorumuz kesin dedi
kızlar bu ara benm oglumda cok kusuyo
mama vermıyorum ben belkide bu dönemleriyle alakalıdır
bu dönemlerle alakalı bi durum canım bnmde 2,5 ayında başladı kusmaya devam edio

Yok tatlım ağzımı bozsam çoktan bozardım da bana yakışmaz. Ama mesafemi koydum resmi davranıyorum o da kuduruyor oh çatlasın. Kız tek ayak üstünde ne yalanlar atıyor şaşıp kalıyorum. Ama ona sorsan çok saf kıyamam. Papucumun safı. Bu arada benim kız uyudu ama indiremiyorum ayağımdan ya hemen uyanıyor halbuki senin gibi bir ton işim var üf

benim esim sizden haberdar arkadaslarimla konusuyorum dedigimde hemen biliyor sizle yazistigimi

oooooooo masallahhh cnmm sen isi bitirmisin bilee ben okadar ayrintiya bile girmedim utuymus camasirmisss ooooo onlar saymadim bile:26::26: kizim uyand o duzeysel yapilacak islerde kaldi artik ohhhhh saol cnm sanada kolayyy gelsinnnn

selam kızlar nasılsınız bn arada bir cöö deyip kaçmak zorunda kalıyorum oğlum sabahçı 6.30 onu geçiriyorum kızım koca gece ayakta temizlikti yemekti öğleden sonra oğluşumun dersleri fırsat olmuyor ama burası alışkanlık yaptı bende yazamazamda okumaya çalışıyorum gerçi çok hızlı ilerliyor

çok tatlı maşallah
erkeğe de bak sen kot giymiş .. kot pantolonunu sevsinler ..
resimlerin altına yorum yazınca blogda görünüyomuş..
o yüzden yazmadım canım ..

Teşekkür ettik tetesi
evet yaa evde çıtçıtlı bir bodi dışarda şort tişört miss gibi geçirip gidiyorduk
bi kaç haftadır kot uzun kollu giyiniyorduk ama buz oldu burası resmen artık bunlarda kurtarmaz
tulum giyinecek paşam artık mecbur hiçde sevmiyor öle kat kat giyinmeyi
ondan sonra bide mecbur araba koltuğuna giriyor deliriyor delirtiyor

hayret geçmiş birikmemiş

bayılazağıııııım şimdi
ilahi ase sen ne ol emi
sen kv tam bi komedi bu pişkine sende pişkin pişkin davranmalıydın ya hade neyse

bilmem anlatabildim mi?

ben bile anlamadım ne anlatmak istediğimi
ben anladım sanki...
bugün sabah çok mutlu uyandım..
giyindim süslendim ..
gezmelere gidicem ..
hepinizi seviyorum..
öpüyorum..
doğrumu anladım acep??
bende şöyle anladım
oooooh mis gibi mis
hava öyle güzelki çook mutluyum
hepinizi çooooooooooook öpüyorum
eskiden pek bi bakımlıydım (şimdi çocuktan dolayı salıvermişiz)
geçmişe gidiyorum
geçmişi okuyup geliyorum
MERHABA (bunun başta olması lazımdı neyse olmuş bi kere)

biliyordum canim en cok geveze benim baksana dun geceden beri bu saate kadar 1 sayfa ilerlemiss
taliaa çooook hoşsun kız valla
bu arada iyi tespit bende şaşırdımgeçmiş birikmemiş meğer sen yokmuşun

Selam kızlar nasıldınız bakım ben pek giremiyoruz süze maşallah nasıl yetişiyorsunuz
canım hoşgeldin
nasılmı yetiştiriyoruz veriyoruz kv nette giriyoruz oooh mis

neee birileri işten mi bahsetmiş:126::126::126::126::126::126:

Yok canım biliyoruz seni..hamileyken bahsettin zaten durumdan
Hergun sen karni burnunda hamileyken, annen icin ne zahmetlere girdin
Herkes yapmaz bunu..
Onca şeye rağmen de karşı tarafin tavrida hos degil.sen ne yapacağını pek ala bilirsin zaten

Bebek uyudu indireyim dedim ama kiprasip duruyor ya
geri almak durumunda kaldim.o uykusunu alsin bari, is te kalsin
Yalnız sırtım ağrıdı ya:26:
Seni fıstık banyo da yapmış halbuki, şöyle deliksiz uyusular ne var sanki dimi

Yok taliam ya..hersey yarım kalıyor
Bitirsem bile, evde büyük cocuk olunca bilirsinki hersey yeniden bozuluyor
Kısır döngü

Sende kızının uyanmasini bekliyordun, al iste gözünaydın
Artik yarına bizim islerr.. ama yemek olsaydı iyiydii

Teşekkür ederiz teyzesi âmin canım hepimizin bebişlerini inş
dönencesiyle oynuyordu bayılıyordu ama artık hiç sevmiyor oyun minderi zamanı geldi.
Ay canım geceden beri bi huysuzdu giremedim bi türlü yada girdim hop geri çıktım onun için geç oldu sorry
Ayriyetten çok teşekkür ettim ince düşünceli arkadaşlarım benim fotonun altına yorum yazılı ca göründüğünü bilmiyordum

Son düzenleme:

bak gordunmu didim ben dolduruyom gecmisi simdi ýazamadim mlsf kizim durmadi simdi kolumda miz mizlaniyor
ivetttttt yemek olsa iyidii simdi benimki gelir elleinden öper yemek cocuk durmadi yapamadim ühü ühüü:26:
tmm hayatim ben yaparim simdi birseyler
eee napim hergun ayni sey biktim bende iyicee dimii

Saol canim insallah 1-2 güne gecer neyse ki daha yeni baslamis hemen fark ettim.. Senin dedigini dün sordum yok dediller eczaneden bugünde iyice emin olunca hemen doktora götürdüm baska birtane verdi

Taliaa; sen işini biliyosun canım..
Gel gör ki benimkinin boyle marifeti yok
8.30 a kadar zamanım var daha

Bu aralar gece huzursuzluklari başlamış genel olarak. .neden acaba:26:
Simdi daha iyidir umarım

Bende aynen birsey yapamadim bugün gelince disardan pizza falan söylesin artik neyse ki anlayisli sabah halime acidi bugün 2 kez aradi izin alip geleyim cocuga bakayim sen yat uyu dinlen diye

:18:
Ayy sen çok yaşa huysuz ve tatlı kadınniyeyse öle demek geldi içimden
Durum bendede aynen sizin gibi evi b.götürüyo koca işten çıkmış geliyor kızda okuldan gelir şimdi bende yemek bilen yok en sonunda oğlumu uykuya ikna ettim elimde kahve. Kahvaltı bile etmedim Burdayım
Yaşasın kk

Esraaa, Napiyorsunuzz..Nasılsıniz cnm:79:

İyiyim hayatim ne yapariz biz cocuk bakiyorum ayakta uyuyorum biryandan disi cikiyor diger yandan pamukcuk olmus birde uyku düzenimiz bozuldu iyice ohh miss
bugün paket geldi eve cocuk kucagim da imza atmam gerekti paketi alirken elin adamina cocugu uzatip bir tut cocugu demisim adam gözümün icine bakinca farkina vardim tutarmisiniz da degil emreder gibi tut deyince bu kesin deli hem deli hemde kaba demistir icinden allah bilir..
Sen nasilsin canim iki cocukla nasil geciyor günler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…