2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tezimde banada yardım etsene

Çok teşekkür ederim. Evet walla sağlık gibisi yok. Gerisi boş şeyler . Bu gün okudum sen totoyu yaymış kk fink atıyormuşsun
İTİNAYLA TEZ YAZILIR
tabelası asacağım boynuma
kocam yetmedi bide sen gel yavru ceylan
bana bi faydası olacak mı (para sayan sarı kafa)

çocuğun okul zamanı kötü olmuş ya. Türk okulları varsa oraya gönderirsiniz 3 yıl az bir zaman değil. Hem yeni bir dil öğrenir
Sen çalışmıyorsan gül gibi bakarsın çocuklarına hiç dert etme. Tek sıkıntınız okul onuda halledersiniz inşlh. Keşke bizde eşimle gitseydik bu kadar panik yapmazdım. Biri gidip biri kalınca sıkıntı oluyor

canım öncelikle oğlişine geçmiş olsun
sonra da ay göstermezsen gösterme fotonu ben de merak etmiyorum zaten artık
(maili bana da gönderin hee )

ya cok teşekkür ederim içim o kadar rahatladıki demekki benimle aynı şeyi yaşayan biri varmış içim rahatladı valla

canım benimkide 12 haziran dogumlu aynı senin anlattıgın gibi sağ eli ile ben göstermezsem hiç incelemiyor sanırım normal bir durum

heyy millet ben geldim. gelmicektim ama çocuğu uyuttuğumdan beri , sanırım 3 saattir börek yapıyorum. yaptım attım buzluğa. çok yorgunumm. ayaklarım ağrıdı. dinlenirken yazım dedim.

niran ben sana çoklu alıntı yapma demedim mi?

lover senin branşın ne. buluştuğumuzda sorcaktım ama fırsat olmadı yaa

ase sende hiç geçmişi okumuyorsun soruları yanıtlamıosun rezene profil rsmini sormuş. onu ben anladım gerçi. kırmızılı bi kadın var orda. bende senin nickini merak ediyorum. daha öncede sormuştum :26::26: bugünlerdenaralıkla görüşüo musun bide onu sorayım

ay evet o çizme olayını bende yaşadım sinir olmuştum ne olacaksa çizmenin içinde evet ana kucağı hostese rica ettim bununla binebilirmiyim diye tabiki dedi yan koltuğumdaki yolcudan rica edip başka koltuğa geçmesini sağladı bebek koltuğunu o koltuğa sabitledi arabada ki gibi o şekilde gittik kalkışta ve inişte kucağıma aldım diğer zamanlarda pusette yattı kızım bende thy ile uçtum

Oglum pamukcukmu oluyor diye süphe vardi icimde kac gündür bugün baktim dili daha fazla beyazlamis aldim kostur kostur doktora getirdim kapanmadan

öncelikle hepinize iyi geceler .ben bir şey sormak istiyorum haziran anneleri buluştunuzmu ? beylikdüzünde oturuyorum ve burda hiç arkadaşım yok. eger buluşursanız bende dahil olmak istiyorum.:)))

Iyi yapmışsin, ellerine sağlık
Bende yeni oturdum isten güçten

Canım yaa, vallahi gördüğümu yazıyorum
Bazen geçmiş cok birikiyor, detaylı takip edemiyorum inano yüzden arada kalıyor demek
Cok afedersiniz. .rezene kusuruma bakma sende cnm
Evetttt sorulari alayimm
Evet profil resminde kırmızıli bi hatun var, kırmızıda şemsiyesi ve şapkası(Kırmızı rengide sevmem ne alaka bu resme ısındım bilmemsevdim yani.uzun zamandır kullaniyorum)
Nickimde bir tatlandırıcı adi.orjinali asesülfam-K aslında ben kırptım
Bga yla sık sık msjlasiyoruz.bir düşük yapmıştı, ama simdi yeniden hamile cok şükür. Kalp atışlarinida duymuş,bulantısı cokmus sadece..

Son düzenleyen: Moderatör:
ase seni yakaladım
bu 3. soruşuum ama sen görmedin sanırım
avatarındaki resmin ne olduğunu merak ediyorum bir türlü çözemedim yavvv

Canım yaaa..hemde kac kez yazmışsın:26:
Cok afedersinncoluk cocuktan zırt pirt girip çıkıyorum
Geçmişte birikince detaylı okuyamayabiliyorum.kusuruma bakma lutfen
Kırmızıli bi hatun var avatarda.sapkasi ve semsiyeside kirmizi. Sapkasini tutuyor bi eliyle
Biraz karartılı olunca secilemiyor sanırım

Offff off bende bakıcı bulmak zorundayım ve öyle korkuyorum ki kötü birome catarsam diye sonuçta minicik bebek ağzı var dili yok eziyet etseler söyleyemezde of yazarken bile içim sızladı Allah korusun ben katil olurum kızlar bana bi akıl verin ben nasıl bakıcı bulucam ve bu kamera sistemini nasıl kurucam çok sinirlerim bozuk düşünmekten deli olucam , k.valide de uzun süreli bakamaz kadının kendi evinde de sorumlulukları var ve migdeden hasta yediğini kusuyo kadıncagiz ben zaten çok uzun süre bakmasını istemiyodum ama şimdi de o da bakamam deyince içimi korku sardı

Canım is yerinde memur bayanlardan fikir al
Kulaklari delik olur onların, belki memnun kaldıkları çalıştıkları sana onerebilecekleri bayanlar olabilir
Guvendigin sevdigin bi komşunlada (gönüllü olan biri olsa) bu konuda anlassan ne guzel olur aslinda
Birisine baktirsan bile en azından kv de zaman zaman gelip göz kulak olsa, evinde bulunsa iyi olur
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsin inş
(Kamera sistemini kuran işyerleri var, esin ulaşır onlara. Ne tip,kac kamera
düşünürsen ona gorede fiyat çıkar. Kolay is yani o dert etme )

Sende ne zaman evine geçeceksinn canımm. .
daha evine dönemedinnde, ozlemissindir evinii

Ben hala cozemedim ne nedir diye
bu arada gerdonusum cok sagol sonunda sayende ulastim aseye

saol canim iyi gecti sorunsuz geldik cok sukur
gittik canim mersine gittik orasida gayet guzeldi denize fln girdik kizimla keyfi yerindeydi
cocuklar cok guzel vakit gecirdi eglendiler.
kizimda cok iyi teyzesi herkesde olan sikayetler bizdede var uyku sorunu dis cikartma olayi buyume atagi emmeme problemi fln derken zaman geciyor iste:)) 400 da az degil cnm bebeilsr 5. aya giriyorlar artik kilo almalari yavasliyor ay canim yavas alsinlar hem benim kizi simdiden tasiyamicak hale geldim ben suan sanki 10 kilo gibi cok agir geliyorr ama okadar olmadi eminim en son 660 grdi bu ayin basinda tartilmistik en son :)) kendini sorun edip olan sutunude azaltma canim önemli olan kilo almasi degil saglikli olmasi bunu asla unutmaa :))

aaaaaa geldigimde bir sürü kisi vardi burda ben gecmisi bitirene kadar kimse kalmamis cokta olmadi ya yarim saat gecti sadece ((
niye herkes gitti yaa ben iki gundur kimseyle sohbet edemiyorum yaa

geri dönün beni burda tek basima birakmayinn

bende bugun cocuklari esime biraktim aksam gezmesine gittim saat 9 gibiydi kizmda dahil hepsi ayaktaydi hala birakip kactim komsu gezmesine gittik annemle ve arkiyle eve geldim 12 ye geliyordu hepsi misil misil uyuyorr ohhh cok iyi geldi banadaa cocuksuz gezmeyi özlemisim yaaa valla

Taliaa; sen işini biliyosun canım..
Gel gör ki benimkinin boyle marifeti yok
8.30 a kadar zamanım var daha
isimi biliyorumda herzaman sökmüyor ters tepiyor bazen mana ne marifeti kiymali menemene talim olduk
kiz gunduz hemen ciktim esim gelmeden yakalanmadan cikim dedim yoksa internete vakit buluyorsun ama derdi niyse ciktim esimk geldi bir yere gidip birsey almasi gerekiyormus gedli gitti tekrar uzaga degil ama evin yakininda bir yere bende kizimi tekrar uyutum diye yatga yattim onu uyuturken bende uyumusum esimde gelince beni uyandirmamissbi saat uyumusum ben cocuklar gelmis okuldan o da koltuga uzanmis uyumuss bir kalktim bebegimin sesiyle uyandim oglum tv karsinda playstation oynuyor buyuk kizim masanin uzerinde ders kitaplari kardesini avutmaya calisiyor bizimkide horul horul uyuyor koltukta ortaligi ayaga kaldirdim ben uyurken sen nniye uyudun bunlari tek basina biraktin diyee ben yemek hayali kuruyorum adam yatmiss ee tabi bir guzel fircaladim hem suclu hem guclu derlerya tmm öyle oldum bugunn:26::26::26:ama bir yede hakliyidm benim uyudugumu gördugu halde yatip uyumuyacakti o da birde kizim yazik kardesine bakmaya calsiyor basimda

Bende aynen birsey yapamadim bugün gelince disardan pizza falan söylesin artik neyse ki anlayisli sabah halime acidi bugün 2 kez aradi izin alip geleyim cocuga bakayim sen yat uyu dinlen diye
ohhh seninki daha iyi anlayisliymis bak yukarda yazdim ben bizimkinin ne kadar becerekli odlugunu

canim benim cok tsk ederim sende cok yasa insallahh eee kendimi belli ediyourm galiba hem cidden hem huysuzlugum var hemde tatliyimdir vesselam
canim sende esra gibi pizzayla hallet isi yapamadigin zamanlar bu arada nereden oldugumu sormusun ben düsseldorf yakinindayim sen nerdesin canim

canim yaaa kendini hirpalama bukadarr biliyorum cok zor kolay degil ama kendinii dusunmezsen ac birakirsan sutun olmaz bebegini besleyemezsin hani ucaklarda gecen bir söz varya solunum cihazini öncelikle kendinize sonra cocugunuza takiniz diyee sen ayakta kalcaksinki oglunada yardimci olasinn
Kuzum keske mümkün olsa da kaynanani getirip atsan suraya bukadar uykusuz stressli hatun varken hazir hep beraber girip sinirimizi kaynanandan cikarsak sen de rahatlarsin bizde :)))

bende benim görumcekleri atim ortayaa gii nolurr kaygananin zaten artik kendine hayri kalmadi ama ortaligi görumcekler cok karisitiroyr eliniz degmisken onlarida cikartrin aradann:26::26:

ayy canimmm cokkkkk tsk ederimmm yaaaa ben o halimi ne kadar cok özluyorum bir bilsen o halimden eser kalmadi orda henuz ben 42 hatta 40 bedende olabilir ama 42 yi geciyordu beden giyiyordumm simdi onun kac kati oldum tahmin bile edemezsinahhh ahhhh yine okadar olsammm ne isterimm yaa bu arada sen de kiloyum diyipte citir cikanlardan olmam sakin ekle resminide görekk
beni bitek sen anlamışsın sen de yanlış anlamışsın şekeriiim
ama keşke senin yazdığın gibi olsaydııı

senin görumcekler insallah bu yazdigini görmemislerdir onlarin yaninda yaziyor birde
ay insallah canim ya artik eve gelirsinizz cidden orda burda surekli gezmek seyahat etmek bebekle cok zor oluyorr

canimya seninde allah yardimcin olsunn nereye gidiyorsunuz canim bize yakin yre gelsen ya:26:
tmm okula baslama dönemi cok kötu bir zamanlama olmus oglun icin mecburen onu gittiginiz yerde okula vermen gerekecek
diger türlü yasitlardan cok geride kalmis olurki bu cok kötu olur canim nereye gitceksiniz bilmiyorum ama oglusun 2 bir dil edinmis olur bu yönnden de bakacak olursan sansli biel sayilir 3 yil onun ögrenmesi icin yeterli bir süre :)) eger mümkün olursa oglusunun ilk okulu bitirme surecine kadar orda kalabilirseniz daha iyi olur :)) Bizim burda ilk okul 4 yil zatenn

valla en güzelini yapmışsın canım benimkide izne gelir bişiy yaptırmaz bana o uyurken sürürgede tutamadığım için sabahtan bi gırgır yerleri silebilirsem ne ala ama erken uyanırsa onu bile yapamam 15 gün kalıyor zaten millette o gelince bizden çıkmıyor resmen :) bi kahvaltı yapabiliyoruz başbaşa ve o kahvaltı sofrasında mutlaka telefon gelir müsaitmisiniz diye içimden bi rahat bırakın zaten 15gün birbirimizi görebiliyoruz desemde buyrun demek zorunda kalıyorum sonra kendi kalkar sen çocukları al odaya geç der 1 saatte evi halleder sonra o çocukları alır ben mutfağa kurabiye falan yaparım atlatırız :) yani eşleri azcıkta ev işlerine dahil etmek gerekiyor :)

çok geçmiş olsun canım

Anlaşabiliriz. Ne kadar itina, o kadar köfte

ünv. hem okudum hem çalıştım canım toplamda 782 tez hazırlamışlığım var baya baya okulu ben mezun ettim
eee hal böle olunca kendi tezimi onların abartmalarına göre kitap gibi tez olmuş :) bence hala yapılabilecek bişiyleri vardı geçen sene okuldan hocalar çağırdı işleri yokmuş herhal benim tezi kitap yapıp örnek tez olarak kullanıyorlar telif hakkı isterim dedim
bana göre o kadarda mükemmel değil ama yardıma ihtiyacın olursa elimden gelen yardımı yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…