- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
:18:
Ayy sen çok yaşa huysuz ve tatlı kadınniyeyse öle demek geldi içimden
Durum bendede aynen sizin gibi evi b.götürüyo koca işten çıkmış geliyor kızda okuldan gelir şimdi bende yemek bilen yoken sonunda oğlumu uykuya ikna ettim elimde kahve. Kahvaltı bile etmedim Burdayım
Yaşasın kk
Bu aralar gece huzursuzluklari başlamış genel olarak. .neden acaba:26:
Simdi daha iyidir umarım
İyiyim hayatim ne yapariz biz cocuk bakiyorum ayakta uyuyorum biryandan disi cikiyor diger yandan pamukcuk olmus birde uyku düzenimiz bozuldu iyice ohh miss
bugün paket geldi eve cocuk kucagim da imza atmam gerekti paketi alirken elin adamina cocugu uzatip bir tut cocugu demisim adam gözümün icine bakinca farkina vardim tutarmisiniz da degil emreder gibi tut deyince bu kesin deli hem deli hemde kaba demistir icinden allah bilir..
Sen nasilsin canim iki cocukla nasil geciyor günler
sanırım benimki büyüme atağı geçiriyor
her büyüme atağında başka huy ediniyor sadece kucakta ve memede ağzında uyuyacak yenî modada bu
sırtım uykusuzluktandanda kafam ağrıyor balalım sabr canı sağolsun geçecek
Diş zaten huzursuz eder bebegide, pamukcukta keyfini kaçırır
Maşallah topikte bebislerin dişleri erken cikacak galiba
Bi çıkmaya başlayınca zaten; çık çık bitmiyor. .biraz zorlu süreç ama gececek ins
Uyku düzenide bi oturur bi bozulur cnm ya(evden çıkınca, dis çıkartınca, hasta olunca ws)..ama seninde dinlenip enerji toplaman gerekiyor. Eşinin gönüllü oldugu zamanlari değerlendir senozellikle bebek gece huzursuz olunca zor oluyor.geçmiş olsun iyi bakın kendinize
Bizden iyilik cok sukur,uğraşıyoruz işte. .
Hatta bazen ugrasamiyoruz canım ya:))
Babasin da herzaman durmuyor keske dursa da her firsatta ona birakip dinlenebilsem, sabirli olucaz artik uzun bir süre ne yapalim. Uyku düzeni evden cikinca da bozulursun demissin nasil yani canim disari gezmeye cikardigim günlerde bile bozulurmu yani?? Eger öyleyse yandik ozaman..
Sana da kolay degil iki cocuk büyükte okula baslamis sanirim tebrik ederim bizde o günleri görürüz insallah.. Sizde kendinize iyi bakin öpüyoruz sizi
oğlum babyfirst izliyor gülücükler eşliğindee
kocacım evi süpürüyor
bende yan gelip yatmışım kk ya takılıyorum iyi miii
bu popo erir miii:26:
ne guzelll canim iste uyuyormuss sende rahat rahat uyu iste ne istiyonnbenim kizimda öyleydi canim gece bir iki kez uyanir emer heme n geri uyurdu sabahta 7 de uyaniyor suan icin yine öyle ama bu araöar cok fazla uyanmaya basladi (( ama sabah uyama saati hic sasmiyor gece 10 da fln uyuyor 2 de uyaniyor bazen 2 de uyanmaz 4 de uyanir sabahta 6-7 aarasi uyaniyor bir saat sonra fln uyuyor geri bir iki saat sonra tekrar uyaniyor bugunlerde ise sabah 11 oldumu kesinlikle yatmiyor yataktada kalmak istemiyor kalkip evde gezcez illaki
ay cok guzell cok harika bir hatira birakmisin oglusunaa
hosgeldin canim sende özlettin kendini coktandir görememistim senide :)) canim ayrica bebisinin kilosuda cok iyi boyu baya uzun ondan kilosu az cikiyordur endiselenme bence :))
canim biliyorsun bizde ucakla yolculuk yaptik burdan giderken bende snein gibi endiseliyoydum yanima sadece kuru mama aldim biberonla birlikte su fln almamistim ucaktan isterim artik diye emzirme olanagim olmazsa diye ne kadar cok endise duymustum(
yanimzada bir buyuk sise icmek icin su almistim havaalaninda ucaga binene kadar cocuklar icerler diye onuda cantada unutmusuz cok telasli bir skeilde ucaga bindik ve malesef su fln kimsenin aklina gelmedi ucaga gecis esnasinda xraydan gecerken suyu görmusler bana sordular bebek icinmi diye bende evet dedim o an agzimdan ciki verdi halbuki o asitli su duz degildi mama yapilmaz onlatmm dediler gecirdiler birsey olmadi ucakta bir guzel trye gidene kadar ictik ohh mis gibi kizimida mezirdim kalkis esnasinda cokta emmek istemiyorlar cnmm kulagi seste oluyor endeleniyor o da ne oluyor diye korku yasiyor bu yuzden emmeyi dusunmuyor benim gogsum acik kizim kucagimda gözunu kulagini acmis etrafa bakiyor emmeyi birakip neyse kalktiktan sonra inene kadar sadece emdik zatne uyumustu kalkistan sonra su istemeye gerek kalmadi
dönuste ise ben bibronuna mamasini cayini yapmistim havalaninda icsin diye yanimizdada bir kucuk sise su vardi x raydan gecerken sisenin kapagini aldilar suyu icip bitirn dedilerneyskei kucuk sise cabuk bitti ama biberondaki caya ve mamaya hic birsey demediler sanirim ebebgin esyalarina seslenmiyorlar onlara gözyumuyorlar artik eskiden öyle degildi onlarida dökturuyorlardi
kizimda dönustede emerek uyudu rahat ettim bende. sanirim sen tek basina oldugun icin emziremem diye dusunuyorsun mama neden almak istemedigni anlamadigim icin uzun yazdim bende galiba:26::26: canim hic kimseyi takma rica edersin yanina bayan versinler diye erkek vermesinler ve ayrica cam kenari olsun iste emzirmesi orda cok daha rahat oluyor dön arkanin yuzun cama dönuk sekilde al uzerne bir battaniye emzrime önlugunde varmis galiba onunla emzir kimseyide dusunme senin bebisin daha önemli utanma kimsedennya bu emzirme önlugu benim neden trdeyken aklima gelmedii burda bulamamistim orda bakim diyordum unuttum gerci bizim kaldiigmiz yerde hic birsey yoktu ya (
oyy bu abi olmus masallahhhh
Hepimiz ayniyiz canim bugün de disardan söyleyin birseyler gitsin.. Oglusun cok tatli masallah bu arada
Bende bugün kahvalti icin sandwich hazirladim birde kahve tam oturucam oglumun agzinda pamukcugu fark ettim masayi öylece birakip apar topar doktora, bekleme odasina koca bir damacana su koymuslar heralde bir 6-7 bardak su ictim ordakilerin bakislariyla bana koca bir ohaa dediklerini duyar gibi oldum icim yanmis resmen ne yapayim cocuktan su icmeye firsatim olmuyor bazan
Birde sen benim nerde oldugumu sormustum sanirim unuttum yazmayi kusura bakma ben almanya da degilim malesef avusturyadayim ama taliaa almanya da belki onunla bulusup görüsebilirsiniz yakinsa
çok tatlı oğluşun maşallah allah nazardan sakınsın paşayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?