2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Hepimiz ayniyiz canim bugün de disardan söyleyin birseyler gitsin.. Oglusun cok tatli masallah bu arada

Bende bugün kahvalti icin sandwich hazirladim birde kahve tam oturucam oglumun agzinda pamukcugu fark ettim masayi öylece birakip apar topar doktora, bekleme odasina koca bir damacana su koymuslar heralde bir 6-7 bardak su ictim ordakilerin bakislariyla bana koca bir ohaa dediklerini duyar gibi oldum icim yanmis resmen ne yapayim cocuktan su icmeye firsatim olmuyor bazan

Birde sen benim nerde oldugumu sormustum sanirim unuttum yazmayi kusura bakma ben almanya da degilim malesef avusturyadayim ama taliaa almanya da belki onunla bulusup görüsebilirsiniz yakinsa

Kuzum keske mümkün olsa da kaynanani getirip atsan suraya bukadar uykusuz stressli hatun varken hazir hep beraber girip sinirimizi kaynanandan cikarsak sen de rahatlarsin bizde :)))

Bu aralar gece huzursuzluklari başlamış genel olarak. .neden acaba:26:
Simdi daha iyidir umarım

sanırım benimki büyüme atağı geçiriyor
her büyüme atağında başka huy ediniyor sadece kucakta ve memede ağzında uyuyacak yenî modada bu
sırtım uykusuzluktandanda kafam ağrıyor balalım sabr canı sağolsun geçecek

Diş zaten huzursuz eder bebegide, pamukcukta keyfini kaçırır
Maşallah topikte bebislerin dişleri erken cikacak galiba
Bi çıkmaya başlayınca zaten; çık çık bitmiyor. .biraz zorlu süreç ama gececek ins
Uyku düzenide bi oturur bi bozulur cnm ya(evden çıkınca, dis çıkartınca, hasta olunca ws)..ama seninde dinlenip enerji toplaman gerekiyor. Eşinin gönüllü oldugu zamanlari değerlendir sen ozellikle bebek gece huzursuz olunca zor oluyor.geçmiş olsun iyi bakın kendinize

Bizden iyilik cok sukur,uğraşıyoruz işte. .
Hatta bazen ugrasamiyoruz canım ya:))

Evet sebebi bu olabilir huzursuzlugunun
Memede uyumasida zor olur senin için.
Dediğin gibi canlari sağolsun. .bugünlerde geçecek inş
Zaman cok cabuk geçiyor

kızlar bebişim 17 haziran doğumlu...ellerini yeni yeni keşfediyor ama sadece sol elini inceliyor ağzına sokuyor vs. sağ elini ancak ben göstertirsem inceliyor ama sonra hemen vazgeçiyor neden acaba? bir de agulamıyor çok fazla,agu dışında ınga gı gı gı ııııı ıhıhıhh gibi sesler çıkarıyor. sizin bebişler neler yapabiliyor? bi sorun yoktur di mi?:18:

Teşekkür ettik niran teyzesi
ben bu sarı kafaya bayılıyorum
ben yokum çünkü buraya yüklediğim resimler telefondan telefonda eşimin dogum hediyesi (hediye konusu ayrı bi konu olur onun için es geçiyorum)benim şimdi insan içine çıkacak Halim yok doğumdan sonra yani telefondaki resimlerde benim bu insan içine çıkamayan Halim'den hem bende kimseyi göremedimki taliacım hariç( bu arada talia kilo almaya başladığım Halim die bi resmin vardı ben onu cok beğendim kilo insana yakışırmı yakışmış valla her ne kadar net olmasada resimler hoş kaşınsın vesselam) öçte geçtiğimde insana benzeyen hallerimden eklerim
tahminleri alalım neye benziyorum sizce

Babasin da herzaman durmuyor keske dursa da her firsatta ona birakip dinlenebilsem, sabirli olucaz artik uzun bir süre ne yapalim. Uyku düzeni evden cikinca da bozulursun demissin nasil yani canim disari gezmeye cikardigim günlerde bile bozulurmu yani?? Eger öyleyse yandik ozaman..

Sana da kolay degil iki cocuk büyükte okula baslamis sanirim tebrik ederim bizde o günleri görürüz insallah.. Sizde kendinize iyi bakin öpüyoruz sizi

Ay sen çok yaşa emi canım ne güzel dedin zaten bir dahakine seni bizim kızlara havale ediyorum onlar sana gereken cevabı verecek dicem

beni bitek sen anlamışsın sen de yanlış anlamışsın şekeriiim
ama keşke senin yazdığın gibi olsaydııı

oğlum babyfirst izliyor gülücükler eşliğindee
kocacım evi süpürüyor
bende yan gelip yatmışım kk ya takılıyorum iyi miii
bu popo erir miii:26:

Hic deme yaa..bende aynısını diyorum.babasi bebege bakarken, oğlum gözlerini benden ayirmiyor
Sonrasinda bazi zamanlar agliyor falan, her bebege bakan kucağıma tutusturuyor yani; all annesii al seni istiyo- diye
Bende diyorum eşime, sende uzun uzun dursa ne var sanki;kapidan girince; "oglusun seni ozlemis, al babasıııi" diye kucağına tutustursam

Uyku duzeni icin; her dışarı çıkınca değil tabiki canım bazi durumlarda.misal bir yerde misafir olursun, saga sola bakmaktan yada sesten uyuyamaz bebek uyku saati kaçar, bozulur
Yada dışarda yemek yerken ..yani evde kendi yatağında ,sessizlikte boyle bi uyku düzeni oluşturunca; evden çıkınca bozulabiliyor
Ortam değişikliği bazı zamanlar huzursuz ediyor bebeği. .

Kiss gezmiicekmiyiz..tabiki gezecegizz
Öyle oyle buyuyecekler istee

Onlarda büyüyüp ,okullu olup sınıfları dolduracaklar:))
Cok teşekkür ederiz. .o guzel günleri cümleten görelim ins esracım

Son düzenleyen: Moderatör:
ayın 2sinde bi aksilik olmazsa eşim izne çıkıyor
bu ay sonuda dayım yurtdışından eşini çouğunu toparlayıp temelli tr dönüyor
eşim geldimi evde bi iş yaptırmaz anlaşılan oki bayram temizliğini ay sonuna kadar halletmem lazım
iki çocuklada nerdeyse imdat diyeceğim

Arkadaşlar chicco bebek telsizi garanti belgesiyle kutusuyla satıyorum az kullandım yepyeni duruyo satmak istemem alt katımda bizden 15 gün sonra doğmuş bi bebek var frekansımız karışıyo ilgilenen varsa özelden bana yazabilir !!!

teşekkür ederis :)

sekerler bebeğime oda düzenliyorum ama karar veremedım sizler bebek odası fotoraflarınızı yüklermisiniz benimde fikrim olsun :)

Sanada teşekkür ettik teyzesi ahh canım laf olsun die sordum zaten ne kusuru ancak aynı şehirlerde olursak görülebilir odaok zor bir ihtimal talia çım sen hangi şehirdesin inş bana yakınsındır çok heyecanlardan şimdi
canım senin ve zeynonun önünde eğiliyorum Allah yardımcınız olsun yalnız eziyeti çocukla uğraşmak zor benim kızım da çok eziyetiydi hiç uykusuz kaç geceyi üst üste geçirdiğimi bilirim ama iyice tükendiğimde kayınvalidem yada görümcelein bakardı kızıma uyurdum bi kaç saat altı ayda 25kilo vermiştim öğünleri unutup bidaha çocuk isteginde 10senede oluştuçok şükür oğlum kızım kadar huysuz değil şükür geçiyor sabr kuzularımızın canı sağolsun herşey gelip geçiyor bi bakmıştın büyümüş bu uğraşın içinde tadını çıkarın bebekliğine dair bol bol hatıralar kaydedin benliğinize büyüdüğünde insan özlüyorbebekliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…