- 2 Eylül 2012
- 349
- 0
- 66
belli zaten deilsin 17 yaşında master !! yok artık..
bi kız vardı hayat nick li topiğin en küçük annesi diyoduk diğer topikte vardı..
17 yaşında kv ile kalıyodu .. ben seni burda görüyorum hep o sanıyorum ..
yanlışmı hatrlıyorum acaba kızlar nicki farklımıydı kimdi o .. nereye gitti .. ne oldu onaa .. :18:
bana hayatı bulun uleeyynn:99::99:
kuzum mesaj kutunu boşaltman lazım sanırım sildin ama yetmedi hala dolu diyor, mesaj gitmiyor sana:44:
sağolasın cnm ya artık bir evime dönim komşulara site Yönetimine haber salcam komşularlada pek bi ilişkim olmadi ki ben çalışıyorum ya o yüzden evde olmadığımdan ama komşularımdada o isteği göremedim zaten. Ben aşure Gününde aşure dağıtmistim bön bön suratıma bakmışlardıCanım is yerinde memur bayanlardan fikir al
Kulaklari delik olur onların, belki memnun kaldıkları çalıştıkları sana onerebilecekleri bayanlar olabilir
Guvendigin sevdigin bi komşunlada (gönüllü olan biri olsa) bu konuda anlassan ne guzel olur aslinda
Birisine baktirsan bile en azından kv de zaman zaman gelip göz kulak olsa, evinde bulunsa iyi olur
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsin inş
(Kamera sistemini kuran işyerleri var, esin ulaşır onlara. Ne tip,kac kamera
düşünürsen ona gorede fiyat çıkar. Kolay is yani o dert etme)
Sende ne zaman evine geçeceksinn canımm. .
daha evine dönemedinnde, ozlemissindir evinii
bide kızlar ya kızım 25 mayıs doğumlu
ama henüz nesneleri kavramıyo ellerini keşfediyo hala
yan yatırdığımızda dönmeyide yapmıyo henüz
sadece dizime oturttuğumda kendini öne eğerek ayağa kalkıyor ve uzun süre ayakta kalıyor
sizin bebişlerde durum nedir
artık kamera işini eşim araştırıp yapacak cnm ama offf offf ne sıkıntılı bir süreç teyim anlatamam düşündükçe içim daraliyo inşallah iyi bir insana denk gelirimde gözüm arkada kalmaz.günaydııııınn.. günaayydıınnn....
kamera sistemi kurdurmak en kolayı.. bunun için güvenlik şirketleri var..
sonuçta nasıl baktığını gözünle göreceğin için sıkıntı yapma..
hoşuna gitmedi gönderir yenisini bulursun..
kocan mı baktı çocuklara.. ohh yaa ne iyi etmişsin..
uzun zamandır hiç yalnız kalamadım =((
kv bıraksam bakar ama oğlumuda hiç bırakasım yok..
napalım idare etcez artık..
sadece dizime oturttuğumda kendini öne eğerek ayağa kalkıyor ve uzun süre ayakta kalıyor
cnm çok geçmiş olsun bebek varken hasta olmak çok zor hele bide seninki 2tane daha zor cnm bende grip olmustum 15 gün önce çok fenaydim parmak uçlarm bile acıyodu ve benim annem yanımda olduğu haldw hic yardımcı olmamıştı dediğin gibi Allah bu güç verdide kızıma bakabildim.Hastayım, yorgunum uykum var.. Oglum gececi ,kızımda gündüzcü bende zombi gibi dolasıyorum. Bademciklerim şişti boğazım ağrıyor yutkunamıyorum :2:Off off insanın ailesinden uzakta oturması çok fena En ilgincinde bu halde kızımı okula götürüp getiriyorum, oglum için gece nerdeyse hiç uyumadım. Konu cocuklar olunca Allah bi dayanma gücü veriyor çok şükür yoksa kendi başıma olsam sürekli yatarım..aman kızlar dikkat edin kendinizede çocuklarada..
bu aralar görünmüyodun demek börük yapıyomuşun
alıntılar içinde
ayy yeyim ben o kalkan popişinioğlum 3 aylık. bu aralar elini kullanıyor baya sanki. biberonu falan tutuyor. yüzümü yaklaştırdığımda zaman zaman dokunuyor. emzirirken mememi tutuyor. bide gözümün hemen altını avuçlamak suretiyle yırtıyor
hafif hafif kıç atıyor birde. geçen hafta 1 kere tamamen dönmüştü kendi kendine. ama ondan sonra daha dönmedi.
offf isin çok zor cnm ama söyle bi fikir vereyim , , işten gelince oğlunu emzir sonra babasına ver sonra mutfağa geç ve eğer yer varsa veya masa varsa kızını oraya al o ödevlerini yaparken sende yaninda yemeği hazırlamış olursun ve biryandanda kizinin sorularina cvp vermis olursun yemekten sonra da cocuklar yatana kadar ikisiylede ilgilenirsin onlar yatincada mutfağı toplarsin cnm. Benom aklıma bu kadarı geldi.İşe başlama tarihim yaklaştıkça moralim acayip bozuluyor .Şöyleki
malum benim bir de 2. sınıfa giden zeki bir kızım var.şimdi de oğlum...
1 kasım işbaşı tarihim eve saat 7 de varıyorum.oğluma alt sokaktaki annem bakacak 2 yaşına kadar. çocuklar en geç 10 gibi yatacaklar.bu 3 saat içinde kızımın ödevleriylemi ilgileneyim,oğlumu mu seveyim,eşime yemek mi hazırlayayım????* bilemedim.Kime nasıl yetmem gerektiğini?Hep bitaraf eksik kalacak gibi geliyor.İşten ayrılamam çünkü kızım daha önce de sölediğim gibi üstün zekalılar okuluna gidiyor ve yılda 20 bin tl para veriyoruz .çalışmazsam ödeyemeyiz....
Sizce bu kocamaaannn (!!!)) 3 saati nasıl değerlendirmeliyim
İşe başlama tarihim yaklaştıkça moralim acayip bozuluyor .Şöyleki
1 kasım işbaşı tarihim eve saat 7 de varıyorum.oğluma alt sokaktaki annem bakacak 2 yaşına kadar. çocuklar en geç 10 gibi yatacaklar.bu 3 saat içinde kızımın ödevleriylemi ilgileneyim,oğlumu mu seveyim,eşime yemek mi hazırlayayım????* bilemedim.Kime nasıl yetmem gerektiğini?Hep bitaraf eksik kalacak gibi geliyor.İşten ayrılamam çünkü kızım daha önce de sölediğim gibi üstün zekalılar okuluna gidiyor ve yılda 20 bin tl para veriyoruz .çalışmazsam ödeyemeyiz....
İşe başlama tarihim yaklaştıkça moralim acayip bozuluyor .Şöyleki
sağolasın cnm ya artık bir evime dönim komşulara site Yönetimine haber salcam komşularlada pek bi ilişkim olmadi ki ben çalışıyorum ya o yüzden evde olmadığımdan ama komşularımdada o isteği göremedim zaten. Ben aşure Gününde aşure dağıtmistim bön bön suratıma bakmışlardıama yinede selamlastigim bir kadın var ona sorucam , is arkadaşlarimin hiçbiri bana yakın oturmadigi için öneri de bulunsalarda bana pek uymayacak sanırım ama yinede onlarada sorucam . Kamera işinide babası araştırsin artık.
Evimi çok özledim .düzenimi özledim. Rahatımı özledim. Bu cuma dönüyorum sonunda evime , tani yarın akşam Yuppiii
artık kamera işini eşim araştırıp yapacak cnm ama offf offf ne sıkıntılı bir süreç teyim anlatamam düşündükçe içim daraliyo inşallah iyi bir insana denk gelirimde gözüm arkada kalmaz.
Bende senin gibiydim çok vijdan yaptım allh yardım etti güleryüzlü bakıcı bulduk ama genede insan güvenemiyor üç hf dır beraberiz gözlemliyorum benim yerimi tutması mümkün değil sürekli uyutma derdinde mesela. Uyku düzeni falan kalmadı gece onbire kadar uyanık kalıyor bebeğim. Bide kucağına bastırırarak sallayarak uyutuyor uyardım ama ben yokken aynısını gene yapıcak. Onun kokusuna alışacak vs vs birsürü sorun ...
cnm aynı benim kızım da seninki gibi hem de aynı ama bu onların düzeni biz bu düzeni yarim saat yarim saat kaydirarak istedigimiz saatlere alabiliriz bence sikma canını bu saatler daha çoook değişecek zamanla daha ax uyuyacaklar keske uyusa az daha da is yapsak diyeceğizkızlar biz bir türlü uyku düzeni koyamadık yani aslında kendince düzni var ve hiç şaşıyor
şöyle ki
gece 12 de kendi kendine uyuyor gece 5/6 gibi kalkıyor sabah 8 emiyor sonra 12 ye kadar uyuyoruz beraber öğlende 2 saat uyanık 2 saat uyuyarak geçiyor akşamda 21/22 arası mutlaka uyuyacak uyutmazsam bütün çirkefliğini yapıp bizi bezdirerek gene amacına ulaşıp uyuyor
burda sizin anlattığınız gibi akşam sekizde uyuyup sabah 7 de kalkmıyoruz düzene girer mi sizce zorlamak da istemiyorum
babası da işten 19 da geliyo oda sevmek istiyo 20 de yatarsa oda yüzünü hiç göremiycek
fikirleriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?