2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben de aynı dertten muzdaribim hoş ben tatlıya olan aşırı düşkünlüğümden dolayı yediklerime dikkat edemiyorum ama emzirirken kendiliğinden gidecek bu kilolar sanıyordum

kızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
birazda büyür gibi olunca hemen götürdük bugun cerrahiye yönlendirdi oda apse oluşmuş almamaız lazım dedi
neyse müdahale odasına götürdük ekip toplandı o ışıklar, aletler fln ömrümden ömür gitti çoook agladı kuzum
birde dönüp gözümün içine bakarak ağladı beni kurtar der gibi öldümmm öldümm
çook zormuş... Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin inşşlh, cümlemizinkine saglık versin
yarın tekrar götürcez içeride kalıntı var mı diye bakcak
agrısı olabilirmiş bikaçgün nolur dua edin çabuk atlatalımm
Rabbim beterinden saklasın inşşlh

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni avatarım nasıl??

Guzel olmuss..anne ve bebisi
Yanıp sönüyor falan janjanlida olmus
Gule gule kullan cnm

Rezene avatarımı benzetemedin mi
Cepten giriyosunda küçükmu kalıyor acaba:26ndan secilmiyor belki
Hatun basamakta oturuyor sanırım, kırmızı elbise giymiş, üstünde siyah hirka var(alttaki kirmizilik etek kismi yani:))
Ya orjinalini aradım, bulamadım. Yükleyecektim valaa

canım benimkide 12 haziran dogumlu aynı senin anlattıgın gibi sağ eli ile ben göstermezsem hiç incelemiyor sanırım normal bir durum
senin bebişte öyleyse sanırım normal bir durum canım

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bi an önce atlatın inş.

Cook geçmiş olsunn
Allahım beterinden korusun
Yarinki muayenenizde iyi gecer ins.simdi nasıl bebeğin?
Tez zamanda iyileşir çabucak atlatirsiniZ cnm

maaşallah canım o kadar orsa öpte başına koy benim oğlum bütün gün ve gece toplasan 10 saat ancak uyuyor yani... :)

canım kilosu iyiyse takma bence kalkabilir yani alışkanlık edinmiştir ama değişecek bunlar zamanla bence..

kıyamam ya çok geçmiş olsun allahtan kötü birşey değil geçecek ama inşallah ağrısız geçsin canım biran önce..

Cook geçmiş olsunn
Allahım beterinden korusun
Yarinki muayenenizde iyi gecer ins.simdi nasıl bebeğin?
Tez zamanda iyileşir çabucak atlatirsiniZ cnm

amin canm şimdi uyuyo paşam
inşşlh agrısız sızısız gecer biran önce
biraz önce temizlemek için altını açtım, pansuman da yapıcaktım baya derin sargıyı kaldırınca kanadı
mızırdandı belliki canı yandı ölürüm ben onaa
agrı kesicinin etkisi geçince ne yapcaz bakalım
nolur dua edin kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
slm canlar oğluşum çok huzursuz 2 3 gündür. geceleri 1 saatten fazla uyumuyo gündüzleri yarım saat fln. baya bi yoruldum. haftasonu mevlüt yapıcam inşallah.yarın temizlik yapıcam. c.tesi hazırlık yapıcam.dolmamı annem sarıcak etimi annem kavuurp getirecek. su böreği sipariş ettim banada tatlı yapmak kaldı onuda şekerpare yapıyım diyorum.baya hazıra kondum galiba
bugun yemek yapmak istemiyor canımaslında moralim çok bozuk ama öle sebebsiz. bişey olduğundan değil sanırım yavaş yavaş yorgunluk vurmaya başladı.sinirlerim sanki yıpranmış gibi ağlamak istiyorum
haftaya kadar giremem artık öpüldünüz şimdiden iyi haftasonları bol bol eğlenin bebişleriniz ve kocişleriniz ile birlikte

çook geçmiş olsun canım. kıyamam yakışıklı oğluşuna ben yaa

Ah yavrum benim
Çabucak atlatirsiniz ins annesi
Yeri taze oldugu için ağrısı olur muhakkak, yarına daha rahat olur ins

kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırmaya başladınız mı? ben iki gündür deniyorum daha iyi uyuduğunu fark ettim elleriyle kendini uyandıramıyor yüzüstü.
ama doktoruna sordum gece yatırma dedi 6 aya kadar. benim kızım dönemiyor daha ama 4. ayı bitecek bu hafta

Powerr kolay gelsiiin
Sen bayagi mesai yapacaksın belli ki
Kendini ozletme, bi daha beklerizzz

tşk ederim. bende orjinalini arayıp yükleyecektim rezene için ama vaktim olmadı

sana yazcaktım ama yazamadım aralık a çok sevindim. benden selam söyle ve tebrikleirmi de ilet olur mu?

bende şekerpare hazır alıp şerbetlicektim ama vazgeçtim. hazır tulumba tatlısı alcam. bende bi börek yaptım işte. pilavı tavuklu yapcaz biz. annemle halleder onu da.. benimki de bu aralar sık sık uyanıyor. gündüz uykusu doğduğundan beri yok dnecek kadar azdı zaten..

Cnm her bebek farklı sıkma canını bu konuda yapacak bişey yok malesef ama zamanla herşey değişiyo Bizimkinin de bir uyku düzeni yok yani su saatte uyur su saatte kalkar diyemem ama benim kızım uyandiktan 2saat sonra tekrar uyumak istiyo yani gün içinde 2 saat uyuyup 2 saat bazen 3saat uyanık kalıyo ve uyku sinyalleri veriyo şöyle ki kucakta bile mizmizlanmaya ağlamaya başladığında ben anliyorum ve ozaman tekrar emzirip altını değiştirdikten sonra ayağımda sallıyorum biraz ona da mizmizlanip sonra uyuyo
Ben de doğum dan sonrakiilk 20 günde verdiğim kilo ile duruyorum 20 kilo almıştım 13kilo verdim daha veremedim gerçi Boğazıma da dur diyemiyorum ama kendi evime geçim senin gibi ekmek şeker diyetine başlıycam vermem gerek bu kalan kiloları , ha bide benim dogum oncesi de en az 5kilo fazlam vardi ettimi sana 12 kilo offf offff şimdi böyle yazınca acı gerçek daha da gözüme battı kizlat ben uniformamin içine giremezsem yandimmm , işe baslayana kadar 2ayim var umarım veririm bu kiloları son 15 gündür tartilmadimda acaba kaç kiloyum belkide 1-2 kilo daha vermisimdir eski pantalonum oluyor artık ama bakalım yarin eve gidince tartilicam.

Ahaha; cnm geçmiş olsun oğluşuna inşallah çabucak iyileşir bidaha olmaz. Yavrularımiz hic hastalanmasalar keşke . Onlara bişey olunca bizim daha çok canımız yapıyomus ....

Canım ben çok daha kötüydüm bakıcıya bırakan canavar anne gibi hissediyordum kendimi. Sonra çok çabuk alışıyorsun iyi yönlerini görmeye başlıyorsun mesela ben iki saatliğinre bırakıp bir sürü işimi hallediyorum. Üç gündür karşı komşuda kahve keyfi yapıyorum kızım uyuduktan sonra. Bunlarda iyi yanları. Biranönce sosyal hayata dönmemiz lazım. Bide kendimi şöyle avutuyorım büyüyünce hiç bir şey hatırlamayacak nasılsa diyorum. Uyku ve süt sorununu halledersem ben bakıcı yönünden baya bi rahatlarım işime gücüme geri döner en azından sosyal ortamlarda bulunmanın keyfiyle kızımla moral olarak düzelmiş olarak ilgilenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…