Bugün kimsecikler yok nereye gittiniz millet?.. geridönüşüm mevlütte börek mi vericeksin canım sigara böreği mi
yeni avatarım nasıl??
senin bebişte öyleyse sanırım normal bir durum canımcanım benimkide 12 haziran dogumlu aynı senin anlattıgın gibi sağ eli ile ben göstermezsem hiç incelemiyor sanırım normal bir durum
kızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
birazda büyür gibi olunca hemen götürdük bugun cerrahiye yönlendirdi oda apse oluşmuş almamaız lazım dedi
neyse müdahale odasına götürdük ekip toplandı o ışıklar, aletler fln ömrümden ömür gitti çoook agladı kuzum
birde dönüp gözümün içine bakarak ağladı beni kurtar der gibi öldümmm öldümm
çook zormuş... Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin inşşlh, cümlemizinkine saglık versin
yarın tekrar götürcez içeride kalıntı var mı diye bakcak
agrısı olabilirmiş bikaçgün nolur dua edin çabuk atlatalımm
Rabbim beterinden saklasın inşşlh
kızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
birazda büyür gibi olunca hemen götürdük bugun cerrahiye yönlendirdi oda apse oluşmuş almamaız lazım dedi
neyse müdahale odasına götürdük ekip toplandı o ışıklar, aletler fln ömrümden ömür gitti çoook agladı kuzum
çook zormuş... Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin inşşlh, cümlemizinkine saglık versin
kızlar biz bir türlü uyku düzeni koyamadık yani aslında kendince düzni var ve hiç şaşıyor
şöyle ki
gece 12 de kendi kendine uyuyor gece 5/6 gibi kalkıyor sabah 8 emiyor sonra 12 ye kadar uyuyoruz beraber öğlende 2 saat uyanık 2 saat uyuyarak geçiyor akşamda 21/22 arası mutlaka uyuyacak uyutmazsam bütün çirkefliğini yapıp bizi bezdirerek gene amacına ulaşıp uyuyor
burda sizin anlattığınız gibi akşam sekizde uyuyup sabah 7 de kalkmıyoruz düzene girer mi sizce zorlamak da istemiyorum
babası da işten 19 da geliyo oda sevmek istiyo 20 de yatarsa oda yüzünü hiç göremiycek
fikirleriniz nedir
Burada sizin yazdıklarınızı okudukça şaşırıyorum bizim uyku düzenimiz filan yok gündüz hala yarım saatten uzun uyumuyor kızım. Gece de iki iki buçuk saatte bir uyanıyor acaba sütüm mü yetmiyor diyorum sizinkiler gece beş altı saat aralıksız uyuyormuş kızım niye bu kadar sık uyanıyor ki ya.. sütüm mü yetmiyor dicem de kilosu iyi yani üç ay kontrolünde 7.200 dü. Anlamadım ben bu işi...
Cook geçmiş olsunn
Allahım beterinden korusun
Yarinki muayenenizde iyi gecer ins.simdi nasıl bebeğin?
Tez zamanda iyileşir çabucak atlatirsiniZ cnm
kıyamam ya çok geçmiş olsun allahtan kötü birşey değil geçecek ama inşallah ağrısız geçsin canım biran önce..
amin canm şimdi uyuyo paşam
inşşlh agrısız sızısız gecer biran önce
biraz önce temizlemek için altını açtım, pansuman da yapıcaktım baya derinsargıyı kaldırınca kanadı
mızırdandı belliki canı yandı ölürüm ben onaa
agrı kesicinin etkisi geçince ne yapcaz bakalım
nolur dua edin kızlar
çook geçmiş olsun canım. kıyamam yakışıklı oğluşuna ben yaa
Ah yavrum benim
Çabucak atlatirsiniz ins annesi
Yeri taze oldugu için ağrısı olur muhakkak, yarına daha rahat olur ins
Guzel olmuss..anne ve bebisi
Yanıp sönüyor falan janjanlida olmus
Gule gule kullan cnm
Rezene avatarımı benzetemedin mi
Cepten giriyosunda küçükmu kalıyor acaba:26ndan secilmiyor belki
Hatun basamakta oturuyor sanırım, kırmızı elbise giymiş, üstünde siyah hirka var(alttaki kirmizilik etek kismi yani:))
Ya orjinalini aradım, bulamadım. Yükleyecektim valaa
slm canlar oğluşum çok huzursuz 2 3 gündür. geceleri 1 saatten fazla uyumuyo gündüzleri yarım saat fln. baya bi yoruldum. haftasonu mevlüt yapıcam inşallah.yarın temizlik yapıcam. c.tesi hazırlık yapıcam.dolmamı annem sarıcak etimi annem kavuurp getirecek. su böreği sipariş ettim banada tatlı yapmak kaldıonuda şekerpare yapıyım diyorum.baya hazıra kondum galiba
bugun yemek yapmak istemiyor canımaslında moralim çok bozuk ama öle sebebsiz. bişey olduğundan değil sanırım yavaş yavaş yorgunluk vurmaya başladı.sinirlerim sanki yıpranmış gibi ağlamak istiyorum
haftaya kadar giremem artık öpüldünüz şimdiden iyi haftasonları bol bol eğlenin bebişleriniz ve kocişleriniz ile birlikte
Cnm her bebek farklı sıkma canını bu konuda yapacak bişey yok malesef ama zamanla herşey değişiyo Bizimkinin de bir uyku düzeni yok yani su saatte uyur su saatte kalkar diyemem ama benim kızım uyandiktan 2saat sonra tekrar uyumak istiyo yani gün içinde 2 saat uyuyup 2 saat bazen 3saat uyanık kalıyo ve uyku sinyalleri veriyo şöyle ki kucakta bile mizmizlanmaya ağlamaya başladığında ben anliyorum ve ozaman tekrar emzirip altını değiştirdikten sonra ayağımda sallıyorum biraz ona da mizmizlanip sonra uyuyoBurada sizin yazdıklarınızı okudukça şaşırıyorum bizim uyku düzenimiz filan yok gündüz hala yarım saatten uzun uyumuyor kızım. Gece de iki iki buçuk saatte bir uyanıyor acaba sütüm mü yetmiyor diyorum sizinkiler gece beş altı saat aralıksız uyuyormuş kızım niye bu kadar sık uyanıyor ki ya.. sütüm mü yetmiyor dicem de kilosu iyi yani üç ay kontrolünde 7.200 dü. Anlamadım ben bu işi...
Ben de doğum dan sonrakiilk 20 günde verdiğim kilo ile duruyorum 20 kilo almıştım 13kilo verdim daha veremedim gerçi Boğazıma da dur diyemiyorum ama kendi evime geçim senin gibi ekmek şeker diyetine başlıycam vermem gerek bu kalan kiloları , ha bide benim dogum oncesi de en az 5kilo fazlam vardi ettimi sana 12 kilo offf offff şimdi böyle yazınca acı gerçek daha da gözüme battı kizlat ben uniformamin içine giremezsem yandimmm , işe baslayana kadar 2ayim var umarım veririm bu kiloları son 15 gündür tartilmadimda acaba kaç kiloyum belkide 1-2 kilo daha vermisimdir eski pantalonum oluyor artık ama bakalım yarin eve gidince tartilicam.Kızlar ya yedîğime içtiğine o kadar dikkat ediyorum 3 aydır 73 ü göremedim ya ;( beyaz ekmeği ağzıma sürmüyorum su desen 3 lt den az içmiyorum beden veremiyorum ya ;( 57 ye düşmem gerekiyor. Hani emzirince veriliyordu ;(
Offf yaaa bak görüyomusun iyi dediğin bile senin dediğin gibi off ya . Sürekli çocuk uyutulmazki onunda uyanık kalıp bişeyler öğrenmeye paylaşımlarda bulunmaya ihtiyacı varbide kucağına bastırarak uuutmak da neymiş ya tabi onun kokusuna alışır hiç hoş değil bak şimdi daha da çok içim sıkıldı Allahım yardım et bana neolur yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?