kızlar biz bir türlü uyku düzeni koyamadık yani aslında kendince düzni var ve hiç şaşıyor
şöyle ki
gece 12 de kendi kendine uyuyor gece 5/6 gibi kalkıyor sabah 8 emiyor sonra 12 ye kadar uyuyoruz beraber öğlende 2 saat uyanık 2 saat uyuyarak geçiyor akşamda 21/22 arası mutlaka uyuyacak uyutmazsam bütün çirkefliğini yapıp bizi bezdirerek gene amacına ulaşıp uyuyor
burda sizin anlattığınız gibi akşam sekizde uyuyup sabah 7 de kalkmıyoruz düzene girer mi sizce zorlamak da istemiyorum
babası da işten 19 da geliyo oda sevmek istiyo 20 de yatarsa oda yüzünü hiç göremiycek
fikirleriniz nedir
kızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
birazda büyür gibi olunca hemen götürdük bugun cerrahiye yönlendirdi oda apse oluşmuş almamaız lazım dedi
neyse müdahale odasına götürdük ekip toplandı o ışıklar, aletler fln ömrümden ömür gitti çoook agladı kuzum
birde dönüp gözümün içine bakarak ağladı beni kurtar der gibi öldümmm öldümm
çook zormuş... Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin inşşlh, cümlemizinkine saglık versin
yarın tekrar götürcez içeride kalıntı var mı diye bakcak
agrısı olabilirmiş bikaçgün nolur dua edin çabuk atlatalımm
Rabbim beterinden saklasın inşşlh
bide kızlar ya kızım 25 mayıs doğumlu
ama henüz nesneleri kavramıyo ellerini keşfediyo hala
yan yatırdığımızda dönmeyide yapmıyo henüz
sadece dizime oturttuğumda kendini öne eğerek ayağa kalkıyor ve uzun süre ayakta kalıyor
sizin bebişlerde durum nedir
.kocan mı baktı çocuklara.. ohh yaa ne iyi etmişsin..
uzun zamandır hiç yalnız kalamadım =((
kv bıraksam bakar ama oğlumuda hiç bırakasım yok..
napalım idare etcez artık..
Olur canım niye olmasın. Bizim buralarda mevlütlerde etli pilav tatlı ayran olur genelde de sen börek deyince merak ettim iyi fikir aslında ama yorucu
Çok saol canımcnm çok geçmiş olsun bebek varken hasta olmak çok zor hele bide seninki 2tane daha zor cnm bende grip olmustum 15 gün önce çok fenaydim parmak uçlarm bile acıyodu ve benim annem yanımda olduğu haldw hic yardımcı olmamıştı dediğin gibi Allah bu güç verdide kızıma bakabildim.
Cnm bademcikletin şiştiyse doktora git sana agumentin antibiyotik verir o emzirirken icilebiliyomus bide terlemeye çalış cnm .tekrar geçmiş olsun.
Bende doğumdan sonra kilo verememiştim ama iki haftadır kızımı okula götürüp getiriyorum okul cok yakın aslında ama evim 5. Katta in çık bide kanguruda bebeğide götürüyorum .mecbur yürümek zorunda kalıyorum. 2 haftada 2 kilo verdim:)Kızlar ya yedîğime içtiğine o kadar dikkat ediyorum 3 aydır 73 ü göremedim ya ;( beyaz ekmeği ağzıma sürmüyorum su desen 3 lt den az içmiyorum beden veremiyorum ya ;( 57 ye düşmem gerekiyor. Hani emzirince veriliyordu ;(
Allah şifa versin canım En kısa zamanda iyileşir bebeğin inşallah. Peki neden enfeksiyon kapmış orda açık bi yara falan mı vardı?kızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
birazda büyür gibi olunca hemen götürdük bugun cerrahiye yönlendirdi oda apse oluşmuş almamaız lazım dedi
neyse müdahale odasına götürdük ekip toplandı o ışıklar, aletler fln ömrümden ömür gitti çoook agladı kuzum
çook zormuş... Rabbim evlatlarımızla terbiye etmesin inşşlh, cümlemizinkine saglık versin
olmazzz senin engin yorumlarindan mahrum kalamayizz yorumlari isterizzzzgeçmişi bitirdim konuya cvp ver dedim .. oda neeeeeee
hiç alıntı yapmamışım ya laaa
bi çocuğa koştur iki satır oku git gel arada kaynamış heralde ..
neese bugünde benim engiiiiinn yorumlarımdan mahrum kalın bakalım
ay bu arada saç dökülmesini konuşmuştun uz ya.. benmki dökülmüyor.. yani dökülüyoda çok değil..
ama benm oğlan kafamda saç bırakmayacak.. ay hep saçımı çekiyo yaaa
slm canlar oğluşum çok huzursuz 2 3 gündür. geceleri 1 saatten fazla uyumuyo gündüzleri yarım saat fln. baya bi yoruldum. haftasonu mevlüt yapıcam inşallah.yarın temizlik yapıcam. c.tesi hazırlık yapıcam.dolmamı annem sarıcak etimi annem kavuurp getirecek. su böreği sipariş ettim banada tatlı yapmak kaldıonuda şekerpare yapıyım diyorum.baya hazıra kondum galiba
bugun yemek yapmak istemiyor canımaslında moralim çok bozuk ama öle sebebsiz. bişey olduğundan değil sanırım yavaş yavaş yorgunluk vurmaya başladı.sinirlerim sanki yıpranmış gibi ağlamak istiyorum
haftaya kadar giremem artık öpüldünüz şimdiden iyi haftasonları bol bol eğlenin bebişleriniz ve kocişleriniz ile birlikte
Canım ben çok daha kötüydüm bakıcıya bırakan canavar anne gibi hissediyordum kendimi. Sonra çok çabuk alışıyorsun iyi yönlerini görmeye başlıyorsun mesela ben iki saatliğinre bırakıp bir sürü işimi hallediyorum. Üç gündür karşı komşuda kahve keyfi yapıyorum kızım uyuduktan sonra. Bunlarda iyi yanları. Biranönce sosyal hayata dönmemiz lazım. Bide kendimi şöyle avutuyorım büyüyünce hiç bir şey hatırlamayacak nasılsa diyorum. Uyku ve süt sorununu halledersem ben bakıcı yönünden baya bi rahatlarım işime gücüme geri döner en azından sosyal ortamlarda bulunmanın keyfiyle kızımla moral olarak düzelmiş olarak ilgilenirim.
tşk ederim. bende orjinalini arayıp yükleyecektim rezene için ama vaktim olmadı
sana yazcaktım ama yazamadımaralık a çok sevindim. benden selam söyle ve tebrikleirmi de ilet olur mu?
Oyyyy kurban olurum kuzummm Allahım baska aci gostermesin kiyamam yaaakızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
Nirannn sana ne oluyor bak bana yazmış ciğer görmüş kedi gibi hemen atladın
Canımmmçok teşekkür ederim. Bak sonra vay ben vazgeçtim, vay ben böyle bilmiyordum demek yokkk
wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw
ben 1 tez bitirdim pertim çıktı
bizim koçişinkinide şey yani diyorumki hani ehem acaba olurmu bilemedim
hadi canım yapma ya ciddimisin
hay Allah senden razı olsun ne mutlu oldum şimdi
sen beni mutlu ettin Allah ta seni mutlu etsin
yeni avatarım nasıl??
Kızlar ya yedîğime içtiğine o kadar dikkat ediyorum 3 aydır 73 ü göremedim ya ;( beyaz ekmeği ağzıma sürmüyorum su desen 3 lt den az içmiyorum beden veremiyorum ya ;( 57 ye düşmem gerekiyor. Hani emzirince veriliyordu ;(
Ben de nisanda bi muhabbet hatırlıyorum
Bi arkadaşın kuzeni vardı 15 yaşındaydı kocaya kaçmıştı ve 5 aylık hamileydi doğumu hastanede yapsa problem olacaktı falan filan
Ne oldu onun akıbeti merak ediyorum ya ama kimin kuzeniydi hatırlmıyorum
taliaacım bizimkinin elleriyle olan muhabbeti iyi bayadır bizim elimizi ara ara ağzına götürüyor tam yan yatırdığımda pek dönmüyor...erken doğum diyemi acaba bizimki böyle...ha bide arada köprü yapıyo ama onu yeni doğduğundada yapıyodu anlayacağın üzerine bişi eklememişbizimki elini kesfedeli baya oldu canim artik bizim elimiiz kesfetmeye calisiyor elimizi tutup agzindan emzigi fln atip agzina göturuyor hemen parmagimi emmeyi cok seviyor bende disine masaj yapmak icin elimi veriyorum rahatliyor :))
nesneleri kavrayamiyor derken benim kizim turkiyedeyken basladi oyuncaklari kavramaya tutmaya artik hemen hemen herseyi tutabiliyor kendi uzanip alabiliyor artik yanii cok cok rahat olmasada baya artik kendisi yapmaya calsiyor :))elindekileri agukna göturuyor kendisini öne egerek ayaga kalkiyor. oturdugu yerde iki elini tutunca poposunu kaldirip ayaga kalkiyor baya ayaklarin uzerinde kalabiliyor hatta bugun kuvette ayakta yikadik esim koltuk altinda tuttu ama kizim ayaklarinin uzerine basiyordu daha cok
yan yattimi dönuypr yuz ustu ama ben dönmesine cok izin vermiyorum yastiklarla fln destekledigim icin :))
aklima gelenler bunlar benim kizimda 20 mayis dogumlu yarin 4 ay bitmis olcak :))
bende çalıştırayım dedim çocuk hırpalandı kustubenim kızımda 28 mayıs doğumlu aynı durumdayız ben eline veridğimde biraz tutup bırakıyor ve hala dönemedi doktoruna sordum biraz kilolu olduğu için olabilir dedi ama her gün çalıştır dönemsi için dedi bizde her gün günde 2-3 kere alıştırma yapıyoruz
ay canım çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm kuzum yakızlar bebeğimin poposundan bahsetmiştim enfeksiyon kapmış demişti doktorumuz merhem işe yaramadı
edacım canım sanada geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inş.Hastayım, yorgunum uykum var.. Oglum gececi ,kızımda gündüzcü bende zombi gibi dolasıyorum. Bademciklerim şişti boğazım ağrıyor yutkunamıyorum :2:Off off insanın ailesinden uzakta oturması çok fena En ilgincinde bu halde kızımı okula götürüp getiriyorum, oglum için gece nerdeyse hiç uyumadım. Konu cocuklar olunca Allah bi dayanma gücü veriyor çok şükür yoksa kendi başıma olsam sürekli yatarım..aman kızlar dikkat edin kendinizede çocuklarada..
onun totosunu yerim ben bizimki çok hareketli bi çocuk ama niyeyse bbu konularda tembel çıktıoğlum 3 aylık. bu aralar elini kullanıyor baya sanki. biberonu falan tutuyor. yüzümü yaklaştırdığımda zaman zaman dokunuyor. emzirirken mememi tutuyor. bide gözümün hemen altını avuçlamak suretiyle yırtıyor
hafif hafif kıç atıyor birde. geçen hafta 1 kere tamamen dönmüştü kendi kendine. ama ondan sonra daha dönmedi.
canııım Allah yardımcın olsun ay çok zor senin durumİşe başlama tarihim yaklaştıkça moralim acayip bozuluyor .Şöyleki
malum benim bir de 2. sınıfa giden zeki bir kızım var.şimdi de oğlum...
1 kasım işbaşı tarihim eve saat 7 de varıyorum.oğluma alt sokaktaki annem bakacak 2 yaşına kadar. çocuklar en geç 10 gibi yatacaklar.bu 3 saat içinde kızımın ödevleriylemi ilgileneyim,oğlumu mu seveyim,eşime yemek mi hazırlayayım????* bilemedim.Kime nasıl yetmem gerektiğini?Hep bitaraf eksik kalacak gibi geliyor.İşten ayrılamam çünkü kızım daha önce de sölediğim gibi üstün zekalılar okuluna gidiyor ve yılda 20 bin tl para veriyoruz .çalışmazsam ödeyemeyiz....
Sizce bu kocamaaannn (!!!)) 3 saati nasıl değerlendirmeliyim
Uy o kurala canım.Bebeğinin birinden birine alerjisi olsa hangisinden olduğunu bulamazsın hepsini aynı anda verirsen. Bana doktor 3 gün sebze 3 gün meyve ver sıkılmasın dedi.
Baktın hiç biri dokunmuyor karıştır ver gitsin sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?