2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bizde senin gibiydik önceden çünkü ben sabah uykusunu çok seviyordum oda bana uydu. Ama doğru değil sabah sekizden onikiye kadar uyumayı iptal edeceksin başta. Gece uykusunun o saate kaydırmış senin bebeğin haberin olsun.

gecmiş olsun canım inşallah cabukcak atlatır ama benim aklımın almadıgı o bebegi bagırta bagırtamı müdahele yaptılar.
kusura bakma ama resmen işkece etmişler uyutsalarmış keşke ne bileyim narkoz flan olmadı uysturucu igneyle uuyup kalsaydı
ahh yavrummm her poposunu actııgında dokundugunda o an aklına gelir ve aglar psikolojik olarak biliormusun.
aman poposunu elleme ve aglatma bakcaksanda merhemini flan o uyurken sür

Olur canım niye olmasın. Bizim buralarda mevlütlerde etli pilav tatlı ayran olur genelde de sen börek deyince merak ettim iyi fikir aslında ama yorucu

bizimki elini kesfedeli baya oldu canim artik bizim elimiiz kesfetmeye calisiyor elimizi tutup agzindan emzigi fln atip agzina göturuyor hemen parmagimi emmeyi cok seviyor bende disine masaj yapmak icin elimi veriyorum rahatliyor :))
nesneleri kavrayamiyor derken benim kizim turkiyedeyken basladi oyuncaklari kavramaya tutmaya artik hemen hemen herseyi tutabiliyor kendi uzanip alabiliyor artik yanii cok cok rahat olmasada baya artik kendisi yapmaya calsiyor :))elindekileri agukna göturuyor kendisini öne egerek ayaga kalkiyor. oturdugu yerde iki elini tutunca poposunu kaldirip ayaga kalkiyor baya ayaklarin uzerinde kalabiliyor hatta bugun kuvette ayakta yikadik esim koltuk altinda tuttu ama kizim ayaklarinin uzerine basiyordu daha cok
yan yattimi dönuypr yuz ustu ama ben dönmesine cok izin vermiyorum yastiklarla fln destekledigim icin :))
aklima gelenler bunlar benim kizimda 20 mayis dogumlu yarin 4 ay bitmis olcak :))

.kocan mı baktı çocuklara.. ohh yaa ne iyi etmişsin..
uzun zamandır hiç yalnız kalamadım =((
kv bıraksam bakar ama oğlumuda hiç bırakasım yok..
napalım idare etcez artık..

evet canim ama bakti demekten cok uyuttu diyeblirim cunku ben gidince hemen uyuttu kizimi emzirdim altini degistim uykusuda gelmisti uyumaya hazirdi yani sadece benim ona firsarim kalmadi arki cagirinca mecburen esime biraktim artik
esim bakar cocuklara onun icin sorun degil hic kizimin fln altinida degisebilir mamasinida yapabilir gönul rahatiygiyla birakip gidebilirim ama annelik ic güdüsü bazen buna izin vermiyor hele yeni dogdugu icin asla rahat edemezsin sende o yuzden birakmak istemiyorsun oglusunu biraz daha buyusun belki ozaman birabilirsin kendiinede bazen zaman ayirmak cok iyi gelebiliyor

ahaha: canim cok gecmis olsun yazini okudukca icim eridii ben olsam dayanamazdim o haline doktorlara engel olmaya calsirdim kesin ellerinden alirdim canim yaa yazik yavruma nasil dayand o aciyaaa bende enesibel gibi dusundum nedne uyutmaislar acaba diyee o cocugu aglattilar öyle kiyamam ona yazikk

Olur canım niye olmasın. Bizim buralarda mevlütlerde etli pilav tatlı ayran olur genelde de sen börek deyince merak ettim iyi fikir aslında ama yorucu

az olur öyle diye bi çeşit daha yapayım dedim. yaprak sarma falanda verilio genelde ama ben onu yapmıcam. tavuklu pilav, peynirli börek, tulumba tatlısı , ayran düşünüorum.

Çok saol canım
Bende doğumdan sonra kilo verememiştim ama iki haftadır kızımı okula götürüp getiriyorum okul cok yakın aslında ama evim 5. Katta in çık bide kanguruda bebeğide götürüyorum .mecbur yürümek zorunda kalıyorum. 2 haftada 2 kilo verdim:)
Allah şifa versin canım En kısa zamanda iyileşir bebeğin inşallah. Peki neden enfeksiyon kapmış orda açık bi yara falan mı vardı?

ahaha çok geçmiş olsun canım. hiç kıyamam ben ona ya.. inşallah hemencecik geçer gider.

sonunda oldu bizde hastalandikk basim catliyacak derecede agriyor ( kizimin burnu akiyor hapsuruyorr ( insallah ateslenmez
hep buyuk kizim yüzünden oldu okulda hastaligi kapmis geldi kardesine dikkat et öpme dedikce öpüyor (

olmazzz senin engin yorumlarindan mahrum kalamayizz yorumlari isterizzzz
benimde sacim dökülmuyior ya dökülsün istiyorum bnedesac cekme olayini hic sormaa bizimkiler hadi buyuk cekiyor abisinn babasinin sacinida cekmeye calsiyor

ay bu gerçekmi yaaa sbah sabah koptumm :90::90::90::90::90::90::76::76::76:

Eki Görüntüle 807471

aaaaaaaaaaaaaa buu ciddi gercekmis yoksa saka filanmi koptum heleki benden degil baskasiyla erzurumu bulurken olmustur lafina

kızlar kilo konusu olmuş bence diyetlerinize çok dikkat edin. geçen haftalarda iştahım yoktu ben de zorlamadım kendimi, kilo verdim ama hemen sütüm gitti. aman diyim. kompostoydu bitki çaylarıydı derken geri geldi sütüm çok şükür

Kolay gelsin canım rahatlıkla atlatırsın inşallah. Allah kabul etsin mevlüdünüzü

canım bende 4 aylık olunca oğlumu bırakıp işe başlayacağım gerçi kv bakacak benim ama yine de başlamak istemiyordum hiç geçen gün bir arkadaşımla konuştum o dedi ki "önemli olan çocuğunla ne kadar vakit geçirdiğin değil ne kadar kaliteli vakit geçirdiğin" yani tabi ki keşke hep yanında olsak ama eve geldiğimizde elimizden geldiği kadar onunla konuşup gelişimine destek olacak şekilde ilgilenip kaliteli zaman geçirmemiz lazım. ama bakıcı olayı zor tabi allah kolaylık versin gerçi çok iyi bakıcılar da gördüm yani buiş şans işi bence. allah iyilerle karşılaştırsın.

tşk ederim. bende orjinalini arayıp yükleyecektim rezene için ama vaktim olmadı

sana yazcaktım ama yazamadım aralık a çok sevindim. benden selam söyle ve tebrikleirmi de ilet olur mu?

Tamam cnm söylerim gördüğümde
Bende arada değiştireyim bari avatarimi ,takilip kalmiyayim
Kolay gelsin cnm sanada. .
Menu guzel olmus bu arada

Oyyyy kurban olurum kuzummm Allahım baska aci gostermesin kiyamam yaaa

Slm slm slm ya bu araba isi karışık be ya kocis yokken ne guzel gidiyoruz geliyoruz bugun çıkışa geldi beraber dönelim diye oturur oturmaz basladi konusmaya tabi ben bi panik ooofff ooofff

Nirannn sana ne oluyor bak bana yazmış ciğer görmüş kedi gibi hemen atladın
Canımmm çok teşekkür ederim. Bak sonra vay ben vazgeçtim, vay ben böyle bilmiyordum demek yokkk

tezin konusunu ögrenebilirmiyim canım yardımcı olabileceğim bişiyler varsa neden olmasın

senin koçişinde tez konusu ney bilmiyorum canım ama 6 sene sonra bi tez hazırlama fikri bile heycan verici
şu tezlerin konularını bi söleyin bakalım neler bulabileceğim :)
size manyaklık gibi gelebilir ama ben bundan hoşlanıyorum sanırım :)
benimkide seneye ünv. gidecek 2 yıllık kendi bölünü okuyacak şimdiden başladı bitirme tezim senden demeye başladı işim kötü tarafı bölümü denizcilik :)
iki çocukla elimden geleni yapmaya hazırım :)

yeni avatarım nasıl??

süper olmuş canım

ay bu gerçekmi yaaa sbah sabah koptumm :90::90::90::90::90::90::76::76::76:

Eki Görüntüle 807471

onlar kütahyadan konuya girmiş anavatanda bitirmişler koptum vallahi burda

Yemekten sonra kızımı aldım odaya kaçtım . Kocaya da mutfak ellerinden öper bugün dedim yoruluyorum ya akşama kadar kızımla uğraş akşam yemek yap masaydı bulaşıklardı derken saat 9 oluyor.. bugün rahatım oh (göbek atan smiley)

emzirince kilo verilir tamamen hikaye...68 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim şimdi 79 um....Düşündükçe deliriyorum.Bide bebeğim sırf anne sütüyle besleniyor....

bugün öğleden sonra ben olmayınca kaynatmamışsınız ..
aferin size.. sonra oku oku bitmiyo.. bak çarçabuk bitti
ya kızlar kk da yan tarafta reklamlar varya ..
bende sürekli büyük beden giyim sitelerinin reklamı çıkıyo..
acayip sinirleniyorum yaa .. sanki dalga geçiyo kk benle..
sadece bende mi var bu sizde de varmı ??

bak onuda ben hatırlamıyorum..

Son düzenleme:
taliaacım bizimkinin elleriyle olan muhabbeti iyi bayadır bizim elimizi ara ara ağzına götürüyor tam yan yatırdığımda pek dönmüyor...erken doğum diyemi acaba bizimki böyle...ha bide arada köprü yapıyo ama onu yeni doğduğundada yapıyodu anlayacağın üzerine bişi eklememiş

bende çalıştırayım dedim çocuk hırpalandı kustu stres yapmaya gerek yok sanırım biraz pimpiriklendim ama
ay canım çok geçmiş olsun nasıl üzüldüm kuzum ya
Allah şifa versin umarım ağrısı olmaz

edacım canım sanada geçmiş olsun bi an önce iyileşirsin inş.
onun totosunu yerim ben bizimki çok hareketli bi çocuk ama niyeyse bbu konularda tembel çıktı
canııım Allah yardımcın olsun ay çok zor senin durum

hee biliyorum alerji olsa anlayamam ama dedim ya kurtluyum benbugün sadece çorba verdim ne olur ne olmaz seninde yazını okuyunca riske atmayayım dedim..yarında çorba verir meyveye geçerim dr gidene kadar senin yaptığın gibi yapayım
canım bide ek gıdadan sonra kabızlık gaz sancısı falan oldumu sende
kızım bugün biraz sancı çektide acaba çorbadan mı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…