emzirince kilo verilir tamamen hikaye...68 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim şimdi 79 um....Düşündükçe deliriyorum.Bide bebeğim sırf anne sütüyle besleniyor....
Bende senin gibiydim çok vijdan yaptım allh yardım etti güleryüzlü bakıcı bulduk ama genede insan güvenemiyor üç hf dır beraberiz gözlemliyorum benim yerimi tutması mümkün değil sürekli uyutma derdinde mesela. Uyku düzeni falan kalmadı gece onbire kadar uyanık kalıyor bebeğim. Bide kucağına bastırırarak sallayarak uyutuyor uyardım ama ben yokken aynısını gene yapıcak. Onun kokusuna alışacak vs vs birsürü sorun ...
Burada sizin yazdıklarınızı okudukça şaşırıyorum bizim uyku düzenimiz filan yok gündüz hala yarım saatten uzun uyumuyor kızım. Gece de iki iki buçuk saatte bir uyanıyor acaba sütüm mü yetmiyor diyorum sizinkiler gece beş altı saat aralıksız uyuyormuş kızım niye bu kadar sık uyanıyor ki ya.. sütüm mü yetmiyor dicem de kilosu iyi yani üç ay kontrolünde 7.200 dü. Anlamadım ben bu işi...
saolun kızlar yaaa içim yanıyo valla
o hali gitmiyo gözümün önünden
Canım ben çok daha kötüydüm bakıcıya bırakan canavar anne gibi hissediyordum kendimi. Sonra çok çabuk alışıyorsun iyi yönlerini görmeye başlıyorsun mesela ben iki saatliğinre bırakıp bir sürü işimi hallediyorum. Üç gündür karşı komşuda kahve keyfi yapıyorum kızım uyuduktan sonra. Bunlarda iyi yanları. Biranönce sosyal hayata dönmemiz lazım. Bide kendimi şöyle avutuyorım büyüyünce hiç bir şey hatırlamayacak nasılsa diyorum. Uyku ve süt sorununu halledersem ben bakıcı yönünden baya bi rahatlarım işime gücüme geri döner en azından sosyal ortamlarda bulunmanın keyfiyle kızımla moral olarak düzelmiş olarak ilgilenirim.
bize gelen yardımcıda sürekli uyutma çabasında.hatta laf arasında ağzından kaçırdı uyutayımda işime bakayım gibilerinden.hem denize bakıyor, arada yapabildiği kadar ev işi,ütü mütü yapıyor.ben evdeyim bu ara dönüşümlü yapıyoruz işte.ama nedense akşama ben yorgun oluyorum.bi terslik var bu işte:44:
valla benim kızım mama yiyor 1,5 aydır ama hiç öyle beş altı saat uyumuyor.en geç 3. saatte açlıktan ağlayarak kalkıyor
kıyamam çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun ufff...
evde oldukça insan kendi içine gömülüyor ve saracak insan arıyor.ben eşime sarıyorum, yine kavgalıyız 2 gündür.nolcak bizim bu halimiz...çalışmayı çok özledim.annelerimiz olsaydı hemen bugün işe geri dönerdim.hem gelecek için hem kendim için bunu yapmak isterdim. fakat maalesef yardımcıya güvenilir ama yardımcı bebeğimin gelişimini ne kadar destekleyebilir?! anca uyutur işte :44:
beğendim canım ama sende avatar görmeyi yadırgadım accıkyeni avatarım nasıl??
ay şekerim sağolasıntezin konusunu ögrenebilirmiyim canım yardımcı olabileceğim bişiyler varsa neden olmasın
senin koçişinde tez konusu ney bilmiyorum canım ama 6 sene sonra bi tez hazırlama fikri bile heycan verici
şu tezlerin konularını bi söleyin bakalım neler bulabileceğim :)
size manyaklık gibi gelebilir ama ben bundan hoşlanıyorum sanırım :)
benimkide seneye ünv. gidecek 2 yıllık kendi bölünü okuyacak şimdiden başladı bitirme tezim senden demeye başladı işim kötü tarafı bölümü denizcilik :)
iki çocukla elimden geleni yapmaya hazırım :)
D
ooooooooh bir sürü göbek atan sarı kafa birazda bundanYemekten sonra kızımı aldım odaya kaçtım . Kocaya da mutfak ellerinden öper bugün dedimyoruluyorum ya akşama kadar kızımla uğraş akşam yemek yap masaydı bulaşıklardı derken saat 9 oluyor.. bugün rahatım oh (göbek atan smiley)
bugün öğleden sonra ben olmayınca kaynatmamışsınız ..
aferin size.. sonra oku oku bitmiyo.. bak çarçabuk bitti
ya kızlar kk da yan tarafta reklamlar varya ..
bende sürekli büyük beden giyim sitelerinin reklamı çıkıyo..
acayip sinirleniyorum yaa.. sanki dalga geçiyo kk benle..
sadece bende mi var bu sizde de varmı ??
bak onuda ben hatırlamıyorum..
slm kızlar
benim oglan son 1 aydır anne sütüyle beslenemiyor neden diye soracak olursaız kayınpederle ve kayınvalide bende kalırlarlar cocugu emzirmeye fırsat bulamıyordum ve yorulmak koşuşturmaktan ve en önemliside strestten üzüntüden cünkü onlara kıl oluyodum neyse sütümün azaldıgı farketince hemen mamaya başladım aptamil veriordum
bugün ise 1 ögün aptamilin içine 1tane cici bebe attım içti
akşama dogruda pirinç ununu pişirdim ve suyuna aptamil attım yine
ara ögünlerdede emzirmeye devam gece ise hep emziriyorum
başka ek gıda olarak ne verebilirim şimdi tavsiye olan varmı acaba.
ben geldim. haftasonu mevlüt var. iş çok ama hiçbişi yapamadım daha. bolca börek yaptım sadece..
biz 5. ayımıza gireceğiz hala mevlüt yapmadık çok üşeniyorum
daha bebek şekeri falan almam lazım menü belirlemem Erva ya mevlütlük oyyyyyy çok üşeniyorum
kvde üşeniyor
of ya ne zaman yapacaaam ben
kız gelinlik çağa geldi hala mevlüt okunmadı
bende üşeniodum. ama herşeyi asgari düşündüm ve yapmaya karar verdim. mesela büyük temizlik yapacaktım yapmıyorum. bebek şekeri almıcam. evde bi gıdım vardı. onu dağıtcam . yettiği yere kadar. param yok napimm
paran yoksa tatlım ne diye masraf yapıyorsunki
gerçi sana bebek görmesine gelmemişlerdi
ben doğum zamanı bebek şekeri falan yaptırmamıştım erken doğum olunca onlar hep kaldı şimdi yapmak istiyorum
doğum erken olunca hiçbişi istediğim gibi olmadı
bari mevlüt güzel olsun diyorum bebek şekeri falan burda beğenmedim beğendiklerimde pahalı
çokta gereksiz harcama yapmak istemiyorum
hem güzel hem ucuz pek mümkün değil
ben kuran okunsun diye yapıyorum. yakında işe başlıcam zaten. işe başlayınca toparlanırız inş. çok kişi çağırmadım. ucuz yollu sade bi mevlüt yapacağım. kendime bişi almıcaktım. bi elbisem vardı onu giyerim diye düşünüodum ama olmadı.günlük evde giydiğim şeyler bile olmuyor bana :26:
Ya ağlayacağım şimdi bir türlü çözemiyorum.Guzel olmuss..anne ve bebisi
Yanıp sönüyor falan janjanlida olmus
Gule gule kullan cnm
Rezene avatarımı benzetemedin mi
Cepten giriyosunda küçükmu kalıyor acaba:26ndan secilmiyor belki
Hatun basamakta oturuyor sanırım, kırmızı elbise giymiş, üstünde siyah hirka var(alttaki kirmizilik etek kismi yani:))
Ya orjinalini aradım, bulamadım. Yükleyecektim valaa
benim kv 56 yaşında kadın hergün sabah 5-6 gibi kalkıyor
Erva'yı ona verene kadar plates yapıyor kitap okuyor
akşamları yatmadan önce yarım saat yüzüne bakım yapıyo
ben dişlerimi bile fırçalamaya üşeniyorum
krem ayda yılda bir sürerim
resmen ölü toprağı serpilmiş üzerime
saçlarımı kestirmem lazım üşeniyorum
1-2 aydır bıyıklı bıyıklı dolaşıyorumçokta umursamıyorum
kaşlarım orman olmuş
ama benim doğru dürüst bi kuaförüm yokki
aaaaaaaaaa evet si kv lere gidecektinizAy nihayet gelebildim
cok isim vardi küçük capli bir taşınma yasadikk
yarinda resmi olarak ise başlıyorumbunun icin icim cok burukk
oglusum az once emerken uyuyakaldi o minicik elinin tüm parmaklariyla göğsüme bir sarilisi vardii ay dayanamadim ilkkez seni nasıl birakip gidicem diye ağladım
Neyseki cabuk toparladim
ama icimde firtinalar kopuyor
neyse sizler naptiniz bakalım bir yandan yeni sekmede gecmise bakim yavaş yavaş
Ya ağlayacağım şimdi bir türlü çözemiyorum.bu nedir böyle ya bilmece gibi
galiba ilk gördüğümde ne olarak gördüysem ona takılmışım bir türlü o kadını göremiyorum
Aaa olmaz amane kadar zmn gecti toparlan bir an önce kendine bak canimmm psikolojik olarak iyi hissetmen onemlii bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?