ayy evet canım yaa bu hafta bizim dersler başladı tabii yanında da biton proje işi..
bi de annemler bizdeydi..o yüzden gelemedim ama aklım sürekli burdaydı
yerim onun mızmızını bennnn..
bi de kürk mantolu madonnayı bitirdi canım..sana söyleyecektim okuduktan sonra...çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum....
oyyy kuzum kıyamam..bu aralar tüm minnoşlar hastalanıyor heralde..ki biz bile heran tehlike altındayız onlar naapsın...
annesi haftasonu koruyup kollarsın sen onu...
için de rahat eder yanında olunca...
öperim onuuuu
ayy evet canım yaa bu hafta bizim dersler başladı tabii yanında da biton proje işi..
bi de annemler bizdeydi..o yüzden gelemedim ama aklım sürekli burdaydı
yerim onun mızmızını bennnn..
bi de kürk mantolu madonnayı bitirdi canım..sana söyleyecektim okuduktan sonra...çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum....
ya nedense ben o kitaba karşı bi ö yargılıyım anlamadım ama beğendiysen bende bi bakayım bende okula başladım bakalım ama benimkiler minnak öğrenciler birbirlerini yiyorlar arada da beni
ya nedense ben o kitaba karşı bi ö yargılıyım anlamadım ama beğendiysen bende bi bakayım bende okula başladım bakalım ama benimkiler minnak öğrenciler birbirlerini yiyorlar arada da beni
iyiymiş bence...biraz uzun sürdü gerçi okumam yoğunluktan dolayı ama tabi senin tercihin canım...
valla sizin iş daha zor..bakıyorum benimkilerin dikkatleri dağılıyor ya dalgaya veriyorum ya da sesimi alçaltıp anlatmaya başlıyorum o zaman tık çıkmıyor..bişey kaçırıcaz diye suspus oluyorlar..
iyiymiş bence...biraz uzun sürdü gerçi okumam yoğunluktan dolayı ama tabi senin tercihin canım...
valla sizin iş daha zor..bakıyorum benimkilerin dikkatleri dağılıyor ya dalgaya veriyorum ya da sesimi alçaltıp anlatmaya başlıyorum o zaman tık çıkmıyor..bişey kaçırıcaz diye suspus oluyorlar..
Evet canim "under the dome" bayildim diziye zaten türk dizilerink neredeyse hic izlemem bir ask-i memnu ya bakmisimdir.. Genel de en basindan beri severek takip ettigim diziler Revenge, Arrow, The Walking dead, Bates Motel, Orphan black birde Super naturali cok izliyordum son zamanlar sacmaladikari icin biraktim simdide under the dome cikti iste uykusuzluktan ölsem de yeni bölümlerini kacirmam hic birinin :) breaking bad dizisine de esim tiryaki kac defa beraber izleyelim dedi kismet olmadi
Çok teşekkür ederim. Bu arada tüm hastalıkları yaşadınız ya pamukçuk, kulak iltihabı Allah beterinden korusun. dişide erken çıkarıyormuş paşan Allah acısını dindirsin. Benimkide hastalanmıştı enfeksiyon kapmıştı çok şükür atlattık ama çok huysuzlandı. Birde üstüne emziği bıraktırdık ona, emziksiz uyuyamıyor. ağlayıp duruyor. Bir an önce alışsa emziği düşüyordu yatağına veriyordum derken oradan mı kaptı enfeksiyonu içime dert oldu. Bebişlerden konuşmak yasaktı güvenliiik bana yolu gösterin