2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Oluyor canim olmamii amaaa sanirim ben cilekte bitti diye tatli yemege bahane ariyorum :))) hem sen kendin yiyorsun diye illaki bana da yedirecen demii tatliyi cok fenasin coooook
Bak su uyanigaaaa hahhaha

yok kızz inan benim canım istemiyor bile ki ben hamileliğimde tatlı olsun başka bişey olmasın derdim :))))
benim olayım başka bu aralar :))))
kuzum senin canın çok istiyo diye şeyettim ben..arada o istekleri yerine getirmek lazım ki sonra daha dik durabilesin karşılarında :))))

Cok sevindim hayatim ya ama illede 3 ay bekleme simdiden hazirliklara baslayin siz bence, gecen gün face de okumustum seninle ayni durumu yasayip 2-3 ay sonra hamile kalip dogum yapanlar vardi, tabi senin kendini hazir hissetmende önemli artik kilolar icin hareketlere de baslarsin hizlica eritirsin yaglarini
Cift cizgiyi gördüm diyecegin zamani 4 gözle bekliyorum

Tamam ben bahanemi buldum :))
madem bukadar israr ettin kirmayayim seni yarin kahvalti da nutella yiyorum ama sirf sen cok israr ettin diye

ayyy inşallah güzelim...burdan bangır bangır duyurucam inşallah...ve ilk buraya yazıcam zaten:))))
öteki duruma gelecek olursak koydum çayıra mevlam kayıra durumundayım artık....inşallah hayırlı bir zamanda olur :))))

bende sevdiğim dizileri söyleyeyim tabi bunlar bitti. yenisine başlamadım daha.

denoz seninkine bi bakimm

benim severek izlediklerim; house md, mad men, weeds... bi ara new girl ü de izledim ama onu tamamen bitirmedim.

Kimin hemşosu beee
canım çok güzelmişsin yaaaa....bayıldımmmmmm
ayyy topiğimize ben koca bir nazar boncuğu takmak istiyorummmmm

gerçekten yaw
herkes bi duru, güzel, sevimli
iç güzelliğinin dışa yansımaları bu olsa gerek
ay ne güzel kuzum..benim de kaldı 10 kilom

benimdeeeeee
Eve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü

geçmiş olsun canım. hafta sonu annesi ona bi dopink bakım yapar iyileşir inşallah
Ayy usenmedim canim cocostar istedi ve gittim markete aldim yedim. Bu saatte baska bisey lazim olsa umursamam
coco star mıı
canım geçmiş olsun bizdede öksürük var
ayy size de geçmiş olsun canıım
aynısının tıpkısının bi benzerinin öteki eşi de bizim evde var valla.:2: git anan baksın iki çocukla uğraşamam dedim en son ooof
:119::119::119::119:
oh ohh inşallah güzel haberlerini alıp halaylar çektiğimiz günleride görürüz canım

yakında işi gücü bırakıp örgüye başlayacağım
evin heryanı benim saçımla dolu yumak yumakkel kalırsam kendime bere, şapka öreyim bari

gunduz 150 cc tarhana verdim diye yorumunu okuyunca cok sasirdim bende kizlar gibi dusundum ama malesef yorum yapamadan cikmak zorunda kalmistim ( canim sen bunu bilmen gerek senin 2 bebisin hemde demiyecem ne kadar cok cocukta buyutmus olsak her birisi digerinden farkli oluyor :)) ek gida icin cidden cok erken daha cok acele ediyorsunuz emdigi müddetce bebegin ek gidaya ihtiyaci yok sadece arada tatirmak amacli birseyler verile bilir bebnde gecen gun meyve püresi yaptim yiyecek mi acaba diye denedim evet yedi cok ta sevdi ama sonradan ishal oldu armut ve muz icinede bisküvi katmistim ishal yapcak birseyde degildi bir daha vermedim suan icin baska birsey vermeyi dusunmuyorum bazeb kahvalti yaparken arada yedigimiz seylerdne bir cay kasigindan daha az olmak sartiyla tatirabilirim sebze yemeklerine fln gecmek icin bence cok cok erkenn

ya o bififormu bize de verdi doktorumuz hemde daha ekgıdaya falan geçmedik oğlum o gece çok zorlanarak yaptı kakasını bende bir daha vermedim..

Bende aksine çok memnun kaldım canım ya. Acaba denk gelmiş olabilir mi?

Bebeğimi emzirebiliyor olsaydım kesinlikle düşünmezdim bende senin gibi. Ama ne yazık ki bebeğim 1,5 aydır mamayla besleniyor yalnızca. Onun için doktorumuz başlattı 3 gündür. Bugün tam 122 günlük olduk. Ufak ufak tadımlık başladık bakalım.

Muhallebi ve yoğurda başlatmadı henüz onlar önümüzdeki ay girecek listeye. Çok şükür biz sorun yaşamadık sebzeler sonrasında. Ne gaz sıkınıtımız oldu ne de başka bir problem.

Meyveleri de tek tek vermeyi düşünüyorum. 3 gün armut vererek başlamayı düşünüyorum. 3 çay kaşığı ile başlangıcımız nasıl olacak bakalım yarın?:44:

Son düzenleme:
herkesin gaz sancısı biterken bizimki sanki artarak devam ediyor. günlerdir oğlum gündüz uykusu nedir bilmiyor. gaz sancısından uyuyamıyor oğluşum. bugüne kadar hiç gaz için ilaç kullanmadım, bu kadar arka arkaya hiç gaz sancıısı yaşamamıştık çünkü. galiba doktordan ilaç isteyeceğim.
kucağımda iki büklüm oluyor. içi dışına çıkıyor ıkınmaktan.

bitmiş bi vaziyetteyim geçmişe bakamadım kızlar
oğlum diş çıkartmıyor evrim geçiriyor sanarsınız
eşimi bekliyorum konuşmak için bide sizler naptınız bakıyım dedim ama sayfalar gözümde büyüdü

Canım benim oğlumda ilk 2 ay felaketti. Bize doktorumuz kum torbası önermişti. Bebekler için ayıcıklı peluşlu olanları var. Fırında ılıtıp koyuyorsun bebişin karnına, baya fayda ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…