- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
e bide onu izleriz nolacak bi dizi kolik olarak boş geçmemde ben bu kadar şeyi ne zaman yapacağım durun bi liste yapayım
ev işleri
yemek
okula materyal
bebek
diziler
kitap
........
Oluyor canim olmamii amaaa sanirim ben cilekte bitti diye tatli yemege bahane ariyorum :))) hem sen kendin yiyorsun diye illaki bana da yedirecen demii tatliyi cok fenasin coooook
Bak su uyanigaaaa hahhaha
izleyah canım yaaaaaaaaaaaaaaa)) canim ya dizidemi izlemeyeeeah
Off iyice görgüsüz ergenler gibi oldum ciktim bugün bende
ayy valahi öyle..ben böylesini görmedimAhahahha allah seni ne etmeye emi hangi diziyi duysa oda güzel amaa breaking bad baska demeden edemiyor :) resmen diziyle sevisiyor hatun ahahha
Bu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))
yok kızz inan benim canım istemiyor bile ki ben hamileliğimde tatlı olsun başka bişey olmasın derdim :))))
benim olayım başka bu aralar :))))
kuzum senin canın çok istiyo diye şeyettim ben..arada o istekleri yerine getirmek lazım ki sonra daha dik durabilesin karşılarında :))))
Cok sevindim hayatim ya ama illede 3 ay bekleme simdiden hazirliklara baslayin siz bence, gecen gün face de okumustum seninle ayni durumu yasayip 2-3 ay sonra hamile kalip dogum yapanlar vardi, tabi senin kendini hazir hissetmende önemli artik kilolar icin hareketlere de baslarsin hizlica eritirsin yaglarini
Cift cizgiyi gördüm diyecegin zamani 4 gözle bekliyorum
Kizlar ben cikiyorum artik cok yorgunum yarin görüsürüz öpüyorum sizi iyi geceler
Kimin hemşosu beee
canım çok güzelmişsin yaaaa....bayıldımmmmmm
ayyy topiğimize ben koca bir nazar boncuğu takmak istiyorummmmm
ay ne güzel kuzum..benim de kaldı 10 kilom
Eve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
Ayy usenmedim canim cocostar istedi ve gittim markete aldim yedim. Bu saatte baska bisey lazim olsa umursamam
ayy size de geçmiş olsun canıımcanım geçmiş olsun bizdede öksürük var
aynısının tıpkısının bi benzerinin öteki eşi de bizim evde var valla.:2: git anan baksın iki çocukla uğraşamam dedim en son ooofBenimki iyiki bir üsütmüs canim cay yapsana, limon da getirsene, ev buz gibi battaniye örtsene, off simdi de terledim kazagi cikaricam yazlik pjamamin üstünü getirirmisin, ölüyorum sanirim hic biryerim tutmuyor.. Ayy yarim saat önce iyiki bir totomu yere koyabildim okadar abartiyor ki sanarsin kanser oldu allah korusun
:119::119::119::119:Bu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))
Bi sıkıntı olmadı demi
evet malesef biraz sıkıntılı oldu gazını zor cıkardı
gaz damlasını verdim ve gaz masajıyla cözdüm allah şükür
corba için çok erkenmiş
tabiki öncelikle doktora danışmalıyız gercektenn
ya o bififormu bize de verdi doktorumuz hemde daha ekgıdaya falan geçmedik oğlum o gece çok zorlanarak yaptı kakasını bende bir daha vermedim..
gunduz 150 cc tarhana verdim diye yorumunu okuyunca cok sasirdimbende kizlar gibi dusundum ama malesef yorum yapamadan cikmak zorunda kalmistim ( canim sen bunu bilmen gerek senin 2 bebisin hemde demiyecem ne kadar cok cocukta buyutmus olsak her birisi digerinden farkli oluyor :)) ek gida icin cidden cok erken daha cok acele ediyorsunuz emdigi müddetce bebegin ek gidaya ihtiyaci yok sadece arada tatirmak amacli birseyler verile bilir bebnde gecen gun meyve püresi yaptim yiyecek mi acaba diye denedim evet yedi cok ta sevdi ama sonradan ishal oldu armut ve muz icinede bisküvi katmistim ishal yapcak birseyde degildi bir daha vermedim suan icin baska birsey vermeyi dusunmuyorum bazeb kahvalti yaparken arada yedigimiz seylerdne bir cay kasigindan daha az olmak sartiyla tatirabilirim sebze yemeklerine fln gecmek icin bence cok cok erkenn
herkesin gaz sancısı biterken bizimki sanki artarak devam ediyor. günlerdir oğlum gündüz uykusu nedir bilmiyor. gaz sancısından uyuyamıyor oğluşum. bugüne kadar hiç gaz için ilaç kullanmadım, bu kadar arka arkaya hiç gaz sancıısı yaşamamıştık çünkü. galiba doktordan ilaç isteyeceğim.
kucağımda iki büklüm oluyor. içi dışına çıkıyor ıkınmaktan.
Fotomu koydum kızlar. . Yorumsuz olsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?