2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
seni de gördüm sonunda tatlım yaşasııınn
çok hoşsun şekerim incesin de aah ah eski günlerim

Taliaacım çok geçmiş olsun canım ailecek hastaymışsınız
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız..kızına da o boncuk gözlerinden benim yerime öp canımmmm

cokkk tsk ederiz canimm insallah cabuk atlatiriz :)) öperim teyzesi senin icin :)))
Ben senin nickini ase SULTAN diye okuyormuşum Bir osmanlı sultanı zannediyordum
o benimmmmSULTAN yazinca bana diyorsun sandim da :26: bende baslarda asenin nikini ayni senin gibi asesultan sanyorudm bir baktim alakasi yok

ahahaaa tam beni anlatıyor buuuuEki Görüntüle 808876

hee iste bu tammmm BENI ANLATIYORR:26::26: yiyom yiyorm sonra zayifliyacam diyorum
esranin buguki cikolata yememe direnisini görunce taktir ettim valla masallahh ben onu hergun yiyorumm
sonrada zayiflama hayali kuruyorum böyle gidersem ben ancak ruyamdaaa zayiflarim orda bilee cok zorr
Eve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
owww canim cok gecmiss olsunn sanada sifayi kapmisiniz sizde anlasilan insallah emircim cabuk atlatir bizimkide öyle burnu akiyor tikalali hemde ( hapsuruyor gözleri kizariyor ahh yavrum ben bile dayanamadim bugun ayakta duramadim onlar nasil dayansinlar

caim hayirlisi olsu insallah hakkinda ne zaman hayirli olcaksa ozaman olsun siz germeyin kendiniizi 3 ay önce veya sonra olcak diye :)) ne kadar cok rahatsan o kadar cabuk oluyor :)) Insallahh hamileyim dedigin gunleri cok yakinda göruruz

canim bende emdigi surece ek gidaya grek yok demistim :)) emmiyorsa sirf mamadan alamiyacagi minaralleri ve vitaminleri takviye etmek gerek :)) sen doktora danisip onun tavsiyelerine uyarak hareket ediyorsun zaten onun icin sorun yok :)) ustelik sectigin sebzelerde gayet guzel ben hangi ayda hangi sebze meyve verilir bilmem ama büyük kizima ben hazir püre halinde satilan sebze ve meyevlerden veriyordun oun uzeride yaziyor zaten kac aydan sonra verilmesi gerektigini onlardan alip yediiriyordum ama meyveli olanlarini daha cok tercih ediyorduk sebzeleri fl evde kendim temin ediyordum oglum hazir olalardan yemedi hic bundada kendim yapmayi dusunuyorum evde hepsini ama yapamadigim yada o an ki mevsimde olmayan sebze ve meyveyleri alabilirim diye dusunuyorum. senden rica etsem doktoruna bunlar hakkinda sorabilirmisin hazirlar ne kadar sagikli verilebilirmi diye :) ben bizim doktora sorsam verebilirsin der cunku burda herkes veriyor almanlar fln hep ondan aliyorlar :)) digerlerinde buna dayanarak saglikli oldugunu dusunerek almistim ama bunda tereddut ediyorum nedense (

ayy canim gecmis olsun üsütüyor olabilir ayagini fln sicak tut onun annesi o yuzden gaz sancisi olabilir yediginden alakasi olmaya bilir emziriyorsun sanirim senden de gecebilir diyecem ama bir yrde duydum annenin ustugunden fln bebek sancilanmazmis gaz fln olmazmis kesinlikle bebek kendisi usuturse ondan olurmus :)) dikkat et sicak tut bakalim nasil olcak

Canım benim oğlumda ilk 2 ay felaketti. Bize doktorumuz kum torbası önermişti. Bebekler için ayıcıklı peluşlu olanları var. Fırında ılıtıp koyuyorsun bebişin karnına, baya fayda ediyor.
aaaa canim ben de burda onun kiraz cekirdekli olanlarini tavsiye etmistim ama tr de heryerde bulunmuyormuss haatta ben trye göturdum hersey sasiriip kaldi cekirdek icindeki diyince kumlusunuda hic duymamistim ama cok guzel bir fikirmis oda nede olsa eskiden annanelrimiz kumu isitip bebeklerin altina sererlermis bebegi kundaklayip yatirirlarmis sicak kumun icine :))))
aslinda eski insanlarin yaptiklarini gözlemleyip yasarsak sorun fln kalmayacak ortada baksana :))

teşekkür ederiz esra teyzesiii

çok üzüldüm allah acil şifalar versin.....

amanınnn tam zilliiiiii bu işim çok zor çokkk

yerim senii benn ugur böcügümmmm
aynen öyle tam zillliiii bugün öldürdü beni akşam misafirim var birsürü iş var hanımefendi kucaktan inmiyor (şu anda heryerim ağrıyor ben burada laf yetiştiriyorum oda ayrı mesele gidip yatsana be kadın) zor yetiştim ne zormuş bebekle misafir ağırlamak ssz

bak sennnn açık kapı da bırakıyor

Melinnazz..maşallah
Ne bu yaaa Allahımm
Issir onun uğur böcüğünü
Cok tatlı..Allahim esirgesinnn
teşekkür ederiz asse teyzesi büyük bir zevkle ısırırım

canım denk geldiğimiz bir zaman tekrar yüklerim resimleri

ahhhh ahhhh sorma bu Zeyno kızımı alana kadar iyiydi sonradan cadı oldu baksana diğer kızlara boncuk dağıtıyor

ben o uğur böcüüüğünü yeriiim
kırıntılarınıda parmağımla toplarım yutarıım

ye seyzen teyzesi ye sen bu kızı

Tatlım ben kızının o uğurböceği konmuş olan poposunu yerim yerimmmmmmm...
ayyy güzellik yaaaa...
bayıldım fotolaraaaa
canım teşekkür ederiz

ahahaaa tam beni anlatıyor buuuuEki Görüntüle 808876

Eve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
kıyamam geçmiş olsun

süper haber hadi bakalım çabucak geçsin 3 ay gelsin bebişimizzzz

kizlar artık kendi evimdeyim cok mutluyum veee geldiğimden brti acı gerçeklerle uğraşıyorum evimi b.k götürüyodu saatletdir temizlik yapiyorum çok yoruldum Kızımda evimizi yabancilafi bu saate kadar uyumak bilmedi yeni uyuttum . Birde misafirlerim var gorumcem ve eşi birde kaynanam, gorumcemler pazar sabahı ucakla evlerine dönüyolar bir gunde bizde kalıp yola cikacaklar k.validede kizini uğurlayabilmek icin geldi o da pazar gunu kızını yolladiktan sonra otobusle izmit golcü ğe gidecek sonra evimde kizimla bas basayiz
Şimdi yatiyorum kizlar cok yorgunum gözlerimi açamıyorum . Belki yarın da giremem ama pazar buradayimmmm bekleyin beni dönüşüm muhteşem olacak

Cnm doğru diyosun da işte yonefe yüreğime söz geciremiyorum.kizimi bi yabancınin elinde düşünemiyorum cok üzülüyorum inşallah iyo bor insanla karşılaşırız da aklım kalmaz tek dileğim cocuguma iyi bakması ve asla el kaldirmamasi çünkü vurur falan anlayamam ağzı var dili yok küçücük bebe ama anlarsamda once kendim evde doverim o kadini sonrada karakol da surundururum yapabileceklerimden korkuyorum konu bebisim.olunca Güzel Allahïm karşıma ne olur iyi bir bakıcı cikartsin ne olur :18:

aaaaa asagisi dolmuss kizlarrrrr nerdesiniz ya bakin burya iki sohbet edelim dilim ( elim ) sisti kac gündür kaynatamadimya

Taliaa cim ben burdayım ama gitceeem saat 2 ve cok yoruldum bugün ama söz bundan sonra daha çok burdayim öpüyorum seni cnm iyi geceler

hosgeldin canim evine cok sükür sonunda gelebildin kizz kv de görumcen yanindaymisa temizlige yardim etmedilermi söyle acicik ucundan bile tutmadilarmi hem yoldan geldin hemde bebek var yapmadilarsa cok ayip etmisler derim
neyse sen bir onlarida gönder hayirlisiyla seni bekliyoruz buralarda kolay gelsin canim sana allah yardimcin olsun

Taliaa cim ben burdayım ama gitceeem saat 2 ve cok yoruldum bugün ama söz bundan sonra daha çok burdayim öpüyorum seni cnm iyi geceler

ben yazdiktan sonra gördüm canim yazini :)) evet canim gec oldu haklisin birde yorgunlujk var sana kiyamam zaten git guzelce dinlenn :)) insallah pazar gunden sonra sohbet ederiz Bende seni öpüyorum canimm iyi geceler allah rahtlik versin

kizlar hkn nerde haberi olan varmii kac gundur göremedim ben onu iyilesmedimi yoksa hala ((

ay aslinda cok kisi gelmiyor mesela merve, ranana , ucon,dilca, dirimci,ahsen,golgen.hully,miracle,nurgu66 ( arada göruyorum ama cok gelmyior oda )Pellori,sahra-89201,sezen00,mLsvt,mmm41,7verengul,damlagözbebegim,birdgirl, borealis,elifdem,kntsz,
keremcik,milena,mnsroz,ozgnmn,repla,yscm,bebisimolsun; h.sumeyye dehesa gask,gurbetcii,ilksev,karakedi80,blackengel,butunduamvesenam.,limonagac,lala,kralkaya,kuzukulagimm.........liste uzuyorda uzuyor valla..... aklima gelenler suan icin bukadar ben göremediklerimi yazdim

KIZLAR ARANIYORSUNUZ NERELERDESINIZZ...... :)))))[h=4][/h]

Son düzenleme:

duydum ve hemen geldim taliacımm
valla epeydir gelemedim malum 3 kuzucukla zaman olmuyor bi bakıyım dedim adımı gördüm sevindim
nasılsın canım kızın nasıl

duydum ve hemen geldim taliacımm
valla epeydir gelemedim malum 3 kuzucukla zaman olmuyor bi bakıyım dedim adımı gördüm sevindim
nasılsın canım kızın nasıl

aaaaa bu ne guzel tesaduf valla bende cok sevindim seni gördugume adini duyan geliyor desene eger isminizi yazinca gelecekseniz ben hergun yazim canim ay valla napalim iyiz ugrasiyoz iste buyumelerini izliyoruz hastalikti dis fln gunler geciyor. sen napyiorsun 3 tane bebisle ugrasma nasil senin icin cok zor oluyordur ama cokta sevimlileridr ya fotolari yokmu eklede görelim 3lerimizimi

Tokayay ve talia tesekkurler
ikiniz de usutme demissiniz.nasil usutuyor bi anlasam. Karnina sicak koyuyorum.
Gece 1 gibi uyandi gazdi emzirmeydi, alt degistirme derken yaklasik 1 saat gecti. Uyutmak icin yatirdim. O sirada ben de sizmisim ama yavrum uyumamis onun feryat figan aglamasiyla uyandim. Bu sefer de midesindeki gaz sikistirmis. Onu da halletim simdi. Offff su saat olmus yazdiklarima bak.

Hayatım olur mu oyle sey
sen buralari terk ettiğinde dagitmadik da simdi mi dagiticaz o boncuklariii
arayi bozmayalim litfeeeen

arkadaslar kizimin kakasinda amip kisti cikti uzun zamandir kakasinda sulu ve mukusluydu beyne sicrar yaziyor nette flagy ve bactrim diye ilaca basladik basina gelen varmi korkuyoru
m

cnm bnm adımızı andın bak damladık işte uzun zamandır giremiyudum aksam rüyamda foruma girdiğimi gördüm.bende sizleri merak ediyorum, biz iyiyiz ay sonunda işe başlıcam sadece ona uzuluyorum, birde sanırım ogluşumun dişleri erken cıkacak, sürekli eller ağızda salyalı oldu benimkisi onun dışında uykusuz geceler yaşayıp duuryoruz aksam gene uyuyamadık gecede yat kalk yapmaktan kendime gelemiyorum doğrusu

eeeeee siz nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir

arkadaslar kizimin kakasinda amip kisti cikti uzun zamandir kakasinda sulu ve mukusluydu beyne sicrar yaziyor nette flagy ve bactrim diye ilaca basladik basina gelen varmi korkuyoru
m

tatlım benim yumurcaktada arada mukuslu kaka oluyodu ama pek üzerinde durmadım umarım cabucak gecer sizinde çok geçmiş olsun cnm

oğlum 2-3 gündür emmiyor.. uykulu haliyle emzirebiliodum en azından. dün gece o da olmadı. emmiyor. şimdi de aç uyumuyor ama emmiyor.. sağıpta vermyrorum iyice bırakmasın diye. mama da aynı şekilde vermiyorum. bi dün verdim uyusun diye. off emmemesi de ne kötüymüş. eskiden yara yapacak kadar emerdi sürekli ister sert sert iştahlı iştahlı emerdi

Hayatım olur mu oyle sey
sen buralari terk ettiğinde dagitmadik da simdi mi dagiticaz o boncuklariii
arayi bozmayalim litfeeeen

boşa uğraşma zeyno. sen uğraş dur, anlaş melinnazla. ama benim çapkın oğlum tutcak linanın elini götürcek. senden korkumuza talip olmuyoruz ama çok güzel kız aşık olduk burda. hem benim oğlumda çok çapkın .. kandırır linayı

burdayız canım:)) bebişlerimizi pırtlattık vakit kalmadı buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…