Taliaacım çok geçmiş olsun canım ailecek hastaymışsınız
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız..kızına da o boncuk gözlerinden benim yerime öp canımmmm
o benimmmmBen senin nickini ase SULTAN diye okuyormuşumBir osmanlı sultanı zannediyordum
ahahaaa tam beni anlatıyor buuuuEki Görüntüle 808876
owww canim cok gecmiss olsunn sanada sifayi kapmisiniz sizde anlasilan insallah emircim cabuk atlatir bizimkide öyle burnu akiyor tikalali hemdeEve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
Bu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))
Bende aksine çok memnun kaldım canım ya. Acaba denk gelmiş olabilir mi?
Bebeğimi emzirebiliyor olsaydım kesinlikle düşünmezdim bende senin gibi.Ama ne yazık ki bebeğim 1,5 aydır mamayla besleniyor yalnızca. Onun için doktorumuz başlattı 3 gündür. Bugün tam 122 günlük olduk. Ufak ufak tadımlık başladık bakalım.
Muhallebi ve yoğurda başlatmadı henüz onlar önümüzdeki ay girecek listeye. Çok şükür biz sorun yaşamadık sebzeler sonrasında. Ne gaz sıkınıtımız oldu ne de başka bir problem.
Meyveleri de tek tek vermeyi düşünüyorum. 3 gün armut vererek başlamayı düşünüyorum. 3 çay kaşığı ile başlangıcımız nasıl olacak bakalım yarın?:44:
ayy canim gecmis olsun üsütüyor olabilir ayagini fln sicak tut onun annesi o yuzden gaz sancisi olabilir yediginden alakasi olmaya bilir emziriyorsun sanirim senden de gecebilir diyecem ama bir yrde duydum annenin ustugunden fln bebek sancilanmazmis gaz fln olmazmis kesinlikle bebek kendisi usuturse ondan olurmus :)) dikkat et sicak tut bakalim nasil olcakherkesin gaz sancısı biterken bizimki sanki artarak devam ediyor. günlerdir oğlum gündüz uykusu nedir bilmiyor. gaz sancısından uyuyamıyor oğluşum. bugüne kadar hiç gaz için ilaç kullanmadım, bu kadar arka arkaya hiç gaz sancıısı yaşamamıştık çünkü. galiba doktordan ilaç isteyeceğim.
kucağımda iki büklüm oluyor. içi dışına çıkıyor ıkınmaktan.
aaaa canim ben de burda onun kiraz cekirdekli olanlarini tavsiye etmistim ama tr de heryerde bulunmuyormuss haatta ben trye göturdum hersey sasiriip kaldi cekirdek icindeki diyince kumlusunuda hic duymamistim ama cok guzel bir fikirmis oda nede olsa eskiden annanelrimiz kumu isitip bebeklerin altina sererlermis bebegi kundaklayip yatirirlarmis sicak kumun icine :))))Canım benim oğlumda ilk 2 ay felaketti. Bize doktorumuz kum torbası önermişti. Bebekler için ayıcıklı peluşlu olanları var. Fırında ılıtıp koyuyorsun bebişin karnına, baya fayda ediyor.
teşekkür ederiz esra teyzesiiiSaol canim ins. belimi birak agrimayan yer yok vücudum da ama cocuk dis cikarmaya basladi baslayali gündüzleri baska yerde uyumuyor bende zaten huzursuz diye kiyamayip mecbur gezdirerek uyutuyorum en azindan uykusunu alsin diye
Saol canim senin kiz ablasindan kapmis hastaligi bende esimden cocuga gecicek diye ödüm kopuyor
Tesekkür ederim teyzesi simdilik biraz daha iyiyiz ama zaten genel de aksama dogru basliyor huzursuzlugu
Hosgeldin canim kiz kardesin hala sende sanirim biraz olsun rahatlamissindir ins.
Hosgeldin kuzum özlettin kendini annenler gidicekti bugün diye hatirliyordum, vakit buldukca girmeye calis bende seni öpüyorum kolay gelsin
Saol tatlim 4 parmak kadar uzadi yarisini kestim gecen gün, emir abisi yakin olsa o sirin keline yapistiri verirdik kesilenleri :)
Hasta olan suan benimki cok fena grip olmus bademcikte sis insallah bize bulastirmaz, oglumun da disinden dolayi dis cikan yer iltihablanmis birde üzerine pamukcuk oldu cok huzursuz anlayacagin
Sana da kolay gelsin canim ise baslamissin bugün
Oyy masallah masallah sen bu zilliye nazar degdireceksin annesi ne kadar da süslü öyle yerim onu
çok üzüldüm allah acil şifalar versin.....Canlar ünv den bir arkadaşım hamileydi bulantısı çokmuş ne yese kusuyormuş sıvı da almamış . Böyle olunca da kanında koyulaşma olmuş beyin damarları tıkanmış üç gündür yoğun bakımdaymış dua edin nolur
aynen öyle tam zillliiii bugün öldürdü beni akşam misafirim var birsürü iş var hanımefendi kucaktan inmiyor (şu anda heryerim ağrıyor ben burada laf yetiştiriyorum oda ayrı mesele gidip yatsana be kadın) zor yetiştim ne zormuş bebekle misafir ağırlamak sszamanınnn tam zilliiiiii buişim çok zor çokkk
yerim senii benn ugur böcügümmmm
bak sennnn açık kapı da bırakıyorcnm benim güzel sözlerin için çok tşk ederiz
valla biz hemen basını bagladık oğlanın daha dogmadan..baktım melinnazın kızı güzel olur kesin dedim direk işi bagladımm
herzamanki gibi tam 12 den vurdumm
olmasaydı eger senin kızını alırdık ama kısmet degilmişşş
melinnaz uzun bir süre topige ugramadıııı o sırada da cok talibimiz cıktı ama biz ilk göz agrımızı bekledikk
bakalım zilli lina oğlusumu terk ederse o zaman senin kıza talip oluruz bizdeee
teşekkür ederiz asse teyzesi büyük bir zevkle ısırırımMelinnazz..maşallah
Ne bu yaaa Allahımm
Issir onun uğur böcüğünü
Cok tatlı..Allahim esirgesinnn
canım denk geldiğimiz bir zaman tekrar yüklerim resimleriAyy ben size ne çok alışmışım...
sanki kaç gündür kimseyle konuşmuyormuşum gibi hissettim buraya yazmayınca..
gerçekten de arkadaşlarımdan daha fazla şey paylaşıyorum sizinle...
Keepcim çok tatlıymışsın sen yaaa, tarzına hasta oldum :))) üniversitedeki halim geldi aklıma...
Seyzenim sen de tam tahmin ettiğim gibiymişsin..maşallah sana bir içim su, fıstık gibisin
Retbulum minnoşuna bayıldımmmmm
Ama ama Melinnazımı, Loverımı ve Niranımı göremedim ben yaaa, kaçırdım o aradaaaaaa
İşe başlayan kızlar size de kolay gelsin gerçekten, çok zordur eminim ayrı kalmakkkkk...
Off neyse diğer derse girmem lazım, umarım onlar da gelmemiştir ilk hafta diye
ahhhh ahhhh sorma bu Zeyno kızımı alana kadar iyiydi sonradan cadı olduzeynoooo ölme emi bu kızı ne hallere soktun
kaynana değilmisin şekerim
ben bu uğurböceğini yiyerim yiyerim
canım Allah yardımcın olsun valla zor işiniz
ama ne güzel programlı insanlara hastayım
ben hiç olamadım
kızım agulayıp agulayıp pırtlıyo
ye seyzen teyzesi ye sen bu kızıben o uğur böcüüüğünü yeriiim
kırıntılarınıda parmağımla toplarım yutarıım
canım teşekkür ederizTatlım ben kızının o uğurböceği konmuş olan poposunu yerim yerimmmmmmm...
ayyy güzellik yaaaa...
bayıldım fotolaraaaa
ahahaaa tam beni anlatıyor buuuuEki Görüntüle 808876
kıyamam geçmiş olsunEve geldim oğluşum hastalanmis
gozleri kipkirmizi burnu akiyor hapsirip oksuruyor bütün enerjim düştü
süper haber hadi bakalım çabucak geçsin 3 ay gelsin bebişimizzzzBu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))
Canım ben çok daha kötüydüm bakıcıya bırakan canavar anne gibi hissediyordum kendimi. Sonra çok çabuk alışıyorsun iyi yönlerini görmeye başlıyorsun mesela ben iki saatliğinre bırakıp bir sürü işimi hallediyorum. Üç gündür karşı komşuda kahve keyfi yapıyorum kızım uyuduktan sonra. Bunlarda iyi yanları. Biranönce sosyal hayata dönmemiz lazım. Bide kendimi şöyle avutuyorım büyüyünce hiç bir şey hatırlamayacak nasılsa diyorum. Uyku ve süt sorununu halledersem ben bakıcı yönünden baya bi rahatlarım işime gücüme geri döner en azından sosyal ortamlarda bulunmanın keyfiyle kızımla moral olarak düzelmiş olarak ilgilenirim.
kizlar artık kendi evimdeyim cok mutluyum veee geldiğimden brti acı gerçeklerle uğraşıyorum evimi b.k götürüyodu saatletdir temizlik yapiyorum çok yoruldum Kızımda evimizi yabancilafi bu saate kadar uyumak bilmedi yeni uyuttum . Birde misafirlerim var gorumcem ve eşi birde kaynanam, gorumcemler pazar sabahı ucakla evlerine dönüyolar bir gunde bizde kalıp yola cikacaklar k.validede kizini uğurlayabilmek icin geldi o da pazar gunu kızını yolladiktan sonra otobusle izmit golcü ğe gidecek sonra evimde kizimla bas basayiz
Şimdi yatiyorum kizlar cok yorgunum gözlerimi açamıyorum . Belki yarın da giremem ama pazar buradayimmmm bekleyin beni dönüşüm muhteşem olacak
Taliaa cim ben burdayım ama gitceeemsaat 2 ve cok yoruldum bugün ama söz bundan sonra daha çok burdayim öpüyorum seni cnm iyi geceler
kizlar hkn nerde haberi olan varmii kac gundur göremedim ben onu iyilesmedimi yoksa hala((
ay aslinda cok kisi gelmiyor mesela merve, ranana , ucon,dilca, dirimci,ahsen,golgen.hully,miracle,nurgu66 ( arada göruyorum ama cok gelmyior oda )Pellori,sahra-89201,sezen00,mLsvt,mmm41,7verengul,damlagözbebegim,birdgirl, borealis,elifdem,kntsz,
keremcik,milena,mnsroz,ozgnmn,repla,yscm,bebisimolsun..... aklima gelenler suan icin bukadar ben göremediklerimi yazdim
KIZLAR ARANIYORSUNUZ NERELERDESINIZZ...... :)))))[h=4][/h]
duydum ve hemen geldim taliacımm
valla epeydir gelemedim malum 3 kuzucukla zaman olmuyor bi bakıyım dedim adımı gördüm sevindim
nasılsın canım kızın nasıl
kizlar hkn nerde haberi olan varmii kac gundur göremedim ben onu iyilesmedimi yoksa hala((
ay aslinda cok kisi gelmiyor mesela merve, ranana , ucon,dilca, dirimci,ahsen,golgen.hully,miracle,nurgu66 ( arada göruyorum ama cok gelmyior oda )Pellori,sahra-89201,sezen00,mLsvt,mmm41,7verengul,damlagözbebegim,birdgirl, borealis,elifdem,kntsz,
keremcik,milena,mnsroz,ozgnmn,repla,yscm,bebisimolsun; h.sumeyye dehesa gask,gurbetcii,ilksev,karakedi80,blackengel,butunduamvesenam.,limonagac,lala,kralkaya,kuzukulagimm.........liste uzuyorda uzuyor valla..... aklima gelenler suan icin bukadar ben göremediklerimi yazdim
arkadaslar kizimin kakasinda amip kisti cikti uzun zamandir kakasinda sulu ve mukusluydu beyne sicrar yaziyor nette flagy ve bactrim diye ilaca basladik basina gelen varmi korkuyoru
m
Hayatım olur mu oyle sey
sen buralari terk ettiğinde dagitmadik da simdi mi dagiticaz o boncuklariii
arayi bozmayalim litfeeeen
keremcik,milena,mnsroz,ozgnmn,repla,yscm,bebisimolsun; h.sumeyye dehesa gask,gurbetcii,ilksev,karakedi80,blackengel,butunduamvesenam.,limonagac,lala,kralkaya,kuzukulagimm.........liste uzuyorda uzuyor valla..... aklima gelenler suan icin bukadar ben göremediklerimi yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?