2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım beni kızımda emmiyor bende üzülüyorum ama sağıp veriyorum yoksa aç kalır(

Slmmm herkeseeeee uynanin uyanin uyanin biz hala kahvaltı bekliyoruz kocis ben hazirlicam dedi ve yatti

canım beni kızımda emmiyor bende üzülüyorum ama sağıp veriyorum yoksa aç kalır(

daha önceden göğüslerim yarayken 1-2 hafta kadar sağıp verdim. çok yorucu bi işlem. ve benim sütüm sağarken çok ziyan oluyor. ben biraz direneceğim o yüzden. aç kalmasını göze alcam sanırım..

Kızlar selamlar
Aslında hep takıp edıorum ama giriş yapmayı unutuyorum
Kızım ıyı ama gunde 5 kez falan kaka yapıyor dr gidicez sorucam öle cok kıloda almıyor suan yalnızca anne sutu verıyorum yaramıyormu bılmem ayda 500 gr anca
Bu arada 1 ekımde tatıle gıdıyoruz nası gecıcek hıc bılmıyorum umarım ıyı olur hersey yolunda gıder kızım hastalanmaz
Tatıle gıdenler akıl verın neler alayım nası gıydıreyım fln
Herkesı takıp edıyorum bebısler hasta olunca cok uzuluorum kış gelıyor evlere kapanıcaz mecburen
Ayrıca ben hııııc kılo veremedım sureklı emzırıorum ama. 1 gr gıtmıyor annamadım bu iş zayıflayanlar nasıl verı aklım ermıyor, 14 kılo almıştım 10 kılosu duruyor sezaryendn herhalde cunku ben dogumdan eve geldıgımde 300 gr daha fazlaydım 3 kg kızım dogdu ama serumlardan şişmiştim sporda yapamadım tatılde napıcam yaaa hoffff hıcbıseyım olmuyo

Hayatım olur mu oyle sey
sen buralari terk ettiğinde dagitmadik da simdi mi dagiticaz o boncuklariii
arayi bozmayalim litfeeeen

olamazzzz olamazzzz emir bizimmmmmm vermiyoruz kimseye
hep talianın başının altından çıktı bu provakasyona gelmeyelim talia çık aradan başka damat bul kendine benimkine sulanmaaaaa

pişt karıştırma kızımın aklını çok teşekkür ederiz iltifatlarınız için lakin geç kaldın şekerim bizde söz sözdür seni taliaya yönlendiriyorum o da damat arıyor

Yuuk cesaret edemedim yine ben yemege :S

İşte irade bende sigarayı bırakmıştım iki sene önce içmiycem artık dedim içmedim ama 10kilo aldım sigara krizlerim yatıştı sonra artık bu kilolarıverecem dedim 3ayda hepsini hatta daha fazlasını verdim adım kayınvalide ve görümcelein tarafından bayan irade olmuştu ama şimdi bebiş emziriyorum die hala bi şımarıklık var nolcek benim bu Halim yazıldıklarınızı gece kocişin horultusundan uyuyamayıncaokudum sabrettim gece gece yemedim ama sabahı zor ettim
hmm kahveylede süper oluyoooo

canım günde 5 kez kaka yapması fazla degilmi?bizimkinde biraz kabızlık var 3,4 günde bir yapıyor.bence doktora sor.

canım ben hemen hemen hergün giriyorum.karşılaşmıyoruz sanırım.çoğu zaman hızlı hızlı okuyorum cevap yazamıyorum.ben topiğin son doğuranlarından olduğum için burda yazılanları önceden takip ediyorum ve gelecekte çok faydalı oluyor bana.

aynı sorunu ben yaşadım geçen hafta.burayada yazmıştım okuduysan.mastitten ötürü göğsümde süt birikmesin diye hep sağmak zorunda kaldım.zaten sütümde azdı.sağdıklarımı dökmeye kıyamadım.uzun süre biberonla vermeye başladım sütü.kızım beni az emiyordu.alıştı sonra beni hiç istemez oldu.memeyi sündürmeye başladı.biberon kadar tazzikligelsin istiyordu çünkü.çok üzüldüm 2-3 gün boyunca.sonra pes etmedim valla aç kaldı ama biberon vermedim.baya bir cebelleştik annem kıyamadı ver kızım biberon dedi ama vermedim.3 gün falan çok ağladı beni çok yordu ama sonunda ben kazandım.şimdi tekrar emmeye başladı beni.sende diret sakın pes etme.

canım bence bir sütünü sag.belki çok azdır ve doymuyordur.olmazsa sagdıgın sütü meme ucu biberonuna koy.böylelikle emmeyide bırakmaz.ama nekadae sütün geliyor bir bakman lazım.benim öyle olmuştu çünki.

olamazzzz olamazzzz emir bizimmmmmm vermiyoruz kimseye
hep talianın başının altından çıktı bu provakasyona gelmeyelim talia çık aradan başka damat bul kendine benimkine sulanmaaaaa

pişt karıştırma kızımın aklını çok teşekkür ederiz iltifatlarınız için lakin geç kaldın şekerim bizde söz sözdür seni taliaya yönlendiriyorum o da damat arıyor

geridönüşüm
sanırım gerekli cevabı vermiş sevgili dünürümmmmm

esrayla benim yapılarımız aynı sanırım :26: bendede tatlı kilo yapıyor bende epeydir yemiyorum
lovere haber verimde seni atsın topikten nutella falan bizimkide can yahuuu

benim yerime de yeseydin canim malum ben yiyemiyorum ama kendine güveniyorsan emzirme bittikten sonra veririm bu kilolari diyorsan bosver, ben 1 yil icinde veremezsem daha da cesaretimi kaybeder veremem diye bukadar üzerine düsüyorum

dün akşam oğluşum hasta oldugu için begendim begendim yorum yazamadım kimseye

lover resmini gördüm çok hoşsunn

Fotomu koydum kızlar. . Yorumsuz olsun ama

ben görmedimm hemen kaldırmışsınn

Gecmis olsun canim size de ugradi demek hastalik biran önce iyilesir ins

Canim gecmis oksun bebisine umarim yarina biseycigi kalmaz

oyyy kuzum kıyamam..bu aralar tüm minnoşlar hastalanıyor heralde..ki biz bile heran tehlike altındayız onlar naapsın...
annesi haftasonu koruyup kollarsın sen onu...
için de rahat eder yanında olunca...
öperim onuuuu

canım geçmiş olsun bizdede öksürük var

Çok geçmiş olsun. Biz bugün örgü yeleklerini giydirmeye başladık

çok tşkler kızlarr :2::2::2:

canım siz hemen başlayınnnnnn durdugunuz hataaaaaaaaaaaaaaaa

esrayla benim yapılarımız aynı sanırım :26: bendede tatlı kilo yapıyor bende epeydir yemiyorum
lovere haber verimde seni atsın topikten nutella falan bizimkide can yahuuu

Nayır nolamaz atmayın lütfen hem bikerem nutella lafını ortaya atıp herkesi aşerdirip sonrada hainlik yapıp yemeyen Esra'dır onu atın
yok yok bizi zararda soksa çok seviliyorlar tarafımdan herkes kalsın hatta çoğalsın topimizin tadı tuzu ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…