Ah canim insanin cani cikolata cekmesin iste :)
Evet canim "under the dome" bayildim diziye zaten türk dizilerink neredeyse hic izlemem bir ask-i memnu ya bakmisimdir.. Genel de en basindan beri severek takip ettigim diziler Revenge, Arrow, The Walking dead, Bates Motel, Orphan black birde Super naturali cok izliyordum son zamanlar sacmaladikari icin biraktim simdide under the dome cikti iste uykusuzluktan ölsem de yeni bölümlerini kacirmam hic birinin :) breaking bad dizisine de esim tiryaki kac defa beraber izleyelim dedi kismet olmadi
Canim yukarda da yazdim "under the dome"
Ah canim insanin cani cikolata cekmesin iste :)
Kimseyi eleştirmek değil maksadım ama arkadaşlar ek gıda verirken lütfen hangi ayda neyi verdigimize dikkat edelim çünkü böbrek bağırsak ve diğer organlarının gelişimi daha tamamladı elbette biz ne versek yer ve şimdi bişey olmayabilir ama bebeğinizin ilerde bu beslenme hataları yüzünden çeşitli hastaliklara daha önce yakalanmasını istemeyiz kör cahil değiliz ki bazı bilgilere kolay ulaşma ve araştırma imkanımıZ varken
En son cikolatayi 4 ay önce yedim son siralar cok canim istiyor hemen biryerimi sıkıyorum gecen gün nutellayi acti benim ki aman allahim o burnuma gelen cikolata-findik kokusu resmen al kasigi eline ye beni diye bagiriyordu
Çok teşekkür ederim. Bu arada tüm hastalıkları yaşadınız yapamukçuk, kulak iltihabı Allah beterinden korusun. dişide erken çıkarıyormuş paşan Allah acısını dindirsin. Benimkide hastalanmıştı enfeksiyon kapmıştı çok şükür atlattık ama çok huysuzlandı. Birde üstüne emziği bıraktırdık ona, emziksiz uyuyamıyor. ağlayıp duruyor. Bir an önce alışsa emziği düşüyordu yatağına veriyordum derken oradan mı kaptı enfeksiyonu içime dert oldu. Bebişlerden konuşmak yasaktı güvenliiik bana yolu gösterin
Çok geçmiş olsun. Biz bugün örgü yeleklerini giydirmeye başladık
En son cikolatayi 4 ay önce yedim son siralar cok canim istiyor hemen biryerimi sıkıyorum gecen gün nutellayi acti benim ki aman allahim o burnuma gelen cikolata-findik kokusu resmen al kasigi eline ye beni diye bagiriyordu
ahahagüvenlik şefi sensin canım...
ama niye bebişlerden konuşmak yasak olsun güzelim....
her telden çalıyoz bizzzzz
Çok teşekkür ederim. Bu arada tüm hastalıkları yaşadınız yapamukçuk, kulak iltihabı Allah beterinden korusun. dişide erken çıkarıyormuş paşan Allah acısını dindirsin. Benimkide hastalanmıştı enfeksiyon kapmıştı çok şükür atlattık ama çok huysuzlandı. Birde üstüne emziği bıraktırdık ona, emziksiz uyuyamıyor. ağlayıp duruyor. Bir an önce alışsa emziği düşüyordu yatağına veriyordum derken oradan mı kaptı enfeksiyonu içime dert oldu. Bebişlerden konuşmak yasaktı güvenliiik bana yolu gösterin
Çok geçmiş olsun. Biz bugün örgü yeleklerini giydirmeye başladık
valla dediğin gibi ben de bunların çoğunu izledim :)))
ama kesinlikle breaking bad i tek geçerim canım...aslında biz de 2 ay önce izlemeye başladık ama çok kısa sürede bitirdik tüm bölümleri...
Ben yiyorum walla ne yapim çok seviyorum ve çok iradesizim
2 tane halley yedim konuştukça canım çekiyor yaaaa
yavru kuşum arada ye sen de yaaaa....zaten verdin vereceğini...eziyet etme kendine bu kadar...
bende walking deads ve game of thrones izliyorum ayrıca çikolata çikolata dediniz kalan çikolatamı almaya gittim ama yerinde yeller esiyor kociş yemiş hain
Ya iste ben sizin gibi degilim tatli bana cok hizli kilo aldiriyor((
onun yerine kendimi cilekle avutuyordum yazda bitti simdi neyle avuturum bilmem kilolar gitti diye bir baslasam haftada en a 1-2 kilo alirim yine
pcden canım ben yeni başladım izlemeye:))) bence git kocana tesekkür et bu saatte beni gereksiz kaloriden kurtardin askim diye
Türk kanallarinda varmi bu diziler yoksa pc denmi takip ediyorsunuz siz canim
bende walking deads ve game of thrones izliyorum ayrıca çikolata çikolata dediniz kalan çikolatamı almaya gittim ama yerinde yeller esiyor kociş yemiş hain
sürekli olmadığı sürece bişey olmaz canım...kırk yılda bir kaçamak olareeeeeee:)))))
bi de ben danimarkada kalırken yaz kış farketmezdi her türlü meyve oluyordu orda..viyanada olmuyor mu????
e bide onu izleriz nolacak bi dizi kolik olarak boş geçmemde ben bu kadar şeyi ne zaman yapacağım durun bi liste yapayımgame of thrones da süpperrr ama bi breaking bad değil :)))))
offf ben de başı boşlardan biri olarak tüm dizileri biliyorum galiba
game of thrones da süpperrr ama bi breaking bad değil :)))))
offf ben de başı boşlardan biri olarak tüm dizileri biliyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?