2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

valla dediğin gibi ben de bunların çoğunu izledim :)))
ama kesinlikle breaking bad i tek geçerim canım...aslında biz de 2 ay önce izlemeye başladık ama çok kısa sürede bitirdik tüm bölümleri...

Ah canim insanin cani cikolata cekmesin iste :)

En son cikolatayi 4 ay önce yedim son siralar cok canim istiyor hemen biryerimi sıkıyorum gecen gün nutellayi acti benim ki aman allahim o burnuma gelen cikolata-findik kokusu resmen al kasigi eline ye beni diye bagiriyordu

Doktorun verdiği listeden dışarı çıkmaya ben henüz cesaret edemiyorum. 3 gündür kabak patates havuç ve pirinçden sebze püresi yapıyorum. Doktorumuzun başlangıç için verdiği karışımdı bu. Şimdi önümizdeki üç günde meyve püresi vericem.

Kabak patates havuç dediğim de her birinin çeyreğini 1 bardak suda haşlamak suretiyle yapılan bir kase püreden ilk gün 3 çay kaşığı. 3. gün 2 tatlı kaşığı. Doyumlul değil tadımlık.

Enesibel 150 cc tarhana çok değil mi ya??

En son cikolatayi 4 ay önce yedim son siralar cok canim istiyor hemen biryerimi sıkıyorum gecen gün nutellayi acti benim ki aman allahim o burnuma gelen cikolata-findik kokusu resmen al kasigi eline ye beni diye bagiriyordu

Ben yiyorum walla ne yapim çok seviyorum ve çok iradesizim
2 tane halley yedim konuştukça canım çekiyor yaaaa

ahaha güvenlik şefi sensin canım...
ama niye bebişlerden konuşmak yasak olsun güzelim....
her telden çalıyoz bizzzzz

yavru kuşum arada ye sen de yaaaa....zaten verdin vereceğini...eziyet etme kendine bu kadar...

Aynen güzelim ya sarilik bitti gaz sancisi o bitti orta kulak iltihabi oda bitti dis cikariyor birde üstüne pamukcuk olduk cocuk bir rahat edemedi kendimi de suclamak istemiyorum cünkü cok iyi baktigimdan eminim bütün esyalarini günde 2-3 defa sterilize ediyorum mesela ama olacagi varsa oluyor emzigi artik kendisi istemiyor sirf uykusu gelince ve uykudan uyaninca defigin gibi 1 saat o atiyor ben veriyorum saglik olsun canim ne yapalim

valla dediğin gibi ben de bunların çoğunu izledim :)))
ama kesinlikle breaking bad i tek geçerim canım...aslında biz de 2 ay önce izlemeye başladık ama çok kısa sürede bitirdik tüm bölümleri...

Off gaza geldim simdi yarin birde onu izlemeye kalkarsam tamam :) kim bilir kac sezonu var.. Biliyorum cünkü 1 bölüm izleyecegim deyip merak ede ede bütün sezonu izlerim onca saat

Ben yiyorum walla ne yapim çok seviyorum ve çok iradesizim
2 tane halley yedim konuştukça canım çekiyor yaaaa

Cok canin cekiyorsa ye canim eger kilo almiyorsan sorun yok, ben tatliya bir baslasam hemen kilo aliyorum onun icin yaklasmiyorum

yavru kuşum arada ye sen de yaaaa....zaten verdin vereceğini...eziyet etme kendine bu kadar...

Ya iste ben sizin gibi degilim tatli bana cok hizli kilo aldiriyor ((
onun yerine kendimi cilekle avutuyordum yazda bitti simdi neyle avuturum bilmem kilolar gitti diye bir baslasam haftada en a 1-2 kilo alirim yine

bende walking deads ve game of thrones izliyorum ayrıca çikolata çikolata dediniz kalan çikolatamı almaya gittim ama yerinde yeller esiyor kociş yemiş hain

Benimki iyiki bir üsütmüs canim cay yapsana, limon da getirsene, ev buz gibi battaniye örtsene, off simdi de terledim kazagi cikaricam yazlik pjamamin üstünü getirirmisin, ölüyorum sanirim hic biryerim tutmuyor.. Ayy yarim saat önce iyiki bir totomu yere koyabildim okadar abartiyor ki sanarsin kanser oldu allah korusun

bende walking deads ve game of thrones izliyorum ayrıca çikolata çikolata dediniz kalan çikolatamı almaya gittim ama yerinde yeller esiyor kociş yemiş hain

:))) bence git kocana tesekkür et bu saatte beni gereksiz kaloriden kurtardin askim diye

Türk kanallarinda varmi bu diziler yoksa pc denmi takip ediyorsunuz siz canim

Ya iste ben sizin gibi degilim tatli bana cok hizli kilo aldiriyor ((
onun yerine kendimi cilekle avutuyordum yazda bitti simdi neyle avuturum bilmem kilolar gitti diye bir baslasam haftada en a 1-2 kilo alirim yine

sürekli olmadığı sürece bişey olmaz canım...kırk yılda bir kaçamak olareeeeeee:)))))
bi de ben danimarkada kalırken yaz kış farketmezdi her türlü meyve oluyordu orda..viyanada olmuyor mu????

sürekli olmadığı sürece bişey olmaz canım...kırk yılda bir kaçamak olareeeeeee:)))))
bi de ben danimarkada kalırken yaz kış farketmezdi her türlü meyve oluyordu orda..viyanada olmuyor mu????

Oluyor canim olmamii amaaa sanirim ben cilekte bitti diye tatli yemege bahane ariyorum :))) hem sen kendin yiyorsun diye illaki bana da yedirecen demii tatliyi cok fenasin coooook
Bak su uyanigaaaa hahhaha

game of thrones da süpperrr ama bi breaking bad değil :)))))
offf ben de başı boşlardan biri olarak tüm dizileri biliyorum galiba
e bide onu izleriz nolacak bi dizi kolik olarak boş geçmemde ben bu kadar şeyi ne zaman yapacağım durun bi liste yapayım
ev işleri
yemek
okula materyal
bebek
diziler
kitap
........

game of thrones da süpperrr ama bi breaking bad değil :)))))
offf ben de başı boşlardan biri olarak tüm dizileri biliyorum galiba

Ahahahha allah seni ne etmeye emi hangi diziyi duysa oda güzel amaa breaking bad baska demeden edemiyor :) resmen diziyle sevisiyor hatun ahahha

Bu arada size bahsetmedim...
salı günü doktora gittim...
dikişlerim iyiymiş gayet,rahim toparlanmış... hareketlere başlayabilirsin dedi..
ben de dedim ki ne zaman hamile kalabilirim..o da şu an olsan tabii ki bişey diyemem ama bi 3 ay daha bekle..
3 ay sonra vücudun daha hazır olacaktır..ben de tamam dedim...
kan tahlilleri falan gayet güzel çıktı :))))
anlayacağınız 3 ay sonra fan fini fin fonnnnnnnn:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…