2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Insallah canim. Biz bebegim cok kucukken emem sorunu yasamistik. Bebegimin normal bir bebek gibi mememi emmeyecegini dusunup aglarken sab simplex sayesinde oglumu biberon askindan kurtarip emmeye alistirdik. Bu yonden hatirasi buyuk Ama bagirsaklari tembellestirdigi ve cok kimyasal icerdigini okuyunca biraktim kullanmayi. Cok zorda kalirsam tekrar kullancagim.

Kum yatagi nasil birsey nerde satilir hic duymadim ben

Canim bircok bebek boyle. Ya damak kasinmasindan oluyordur ya da ses deneme yapiyordur. Benimkinde ikisi de var. Ses deneme yapiyor farkli tonlarda anlamsiz cigliklar atiyor. Ses telleri gelisiyor sanirim.

Taliaa ve ozgnm kizlariniz cok guzeller

ahh elifim ömrümden 10 yıl yaşlandım şimdiden:)düzelir diyosan ben 6-7. aylara kadar beklemeye razıyım.burda kimse yok biliyosun.kayınvalidemde yaşlı.zaten çocuk kucağına gidince bas bas bağırıyor niye öyle anlamadım gitti.2 ay sonra falan gidicem ankaraya.annem çok yardımcı oluyor çünkü.bir yıl oldu nerdeyse havasını suyunu bile özledim valla.

Hosgeldiiiinnnn canımmm benimmm
Nihayet geldinnn.. gelebildinn
Dedimm ne bitmez temizlikmiss Sezen
Görüşelim
ah asemmm canım gerçekten çok yorucu geçiyor günler..aklımdasın inan..msjını okudum cevap bile yazamadım..iki kez niyet ettim malesef kapatmak zorunda kaldım...
sen nasılsın nasıl oğluşlar..alışabildimi kardeşe..okul nasıl gidiyor..bizimkide yarın kreşe başlıyor..biraz daha kendime vakit kalırsa sık sık gelirim inş. öptümm seni ve oğluşlarııı :)

canım çok şükür bebişinde bişey çıkmamış..zamanla uyku düzenide oturur canım 3 ay bittikten sonra biraz birz oturuyor düzen..kv yi takma canım..hep aynı..

canım aynı dert bizdede var..senin kızın kaç yaşında..inan artık psikoloğa götürsem diyordum..şimdi şükür eskisine göre daha iyi..tırnak yemeye başladı üstelik...4 yaşında kızım henüz herkesin ilgisi üstündeydi..o kadar akıllı laf dinleyen bi çocuktuki..şimdi o halinden eser yok..agresif,inatçı bi çocuk haline geldi..kardeşine gelen hediyeleri kıskanmalar,giymeye çalışmalar,olmayınca ağlamalar...çok zormuş canım..bebekten çok büyük çocuğu alıştırmak yorucuymuş ne yazıkki

Taliaa kızın çok tatlı maş. kime benziyor? bu arada ne kadar içten bi çağrı olmuşki..herkes çağıdığını hissetmiş gelmiş

Son düzenleme:
merhaba kizlar biz geldik:80::79:
bugün misafirim vardı
gelsin dolmalar gitsin börekler
gelsin çaylar gitsin pastalar
ne birileri diyet zayıflama spor mu diyor onlar neki:111::111::125::125::131::126:
ay canım ne diyeceğimi bilemedim senin kv için
ama bişiler demeliyim
de kadının yaptığı uyuzluğu anlatacak güzel bi cümle bulamadım
kız o senin totonu yesin o güzelliğine bide laf söylüyo
kuzum Allahtan o cadaloza benzememiş yoksa ne sevimsiz bi bebek olurdu
ay şimdi maşallah çoooook tatlı
ve taliaa ve biriken geçmiş
bu arada gerçekten çok tutumluymuşun artık seninki cimriliğe giriyo şekerim

Taliaa gideyimde kuzu neyin sayayımda, uykum gelsinn
Sabah kötü olacak walaa:111::111:
Ben kaçayım. .Allah rahatlık versin. Iyi geceler canım:79:
aseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısss o ne güzellik hey maşallah (çok itici bi sarı kafa ama iyi ifade ediyo kendisini)
ay bide senin 2 çocuğun mu var

bu alıntıyı niçin yaptığımı unuttum

canıııım çoook geçmiş olsun
Ervoş nasıl şimdi grip kötü olmuş çabuk atlatırsınız inş

taliaa kıs yerim ben Dilay Hafsayı
nede minikmiş kuzum (profilindeki foto için)
tatlış sere serpe komuşun kızı
ay şimdi diğer topikte zeynonun senin için yazdığı yazısını okudum ne güldüm

Son düzenleme:
Slm Kızlar,

Bende hep okuyorum,takip ediyorum ama bi yazamadım.kv ve annem gitti tek kaldım ne rahat ettim anlatamam.harika birşey yalnız bebeğe bakmak.oğlum rahat bir bebek.üç buçuk aylık olduk.gündüzleri iki saat kadar uyuyo, geceleri iki saatte bi emmeye kalıyo.tek problem sabah altıda uyanıyo.gündüz hep oynuyorum onunla çok hoşuna gidiyo.şimdilerde dönmeye başladı yüzüstü dönüyo ve emekleme antremanları yapıyo.Hep konuşuyorum bebeğimle oda bana karşılık veriyo:))))
Anne olmak mükemmel,bazen kızdırsada, hep uykusuz bıraksada onsuz bir hayat düşünemiyorum artık.
(Hııı bu arada artık sütüm yetmiyo benimde.mama takviyesine başladım ama aç uyuyo yinede o mamayı içmiyo bizimki.)

Bizden bu kadar umarım herkes iyidir, mutludur.mutlu olmak için en önemli nedenimiz bebeklerimiz.....

ben küçük oğlumda yaşadım naptıysam olmadı dr falanda götürdük bi işe yaramadı
duaların gücüne inanarak okursan işe yaramayacağı yer yok derler
nas felak ayetel kürsi 7 şer kere oku ve sonra ihlas oku benim oğlum okumadan düselmiyordu umarım sizde yararını görürsünüz

canım zor iş bunlar elbet haklısın sende eğitim amaçlı sanırım
anne olmak zor
okumaya devam eden bir anne olmak daha zor
bire bir yaşadım yakından biliyorum

Kiz bu ne guzellik tü tüü tü tüü maşallah
tam hayal ettigim gibisinnnn

pen geldimm. çokkk yorgunumm. uykusuzum ama uyumadım. sinir oluyorum kendimeee.

hoş geldin canım nasıl geçti mevlüt
Allah kabul etsin

pek bişi anlamadım. az kişiydik. geçti bitti işte. düşünmek istemiorum.

ben öncesinde kendime kıyfet alamamıştım. bugün bi çıktım baktım. acı gerçekle yüzleştim. 44 beden bile dar gelio ve çok kötü duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…