Insallah canim. Biz bebegim cok kucukken emem sorunu yasamistik. Bebegimin normal bir bebek gibi mememi emmeyecegini dusunup aglarken sab simplex sayesinde oglumu biberon askindan kurtarip emmeye alistirdik. Bu yonden hatirasi buyukBiogaia bende de işe yaramadı. .ama senin bebisine iyi gelebilir
Büyük oglumda ki gibi bu bebegimde de bi cok ilaç kullandık ve yine sab simplex ten fayda gördük
O kadar siddetli sancı olunca, her yolu denedik.yoksa gönül ister minicik bedene hic ilaç kullanmayalim
Ins tez vakitte biterde, ikinizde rahata erersiniZ canım yaa
Kum yatagi nasil birsey nerde satilir hic duymadim benacemiperi canim senin bebisininde gaz sorunu hala devam ediyormus sende su kum yatagini denesen bir belki ise yarar :)) ikinizede ve bebisi hasta olan herkese cok gecmis olsun :))
ben kizima hic gaz ilaci kullanmadim zaman zaman bizde gaz sorunu yasadik ama ben ilac vermeden gecmesin bekledim:))
Belki benim kizimin gaz sorunu cok azdi sizinkiler kadar cok zor durumda kalsa ben ne yapardim bilememem allah yardimcisiniz olsun insallah cok cabuk atlatirsiniz :))
Canim bircok bebek boyle. Ya damak kasinmasindan oluyordur ya da ses deneme yapiyordur. Benimkinde ikisi de var. Ses deneme yapiyor farkli tonlarda anlamsiz cigliklar atiyor. Ses telleri gelisiyor sanirim.bi sorunumuz var kızlar bnm oğlan yaklaşık 10 gündür çığlık atıo hep bi sıkıntısıda yok karnıda doyuyo gazıda çıkıo ama susmadan çığlık atıo sürekli beynim tırmalanıo resmen sizde de var mı böyle bi durum sevinincede çığlık ağlayıncada çığlık bazen başımın ağrısından ölüorum
Canim arkadasim; bizim kizda ayni. Asla uyku duzeni yok. Ne zaman yatar ne zaman kalkar belli degil. İlkinden tecrubeyle yeme duzeni oturunca uyku duzeni de oturur diye umuyorum. Bu da anca 6-7 aylar demek. Sabiretmekten baska care yok sanirim. Annenin gitmesine de uzulme. Aslinda sen gitsen bir iki ay sonra biraz annene, prenses biraz memleket havasi alsa?
ah asemmm canım gerçekten çok yorucu geçiyor günler..aklımdasın inan..msjını okudum cevap bile yazamadım..iki kez niyet ettim malesef kapatmak zorunda kaldım...Hosgeldiiiinnnn canımmm benimmm
Nihayet geldinnn.. gelebildinn
Dedimm ne bitmez temizlikmiss Sezen
Görüşelim
canım çok şükür bebişinde bişey çıkmamış..zamanla uyku düzenide oturur canım 3 ay bittikten sonra biraz birz oturuyor düzen..kv yi takma canım..hep aynı..slm kızlar bayagıdır giremiyorum malum yazmıştım bebegimin topuk kanında degerler yüksek çıkınca hacettepeye yönlendirildik Allah a şükür şimdilik bi sorunumuz yok ama takip ediliyoruz her ay. bebegim hiç uyumuyorortak sorunumuz mu bilemiyorum bazen girip okuyorum aynı dertten muzdarip olanlarda var gerçi tek derdimiz bu olsun ama hiç enerji kalmadı bende gündüzleri toplasan en fazla 4 saat uyuyor o da ya sallayarak yada emerek uyuya kalıyo gecede akşam 7 den sabah 5 e kadar 2 aatte 1 saatte hatta yarım saatte bir uyanıyo 5dk emip yatıyor çok uykusuz ve yorgunum uyku düzeninizi nasıl oluşturdunuz bide şu emme konusu zorla bugun oyala oyala 3 saat dayandırdım en fazla 1 saatte bir emmek istiyo az az emiyo sütüm yetmiyo desem kilosu iyi şu an tam 3.5 aylıgız ve 7.5 kilo emzirme ritüeliniz ne sizlerin. bu arada kayınvalidem kilolarıma takmış durumda yata yata şişiyomuşumev işi yapamıyorum çocuga bakmaktan diye yatıyorum sanıyo herhalde sanki kendisi adriana lima gebelikte 28 kilo almıştım dogumda 15 gitti 13 hala benimle
canım aynı dert bizdede var..senin kızın kaç yaşında..inan artık psikoloğa götürsem diyordum..şimdi şükür eskisine göre daha iyi..tırnak yemeye başladı üstelik...4 yaşında kızım henüz herkesin ilgisi üstündeydi..o kadar akıllı laf dinleyen bi çocuktuki..şimdi o halinden eser yok..agresif,inatçı bi çocuk haline geldi..kardeşine gelen hediyeleri kıskanmalar,giymeye çalışmalar,olmayınca ağlamalar...çok zormuş canım..bebekten çok büyük çocuğu alıştırmak yorucuymuş ne yazıkkiTakip edip yazamayanlardan biri olarak, talianin cagrisiyla bir merhaba diyeyim. Tesekkurler taliacim. Hatirlanmal ne guzel.
Kizim 3 ay 3 haftalik, uyku duzeni disinda masallah pek problemimiz yok gibi cok sukur. Ablamizin kiskacliklari daha fazla yoruyr bizi. Hic yasamadigimiz seyler yapti, kiskacliktan kustu, yemedi, bana da yedirin dedi. Zaten zayifti iyice zayifladi. Kucugu sevemiyorduk bile yaninda simdi daha iyi gibi. Zamanla alisiyor biraz biraz. Ama bu kadar bizi yoracagini hic dusunmemistik. Kucucuk kilotlu ciraplari giymeye kalkti, versem obur memeyi de o emecekti yani o derece:))
Neyseki gecti o gunler sukurler olsun....
ay canım ne diyeceğimi bilemedim senin kv içinkızlar oğlanın son fotolarından koymuştum, dur bi daha koyayım ve de üzerinden bir olay anlatayım;aha benim oğlan böyleEki Görüntüle 809864 hatırlarsanız bizim doğumda bi göz tartışması olmuştu. Kayınvalide "gözleri babanesi gibi mavi olcaaak, babanesinin gözleri çok güzeeel" demiştiOğlanın gözleri ortada, valla bence çok güzeller, kayınvalidenin dediği gibi mavi değiller.Bugün akraba ziyaretine gittik eşimin amcasına, orada bir sürü insan var kadın demesin mi gözleri yeşil olacak diye..herkes bi durdu ben "yok anne, benimki gibi bal rengi olur bundan yeşil mavi olmaz dedim" kadın demesin mi "yoo güzel olacak gözleri, yeşil olacak" diye sonra insanlara döndü "ben öyle istiyorum yeşil ya da mavi olsun" dedi sonra da bana dönüp güldü Akrabalar da kalakaldılar bişi diyemediler...Şimdi ben hamile olsam hadi babanedir istesin ama artık çocuk çıkmış, gözler ortada..Çok kızdım ben bu yaptığına, eşim de bana fesatsın iyi niyetli o diyor hala...bende mi bi gariplik var acaba bi bana mı garip geliyor bu tavır???
ve taliaa ve biriken geçmişay evet yaa ciktimmi illaki birseyler almam lazimis gibi almadan duramyiorum eismde kiziyor yinemi aldin diye:26:
#birde trden gelince bundan sonra daha cok tutumlu olmaya calisadam demistim ama nerde mumkunmu kizima kislik birseyler almam gerekiyord disi cikiyor dis kasiyici almam gerekti simdide mama sandalyemiz yok onu almam lazim yürütecimiz vardi digerlerindne ama bodrum katta dura dura küf tutmus mecburen yenisini almam gerekecek:26:almasam olmaz yürütec ne kadar saglikli degil deselerde benim cok buyuk kurtaricim oluyordu icine atiyordum isimi rahat rahat yapiyordum onlarda yanimda Arkamda geziyordu:) anliyacagin bitmiyorr bitmiyor aaaa nerde canimm yaa daha el atamadim artik kendim halledecem simdi birde ona 5 euro verip ek masraf yapmayim bizimkii daha fazla kudurmasin ammada cok kistim dimii cok tutumluyum cokkkkkkkkkkkk:26: canim cidden senin kaslarin masallah cok ince bencede hic gerek yok senin almana byle cok guzeler dikkatimi cekmisti fotoda bakmistim
aseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeTaliaa gideyimde kuzu neyin sayayımda, uykum gelsinn
Sabah kötü olacak walaa:111::111:
Ben kaçayım. .Allah rahatlık versin. Iyi geceler canım:79:
bu alıntıyı niçin yaptığımı unuttumevet cnm yurutec iyi oluyorr babamiza ek masraf cikartik yani yine evde var diye umutlaniyorduk aradan 10 yil gecmis hic saglam kalirmi diye dusunmedikkeske birisine verseydimde ise yarasaydi bari neyse olan oldu artik ( aa evet hali olunca surmesi zor olcak bizde cok fazla hali yok sadece oturugumuz yerde var o da masanin altinda kaliyor sorun degil yani antreye almayi dusunuyordum ertelesem daha iyi olcak snairim yada sermem yurutecten inen kadar :)) mama sandalyesi olmazsa olmaz artik bize sart durumda anneme dedim gecen gun mama sandalyesi alcam diyee hemen kizmaya basladi sanki siz mama sandalyesindemi buyudunuz fln filann bir suru saydi
seni tüysuz seniiiiiiayy ne guzell yaa keske bende tüyüsz olsam baska yerlerimde yok ama biyiklarim berbat oluyor anneminde öyle sanirim kizlariminda olcak kaslarimda ince sayilirdi aldigim icinben kendim etttim kalinlastirdim malesef seklini bozdum ( dikkat et sende benim dustugum duruma dusme :))
bende kacar artik cnmmm baya gec oldu yeter bugunluk bukadarr
canıııım çoook geçmiş olsunBende yoğundum baya giremedim ama hepinizi cok özledim
Ervanın dil bagini kestirdik baya zorlandı yavrucugum
Babam geldi onunla ilgilendim sonra kizim grip oldu
Sonra babam gitti depresyona girdim en iyisi kızlarla bir sohbet edeyimde kendime geleyim dedim
Buraya geldim
Kizlar telden album nasil yapiliyor beceremedim birturlu :)))
bi sorunumuz var kızlar bnm oğlan yaklaşık 10 gündür çığlık atıo hep bi sıkıntısıda yok karnıda doyuyo gazıda çıkıo ama susmadan çığlık atıo sürekli beynim tırmalanıo resmen sizde de var mı böyle bi durum sevinincede çığlık ağlayıncada çığlık bazen başımın ağrısından ölüorum
Evet onsuz dayanamam e onu da götüremem ki. Onu götürsem yabancı bakıcılara güvenemem hoş yabancı olmasına gerek yok hiç bir bakıcıya güvenemem. Galiba bu yıl gitmeyi erteleyeceğim.
evet kocayı bırakıp gidiyorumBu gidişim hayra alamet olmayacak gidersem boşayacakmış beni Sanki keyfimden gidiyorum. Mecburum gitmeye anlamıyor Seneye olsun bi oğluşumu alıp gideceğim. :82:
Canım maşallahın var sen iki cocugu bu fotodan sonramı doğurdun
Kizlar masallahiniz var ikiniz de cok hossunuz <3
Kizlar telden album nasil yapiliyor beceremedim birturlu :)))
hayırdırpen geldimm. çokkk yorgunumm. uykusuzum ama uyumadım. sinir oluyorum kendimeee.
hoş geldin canım nasıl geçti mevlüt
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?