2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar uyku tulumlarından bahsedilmiş.peki ayaklı olanlar mı yoksa çuval gibi olanlar mı daha kullanışlı?

Canım Sağol
Ben baktım 70 cm yazıyor üstünde 3 ay felan daha giyer muhtemelen suan benim kiz 60 cm 10 cm daha hakkımız var:)
Senin bebek 3 aylığı geçmiş hala gaz sorununuz mu var
Allah yardımcin olsun

benimkininde gaz sıkıntısı var hala. fazlası var eksiği yok gazının...

bende almaya karar vereli baya oldu ama çıkıp alamadım bir türlğ. ca da görmüştüm. fiyatı daha fazlaydı sanki. hm de görmedm bide oraya bakayım..

ben aç bırakıoum bu ara. rezene bile vermiyorum bu ara. bırakmasın emmeyi diye. ama yakında çalışmaya başlıcam. o zaman ne olacak bilmiyoorum.

Doktorumuzu aradık sorduk canlar dedi ki kan ilacını kullanmayın 6. Ayda bir kan sayımı yaparız ona göre kullanırız ya da kullanmayız o zamana kadar gerek yok ilaca dedi

Doktorumuzu aradık sorduk canlar dedi ki kan ilacını kullanmayın 6. Ayda bir kan sayımı yaparız ona göre kullanırız ya da kullanmayız o zamana kadar gerek yok ilaca dedi

Bizim doktorumuz kan sayımı istedi ve çok az düşük çıktı değerimiz. Kan ilacına başlıyoruz onun için. Karın ağrısı ve kabızlık yapabilir dedi bakalım. Yarın başlıcaz.:44:

Merhaba kizlar. Bugün oglum sunnet olacak. Oglu sünnet olan annelerin bana tavsiye ve önerisi var mi.cok heyecenli ve stresliyim.ve sanırım biraz da korkuyorum(

canim ben 40 gunlukkn yaptrdim.hic telas yapma sikintisi yqrim gun.zaten bir merhem verio goz merhemi
onu suruosn ben ek olarak lipo aldim birde donusumlu suruodum.tek.dikkat etmen gereken beze yapismamasi.ikinci gun kizariklik gecio 4 gun sonundq banyo
yaptrdik ve 12 gun sonunda tamamen iyil esti.ama cisini yaparken ilk cok agladi.sen sakinligini koru inan cabuk gecio
talia benide sormussun ben hep okuorm.ama inan yazamiorm
kolik bebek annesiyim 3 ay oldu aglama krizlerimiz gqz sancimiz bitmedi.inanin daha anne oldugumu bile.anlayamafim.
cunku koray uyanik oldugu her an aglio denemedigim.ilac yontem kalmadi.delirmek uzereyim.

Merhaba kizlar. Bugün oglum sunnet olacak. Oglu sünnet olan annelerin bana tavsiye ve önerisi var mi.cok heyecenli ve stresliyim.ve sanırım biraz da korkuyorum(

ben yaptırdım bi sıkıntı olmuyor. ilk günler şişiyor o biraz ürkütücü. bide yeni hali güzel olmuyor

Teşekkür eder denozum
Annengil gittiler mi

cuma gittiler canım...
alışmıştım ne güzel evde olmalarına :)))

Zorla kestim canim ne yapayim hem terliyordu hemde cok dikkat cekiyordu ama atmadim sakliyorum saclari

Kolay gelsin sana hayatim.. saol kardesini merak ettim simdi bak

kardeşim diye demiyorum çok yakışıklı oldu kerata
seninki de öyle olacak eminim :)))
böyle aynı senin oğluşun gibi saçları vardı onun da..bi ara annem bayaa bi uzatmıştı..
sokakta severler dönüp bi daha severlerdi :)))
hatta ilk saçını annem de saklar...

Sanada günaydın sekerim nasılsın iyimisin bakalım
Teşekkür ederiz teyzesi övgülerinize layık olmaya çalışıyorum:)))

İyiyim şekerim yoğunluktan frısat buldukça soluğu burda alıyorum
sen nasılsın prensesinle??? gerçi yoruluyorsun bayaa galiba:44:

Hayatım senin oğlana bayılıyorum ya nasıl tatlı nasıl yakışıklı bir şey o ya maşallah

evet canım bende sıkıldım bu tiplerden ama hepte beni bulur

kendisinin iki oğlu var biri 6 biri 4 yaşında acıdım o yavrucaklara ve bu hatun eğitimci birde düşün yaniiiii

Teşekkür eder denozum
Annengil gittiler mi

Kiz sen k.valide ile masaya yaşıyosun ben anlamadım senun mevzuyu:26:
tatlım aslında kv ile yaşamıyorum doğumdan dolayı geldi yanımıza yalnız olduğu için kalabiliyor
ee bizimde işimize geldi sizin kv ler gibi uyuz değil
arada accık geliyorlar okadar

canıııııııııııııııım çok sağol o senin güzelliğin valla
benim kiloları kamufle ediyorum geniş giyerek

canım maşallahın var çok hoş vede fit bi hatun gördüm.bende seni sarı kısa boylu tombik bişey hayal etmiştim tam ters köşe

Ayy kiyamam yavrum benim ne derdi var acep ya CNm dış çıkarıyor olmadın huzursuzluğu ondardir belkim yada bı yerleri agriyordur

yok cnm götürdük kaka idrar tahlili yaptırdık bşy çıkmadı kontrol ettiler doktor olabileceğini sesini tanımaya çalştığını ses denemeleri yapacağını söyledi erken konuşur bu bebiş dedi bide anne die şmdiden sıpa :)

mervecim; cnm kızın iyidir inş çok sevindim rabbim sıkıntı vermesin bi daha zilli uğraştırdı seni bayağı :) öp yerime minnoşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…