2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bide adam dedi ki kilonuz boyunuzdan -10 olmalı
Ozaman benim 19 kilo fazlam var
Eee ben resmen obezim

Şekerim varım tabi olmaz mıyım beraberce verelim kilocukları. Bu hesaba göre benim 12 kilo fazlam var oha hoş benim ideal kilom hakikaten de 50 ay çok özledim o halimi

Eveet nutella kavanozunu tertemiz yaptığıma göre yarın tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlayabilirim

Hayırlısı o zaman allah olmayanlara versin
9kilocuk muayol bu ne

Kendime yandaş arıyorum ama herkes ya veriyor
Yada hamileyken almamış

Hadi gel canım beraber dikkat edelim
Ne dersin teklifime var mısın yok musun

merviş alemsinnn hee
hadi ben varım teklifineeeee napıyoruz

Burda muhabbet koyuymuş:) bende bi geliyim size evde anne ve kayınvalide ile maceraları anlatayım, tam film. Bazen komedi bazen dram çoklukla gerilim:)))taliacım kızına talibim dedim kayboldun bizi beğenmedinmi:44:

cnm hoşgeldinnn
evet talia kayboldu ortalıktannn nerde aceppp :26:

Burda muhabbet koyuymuş:) bende bi geliyim size evde anne ve kayınvalide ile maceraları anlatayım, tam film. Bazen komedi bazen dram çoklukla gerilim:)))taliacım kızına talibim dedim kayboldun bizi beğenmedinmi:44:

Hosgeldiniz:79:
Anlat cnm anlatt..heyecanlı olur

Talia naza çekiyor, teklifini düşünüyordur

Zeynoo ek gıdaya geçmişsiniz
.hadi hayırlı ugurlu olsunnn yarasınn
Bakalim gurme emir ne diyecek bu durumaa

canım geceleri 3 saatte bir gündüzleri 2 ve ya 3 saatte bir içiyor ama çok enerji sarf ederse saatte bir bile istiyor bazen sıkışıyorum bir öğünde ortalama 110 cc içiyor günde 800 civarı oluyor.

Gelsin konuşucam zaten canım kösteklemesin beni, evdeki iki tartı da bozuk hem diyim de yeni bir tartı da alsın bana

3. aylık kontrolümüze 3. başka dr a gittik. sanırım bundan memnun kaldım.bu dr la devam ederiz inş.

6500 kilo. 61.5 boy. kafa çapı 40 cm ile 25 percentil deviti 4 damla ver dedi. sanırım kafa çapından 4 e çıkardı.

göz bebeklerini iri bulmuş. bana bişi demedi de defterine yazmış. bana hiç küçülüyor mu göz bebeği demişti.

ek gıdayı sordum. çok erken dedi.. 4. ay da dedim. yok o zamanda erken daha var dedi. çalışcam süt müt bişiler dedim. mama verirsin o zaman dedi.

ay ben çok hevesliyim ek gıdaya ya. bahane arıyorum kendime.

dışarısı soğukta olsa hava almak iyi geldi. oğlumda gelirken yolda uyudu. evde de bi 10 dakika uykusuna devam etti. bu arada ben yemek yiyebildim.

haa birde 2 saatte bir besleniyor benimki. onu sordum. 3-4 saate çıkar yavaş yavaş dedi. hergün bi 10 dakika ötele dedi.

Denozummm..vayy hemsoma bak be . fıstık fıstık
tüü tüü tüü maşallah
Ne desem bilemedimmm.. (ıslık calan sarı kafa )

ayyy canım benim çoook teşekkür ederim
utandım şimdiiii

Bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz tam 8 yıl olmuş daha dün gibi bu sene 3 kişiyiz inanamıyorum bu benim için hayaldi bir zamanlar gerçek oldu

ömür boyu mutlu olun inşallah...linanızla nice 8 senelere güzelimmmmm

valla cnm bu gidişle bizim iddia yalan olacakkk :125:
demek sırf o resmi görmek için yazmamı bekledinnn kullanmışsın benii
aramızdakiler o söylediklerin yazdıklarım yalanmış meğerrr

ahahaaa
ayy biraz öyle oldu gibim ama...
sana aşkım yalan değillllllllllllllll....nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (burda cüneyt arkın tribi yapan sarı kafaaaa niran olsaydı daha komik bi kafa bulurdu ama)

maşallah oğluşuna
nice senelerini de görürsün inşallah canım...

ohhhh bide oğluşum gibi bir damadın olduuuu daha allahtan ne istersinnn

Oğlumun dişleri felaket kaşınıyor. Alttaki ön diş şişmiş, geliyor sanırım. Bende dişin kaşısın diye iyice temizlediğim havucu veriyorum eline.

Eki Görüntüle 812313

Tokoyaycım maşallah oğluşuna...o havuç tutan elleri yirimmmm yirimmmmm

canım senin bebişin ayın kaçında dogdu banada mama işini ötele dediler ama mümkün olmuyor malesef çıglıgı basıyor

ayy evet ben de merak ettim canım...gerçi kız kardeşi gelmişti kaynatıyorlardır şimdi onlarrrr...
hkncım aranıyorsunnnnnnnn

Biraz önce asagida gördüm. .
Musait olunca gelir muhakkak. .
Bende dedim yoksa kitaplarına mi verdi kendini

Bugün bi garibim kızlar...
Geçen sene tam bugün meleğime hamile olduğumu öğrenmiştim...
22 eylülde yani kesin olarak öğrendiğimden tam 2 gün öncesinde cumartesi okula gelmiştim...
proje için çalışmam gerekiyordu ama ben sürekli internette dolanıyordum...
neyse ben internetten hamileyim gibi başlıklar okurken kk ya denk geldim o gün...
orda daha önce yazmış olanların hamile kalma hikayelerini okurken nasıl ağlıyorum ama böyle böğüre böğüre...
dedim bende bi gariplik var bu kadar ağlamam mantıksız...bi yandan kendimden şüpheleniyorum hamilemiyim diye bi yandan da adet olmama çok var...
o hafta sürekli bir uyku hali, bu kadar duygusallık... yok olmayacak akşam eve giderken eczaneden bi test alayım dedim..
neyse eşimle gittik 2 test aldım...
akşam hemen birini yaptım...5 dak geçti 1 saat geçti yok bişey...dedim heralde yok..neyse tam atacakken testi bi baktım o kadar silik bir çizgi olmuş kiiii...neyse yanlış heralde bu dedim...
sabah tekrar ettim bu sefer o çok silik çizgi hemen 5 dak içinde belli oldu...ben anında sigarayı bıraktım ama hala şüphe ediyorum çizgi çok silik çıktığı için...
24 eylülde bir arkadaşım doğum yaptı, ben ilk dakikasından beri yanındaydım bebeğin...yine orda da salya sümük ağlamalar falan...
dayanamadım akşam eşimle gittik kan testi yaptırdık...
değer 30 lardaydı...kağıda inanamıyordum değere dönüp dönüp tekrar bakıyordum...eşimle sarılıp kaç dakika öyle sarılı halde kaldığımızı hastanenin ortasında hatırlamıyorum...gözlerimden yaşlar geliyor ama farkında bile değilim...eşimin gömleğini gözyaşı içinde bırakmışım...
dünyalar benim olmuştu, sanki benden mutlusu yoktu... o anki sevincimi, duygularımı anlatamam size...
tam da 1 sene önce bu saatlerde öğrenmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…