Eveet nutella kavanozunu tertemiz yaptığıma göre yarın tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlayabilirim
Hayırlısı o zaman allah olmayanlara versin
9kilocuk muayol bu ne
Kendime yandaş arıyorum ama herkes ya veriyor
Yada hamileyken almamış
Hadi gel canım beraber dikkat edelim
Ne dersin teklifime var mısın yok musun
Burda muhabbet koyuymuş:) bende bi geliyim size evde anne ve kayınvalide ile maceraları anlatayım, tam film. Bazen komedi bazen dram çoklukla gerilim:)))taliacım kızına talibim dedim kayboldun bizi beğenmedinmi:44:
Hadi gel canım beraber dikkat edelim
Ne dersin teklifime var mısın yok musun
Bide adam dedi ki kilonuz boyunuzdan -10 olmalı
Ozaman benim 19 kilo fazlam var
Eee ben resmen obezim
Burda muhabbet koyuymuş:) bende bi geliyim size evde anne ve kayınvalide ile maceraları anlatayım, tam film. Bazen komedi bazen dram çoklukla gerilim:)))taliacım kızına talibim dedim kayboldun bizi beğenmedinmi:44:
39.95 e nerede satılıyor
dün C&A dan baktım 60 civarı fiyatı vardı
canım bnmki günde toplam 900 almıyodr seninki ii bence
bnmkide dönmüyo henüz bence dert etme
cnm sende sağarak veriyodun bebeğinin beslenme sıklığı nasıl benimki çok düzensiz bi düzen olsn istyorum ne yapsam kaç cc yediğide belli dğl süt israf oluyo
Eveet nutella kavanozunu tertemiz yaptığıma göre yarın tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlayabilirim
Denozummm..vayy hemsoma bak be . fıstık fıstık
tüü tüü tüü maşallah
Ne desem bilemedimmm.. (ıslık calan sarı kafa)
Bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz tam 8 yıl olmuş daha dün gibi bu sene 3 kişiyiz inanamıyorum bu benim için hayaldi bir zamanlar gerçek oldu
valla cnm bu gidişle bizim iddia yalan olacakkk :125:
demek sırf o resmi görmek için yazmamı bekledinnnkullanmışsın benii
aramızdakiler o söylediklerin yazdıklarım yalanmış meğerrr
bugün 4ay bitti maşallaaahhh
aşımızı olduk 2 bacaktanda kucağa alana kadar ağladı paşam
tosunum 7.750gr 68cm olmuş
bide D VİT. kestik bıngıldak çabk kapanmış artık kullanma dedi:26:
bende tetanoz aşımı vurdurdum bi dahaki seneyeymiş kim hatırlayacaksa dediimm
ewde pc yok ya artık giremiyorum sıkılıyorum sizlere vakit güzel geçiyodu
ohhhh bide oğluşum gibi bir damadın olduuuu daha allahtan ne istersinnn
Oğlumun dişleri felaket kaşınıyor. Alttaki ön diş şişmiş, geliyor sanırım. Bende dişin kaşısın diye iyice temizlediğim havucu veriyorum eline.
Eki Görüntüle 812313
Hkn2013..nerelerdesinn cnm
. Bi varsın bi yoksun..nasılsın?
3. aylık kontrolümüze 3. başka dr a gittik. sanırım bundan memnun kaldım.bu dr la devam ederiz inş.
6500 kilo. 61.5 boy. kafa çapı 40 cm ile 25 percentildeviti 4 damla ver dedi. sanırım kafa çapından 4 e çıkardı.
göz bebeklerini iri bulmuş. bana bişi demedi de defterine yazmış. bana hiç küçülüyor mu göz bebeği demişti.
ek gıdayı sordum. çok erken dedi.. 4. ay da dedim. yok o zamanda erken daha var dedi. çalışcam süt müt bişiler dedim. mama verirsin o zaman dedi.
ay ben çok hevesliyim ek gıdaya ya. bahane arıyorum kendime.
dışarısı soğukta olsa hava almak iyi geldi. oğlumda gelirken yolda uyudu. evde de bi 10 dakika uykusuna devam etti. bu arada ben yemek yiyebildim.
haa birde 2 saatte bir besleniyor benimki. onu sordum. 3-4 saate çıkar yavaş yavaş dedi. hergün bi 10 dakika ötele dedi.
ayy evet ben de merak ettim canım...gerçi kız kardeşi gelmişti kaynatıyorlardır şimdi onlarrrr...
hkncım aranıyorsunnnnnnnn
canım senin bebişin ayın kaçında dogdu banada mama işini ötele dediler ama mümkün olmuyor malesef çıglıgı basıyor
18 haziran. sennki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?