2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Melinnaz canım çok şükür sonunda gördüm seni
Maşallah cok güzelmissin kizinla ilk kavuşma anina bayıldım
Çok duygulandim cokk
Evlilik yıldönümunuz kutlu olsun
Bir ömür boyu 3'unuzle mutlu bir hayat diliyorum
Seneyede aranıza bir çiko katilsin insallah
Bu arada kac kilo aldın hamilelikte sanki cok az almış gibisin Fotoğrafta öyle gördüm

zeynocum ben yanlış mı hatırlıyorum sen kasım gibi başlamayacakmıydın*
ben 4 kasımda başlayacağım cuma günleri de izinlı olacağım.Şu süt sağma olayı beni çok tedirgin ediyor.
Bebeğim doğduğundan beri anne sutu dişinda hiiç bişi tadını bılmiyor.Ama ilk defa geçen haft sağmaya başladım gece 4 de en cok gögsümün dolu olduğu anda tek gögsümden emdi diğerini sağdım 100 cc çıktı.Ama sağdıktan sonra sütüm azaldı gibi geldi.Anlamadım ben buişi.sütüm azsa bu çocuk bugune kadar nasıl doyuyor? hatırlarsan 3 ay kontrolunda 7500 çıkmıştı 3000 kg doğmasına rağmen ???

Oğlumun dişleri felaket kaşınıyor. Alttaki ön diş şişmiş, geliyor sanırım. Bende dişin kaşısın diye iyice temizlediğim havucu veriyorum eline.

Ay ben gene taktım şu kilolara
Esranin 31 kilo verdiğini okuyunca kilo verme duygularım depresti
Bugün gulben de izledim Kan grubuna göre beslenmeyi anlattı
Kafama yatti valla ona göre beslenecegim artık

canım bende tırsıyorum bu ek gıda işinden önceden süt stresi vardı azaldı çoğaldı derken şimdide bu çıktı Allahtan bizim doktor daha gerek görmedi süte devam ama iki ay sonra mecbur bizde geçeriz siz o zaman tecrübeli olacaksınız sizden alırız tarifleriartık

canım bnmki günde toplam 900 almıyodr seninki ii bence
bnmkide dönmüyo henüz bence dert etme
sen söylenenlere bakma canım her bebeğin gelişimi farklı olur,benimde kızım 4 aylık yavaş yavaş başladı dönmeye.

cnm sende sağarak veriyodun bebeğinin beslenme sıklığı nasıl benimki çok düzensiz bi düzen olsn istyorum ne yapsam kaç cc yediğide belli dğl süt israf oluyo

zeyno maşallah sütüne nazarım değmesin bende nerde o kadarrr... sanırım bende ek gıdaya geçmek zorundayım artık

Ben gelince neden kimse olmuyor yahu var bnde bir uğursuzluk:27 :

cnm dogru hatırlıyorsun kasım başı gibi başlayacaktım ama bizim iş yerinde bazı olaylar olmuş ben yokken, 2 kişi işden çıkarıınca apar topar beni çagırdılar bende mecburen süt iznimi toplu kullanamadım, pazartesi günleri kullanıyorumm
cnm ilk zamanlar sagma mak. ile sagınca sütün azalıyormuş gibi bir hisse kapılıyorsun ama zamanla öyle birşey olmuyor.. en azından ben yaşamadımm pompa gögsü sagdıktan sonra sanki gögüs dolmuyormuş gibi oluyor yumusuyor yaniii, fakat süt olmadıgı anlamına gelmiyor.. işe başlayınca mecburen sagacaksın sonuçta verebildigin kadar ek gıdaylada olsa anne sütü vermen süper olurr

Afiyet olsun Emir Bey'e annesi. Bizimki bu karışımı çok sevdi. Hiç gaz sıkıntısı ya da kabızlıkta yaşamadık. Zeytinyağını sakın unutma.

mşallah kuzuma cnm bu arada dişlerde gelio birçoğumuzda sanırım ama zaman var gibi gelio az daha zorluycaklar bizi.Şu karışımı mmkünse banada verirmisin tatlım bakalım bnm obur oğlum yiycek mi ne versek yiyo ama besleyici olması önemli

hemde nasılll :111::111::111:

bana ne bana neeee çatla durrrr

ohhhh bide oğluşum gibi bir damadın olduuuu daha allahtan ne istersinnn
bişey istemem şekerim ne isteyeyim daha

teşekkür ederim mervecim o fotoğrafa bende bayılıyorum ameliyathanede çekilmiş fotğaflar çok güzel bir hatıra onlara bakınca daha net anlıyorum neler yaşadığımı valla cikoyu şimdilik almayayım ben allah isteyenlere nasip etsin inşallah iki bebekle kendimi düşünemiyorum kısmet tabi bu işler büyük konuşmamak lazım:18::18: hem benim kızım var bide emiri aldık etti iki yeter bize 9 kilo aldım hamilelikte canım

Doktorumuz her bebeğin diş çıkarma süresi farklıdır, kiminin diş kökleri daha derindedir uzun sürer şikayetler başladıktan sonra kiminin üsttedir bir gün bir bakarsın patlatmıştır dedi. Ben 4 aylıkken 2 dişim varmış. Babamız 11 aylık 5 diş birden çıkartmış. Bakalım bizim minnoş kime çekecek.

Tarifi vereyim hemen.

Ufak bir kabağın yarısınan biraz azı, küçük patatesin yarısından biraz daha azı, küçük boy havucun yarısını minicik minicik doğruyorum. Bir fiske ya da daha açık söylemek gerekirse 1 tatlı kaşığı kadar pirincide katıp bir bardak suya bunları atıp tencerenin ağzını kapatıp kaynatıyorum.

Ne kadar kaynatacağını bilmiyorum canım süre tutmadım ama tencereyi açıp bak. Bütün malzemeler ezilecek kıvama gelmişse tamamdır. Sanırım 20 dk kadar kaynıyor.

Sonra karışımı bir kaseye al bir güzel ez. Ben başlangıçta çok az blenderdan geçirdim. Doktorum geçirme dedi ama daha ilk seferinde o kadar pütürlü vermeye cesaret edemedim.

Ilındıktan sonra içine bir çay kaşığı zeytinyağ koy. Karıştır işlem tamamdır. Ben ilk günlerde çok az da mamasından kattım alışması için. 3. gün katmadan verdim.

3 gün yeni malzeme ekleme içine. İlk gün 3 çay kaşığıyla başladım. İkinci gün 6.
3. gün 7-8 çay kaşığı verdim.

Doktorumuz 3-6-9 şeklinde git dedi.

3 gün sonra değişiklik yap sıkılmasın. Meyve ver.

Birde ben her gün tazesini yapıp veriyorum canım. Kalanı döküyorum.

Eveet nutella kavanozunu tertemiz yaptığıma göre yarın tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlayabilirim

Hayırlısı o zaman allah olmayanlara versin
9kilocuk muayol bu ne

Kendime yandaş arıyorum ama herkes ya veriyor
Yada hamileyken almamış

Burda muhabbet koyuymuş:) bende bi geliyim size evde anne ve kayınvalide ile maceraları anlatayım, tam film. Bazen komedi bazen dram çoklukla gerilim:)))taliacım kızına talibim dedim kayboldun bizi beğenmedinmi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…