cnm ben 9 da iş yerinde oluyorum, 11 de sagım yapıyorum. 100 cc olarak 2 poşet süt sagıyorum, yani 200 cc.
sonra 3 de sagıyorum yine 200 cc.
en sonda 6 da sagım yapıyorum yine 200 cc. 100 er olarak 6 paket süt sagmış oluyorum toplamda
gece ise 4 gibi uyanıyorum bir 200 cc de o zaman sagıyorum, o gün için ogluma 8 paket 100 cc lik süt bırakmış oluyorum..
oda fazlasıyla yetiyor
simdi yarından itibaren ek gıdaya gecicez iştee :44:
ay canım vallahi stresten ölüyorumm nerden çıktı bu ek gıda işi yaaa böyle iyiydiiii
tokayay yazmış bu akşam yapıcam bakalımm artık hayırlısııı
internetteki tarifleri kafam almıyor bi türlüüüüstres bende beyin sarsıntısı yapıyorrr algılarım kapanıyor
ay cnm cok tşkler
bu akşam yapıcamm senin ölçülere uyarakben mecburen akşamdan hazırlicam ki ertesi gün versin k.v
1 günden bişey olmaz herhaldee :18:
canım bnmki günde toplam 900 almıyodr seninki ii bencezeynocum ve çalışan diğer annelersorum şu işyerinizde kaçkez sağım yapıyorsunuz ve eve ne kadar süt götürebiliyorsunuz? ben 2 kez sağım yapabiliyorum güç bela toplamda 350 cc kadar süt çıkıyor, evdede bir 120 cc arttırıyorum ertesi güne toplam 450 cc kadar süt veriyoruz sabah 7 den akşam 6 ya kadar. kafam allak bullak yetiyormu ek gıdayamı geçiyim. ben çalıştığım için çocuğumun en doğal hakkını sütünü kesiyormuşum gibi hissediyorum o zamanda işte öyle yoğunki dün toplantıdan izin alıp çıktım süt için , çok dertliyim çokk
bnmkide dönmüyo henüz bence dert etmemerhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim bebegim 3 ay 12 günlük evimize gelen misafirler bebegimin artık sağa sola dönemsi gerektiğini söylüyor ama bebegim henüz dönmüyor bu normalmi ?
sen söylenenlere bakma canım her bebeğin gelişimi farklı olur,benimde kızım 4 aylık yavaş yavaş başladı dönmeye.
notlarımı aldım bu akşam mutfakta çalişim birazzz
Oğlumun dişleri felaket kaşınıyor. Alttaki ön diş şişmiş, geliyor sanırım. Bende dişin kaşısın diye iyice temizlediğim havucu veriyorum eline.
Eki Görüntüle 812313
zeynocum ben yanlış mı hatırlıyorum sen kasım gibi başlamayacakmıydın*
ben 4 kasımda başlayacağım cuma günleri de izinlı olacağım.Şu süt sağma olayı beni çok tedirgin ediyor.
Bebeğim doğduğundan beri anne sutu dişinda hiiç bişi tadını bılmiyor.Ama ilk defa geçen haft sağmaya başladım gece 4 de en cok gögsümün dolu olduğu anda tek gögsümden emdi diğerini sağdım 100 cc çıktı.Ama sağdıktan sonra sütüm azaldı gibi geldi.Anlamadım ben buişi.sütüm azsa bu çocuk bugune kadar nasıl doyuyor? hatırlarsan 3 ay kontrolunda 7500 çıkmıştı 3000 kg doğmasına rağmen ???
Ben gelince neden kimse olmuyor yahu var bnde bir uğursuzluk:27 :
Afiyet olsun Emir Bey'e annesi. Bizimki bu karışımı çok sevdi. Hiç gaz sıkıntısı ya da kabızlıkta yaşamadık. Zeytinyağını sakın unutma.
bişey istemem şekerim ne isteyeyim dahahemde nasılll :111::111::111:
bana ne bana neeeeçatla durrrr
ohhhh bide oğluşum gibi bir damadın olduuuu daha allahtan ne istersinnn
teşekkür ederim mervecimMelinnaz canım çok şükür sonunda gördüm seni
Maşallah cok güzelmissin kizinla ilk kavuşma anina bayıldım
Çok duygulandim cokk
Evlilik yıldönümunuz kutlu olsun
Bir ömür boyu 3'unuzle mutlu bir hayat diliyorum
Seneyede aranıza bir çiko katilsin insallah
Bu arada kac kilo aldın hamilelikte sanki cok az almış gibisinFotoğrafta öyle gördüm
mşallah kuzuma cnm bu arada dişlerde gelio birçoğumuzda sanırım ama zaman var gibi gelio az daha zorluycaklar bizi.Şu karışımı mmkünse banada verirmisin tatlım bakalım bnm obur oğlum yiycek mi ne versek yiyo ama besleyici olması önemli
Hayırlısı o zaman allah olmayanlara versinbişey istemem şekerim ne isteyeyim daha
teşekkür ederim mervecimo fotoğrafa bende bayılıyorum ameliyathanede çekilmiş fotğaflar çok güzel bir hatıra onlara bakınca daha net anlıyorum neler yaşadığımı valla cikoyu şimdilik almayayım ben allah isteyenlere nasip etsin inşallah iki bebekle kendimi düşünemiyorum kısmet tabi bu işler büyük konuşmamak lazım:18::18: hem benim kızım var bide emiri aldık etti iki yeter bize 9 kilo aldım hamilelikte canım
Eveet nutella kavanozunu tertemiz yaptığıma göre yarın tekrardan yediklerime dikkat etmeye başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?