nutella nutella dediniz akşam eşime aldırdım. birazdan tamamen biter.dibi göründü zate. evde mevllütten kalan bi sürü tatlı ve yemek de var üstelik. hatta israf olmasın diye bugün kahvaltıda da tavuklu pilav yedim
benim yandaşın. normal kilom 60 tır. 62-63 le hamiile kaldım sanırım. 81 le doğuma gittim. doğumdan sonra en düşük 72 ydim. şu anda 76 yım. kilo vermiyorum alıyorum. sütüm az olduğundan vermeye çalışmıyorum üstelik
Bugün bi garibim kızlar...
Geçen sene tam bugün meleğime hamile olduğumu öğrenmiştim...
22 eylülde yani kesin olarak öğrendiğimden tam 2 gün öncesinde cumartesi okula gelmiştim...
proje için çalışmam gerekiyordu ama ben sürekli internette dolanıyordum...
neyse ben internetten hamileyim gibi başlıklar okurken kk ya denk geldim o gün...
orda daha önce yazmış olanların hamile kalma hikayelerini okurken nasıl ağlıyorum ama böyle böğüre böğüre...
dedim bende bi gariplik var bu kadar ağlamam mantıksız...bi yandan kendimden şüpheleniyorum hamilemiyim diye bi yandan da adet olmama çok var...
o hafta sürekli bir uyku hali, bu kadar duygusallık... yok olmayacak akşam eve giderken eczaneden bi test alayım dedim..
neyse eşimle gittik 2 test aldım...
akşam hemen birini yaptım...5 dak geçti 1 saat geçti yok bişey...dedim heralde yok..neyse tam atacakken testi bi baktım o kadar silik bir çizgi olmuş kiiii...neyse yanlış heralde bu dedim...
sabah tekrar ettim bu sefer o çok silik çizgi hemen 5 dak içinde belli oldu...ben anında sigarayı bıraktım ama hala şüphe ediyorum çizgi çok silik çıktığı için...
24 eylülde bir arkadaşım doğum yaptı, ben ilk dakikasından beri yanındaydım bebeğin...yine orda da salya sümük ağlamalar falan...
dayanamadım akşam eşimle gittik kan testi yaptırdık...
değer 30 lardaydı...kağıda inanamıyordum değere dönüp dönüp tekrar bakıyordum...eşimle sarılıp kaç dakika öyle sarılı halde kaldığımızı hastanenin ortasında hatırlamıyorum...gözlerimden yaşlar geliyor ama farkında bile değilim...eşimin gömleğini gözyaşı içinde bırakmışım...
dünyalar benim olmuştu, sanki benden mutlusu yoktu... o anki sevincimi, duygularımı anlatamam size...
tam da 1 sene önce bu saatlerde öğrenmiştim...
canıııııııııııııııııııııım inş. yeniden çift çizgiyi göreceğiz bu yakın zamanlarda ay sen boşver 3 ay beklemeyi çalışmalara başlayın
çok şükür artık hazırsın
bakarsın yine haziran annesi olursun
küçük minnoşumuz ablalarıyla abileriyle büyür
canım ya çok dua ediyorum senin için
Rabbim gönlünüze göreversin
bir an önce minik böcüğünüze kavuşun
ama nolur meleğimizi düşünüp kendinide Deniz'imizide üzme annesi
oğlumu banyo yaptırmak istemiyorum ya önce aşıdan dolayı, sonra sünnetten dolayı uzun aralıklarla yaptırdım banyo. şimdi de alıştım zor geliyor banyo yaptırmak. hergün erteleyip duruyorum
oğlumu banyo yaptırmak istemiyorum ya önce aşıdan dolayı, sonra sünnetten dolayı uzun aralıklarla yaptırdım banyo. şimdi de alıştım zor geliyor banyo yaptırmak. hergün erteleyip duruyorum
biz Erva'nın adını doğduktan sanırım 2 hafta sonra koyduk
karı koca tembel olduğumuz için hep erteledik isim işini
hastaneye gidiyoruz adı kimliği yok Bebek B....(soyisim) olarak çağrılıyorduk
muhtemelen 2. çocuktada öyle olurdu
ama 2. si kız olursa babamız Defne ismini istemişti bide onun gönlünü yaparız