2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zeynocum ve çalışan diğer anneler sorum şu işyerinizde kaçkez sağım yapıyorsunuz ve eve ne kadar süt götürebiliyorsunuz? ben 2 kez sağım yapabiliyorum güç bela toplamda 350 cc kadar süt çıkıyor, evdede bir 120 cc arttırıyorum ertesi güne toplam 450 cc kadar süt veriyoruz sabah 7 den akşam 6 ya kadar. kafam allak bullak yetiyormu ek gıdayamı geçiyim. ben çalıştığım için çocuğumun en doğal hakkını sütünü kesiyormuşum gibi hissediyorum o zamanda işte öyle yoğunki dün toplantıdan izin alıp çıktım süt için , çok dertliyim çokk

Canım butun kilolarını vermişsinn.. seni takdir ettim vallahi
Fotonu gördüm bomba gibisinnn:129::129: kimse demeZ bu hatunun bi çocuğu var
Eski haline donuvermissin
Cokta guzelsin maşallah

zeynooo koptum kız gülmekten 1 çay bardağı pirinçten koca bir tabak pilav çıkar ben bile yiyemem onu emir nasıl yesin

Bebek Kokusu.Com ::: 04 - 09 Ay Bebek Beslenmesi :::

verdiğim linkte birkaç tarif var canım ama bildiğim kadarıyla çorbanın günlük olarak yapılıp verilmesi gerekiyor saklayamıyoruz maalesef birde sebze çorbasına 1 çay kaşığı zeytinyağı ilave edebilirsin piştikten sonra kabızlık yapmasın diye

canım çok teşekkür ederim hepimizin uzum ve mutlu evlilikleri olur inşallah aramızda az zaman varmış aynı zamanlarda evlenmişiz 8 yıl uzun zaman ama ne hızlı geçmiş dimi....

aynen daha dün gibi hatirliyorum nisanli oldugumuz evlendigimiz zamanlari da cok özlüyorum bazan, biri cok sinirli digeri de keci gibi inatci bunlar cicim aylari bittigi gibi gecinemeyip ayrilirlar diyenleri de unutmadim tabi

hangi bebek resmi yaa merak ettim simdi zeyno bi zahmet ekle canim ya :26::26:

bende evlendikten 8 ay sonra test yapmistim pozitiv cikmisti allahim agla agla ac susuz gezdim kac gün daha yasim kac benim ev yok esya yok cocuk benim neyime, hem cocuk olunca kocam beni eskisi kadar sevmez begenmez diye, en son doktora gittim yok hamilelik falan dedi ogün ki yasadigim sevinci anlatamam, simdi düsünüyorum da senin dedigin gibi ne salakmisim

Melinnaz yıldönümünüz kutlu olsun cnm
ailece geçireceğiniz daha nice güzel yıllarınız olsun
çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah

yaaaaa tatlı oğluşun da kapak olsun o zaman onlaraaaaa

bugün 4ay bitti maşallaaahhh
aşımızı olduk 2 bacaktanda kucağa alana kadar ağladı paşam
tosunum 7.750gr 68cm olmuş
bide D VİT. kestik bıngıldak çabk kapanmış artık kullanma dedi:26:
bende tetanoz aşımı vurdurdum bi dahaki seneyeymiş kim hatırlayacaksa dediimm
ewde pc yok ya artık giremiyorum sıkılıyorum sizlere vakit güzel geçiyodu

Canım butun kilolarını vermişsinn.. seni takdir ettim vallahi
Fotonu gördüm bomba gibisinnn:129::129: kimse demeZ bu hatunun bi çocuğu var
Eski haline donuvermissin
Cokta guzelsin maşallah

canim benim o senin güzelligin 2 cocuktan sonra taktir edilmesi gereken kisi asil sensin

Ben sebzeyle başlayanlardanım.
Yaptığım tarifi hemen vereyim.

Ufak bir kabağın yarısınan biraz azı, küçük patatesin yarısından biraz daha azı, küçük boy havucun yarısını minicik minicik doğruyorum. Bir fiske ya da daha açık söylemek gerekirse 1 tatlı kaşığı kadar pirincide katıp bir bardak suya bunları atıp tencerenin ağzını kapatıp kaynatıyorum.

Ne kadar kaynatacağını bilmiyorum canım süre tutmadım ama tencereyi açıp bak. Bütün malzemeler ezilecek kıvama gelmişse tamamdır. Sanırım 20 dk kadar kaynıyor. :44:

Sonra karışımı bir kaseye al bir güzel ez. Ben başlangıçta çok az blenderdan geçirdim. Doktorum geçirme dedi ama daha ilk seferinde o kadar pütürlü vermeye cesaret edemedim.

Ilındıktan sonra içine bir çay kaşığı zeytinyağ koy. Karıştır işlem tamamdır. Ben ilk günlerde çok az da mamasından kattım alışması için. 3. gün katmadan verdim.

3 gün yeni malzeme ekleme içine. İlk gün 3 çay kaşığıyla başladım. İkinci gün 6.
3. gün 7-8 çay kaşığı verdim.

Doktorumuz 3-6-9 şeklinde git dedi.

3 gün sonra değişiklik yap sıkılmasın. Meyve ver.

Birde ben her gün tazesini yapıp veriyorum canım. Kalanı döküyorum.

Son düzenleme:
canııım çekirdek ailenle nice çok çok çok upusuzun musmutlu yıllaraaaaaaaaaaaaa
çok teşekkür ederim canımcım(sevgi kelebeği sarı kafa)

teşekkür ederim canım size de maşallah dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor ne güzel bir dua etmişsin inşallah hepimizin hayallerindeki gibi yuvaları eşleri ve evlatları olur

canım çok geçmiş olsun kocanın üni.de hayırlı olsun gözünüz aydın

bu kız çok güzel maşallah gözler saçlar...ay bide saçlar uzamış toka takılmış

ooh maşallah dahada artsın sütün kuzunda umarım hasta falan değildir

bizimkide uyumayı beceremiyor ya beşikte sallayacaksın yada memede dolaşa dolaşa sallayıp yatıracağım
yer değişikliği oluncada böyle huzursuz oluyorlar uyumuyorlar belki öyle bişeydir canım
canım bizimki yarın 5. ayından gün alacak ama hala dönme uuzatılan nesneleri tutma gibi şeyler yapmıyo
benimde moralim araştırınca bozulmuştu ama şimdi takmıyorum dr gittiğimizde söyleyeceği şeye göre duruma bakacam
bide sağlıklı olduktan sonra geç yapsın önemli değil kimi çocuk geç yürüyor kimi çocuk erken kpnuşuyor bu onun gibi bişi sanırım

canım okadar pirinç koyma sakın benimde gözüme az gelip 1 fincan koymuştum ilk yaptığımda felaket oldu
1 tatlı kaşığı yeterli olur sanırım
bende dr dan sonra kafama göre takılacam sanırım
zaten geçen hafta kafama göre takıldım ek gıdaya geçirdim sonra ara verdim

tebrik ederim canım maşallah sizee
bizde 4 yılı 3 gün önce devirdik ,girdik 5. yılımıza vakit çok hızlı çooookkk
allahım herkese hayalindeki gibi yuva ve eşinide hayalindekine çevirsin inşallaaahhhh

nurgu canım sizinde yıldönümünüz kutlu olsun çoooooooooooooooooooooooooooooook çok musmutlu olun
çokta güzel demişin kocaman bi AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

cnm ben 9 da iş yerinde oluyorum, 11 de sagım yapıyorum. 100 cc olarak 2 poşet süt sagıyorum, yani 200 cc.
sonra 3 de sagıyorum yine 200 cc.
en sonda 6 da sagım yapıyorum yine 200 cc. 100 er olarak 6 paket süt sagmış oluyorum toplamda

gece ise 4 gibi uyanıyorum bir 200 cc de o zaman sagıyorum, o gün için ogluma 8 paket 100 cc lik süt bırakmış oluyorum..
oda fazlasıyla yetiyor

simdi yarından itibaren ek gıdaya gecicez iştee :44:

ay canım vallahi stresten ölüyorumm nerden çıktı bu ek gıda işi yaaa böyle iyiydiiii
tokayay yazmış bu akşam yapıcam bakalımm artık hayırlısııı

internetteki tarifleri kafam almıyor bi türlüüüü stres bende beyin sarsıntısı yapıyorrr algılarım kapanıyor

ay cnm cok tşkler
bu akşam yapıcamm senin ölçülere uyarak ben mecburen akşamdan hazırlicam ki ertesi gün versin k.v
1 günden bişey olmaz herhaldee :18:

notlarımı aldım bu akşam mutfakta çalişim birazzz

Eklentiler

• $20130924_161026.webp
    18 KB · Görüntüleme: 28
Ohhh götürmüşsünnn
O bir güne yemisken pizza ve hamburgerde sıkıştırsaydınn keske
Afiyet olsunn canim ama fazla yaramasin
Cips demişken oda kolayla güzel oluyor yaf

hemde nasılll :111::111::111:

hangi bebek resmi yaa merak ettim simdi zeyno bi zahmet ekle canim ya :26::26:

bana ne bana neeee çatla durrrr

teşekkür ederim canım size de maşallah dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor ne güzel bir dua etmişsin inşallah hepimizin hayallerindeki gibi yuvaları eşleri ve evlatları olur

ohhhh bide oğluşum gibi bir damadın olduuuu daha allahtan ne istersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…