2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Çorba olayına girdin mi.

Ay evt cnm az önce yaptimmm tam tarifine uygun sekildeee. Cok güzel göründu gözüme oldu galibaa mama saklama kabina koydum. Yanlız içine mama katmadim. K.v deye soyledim yarın yedirirken ekleyecek :26:
mama bozulur fln diye korktum..

oğlumu banyo yaptırmak istemiyorum ya önce aşıdan dolayı, sonra sünnetten dolayı uzun aralıklarla yaptırdım banyo. şimdi de alıştım zor geliyor banyo yaptırmak. hergün erteleyip duruyorum

banyoya ben alıştım artık küveti vardı artık onda yıkamıyorum kucagıma alıp öyle yıkıyorum ne güzel sen sünnet ettirmişsin bende ettirmek istiyorum ama çok korkuyorum nasıl altını bezlerim çok sıkıntılı olur diye çok zorluk geçirdinmi sünnet oldugunda birde ne kadarda iyileşiyor.

Ellerine sağlık canım. Aslında tadı hiç de fena olmuyor. Oğlumdan kalanı azcık tuzlasam bende yerim.

Mama katmamakla iyi etmişsin canım. Yedirmeden hemen önce eklenmesi sağlıklı.

Mama katınca hem besleyiciliği artıyor hemde birden çok tatsız gelmiyor minnaklara. Git gide azalt mama miktarını içindeki ki sebzenin tadına yavaş yavaş alışsın.

Biraz önce facebookta okudum bayanin biri yazmis diyor ki "ek gidaya basladik ama oglum sebze yemiyor sebzeyle pekmezi karistirip yedirsem ne olur"

Yahu sebzeyle pekmezi karistirip cocuga nasil vermeyi düsünüyor anlamiyorum ki kendisinin hayatta yemeyecegi seyi daha 6-7 aylik cocuga yedirmeyi düsünüyor yazik ya cocukta damak tadi diye birsey birakmayacak, yanlis anlasilmasin bu yazdigim ama bazilari cidden cok sacmaliyor.. Kim yer bezelye-kabak üstüne pekmez

canım muhteşem güzelsin sen yaa bakmaya doyamadım bida bida baktım eşinlede çok yakışıyorsunuz ne kadar güzel bir gelin olmuşsun bayıldım bayıldım

Ayy ben yukarda ek gidayla ilgili yazdigimi zeynodan alintiyla yazmisim simdi fark ettim
ZEYNOO kuzum yanlis anlama siz ek gidadan bahsettiniz diye alintiladim sanirim

o yoktur da nescafenin kafeinsiz olanı vardı onu almıştım
kız kardeşim hamile ona bıraktım
Ay sok oldum aksam aksammm
Alla allaaa belki ben istiyorum sen tek başına mi karar veriyosun buna diyorum...
farkında misin koltukta yatiyoruz suan diyor
ne diyim adam haklii

kocan da haklı

2 tane yedim derken
2 dilim mi
içmedim uykumu kaçırır diyyesonra sabaha kadar uyumam
zaten gündüz de oğlum uyutmaz

Bende tam tersi yikamayi cok seviyorum isden geldim ilkbisim yikamak oldu simdi uyuyor mışıl misill
az öncede mamasini yaptim attim dolaba cok guzel gorunuyor

Yika hayatım usenme su iyi geliyor bebislereee
heeeee iyi geliyor
capcanlı diri bir bebiş
pert olmuş bir anne elde ediyorsun banyodan sonra

yazcam unutuyorum
acemiperi yi gören oldu mu
ben eziosling aldım ama oğlum hiç sevmedi.
nasıl koyacağız onun içine bebişi.
yatırınca çocuk iki büklüm oluyor.
eeeee nasıl olacak bu iş anlamadım

Ben yarım gün çalışıyorum hiç süt sağmıyorum. Öğleden sonra evde olmama rağmen o kadar sık emmiyor artık. Sabah, öğle, öğleden sonra, ve iki kezde akşam emip uyuyor. Bence eve bıraktığın 450 cc süt bol bol yeter. Üç öğünde verseler her öğüne 150 cc düşüyor. Benim kızımın 150 cc erdiğini zannetmiyorum zaten fazla emdiğinde kusuyor direkt.

diete başlayanlar kendine arkaş arayanlar varmış bende katılırım birbirimizi destekleriz iyi olur hani vardı bizim Haziran anneleri olarak topiğimiz Haziran anneleri zayıflıyor ama malesef pek aktif değil ne dersiniz yarın tartılıp yazalım sonra haftada bir fotolarda beraber yazalım kiloları destek işadamda günlük neler yediğimizi yazarız fikir olur kimler uyar

canım geceleri 3 saatte bir gündüzleri 2 ve ya 3 saatte bir içiyor ama çok enerji sarf ederse saatte bir bile istiyor bazen sıkışıyorum bir öğünde ortalama 110 cc içiyor günde 800 civarı oluyor.

bnm çok düzensiz 75 falan yiyo genelde bazen 75 ısıtıyrm 30 anca yiyi bazen 75 yapıyorm yetmiyo bi daha ısıt hep içmiyo ikinciyi bazen.anlycağın çok karışık beni çok yoruyo.aç gbi davranıyo ısıtıyorm içmiyo.nasıl yapsam blmiyorm

yazcam unutuyorum
acemiperi yi gören oldu mu
ben eziosling aldım ama oğlum hiç sevmedi.
nasıl koyacağız onun içine bebişi.
yatırınca çocuk iki büklüm oluyor.
eeeee nasıl olacak bu iş anlamadım

Eziosling bence 3 aya kadar kullanilabilir cunku bebekler hareketlenmeye baslayinca hep yatar pozisyonda olmaktan sklr gibime geliyor. Slingo hug tavsiye etmistim sana sanirim. Hala da israrliyim:) hatta herkes alsin :) hem bizim icin hem bebeklerimiz icin cok rahat

slingo hug pahalı geldi bana
şimdi vieoları izledim nasıl kullanılacağını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…