2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım oğlum 3.5 aylık geçen ctesi sünnet ettirdik. Ben ilk iki gün sünnet külodu giydirip büyük beden bezi tutturdum üstüne, pipisine tekme atabilirdi gibi geldi. Bugün maşallah epey iyiydi arada çişini yaparken ağladı o kadar. Yarın kısmetse banyomuzu bile yapıcaz, darısı başınıza:13:

Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum

Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum

Biseyimi düşürmüsüm , onu arıyoom
Bebisi emzirdim,uyudu..bi bakinayim dedim
Bu saatte de girmişligim hic yok
Seni gorunce şaşırdımm
Gecmis olsun cnm ya
Icebilecegin bi agri kesici yokmu:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biseyimi düşürmüsüm , onu arıyoom
Bebisi emzirdim,uyudu..bi bakinayim dedim
Bu saatte de girmişligim hic yok
Seni gorunce şaşırdımm
Gecmis olsun cnm ya
Icebilecegin bi agri kesici yokmu:26:

Benimde girmisligim yok onun icin seni gorunce sadirdim
Saol cnm yoktu valla bende emirin soguk algınlığı icin olan surubundan ictimm

Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorum uyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti

Kıs masallahhh bu ne güzellik
Senin birde büyük kızın var dimiii:44:
Canim benide ters köşe yaptın valla
Sadece daha olgun düşünmüştüm ben

teşekkürler canım
güzellik güzel bakan gözlerde
evet canım 10yaşında kızım var
sanırım onun için büyük oldugumu düşündünüz
küçükte sayılmam 30yaşındayım

canım , sağdığın sütü 19- 25 derecelik oda sıcaklığında 4 saat bekletebiliyorsun,ben evdeyken sağdığım sütü dolaba koymadan içiriyorum,işteyken dolaptaki sütleri içiyor, sen 120 filan sağ zaten 4 saat içinde tüketir ,o sırada tekrar sağarsın çok olursa dolaba koyarsın.

Son düzenleme:
Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorum uyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti

saol cnm zaten bana ondan geçti :2::2:
o grip oldugunda kuzummm sen hasta olma ben senin yerine olurum demiştim
oda hemen satmış bana :125:

sizede cok geçmiş olsunn, bol bol burnunu temizle fizyolojik serumla,
rahat nefes alsın, yoksa agzından alıyorlar dudakları kuruyorr çok zor inş bi an önce atlatırsınız

Ayy ben yukarda ek gidayla ilgili yazdigimi zeynodan alintiyla yazmisim simdi fark ettim
ZEYNOO kuzum yanlis anlama siz ek gidadan bahsettiniz diye alintiladim sanirim

yok cnm niye yanlış anlimmm

bu arada o bebek resmini vallahi bulamıyorumm :44: pc den silmişim

bakıyorum ama bi şekilde bulursam koyarım bol bol bakarsınn

heeeee iyi geliyor
capcanlı diri bir bebiş
pert olmuş bir anne elde ediyorsun banyodan sonra

ilk 10 dakika dedigin gibi cin gibi açıyor gözlerini
ama 10 dakika sonra biberonu agzına verdigim gibi gözleri kapanıyor benim kuzumunn

canım bence senin bebeginin düzensiz yemesinin sebebi tıkanmak..

yani söyle ilk zamanlar emirde böyleydi, 60 cc süt veriyorum 30 u anca yiyordu, sonra kısa sürede yine acıkıyordu, tabi 30 cc süt ziyan oluyorduu
ben o zamanlar dogum yaptıgım hastanede ki yenidoğan bakım ünitesindeki hemşireyi arayıp sormuştum niye böyle diyee

oda tıkanıyor olabilir, her 30 cc de kaldır gazını cıkarır gibi dik tut belli bir süre sonra tekrar kaldıgı

yerden yedirmeye devam et demişti. gercekten de dedigi gibi oldu,

75 cc nin 30 unu yedikten sonra yemiyorsa kaldır bebegi omzunda 5 dakika kadar gaz çıkarır gibi tut,
sonra tekrar yatır ver biberonu bak bakalım kalanı bitirecek mii

umarım durum budur ve düzelir yoksa sürekli acaba doydumu diye düşünmek yorucu çünküü

Bende 2. çocuğu düşünmediğimizi 2 gün önce öğrendim.

Eşime 2. çocuğumuz kız olsa ne güzel olur dimi dedim.
O da bana dönüp Allah Yiğit Ali'ye ömür versin dedi.

Ahahaaa şimdi eşlerinize 2. cisi zor geliyordur...o kadar emzirip uykusuz kalıp ev işleriyle uğraşıyorlarrr
yazık kızlar adamlara acıyın siz deee
şaka bi yana sizin gibi tatlı kızlarınız olur inşallah bidahakineeeee

bu yıl izleyecek bir dizi buldum
çalıkuşu
eğer ilerleyen günlerde yönetmen saçmalamaz
gereksiz diyaloglar
10dk süren şaşkın bakışlar
süreyi uzatmak için anlamsız sahneler koymazsa hoşlaştım

güneşi beklerken daha güzeldiii onun yerine bu diziyi hiç sevmedimm
sende izleme raitingleri düşsünnn kızzzz

çocuk her yaşta çocuk arkadaş
26 yaşındayım 11 senedir anneme boşan diye tutturanda ben değilim sanki dün anlaşmalı boşanmaya karar vermişler içimde garip bi burukluk var
kardeşim benim kadar etkilenmedi o onları hiç ellele gözgöze görmediki aynı yatağı paylaştıklarını bile göremedi garibim belkide ii oldu görmemesi hiç etkilenmedi desem yeridir
annem adına artık kurtuluyor diyorum her zaman yanında olacağım ve biliyorumki benden çok eşim yanında olacak
babamı düşünüyorumda bi insan kendi kendini bu kadar mı rezil eder bilemiyorum
emniyette plaketleri olan adam hala bulunduğum şehirde hangi polise yaklaşsam sicilini söylesem bütün kapılarını açan insanlar dolu bu kadar sevilen bi adam bu kadar doğru bi adamdan emekli olduktan sonra bu kadar yanlış biri nasıl çıktı anlayamıyorum
bazen insanlar babam çok ii biri kızım dedikleri zaman yüzlerine bağırasım geliyo o babamı geri getirin bana diye
biliyorum babam özünde hala ii biri ben o aşık olduğum adamı özlüyorum koşulsuz doğru adımlar atan adamı
insanlar kırkından sonra değişirmiş ama bu kadarını babamda gördüm ben
eşimden bile teretdüt ediyorum çoğu zaman ya onun 40ları nasıl olacak diye garip ama gerçek eşimde farkında durumun
arada söler son nefesimde bile şuanda olduğu gibi ilk günki gibi seveceğim özleyeceğim kıyamayacağım sana dokunmaya ama biliyorumki sen beni ne kadar sevsende ben 50 yaşıma gelmeden sen beni görmeden beni koşulsuzca sınırsızca sevemeyeceksin sen beni evimde çocuklarımla bekliyorsun ama inan ben seni yüreğimde bana tereddütsüz koşulsuz sınırca kendini kontrol etmeden sevgini bana anlatabileceğin günü tüm sabrımla tüm özlemimle tüm hasretimle bekliyorum der
umarım dediği gibi olur ve 50sinde balayımızda oluruz
neyse fazla yazdım sanırım herkesin bi derdi var benim derdimde kendi ailemle

Benimde girmisligim yok onun icin seni gorunce sadirdim
Saol cnm yoktu valla bende emirin soguk algınlığı icin olan surubundan ictimm

Ins fayda eder cnm, gerekirse kendine uygun ilac alda ilerlemeden atlativer
Geçmiş olsun tekrardan

Demekki; birbirimizi göreceğimiz varmış o zamaniçimize doğmuş gelmisiz
Sen ne ariyosun deyince; " canım ben hep bu saatte gune başlarım " diyesim gelmişti.

Kuzum bende de yok ki o resim...
Ben de zeyno yazsın da avatarını görüp seveyim diye beklerdim...
Kız zeynooo çabukkk koy şu resmiiii

Aaaaa Asel çok güzelmişşşşş...anlamı ne canım?????

Yok be güzelim benimki aldı beni okuldan..ikimizin de perti çıkmıştı dışarı çıkamadık doğru eve gittik...
Eve gidince de biraz buraya baktım sonra koltukta uyuya kalmışım

cnm vallahi bir kızım olsun çok isterdim ama sanırım bende pek düşünemiyorum
evet hersey cok güzel ama hem çalışıp hem anne baba olmak çok yıpratıcıymış

emir büyüyüp düzene oturduktan sonra tekrar başa dönmek düşüncesi sıkıyor biraz, totom yemiyorr

yinede hersey kısmet bugun böyle söylüyorum ama yarın ne olur allah bilir
şimdilik tokayayın kocisi gibi bizde artık allah emir ataya ömür versin diyelim napalımmm

Kızlar resim eklemeyi becerdim sanırım bakın bakalım

Maşallah canım benim...çok güzelsin sen de...bayıldımmmm iki çocukla da böyle çıtır olunabiliyormuş...
ayy bi de sen yazmıştın ya bana ablama bişey olmuş da yanına gtimek istedim diye...resmini görünce sanki ben de kardeşim gibi hissettim seni...

canım muhteşem güzelsin sen yaa bakmaya doyamadım bida bida baktım eşinlede çok yakışıyorsunuz ne kadar güzel bir gelin olmuşsun bayıldım bayıldım

oyyy canım benim çok saoll...o senin güzelliğinnnnn

Ben varım valla
gerçi zeynomla bir iddia içerisindeyiz ama ikimizde takıldık kaldıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…