Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum
Biseyimi düşürmüsüm , onu arıyoom
Bebisi emzirdim,uyudu..bi bakinayim dedim
Bu saatte de girmişligim hic yok
Seni gorunce şaşırdımm
Gecmis olsun cnm ya
Icebilecegin bi agri kesici yokmu:26:
Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorumuyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti
çocuk her yaşta çocuk arkadaş
26 yaşındayım 11 senedir anneme boşan diye tutturanda ben değilim sanki dün anlaşmalı boşanmaya karar vermişler içimde garip bi burukluk var
kardeşim benim kadar etkilenmedi o onları hiç ellele gözgöze görmediki aynı yatağı paylaştıklarını bile göremedi garibim belkide ii oldu görmemesi hiç etkilenmedi desem yeridir
annem adına artık kurtuluyor diyorum her zaman yanında olacağım ve biliyorumki benden çok eşim yanında olacak
babamı düşünüyorumda bi insan kendi kendini bu kadar mı rezil eder bilemiyorum
emniyette plaketleri olan adam hala bulunduğum şehirde hangi polise yaklaşsam sicilini söylesem bütün kapılarını açan insanlar dolu bu kadar sevilen bi adam bu kadar doğru bi adamdan emekli olduktan sonra bu kadar yanlış biri nasıl çıktı anlayamıyorum
bazen insanlar babam çok ii biri kızım dedikleri zaman yüzlerine bağırasım geliyo o babamı geri getirin bana diye
biliyorum babam özünde hala ii biri ben o aşık olduğum adamı özlüyorum koşulsuz doğru adımlar atan adamı
insanlar kırkından sonra değişirmiş ama bu kadarını babamda gördüm ben
eşimden bile teretdüt ediyorum çoğu zaman ya onun 40ları nasıl olacak diye garip ama gerçek eşimde farkında durumun
arada söler son nefesimde bile şuanda olduğu gibi ilk günki gibi seveceğim özleyeceğim kıyamayacağım sana dokunmaya ama biliyorumki sen beni ne kadar sevsende ben 50 yaşıma gelmeden sen beni görmeden beni koşulsuzca sınırsızca sevemeyeceksin sen beni evimde çocuklarımla bekliyorsun ama inan ben seni yüreğimde bana tereddütsüz koşulsuz sınırca kendini kontrol etmeden sevgini bana anlatabileceğin günü tüm sabrımla tüm özlemimle tüm hasretimle bekliyorum der
umarım dediği gibi olur ve 50sinde balayımızda oluruz
neyse fazla yazdım sanırım herkesin bi derdi var benim derdimde kendi ailemle
Ins fayda eder cnm, gerekirse kendine uygun ilac alda ilerlemeden atlativer
Geçmiş olsun tekrardan
Demekki; birbirimizi göreceğimiz varmış o zamaniçimize doğmuş gelmisiz
Sen ne ariyosun deyince; " canım ben hep bu saatte gune başlarım " diyesim gelmişti.
Kuzum bende de yok ki o resim...
Ben de zeyno yazsın da avatarını görüp seveyim diye beklerdim...
Kız zeynooo çabukkk koy şu resmiiii
Zeynommm çok geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm...
nasılsın şimdi biraz daha iyimisin?????
kızlar ya rota aşısı sonrası bebeği kusan oldu mu benim oğlum hiç kusmazdı aşının ertesi gününden nerdeyse her gün genelde günde 1 kez özellikle sabahları şelale gibi kusuyor yediğini çıkartıyor sanırım çünkü süt geliyor beyaz beyaz da arada kusuyor hiç kusmayan oğluma dokundu galiba aşı böyle olan varmı ?
güneşi beklerken daha güzeldiiionun yerine bu diziyi hiç sevmedimm
sende izleme raitingleri düşsünnn kızzzz
cnm vallahi bir kızım olsun çok isterdim ama sanırım bende pek düşünemiyorum
evet hersey cok güzel ama hem çalışıp hem anne baba olmak çok yıpratıcıymış
emir büyüyüp düzene oturduktan sonra tekrar başa dönmek düşüncesi sıkıyor biraz, totom yemiyorr
yinede hersey kısmet bugun böyle söylüyorum ama yarın ne olur allah bilir
şimdilik tokayayın kocisi gibi bizde artık allah emir ataya ömür versin diyelim napalımmm
saol canım benim
pek iyi sayılmam ama işe geldim mecburen, hem ogluşdan uzak durmuş olurum diye
dün gece uyandım işte baktım k.v de gece başıma nane limon kaynatıp bırakmışş , onu içtim biraz iyi geldi gibiii :26:
Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum
Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorumuyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti
yok cnm niye yanlış anlimmm
bu arada o bebek resmini vallahi bulamıyorumm :44: pc den silmişim
bakıyorum ama bi şekilde bulursam koyarım bol bol bakarsınn
Kuzum bende de yok ki o resim...
Ben de zeyno yazsın da avatarını görüp seveyim diye beklerdim...
Kız zeynooo çabukkk koy şu resmiiii
Aaaaa Asel çok güzelmişşşşş...anlamı ne canım?????
Yok be güzelim benimki aldı beni okuldan..ikimizin de perti çıkmıştı dışarı çıkamadık doğru eve gittik...
Eve gidince de biraz buraya baktım sonra koltukta uyuya kalmışım
Bende tam tersi yikamayi cok seviyorumisden geldim ilkbisim yikamak oldu simdi uyuyor mışıl misill
az öncede mamasini yaptim attim dolaba cok guzel gorunuyor
Yika hayatım usenme su iyi geliyor bebislereee
canım bu işler kısmet işi evet..
ama çocuk açısından baktığın zaman da kardeş istiyor bi zaman sonra...
ben kendimden biliyorum, kendimi bilmeye başladıktan sonra sürekli kardeş istemişim..herkesin kardeşleri var benim niye yok diye soruyormuşum...annemler de ikinciyi istemiyorlarmış ama benim siparişim üzerine 9 sene sonra yaptılar:)))
yani diyeceğim evet istanbul şartlarında özellikle 2. çok büyük fedakarlık istiyor ama olduktan sonra da iyi ki yapmışım diyorsun galiba...en azından bizimkiler öyle...
allah kuzularınıza uzun ömür versin..ve ikinciyi yapacak güç de
kv işe yaramış o zaman...aferin onaaaa
Gecmis olsun kizlar...
Yoksa arama canim kalsin, denk gelirde görürsen eklersin birara, sen iyilesmene bak biran önce
banyoya ben alıştım artık küveti vardı artık onda yıkamıyorum kucagıma alıp öyle yıkıyorum ne güzel sen sünnet ettirmişsin bende ettirmek istiyorum ama çok korkuyorum nasıl altını bezlerim çok sıkıntılı olur diye çok zorluk geçirdinmi sünnet oldugunda birde ne kadarda iyileşiyor.
heeeee iyi geliyor
capcanlı diri bir bebiş
pert olmuş bir anne elde ediyorsun banyodan sonra
yazcam unutuyorum
acemiperi yi gören oldu mu
ben eziosling aldım ama oğlum hiç sevmedi.
nasıl koyacağız onun içine bebişi.
yatırınca çocuk iki büklüm oluyor.
eeeee nasıl olacak bu iş anlamadım
saol cnm
bak kafamda kavanoz kırıyosun ama kıyamıyorsun seviyosun beniiii itiraf ettttt
canım orası öyle tabiii, dedim ya şartlar oluşursa neden olmasın
evet k.v işe yarıyor sağolsunn
kızlar ya rota aşısı sonrası bebeği kusan oldu mu benim oğlum hiç kusmazdı aşının ertesi gününden nerdeyse her gün genelde günde 1 kez özellikle sabahları şelale gibi kusuyor yediğini çıkartıyor sanırım çünkü süt geliyor beyaz beyaz da arada kusuyor hiç kusmayan oğluma dokundu galiba aşı böyle olan varmı ?
ilk iki gün altını eşim altı hep. çok şişti ben bakamadım o haline. sonrakilerde ben aldım kolaydı. doktor bize vazelin, antibiyotik krem ve anestol (uyuşturucu) krem verdi. vazelini beze baya sürüyorduk. yumuşak olduğu için canı yanmıyordu.
sünnet olduğu için çocuğun fazladan bi huysuzluğu olmadı. genel huysuzluğu vardı sadece. 1 haftada iyileşiyor baya. bizim iki hafta olcak. dikişi hala düşmedi ama baya iyileşti.
kucağında banyoda mı yıkıyorsun.ben düüşer diye korkuyorum öyle yıkayamıyorum. biz salonda yıkıyoruz. zor oluyor. biraz da ondan eriniyorum sanırım :)
birde bebeklerinizin kıyafetlerini hala ütülüyor musunuz?
Asecimmm sen de mi uyuyamadın akşam????
Ben valla nasıl yorulduysam saat 10 da uyuya kalmışım...
siz burdayken pireler şeyettiriyormuş üstümdeee
aynen birbirimizi göresimiz gelmişş
valla o sırada saat 4,30 falandı galiba, uyuyamıyorum cenem agrıyor burnum akıyor öksür öksür bi fena oldumm
bi bakim bari kızlar ne kaynatmış diye baktım sen varsınnn
dedim bizim hatunnn pek aktifff
kız vallahi bulamıyorummmm
saol canım benim
pek iyi sayılmam ama işe geldim mecburen, hem ogluşdan uzak durmuş olurum diye
dün gece uyandım işte baktım k.v de gece başıma nane limon kaynatıp bırakmışş , onu içtim biraz iyi geldi gibiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?