2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Biseyimi düşürmüsüm , onu arıyoom
Bebisi emzirdim,uyudu..bi bakinayim dedim
Bu saatte de girmişligim hic yok
Seni gorunce şaşırdımm
Gecmis olsun cnm ya
Icebilecegin bi agri kesici yokmu:26:

Asecimmm sen de mi uyuyamadın akşam????
Ben valla nasıl yorulduysam saat 10 da uyuya kalmışım...
siz burdayken pireler şeyettiriyormuş üstümdeee

kızlar ya rota aşısı sonrası bebeği kusan oldu mu benim oğlum hiç kusmazdı aşının ertesi gününden nerdeyse her gün genelde günde 1 kez özellikle sabahları şelale gibi kusuyor yediğini çıkartıyor sanırım çünkü süt geliyor beyaz beyaz da arada kusuyor hiç kusmayan oğluma dokundu galiba aşı böyle olan varmı ?

cnm bu hayatta en büyük ve zor imtihan kişinin kendi ailesiyle olan..
benimde annemle aşamadıgımız sorunlarımız var.. yabancı biri olsa insan bu kadar yaralanmaz
fakat anne olunca işin rengi daha da koyu hale geliyor..
onun için bazen bazı şeyler için çaba göstermek yerine zamana bırakmakta fayda var..

sorun ne bilmiyorum ama annen ile baban arasında hiç bir zaman taraf olma bence..
sonucta onların eş olarak ilişkileri çok farklı ve biiz ne kadar birlikte olursak olalım içerigini pek anlayamıyoruz..
zamanında bende annem ve babam arasında annemden yana taraf olmuştum,,
o zaman babam (su an rahmetli) su an ne söylersem söylim benmle ilgili düşüncelerin degişmeyecek..
ama neyin dogru oldugunu çok uzun yıllar sonra kendin göreceksin demişti ve ben kendisine çok kırıcı birşey söylemiştim
hala bunun pişmanlıgını yaşarımmm..

aynen birbirimizi göresimiz gelmişş

valla o sırada saat 4,30 falandı galiba, uyuyamıyorum cenem agrıyor burnum akıyor öksür öksür bi fena oldumm
bi bakim bari kızlar ne kaynatmış diye baktım sen varsınnn

dedim bizim hatunnn pek aktifff
Kuzum bende de yok ki o resim...
Ben de zeyno yazsın da avatarını görüp seveyim diye beklerdim...
Kız zeynooo çabukkk koy şu resmiiii

kız vallahi bulamıyorummmm

Zeynommm çok geçmiş olsun canımmmmmmmmmmm...
nasılsın şimdi biraz daha iyimisin?????

saol canım benim
pek iyi sayılmam ama işe geldim mecburen, hem ogluşdan uzak durmuş olurum diye
dün gece uyandım işte baktım k.v de gece başıma nane limon kaynatıp bırakmışş , onu içtim biraz iyi geldi gibiii :26:

cnm bizde aşı sonrası böyle bir durum olmadı :26:

güneşi beklerken daha güzeldiii onun yerine bu diziyi hiç sevmedimm
sende izleme raitingleri düşsünnn kızzzz

canım bu işler kısmet işi evet..
ama çocuk açısından baktığın zaman da kardeş istiyor bi zaman sonra...
ben kendimden biliyorum, kendimi bilmeye başladıktan sonra sürekli kardeş istemişim..herkesin kardeşleri var benim niye yok diye soruyormuşum...annemler de ikinciyi istemiyorlarmış ama benim siparişim üzerine 9 sene sonra yaptılar:)))
yani diyeceğim evet istanbul şartlarında özellikle 2. çok büyük fedakarlık istiyor ama olduktan sonra da iyi ki yapmışım diyorsun galiba...en azından bizimkiler öyle...
allah kuzularınıza uzun ömür versin..ve ikinciyi yapacak güç de

Aseeeee bu saatte senin burda ne isin varr kisss
ben cok hastayimmmmm
Grip olmusum galibaaa uyuyamiyorum
grip olunca benim cenem dislerim agrir.. suan agridan ölüyorum

Kızlar oğlum çok kötü grip oldu çok kötüyün ağlamak istiyorum uyuyamıyor yavrum zeynocum geçmiş olsun aman emire dikkat et onada geçirme :18: benim kızım hafta sonu gripdi ondan geçti

Gecmis olsun kizlar...

yok cnm niye yanlış anlimmm

bu arada o bebek resmini vallahi bulamıyorumm :44: pc den silmişim

bakıyorum ama bi şekilde bulursam koyarım bol bol bakarsınn

Yoksa arama canim kalsin, denk gelirde görürsen eklersin birara, sen iyilesmene bak biran önce

Baska zaman telafi edersiniz artik canim ya hafta sonu hem dinlenmis olursunuz hemde vaktiniz olur ozaman cikarsiniz rahat rahat..

Asel ismini ben cok sevmistim kiz olursa ismi asel olucakti.. Anlami: cennette ki dört irmaktan birisi / Bal irmagi

Bende tam tersi yikamayi cok seviyorum isden geldim ilkbisim yikamak oldu simdi uyuyor mışıl misill
az öncede mamasini yaptim attim dolaba cok guzel gorunuyor

Yika hayatım usenme su iyi geliyor bebislereee

benimki banyo yapmayı sevmiyor. çok detaylı yıkayamıyorum zaten. öyle yıkarsam ağlıyor. ağlatmadan yıkamak için çok uğraşıyorum. o da bi gövdesi yıkanmış gibi oluyor. pek banyo ya benzemiyor bizimki :)

kv işe yaramış o zaman...aferin onaaaa

canım orası öyle tabiii, dedim ya şartlar oluşursa neden olmasın

evet k.v işe yarıyor sağolsunn

ilk iki gün altını eşim altı hep. çok şişti ben bakamadım o haline. sonrakilerde ben aldım kolaydı. doktor bize vazelin, antibiyotik krem ve anestol (uyuşturucu) krem verdi. vazelini beze baya sürüyorduk. yumuşak olduğu için canı yanmıyordu.

sünnet olduğu için çocuğun fazladan bi huysuzluğu olmadı. genel huysuzluğu vardı sadece. 1 haftada iyileşiyor baya. bizim iki hafta olcak. dikişi hala düşmedi ama baya iyileşti.

kucağında banyoda mı yıkıyorsun.ben düüşer diye korkuyorum öyle yıkayamıyorum. biz salonda yıkıyoruz. zor oluyor. biraz da ondan eriniyorum sanırım :)

birde bebeklerinizin kıyafetlerini hala ütülüyor musunuz?

heeeee iyi geliyor
capcanlı diri bir bebiş
pert olmuş bir anne elde ediyorsun banyodan sonra

heeh işte duygularıma tercüman oldun. valla ben pert oluyorum. o da iyice canlanıyor. ağırlaştı bide. ters düz çevirmek zor. sonra bide bi ağlamaya başlıyor panik oluyorum . o stresin verdiği ayrı bi yorgunluk. sonra o sırt bel ağrısına rağmen gene koştur koştur en olmadık pozisyonlarda sırt ağrını kat kat arttıracak şekilde emzir falan..

ahh ahhh :) ben suyu ve banyoyu çok severim. keşke oğlumda sevseydi. durum böyle olunca hiç yaptırmak istemiyorum

yazcam unutuyorum
acemiperi yi gören oldu mu
ben eziosling aldım ama oğlum hiç sevmedi.
nasıl koyacağız onun içine bebişi.
yatırınca çocuk iki büklüm oluyor.
eeeee nasıl olacak bu iş anlamadım

ben e bebekte denedim onu. benimkini sığdıramadım. e bebekin kangurusunu denedim gene çocuk sığmadı ve sevmedi.

mothercare de satılan kanguru nispeten daha iyiydi ama fiyatı çok diye onu almadım. real den uygun fiyatlı bi kanguru aldım öylesine. çünkü ben wrapsling istiyorum ve daha sağlıklı buluyorum.

wrapsling de sadece bi kumaş ve 100 tl. annem tekstilde çalışıyor. esnek bi kumaş getircekti bana. kaç ay oldu hala getirmedi . onu bekliyorum :) vaktim olsa bi kumaşçıdan alırdım ama vaktim yok hemde buralarda bulamam. fatih eminönü gibi yerlerde bulabilirim öyle kumaş. oralara d çocukla nasıl gideyim.

real den aldığım 17 tl lik kanguruyu kullanıyorum dışarda. evde kullanamıyrum benimki dara gelmiyor..

Biz iki doz yaptirdik suana kadar hic bir yan etki olmadi ama dönem dönem normale göre daha cok kustugu zamanlar olabiliyor, mesela oglum sirf gazi cikinca hafif kusardi gecen hafta günde 7-8 defa kusup durdu suan tekrar normal

Ben ütülemiyorum.. Zaten sürekli kiyafetlerini yikamak zorundayiz birde ütü yapsak hepsine yandik, sadece gömlekleri var oglumun onlari babasinin kiyafetlerini ütülerken ütülüyorum okadar

Asecimmm sen de mi uyuyamadın akşam????
Ben valla nasıl yorulduysam saat 10 da uyuya kalmışım...
siz burdayken pireler şeyettiriyormuş üstümdeee

Yok canim..gece 12 de ortaligi mi toplayıp, herkesi uyutup kendimde uyudum:)
Gece zirt pirt kalkınca bazen uykum kaçıyor( büyüğü wc ye kaldir, bebegi emzir, üstlerini kontrol et, terliyse degiş ws.gece de mesai var yani:)
Ayda yilda bi topige girdimm.onda da zeynoya yakalandımm

Gunboyu ders, gürültü .birde ayakta duruyorsundur nasil yorulmayasin sende
Aslında insan evinden ciktiktann sonra, istersen okulda hiçbişey yapma aksama kadar odanda otur ama eve gelince yine müthiş yorgun hissedersin kendini
Kolay gelsin canım sana da

He kıss..geceleri hafiyelik yapıyorumm burda
Bazen topikte de yatıyorum

Oyy kv.ni sevsinler..nasilda dusunmus bayan..takdir ettim kendisini
Isyerinde de devam et sıcak şeyler içmeye cnm.cocuklu çalışan bayansin, hasta olma gibi lüxun yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…