Baska zaman telafi edersiniz artik canim ya hafta sonu hem dinlenmis olursunuz hemde vaktiniz olur ozaman cikarsiniz rahat rahat..
Asel ismini ben cok sevmistim kiz olursa ismi asel olucakti.. Anlami: cennette ki dört irmaktan birisi / Bal irmagi
Yok canim..gece 12 de ortaligi mi toplayıp, herkesi uyutup kendimde uyudum:)
Gece zirt pirt kalkınca bazen uykum kaçıyor( büyüğü wc ye kaldir, bebegi emzir, üstlerini kontrol et, terliyse degiş ws.gece de mesai var yani:)
Ayda yilda bi topige girdimm.onda da zeynoya yakalandımm
Gunboyu ders, gürültü .birde ayakta duruyorsundur nasil yorulmayasin sende
Aslında insan evinden ciktiktann sonra, istersen okulda hiçbişey yapma aksama kadar odanda otur ama eve gelince yine müthiş yorgun hissedersin kendini
Kolay gelsin canım sana da
Ayy sen sevilmezmisin kuzum ya kiyamam sana hic, hasta olunca da baska bir şirin oldun sen hani cocuklar bir döneme girince kendini zorla sevdirir ya :))
Ara sira sacmalasa da kayinvaliden cok iyi canim yaa.. Bu zaman da türünün en iyi örnegi bence masallah
Yok canim..gece 12 de ortaligi mi toplayıp, herkesi uyutup kendimde uyudum:)
Gece zirt pirt kalkınca bazen uykum kaçıyor( büyüğü wc ye kaldir, bebegi emzir, üstlerini kontrol et, terliyse degiş ws.gece de mesai var yani:)
Ayda yilda bi topige girdimm.onda da zeynoya yakalandımm
He kıss..geceleri hafiyelik yapıyorumm burda
Bazen topikte de yatıyorum
Oyy kv.ni sevsinler..nasilda dusunmus bayan..takdir ettim kendisini
Isyerinde de devam et sıcak şeyler içmeye cnm.cocuklu çalışan bayansin, hasta olma gibi lüxun yok
Zeynomdan kaçmaz hiçbişeyyyytopiğin sahibesi ya arada bir kalkıp asayiş berkemal mi diye kontrol ediyordur
Saol canım benimmmm, sana da kolay gelsinn
Ben de artık işlerime bakayım birazzz
Esraa.. sizin ev halkı nasıl oldu?sen nasılsın?
Esin iyileşti mi? Bebisin biraz rahatladimi?
hastayım ya sevin beniii ilgi gösterinnaglarım yoksaaaaa :84::84:
siz topik sahibi olmanın ne demek oldugunu nerden biliceksinizzzz
kolay mı öyleee buralarıı idare etmekk
yakalarımm ben gözüm hep üzerinizde ona göreeee ayagınızı denk alın ulennnnn
Aman eşinden bişey kapmadan atlatinda cnm.. bebisinki bi süre devam ederBenim ki toparlandi sayilir sükür nadir öksürmesi var okadar, oglumun da pamukcugu gecti ama uykusuzluk ve dis sorunun getirdigi huzursuzlukla ugrasiyoruz hala.. Bende ayagimdan rahatsizim son birkac gündür yürürken tam altindan bir kemik kiriliyormus gibi aci veriyor.. Hastalik bizim ev halkini cok sevdi anlayacagin gitmeye niyeti yok
Senin günler nasil geciyor? Oglunu okula hep senmi götür-getir yapiyorsun?
İsler fazla yogun degilse izin alip gitsene canim hasta hasta ne calisiyorsun
haklı olabilirsn bazen bunu yapmştm çünki.sabah uyandı 100 verdm hepsini yuttu.iki saat sonra 110 ısıttım 70ini yedi zar zor uyuyakaldı.halbuki iyice acktığını anlayıp vermiştm.vermesem 2 dk daha çıldırırdı.ama o kalan sütü bi ssaate kalmadan uyanırsa az daha ısıtıp veriyorm bşy olurmukiilk 10 dakika dedigin gibi cin gibi açıyor gözlerini
ama 10 dakika sonra biberonu agzına verdigim gibi gözleri kapanıyor benim kuzumunn
canım bence senin bebeginin düzensiz yemesinin sebebi tıkanmak..
yani söyle ilk zamanlar emirde böyleydi, 60 cc süt veriyorum 30 u anca yiyordu, sonra kısa sürede yine acıkıyordu, tabi 30 cc süt ziyan oluyorduu
ben o zamanlar dogum yaptıgım hastanede ki yenidoğan bakım ünitesindeki hemşireyi arayıp sormuştum niye böyle diyee
oda tıkanıyor olabilir, her 30 cc de kaldır gazını cıkarır gibi dik tut belli bir süre sonra tekrar kaldıgı
yerden yedirmeye devam et demişti. gercekten de dedigi gibi oldu,
75 cc nin 30 unu yedikten sonra yemiyorsa kaldır bebegi omzunda 5 dakika kadar gaz çıkarır gibi tut,
sonra tekrar yatır ver biberonu bak bakalım kalanı bitirecek mii
umarım durum budur ve düzelir yoksa sürekli acaba doydumu diye düşünmek yorucu çünküü
canım , sağdığın sütü 19- 25 derecelik oda sıcaklığında 4 saat bekletebiliyorsun,ben evdeyken sağdığım sütü dolaba koymadan içiriyorum,işteyken dolaptaki sütleri içiyor, sen 120 filan sağ zaten 4 saat içinde tüketir ,o sırada tekrar sağarsın çok olursa dolaba koyarsın.
Rezene sana detayli cevap yazdim canim.
Ben bu oglusu gene hasta ettim ya oksurup duruyor cocuk, acayip de gazi var sanirim usuttugu icin. Kizlar biogaiayi hangi saatte verdigimiz onemli mi? EMdikten sonra mi herhangi bir zamanda mi veriyoruz?
Aman eşinden bişey kapmadan atlatinda cnm.. bebisinki bi süre devam eder
Uykusuzluk ta mi disten?umarım Geceleri rahat uyuyordur.senin iş zor yoksa canım
Sanada geçmiş olsun. .cok rahatsızsan dr.a git bi. Dedigin durum bende yüksek topuk giydikten sonra zaman zaman oluyor
Incittinmi acaba :S
Iyi bak kendine amannn..
Evet oğlumu okula ben götürüp getiriyorum
Detayli temizlik var bugun bende, bi yandan iş yapıp bi yandan burayi yokluyorumm cnm
Ben aksama rahat rahat gelirim inşş
cnm gitsem oğluşa yaklaşmadan duramıcam
böyle uzak durmuş oluyorumhem burada bizim bi çaycı ablamız varr çok iyi bakıyor banaaa
evde kim ugraşacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?