İyi geceler kızlar
Zeyno ,retbul ,esra sizlerede geçmiş olsun canlar..
Benim için çok yorucu bi gündü ..kızımı okula götür getir yaptım herzamanki gibi. Üstüne bide veli topLantısı .akşamada arkadaşlar geldi çayın yanına bişeyler hazırladım. Buarada bademciklerim şiş ve antibiyotik kullanıyorum . Gideyim çocuklar uyurken bende yatayım. Herkese iyi uykular
Evet canım geçen senin resimleri
benim tip olarak göbeğim yok belim ince hatta şimdi bile göbek yok denecek kıvamda ama madalyonun öbür yüzü var popo aslında çok feminen bi görüntü belki lakin ben hoşlanmıyorum komplexim var arkayla
bide ben korse falan hiç giymedim kızımdada
korsenin bi faydasının olduğunada inanmıyorum boşuna işkence hatta karın kaslarını tembelleştirdiğini düşünüyorum
nacizane benim fikrim (çok bilmiş sarı kafa)
Evet canım geçen senin resimleri
benim tip olarak göbeğim yok belim ince hatta şimdi bile göbek yok denecek kıvamda ama madalyonun öbür yüzü var popo aslında çok feminen bi görüntü belki lakin ben hoşlanmıyorum komplexim var arkayla
bide ben korse falan hiç giymedim kızımdada
korsenin bi faydasının olduğunada inanmıyorum boşuna işkence hatta karın kaslarını tembelleştirdiğini düşünüyorum
nacizane benim fikrim (çok bilmiş sarı kafa)
herkes kaçmış galiba
bıdığım durmadı yetişemedim size
köklerin birini patlattık darısı diğerinin başına bu çocuk iki diş birden patlatmaya çalışıyor her seferindede ayrı bi evrim geçiyor
dişlerin tamamlanmış halini merak ediyorum doğrusu
ben şimdi böle çekerim benimki izne gelir bu çocuktan eser kalmaz
mülayim bi sıpa çıkar ortaya
canım vücudumuzun toparlanmasına izin verelim ben kızı doğurduğumda göbeğimi tuttuğumda sanki hamur tutuyodum parmaklarım kayboluyordu içinde zamanla toparlanıyor sıklaşıyor gördünüz gibi sporsuz miporsuz işte bu toparlanıp(6ay) sıklaşma(6ay)kadar benim tecrübem böyle idi bakalım bunda ne olur
hiç sorma benim üstümde erkek öğrenci oturuyo
bir ara karşımdada erkek öğrenci oturuyodu
bizimki çıldırıyodu ev aradık bulamadık
ay bide üstümüzde tepiniyolar lafta anlamıyorlar