2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sanada geçmiş olsun Allah şifa versin canım iyi uykular

retbul bu fotolar oğlundan önce kızından sonra mı
hey maşallah senin neden göbeğin yok

Evet canım geçen senin resimleri
benim tip olarak göbeğim yok belim ince hatta şimdi bile göbek yok denecek kıvamda ama madalyonun öbür yüzü var popo aslında çok feminen bi görüntü belki lakin ben hoşlanmıyorum komplexim var arkayla
bide ben korse falan hiç giymedim kızımdada
korsenin bi faydasının olduğunada inanmıyorum boşuna işkence hatta karın kaslarını tembelleştirdiğini düşünüyorum
nacizane benim fikrim (çok bilmiş sarı kafa)

ben artık popoyu unutmaya çalışıyorum
onunla yaşamaya alıştım galiba
şimdide göbeğime sardım

herkes kaçmış galiba
bıdığım durmadı yetişemedim size
köklerin birini patlattık darısı diğerinin başına bu çocuk iki diş birden patlatmaya çalışıyor her seferindede ayrı bi evrim geçiyor
dişlerin tamamlanmış halini merak ediyorum doğrusu
ben şimdi böle çekerim benimki izne gelir bu çocuktan eser kalmaz
mülayim bi sıpa çıkar ortaya

ben artık popoyu unutmaya çalışıyorum
onunla yaşamaya alıştım galiba
şimdide göbeğime sardım

canım vücudumuzun toparlanmasına izin verelim ben kızı doğurduğumda göbeğimi tuttuğumda sanki hamur tutuyodum parmaklarım kayboluyordu içinde zamanla toparlanıyor sıklaşıyor gördünüz gibi sporsuz miporsuz işte bu toparlanıp(6ay) sıklaşma(6ay)kadar benim tecrübem böyle idi bakalım bunda ne olur

çevre baskısı nedeniyle çocuk yaptım
ama şimdi genç yaşta annelere özenir oldum
ne güzel 2 çocuklu kız çıtır annesin

benim evin altını 2 bekar mühendise vermişler bunlar böyle hergün içer muhabbete tutunurlarsa benimki izne gelince evi taşır valla

benim evin altını 2 bekar mühendise vermişler bunlar böyle hergün içer muhabbete tutunurlarsa benimki izne gelince evi taşır valla

hiç sorma benim üstümde erkek öğrenci oturuyo
bir ara karşımdada erkek öğrenci oturuyodu
bizimki çıldırıyodu ev aradık bulamadık
ay bide üstümüzde tepiniyolar lafta anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…