Evet canım bundandı. Sadece rengi farklı. :) Fiyat da çok iyi, belki de ben hatırlamıyorumdur. :) Çok oldu çünkü alalı. :) Benimki 6-9 ay içindi. Biraz büyük olsa da kullanıyorum, çok rahat ettik.
sanki banada çuval gib olan daha mantıklı geliyor.ben de bayram da sonra yaparım
bence geç değil daha 4 aylıklar bebişler
ben uyku tulumunu çuval gibi olanlardan almak istiyorum daha rahat sanki
bez olarak da molfix kullanıyorum memnunum
aynen bende bazen o ıslaklığı hissediyorum.valla soğudum ben bu primadan.canım biz kız kundaksiz uyumadığı için uyku tulumu fikrim yok
ama bez konusunda primadan başka denemedim henüz
bizim kız 6 kg bile değildi ben 4 numaraya geçtim
(hala 6 kg olmamıştır o da ayrı bi konu)
çok rahat etti bacaklarını sanki sıkıyo gibiydi
hatta bunda bile çok yapınca
yada oturur pozisyonda falansa özellikle
dışarı çıkıyor belden..
ama bu bezde sanki nemi dışarı veriyo gibi
çıtçıtlı body si sanki nemli gibi geliyor bana soğuk hep
canım fiyatı 19 tl olunca çok mu dandirik bişey diye düşündüm.cinsi ne pamuk olmalı.sentetik ya da elyaf falansa çok terletir.dahada hasta yapar valla.Ben torba şeklinde olandan kullanıyorum, çok memnunum...
Markası ufaklık. Kolları fermuarlı, gerektiğinde çıkarabiliyorsunuz.
Bir tane de english home'dan almıştık. Onu henüz kullanmadık, o da torba şeklinde, kolsuz.
Alın rahat edin kızlar, üstü açılmış, açılmamış derdi yok.
çuval tipli olanların çoğu kolsuz.nerden alabilirim kollu olanlardan acaba.Bence çuval tipi daha iyi yandan fermuari var omuzdanda cit citli çuval daha pratik
Bezde bizde ayni seyi yasiyoruz
Kizim 6 kg ve 3 numara prima kullanıyorum
sanki banada çuval gib olan daha mantıklı geliyor.
aynen bende bazen o ıslaklığı hissediyorum.valla soğudum ben bu primadan.
canım fiyatı 19 tl olunca çok mu dandirik bişey diye düşündüm.cinsi ne pamuk olmalı.sentetik ya da elyaf falansa çok terletir.dahada hasta yapar valla.
çuval tipli olanların çoğu kolsuz.nerden alabilirim kollu olanlardan acaba.
bunun rengi güzel değil yaben en büyüğünden almak istiyorum olmaz mı. senin çocuğun boyu kilosu nasıl. 9-12 olur mu acaba?
kızlaaar yardım edin kızımı uyutamıyorum
uyumadan önce 1 saat boyunca ağlıyor
10 yada 15 dk uyuyor
uykudan uyanunca da emdi emdi başkada almıyor memeyi
oysaki bizim kız biberonda bilmiyor kii niye bırakmaya çalışıyor memeyi
felaket ağlıyor ısrar ettikçede tepki geliştiriyor memeye :95:
wait senin nickini hep waitingforgodot sanıyordum. tabi sonra farkettim.
resmini katalog resmi sandım. çooook güzel. gelinliğini çok beğendim. bi foto yetmez ama . daha yükle.
Oglumu uyku sorunu artik cekilmez oldu gündüzleri zorla uyutuyorum hooop 30-40 dk sonra uykuyu alamadan uyaniyor buda yetmiyor yorgun oldugu icin ne emmek ne biberon istemiyor 1-2 dk sulu sütü aliyor memeyi birakiyor uyku yok, gündüzleri birde karnini tam doyurmuyor kilo alamayacak böyle giderse diye korkuyorum.. Bütün gün huzursuz uykusuzluktan 5 dk gülüyorsa yarim saat agliyor, aksam uyku saati yaklastikca 5-6 gibi resmen ortaligi yikiyor, emzik almiyor diye hic üzülmeyin emzikte care degil emzigi diliyle itip arkadindan tekrar istiyor..
Bebegi 4-5 aylik olanlar bu sorunu yasayipta gündüz uykusu tekrar düzene girdimi? Bende artik güc kalmadi
canım ya bende kafayı yicem artık çare 3 4 günlüğüne anneme gitmekte buldum yoksa kafayı tırlatıcam mesela dün gece saat 10.30da uyutmaya başladım emzirme falan derken uykuya dalması tam 12.30 du. uykudan geberiyo gözler kan çanağı gibi ama uyumuyo çocuk uyumadığı gibi acayip huysuzlanıyo.ayakta salladım yok göğsümde yatırdım yok dolaşarak uyutmaya çalıştım yok emzirirken uykuya dalar dedim yok oğlu yok. en sonunda yoruldu sanırım uyudu ama ben çıldırmak üzereydim.umarım yakın zamanda geçer bu durumları
benim kızım başından beri uyku sorunu yaşıyordu ama son 1 haftadır tavan yaptı.internette baktım biraz sonbahar ayı yaparmış huzursuzluk.birde mevsim geçişi etkilemiştir çocukları.ayrıca bu aylarda tutma dönme gibi birçok beceriye ulaşıyorlar beyin uykuda bunları kaydediyor sonra rem uykusuna geçiş yapılabiliyor.tabi bu süre uzayınca bizimkiler rem uykusuna geçemeden tekrardan uyanıyorlar.
kızlaaar yardım edin kızımı uyutamıyorum
uyumadan önce 1 saat boyunca ağlıyor
10 yada 15 dk uyuyor
uykudan uyanunca da emdi emdi başkada almıyor memeyi
oysaki bizim kız biberonda bilmiyor kii niye bırakmaya çalışıyor memeyi
felaket ağlıyor ısrar ettikçede tepki geliştiriyor memeye :95:
iyi yöntem ama bnm sıpa durmaz hayatta zatenn sıkıntıya gelemio büyüyolar durmuolar artık cnm ya elleriyle uyurken kendilerini kaldırıolarYarim kundak yap kollarini hareket ettiremiyince rahat uyuyorlar ve uzun sure uyanmiyor tabi cok sikma ben tulbent ile yapiyorum.emzigide agzina verdim mi paket.
kızlar oğluma düzgün bi diş kaşıyıcı bulamadım daha doğrusu o pek beğenmedi gibi geliyo meşhur diş kaşıyıcı zürafa sophie kulanan varmı ondan mı alsam acaba
cnm 3 kere normal artık büyüyolar kakaları bile değişiyor kimimiz erken ek gıdaya başladık sulu kakadan ziyade kıvamlı kaka ediolar artık normal 3 kere emin ol doktorlar 1-2 yi sağlıklı buluyolar zaten ben d vitamininden başka bişi vermiorum önermedide doktorum cnmBenim kızım da sadece anne sütü alıyor ama her gün iki ç kere kakasını yapıyor normal mi ki? Bir de sağlık ocağının verdiği d vitamininin yerine başka vitaminler tavsiye ediyormuş ya bazılarınızın doktorları, isimlerini yazabilir misiniz. Multitaps i biliyorum ben sadece yine burada biriniz yazmıştınız.
Kizlar sizce Mevlüt yapmak için çok mu geç kaldım? Eğer yaparsam bayramdan sonra yapabilecegim.kararsiz kaldım yapıp yapmamakta.
kızımı yine kevgire çevirdiler 5.ayımıza girdik aşılarımızı olduk
6700gr 62cm 39cm kafa çevresi
ya bizim kafa çevremiz düşük moralim bozuluyor
canım bende bayraamdan sonra yapacaam maksat Kur'an okunması
seni bilmem ama ben biraz geç kaldım ama napiiim illa şu zamanda olacak diye bişi yok sonuçta
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
Benim oğlum ilk 2 ay ne gündüz ne gece uyumuyordu. 2. Ayı bitti düzeldi. Gündüz 2 saatte bir 45 er dk uyuyor. Sadece öğlen 1 de yatıp 3-3,5 ğa kadar uzun uyuyor. Akşam 7 buçukta akşam uykusuna yatıyor. 12 de kaldırıp mamasını veriyorum uyandırmadan devam ediyor. 5-6 bazen de 7 de kalkıyor. Sonra tekrar yatıp 1 saat daha uyuyor.
Şimdilik düzenimiz bu şekilde.
ayy ne o oyle,yakismaz erkege hiicccBugun eşim bebek taklidi yapıyor
Bir baktım ervanin hareketlerini yapmaya başladı
Parmagini emiyor agucuk.sesler cikartiyor
Hadi benimlede ilgilen bende. Senin.bebegin sayılırim diyor
Sonra. Pijamasini getirdi hadi giydir bana bunu dedi
Bende giydirdim
Galiba ervayi kiskaniyor
Benim oğlum ilk 2 ay ne gündüz ne gece uyumuyordu. 2. Ayı bitti düzeldi. Gündüz 2 saatte bir 45 er dk uyuyor. Sadece öğlen 1 de yatıp 3-3,5 ğa kadar uzun uyuyor. Akşam 7 buçukta akşam uykusuna yatıyor. 12 de kaldırıp mamasını veriyorum uyandırmadan devam ediyor. 5-6 bazen de 7 de kalkıyor. Sonra tekrar yatıp 1 saat daha uyuyor.
Şimdilik düzenimiz bu şekilde.
canım slingte uyutmayı denedin mi bende yok ama genelde bebekler onda iyi uyuyormuş sanırım.. bir de gece uykusu uyuyorsa gündüz o kadar huysuzluk yapmaması lazım ama gece de uyumuyorsa allah sana kolaylık versin arkadaşım ne diyim..
bende dün gece 2 satte uyuttum hemde 2 kere emzirerek..
dönemsel ama gerçekten forumdaki bütün çocukların nerdeyse uyku düzeni bozuldu sanki di mi?
canım benim oğlum da aynı durumdaydı ısrar ettim şimdi hala yapıyor ama en azından çıldırmıyorum artık biraz daha iyi.. doktorum dedi ki bu ay olurmuş böyle 4 saate kadar aç kalabilirlermiş aç bırakıp öyle emzir dedi..
Benim ki de oyle 2-3 gundur... Ayakta kucagimda sallayarak emzirdim ise yariyor
canım slingte uyutmayı denedin mi bende yok ama genelde bebekler onda iyi uyuyormuş sanırım.. bir de gece uykusu uyuyorsa gündüz o kadar huysuzluk yapmaması lazım ama gece de uyumuyorsa allah sana kolaylık versin arkadaşım ne diyim..
bende dün gece 2 satte uyuttum hemde 2 kere emzirerek..
dönemsel ama gerçekten forumdaki bütün çocukların nerdeyse uyku düzeni bozuldu sanki di mi?
canım benim oğlum da aynı durumdaydı ısrar ettim şimdi hala yapıyor ama en azından çıldırmıyorum artık biraz daha iyi.. doktorum dedi ki bu ay olurmuş böyle 4 saate kadar aç kalabilirlermiş aç bırakıp öyle emzir dedi..
hala gece uykusuna geçmeyen şuan da bizim bebiş gibi kaç bebiş vr merak ettim ??
şuan beyefendi avizeye agulama peşinde.pek seviyo avizelerle konuşmayı :)
burcu benimkide emmemezlik yaptı. herkes ve dr belli dönemlerde böyle olabileceğini söylüyor.
ben aç bıraktım. normalde mama veriyordum vermedim. rezeneyi biberonla veriyordum hiç vermedim. iyice soğumasın memeden diye. uykulu halde emdi çoğunlukla. bazen uykulu haldeyken bile almıyordu. ama direndim başka bişi vermedim. dün bugündür emiyor neyseki
aradığım böyle bişey işte ama 60 liraymış.bizim sıpa biraz cins.türlü türlü huyları var.mesela elini tutunca geri çekiyor rahatsız oluyor. şimdi sevmez yatmaz içinde kapak olur bana 60 lira.ama bulamazsam aklımda olsun çok beğendim.
ayyy çok şirin ya ama biraz dar mı ne.seninki gelene kadar almazsam artık fikir verirsin.uconcum ben bundan aldımEki Görüntüle 813928 10 güne kdr gelicek memnun kalırsan söylerim kmsede önermedi kafama göre aldım netten getirtiyorum molfix önerio kimi ama ben hala primaya devam ediyorum değiştirelim diorum eşime pişik sorunu olmadı bu zamana kdr zaten çişi taşıo hep bnmkininde ama bakalım öbr aya molfix deniycem
hala gece uykusuna geçmeyen şuan da bizim bebiş gibi kaç bebiş vr merak ettim ??
şuan beyefendi avizeye agulama peşinde.pek seviyo avizelerle konuşmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?