2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evet canım bundandı. Sadece rengi farklı. :) Fiyat da çok iyi, belki de ben hatırlamıyorumdur. :) Çok oldu çünkü alalı. :) Benimki 6-9 ay içindi. Biraz büyük olsa da kullanıyorum, çok rahat ettik.

bunun rengi güzel değil ya ben en büyüğünden almak istiyorum olmaz mı. senin çocuğun boyu kilosu nasıl. 9-12 olur mu acaba?

ben de bayram da sonra yaparım
bence geç değil daha 4 aylıklar bebişler

ben uyku tulumunu çuval gibi olanlardan almak istiyorum daha rahat sanki
bez olarak da molfix kullanıyorum memnunum
sanki banada çuval gib olan daha mantıklı geliyor.
aynen bende bazen o ıslaklığı hissediyorum.valla soğudum ben bu primadan.
canım fiyatı 19 tl olunca çok mu dandirik bişey diye düşündüm.cinsi ne pamuk olmalı.sentetik ya da elyaf falansa çok terletir.dahada hasta yapar valla.
Bence çuval tipi daha iyi yandan fermuari var omuzdanda cit citli çuval daha pratik
Bezde bizde ayni seyi yasiyoruz
Kizim 6 kg ve 3 numara prima kullanıyorum
çuval tipli olanların çoğu kolsuz.nerden alabilirim kollu olanlardan acaba.

c&a de gördüğüm çıkabilen kollulardan dı. 60 civarı bi fiyatı var. bu hafta iyice inceleyip bakcam ben

canım fiyatı 19 tl olunca çok mu dandirik bişey diye düşündüm.cinsi ne pamuk olmalı.sentetik ya da elyaf falansa çok terletir.dahada hasta yapar valla.

Canım ufaklık marka bebek ürünlerinin kalitesi çok güzel. Ben tulumu kullanıyorum ve hiç terletme vs yapmıyor. Zaten normal fiyatı zannetmem bu olsun...Yine de siz bilirsiniz. :)

Benim ki de oyle 2-3 gundur... Ayakta kucagimda sallayarak emzirdim ise yariyor

wait senin nickini hep waitingforgodot sanıyordum. tabi sonra farkettim.

resmini katalog resmi sandım. çooook güzel. gelinliğini çok beğendim. bi foto yetmez ama . daha yükle.

Teşekkür ederim canım, çerkezim ben biraz yöresel gelinliklere benzettim. Fotoları. Kaldırırım sabaha afişe olmayalım:)

canım slingte uyutmayı denedin mi bende yok ama genelde bebekler onda iyi uyuyormuş sanırım.. bir de gece uykusu uyuyorsa gündüz o kadar huysuzluk yapmaması lazım ama gece de uyumuyorsa allah sana kolaylık versin arkadaşım ne diyim..

bende dün gece 2 satte uyuttum hemde 2 kere emzirerek..

dönemsel ama gerçekten forumdaki bütün çocukların nerdeyse uyku düzeni bozuldu sanki di mi?

canım benim oğlum da aynı durumdaydı ısrar ettim şimdi hala yapıyor ama en azından çıldırmıyorum artık biraz daha iyi.. doktorum dedi ki bu ay olurmuş böyle 4 saate kadar aç kalabilirlermiş aç bırakıp öyle emzir dedi..

Yarim kundak yap kollarini hareket ettiremiyince rahat uyuyorlar ve uzun sure uyanmiyor tabi cok sikma ben tulbent ile yapiyorum.emzigide agzina verdim mi paket.
iyi yöntem ama bnm sıpa durmaz hayatta zatenn sıkıntıya gelemio büyüyolar durmuolar artık cnm ya elleriyle uyurken kendilerini kaldırıolar
kızlar oğluma düzgün bi diş kaşıyıcı bulamadım daha doğrusu o pek beğenmedi gibi geliyo meşhur diş kaşıyıcı zürafa sophie kulanan varmı ondan mı alsam acaba

al benden de o kdr soğutulanlardan aldık 2 farklı markanın sevmedi atıo hemen elinden havucu sevio onunla oyalanıo brz tabi o da heves sıkılıo çabuk parmağımı veriyorum tersten genelde doktorda önerdi rahatlar dedi iyice dezenfekte edip parmağınla oyalayabilirsin cnm
cnm 3 kere normal artık büyüyolar kakaları bile değişiyor kimimiz erken ek gıdaya başladık sulu kakadan ziyade kıvamlı kaka ediolar artık normal 3 kere emin ol doktorlar 1-2 yi sağlıklı buluyolar zaten ben d vitamininden başka bişi vermiorum önermedide doktorum cnm
Kizlar sizce Mevlüt yapmak için çok mu geç kaldım? Eğer yaparsam bayramdan sonra yapabilecegim.kararsiz kaldım yapıp yapmamakta.

mevlüt 40ında yapılcak die bişi yok cnm geç kalmadın amaç eve bi kuran sesi girsin çocuğun kulağına tabi yap bence sıkıntı olmaz iyi bile olur

cnm üzülme doktor sıkıntı etmedyse sorun yok kimi çocuk minyon olur yerim onu ben :) bizimkide 10 gün önce 40,5 idi koca kafalı :)

uconcum ben bundan aldım 10 güne kdr gelicek memnun kalırsan söylerim kmsede önermedi kafama göre aldım netten getirtiyorum molfix önerio kimi ama ben hala primaya devam ediyorum değiştirelim diorum eşime pişik sorunu olmadı bu zamana kdr zaten çişi taşıo hep bnmkininde ama bakalım öbr aya molfix deniycem

hala gece uykusuna geçmeyen şuan da bizim bebiş gibi kaç bebiş vr merak ettim ??

şuan beyefendi avizeye agulama peşinde.pek seviyo avizelerle konuşmayı :)

masallah bebegine bizde de uyku sorunu tavan yaptı emzikli emziksiz ninnili pış pışlı ayakta sallamalı kısaca her türlü uyutma yöntemini denedim bugun yatır kaldır bile yaptım ama yok olmuyo.senin bebegin kendi kendine mi uyuyor

selam iyi akşamlar canlarım.İşe başladınız birçoğunuz rabbim bol kazançlar versin bebişlerinizden ayrı kalıosunuz çok üzülüyorum ama hayat bu onların geleceği ve kaliteli büyümeleri için bazen tek kişinin emeği yetmiyor.Neyse ben böle brz duygusal oluyorum çalışan anneler için geçelim bu konuyu

uyku sorunu, beslenme, diş, vs. şeylerden bahsedilmiş edindiğim ve denediğm bi bilgiyi paylaşıcam sizle 1 hafta önce sağlık ocağına gttm uyumuo bu çocuk gündzleri dedim napsam ne etsem uyumuo maymun etti beni ddm ordaki doktor dediki bebekler çabuk huy değiştiriyolar biyere gidip gelince değişiyolar dedi anneme gttm 3 gün annem kızdı kızım neresi huysuz durmuo bu çocuğun dedi yalancı etti oğlum beni orda uykudan kalkmak blmedi paso yattım yedim gezdim o uyurken.Eve geldik normal şuanda hala uykuları geldi yine 1 saat uyuyor ama en azından onada şükr 3 saatte 1 1 saat uykusu var.Birde ben bugünlerde ayağıma alıp yüzüne mendil örtüyrum ağzınada emzik hafif şerbetli öyle kolay uyuyo etrafa bakmaktanda uyumuolar haberiniz olsun karanlığa alıştırın artık görmesinler fazla heryeri zaten 3 ay snra emekliycekler :) bolca görürler :) diş sorunumuz devam edio beklemedeyiz al tarafta2 diş var şişik şekilde ama ne zaman teşrif ederler bilinmez emzirmeye çalışıyorum sıkca bu kolaylık sağlarmış diş çıkarken.Ek gıdaya geçtik yoğrtta yiyo oğlum artık çokta sevio uykuda yapıo yoğurt bilginize :) bizde durumlar böyle ha bu arada paşam artık dönmeyi geçtim kendini yuvarlamaya başladı maşallahhh çok seviniyorum bu duruma sağlık ocağındaki ebe artık koltukta bırakmamamı yere battaniye serip çarşaf birde üstüne o şekilde bırakmamı söyledi bu çabuk yürümesinede sebep olrmuş oğlum uyuyo eşim gelene kdr azcıkda ben gidim uzanim öptm canlarım miniklerinizi

ayy ne o oyle,yakismaz erkege hiiccc sen yine de azicik adami hos tut yazik dikkatini cekmek icin kendini asmis

Masallah ne güzel bir düzen kurabilmissiniz, gece sadece 1 defa uyanmasi da hem senin hemde bebegin uykusu icin cok rahattir eminim.. Benimki 2. aya girdi gündüz her 1-2 saatte 2 saat uyuyordu aksamlari da ortalama 4 saatte bir uyaniyordu emmek icin ne zaman 3. aya girdim cocugun düzeni bozuldu sürekli ellerini inceleyip duruyor gece emzirip hemen yatagina birakiyorum 1-2 dk gözünü acip ellerine bakip ondan sonra devam uyuyor, tek istegim eski düzenine biran önce dönmesi

Canim benim kanguru var onun icine koyup gezdirince hemen uyuyor 1-2 saat uyudugu da oluyor ama nereye kadar kanguruyla uyutacagim hafif degil 7 kiloyu gecmis belim kopuyor, cocuk arabasin da uyutmayi deniyorum bu aralar.. Gece uykumuz gecen hafta her saat basi uyanip emmek istiyordu bu hafta her 2-3 saatte uyaniyor ama uyutmasi 1-2 saati buluyor normal de aksam 7-8 arasi yatagina yatirip elinden tutarak ninni söylerdim 15-20 dk da uyurdu simdi aglaya aglaya zorla uyuyor

Benim ki de oyle 2-3 gundur... Ayakta kucagimda sallayarak emzirdim ise yariyor

zaten anca öyle emiyor ayakta..
hoplaya zıplaya gören deli der bize memeler açıkta

bende canım ısrarcıyım eşim mama yapıp getirmiş
biraz içti baktım hala içiyor aldım mamayı memeyi dayadım
uykuyla azıcık emdi 4 saat bizimki dayanıyo tecrübeyle sabittir
hala gece uykusuna geçmeyen şuan da bizim bebiş gibi kaç bebiş vr merak ettim ??

bizim kızın da favori arkadaşı avizeler artık aralarında nasıl bi duygusal bağ oluştuysa
bizimkinin çenesi hiç durrmuyor

nasıl bir dönemmiş lütfen çabuk geçsin
#direnen anne direniyorum hala beklemedeyim
umarım bizimkide alır tekrar yoksa mastit olacağım

kizlar bebisle on ssaattir araba yolculugundaydik benim okul icin simdi de bi otel odasinda o uyuyor ben size yaziyorum..gerci annem ve babam da var yan odada ama yinede bi garip geldi babasini ozledi oglum,tabi ben de...

uconcum ben bundan aldımEki Görüntüle 813928 10 güne kdr gelicek memnun kalırsan söylerim kmsede önermedi kafama göre aldım netten getirtiyorum molfix önerio kimi ama ben hala primaya devam ediyorum değiştirelim diorum eşime pişik sorunu olmadı bu zamana kdr zaten çişi taşıo hep bnmkininde ama bakalım öbr aya molfix deniycem[/QUOTE]

Bende prima kullanıyordum denemek için 1 paket molfix aldım ama bitsin diye dua ettim resmen primada haftada bir sızma olduysa molfix te her kaka da sızdı ama kullanıp memnun olanda var başka macera aramamaya karar verdim bende

aradığım böyle bişey işte ama 60 liraymış.bizim sıpa biraz cins.türlü türlü huyları var.mesela elini tutunca geri çekiyor rahatsız oluyor. şimdi sevmez yatmaz içinde kapak olur bana 60 lira.ama bulamazsam aklımda olsun çok beğendim.
ayyy çok şirin ya ama biraz dar mı ne.seninki gelene kadar almazsam artık fikir verirsin.

benim kız mesela:)daha 12 yarım bulur uyuması.sabahta 8-9 gibi kalkar.bildiğin büyük insan gibi günde toplamda 10 saatlik uyku yetiyor çocuğa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…