- 6 Haziran 2013
- 155
- 17
- 98
hadi gözün aydın canım ya bi an önce kavuşun
ya bizim kızın elleri kulakları yanakları çok soğuk
benim kulaklarımda soğuk
oda soğuk dereceyi artırayım değilmi
çocuğu üşütüyorum sanırım
bu aralar feci gaz sancısı çekiyor kıvrana kıvrana ağlıyor
gidip arttırayım kombiyi
zeynocum ben yanlış mı hatırlıyorum sen kasım gibi başlamayacakmıydın*
ben 4 kasımda başlayacağım cuma günleri de izinlı olacağım.Şu süt sağma olayı beni çok tedirgin ediyor.
Bebeğim doğduğundan beri anne sutu dişinda hiiç bişi tadını bılmiyor.Ama ilk defa geçen haft sağmaya başladım gece 4 de en cok gögsümün dolu olduğu anda tek gögsümden emdi diğerini sağdım 100 cc çıktı.Ama sağdıktan sonra sütüm azaldı gibi geldi.Anlamadım ben buişi.sütüm azsa bu çocuk bugune kadar nasıl doyuyor? hatırlarsan 3 ay kontrolunda 7500 çıkmıştı 3000 kg doğmasına rağmen ???
Zeynooo Allah n'etmesinn seniii..hic usenmemis bulmus;kanıtlarıylaa topige gelmis:129:
kız zeyno öldürdün beni
ay üşenmemiş bulmuş suratıma şak diye yapıştırmış (üşenmeyen zeyno kafa)(araştırmacı zeyno kafa)(CSI Newyork zeyno kafa)
e neyse anladığım kadarıyla çalıkuşuda 3. sırada
Evet kimsecikler yok
Topigin sahibesi bile yok
Herkes mesgul demekki nirann
bizde mutfaga geçiyoruz simdii.ilerleyen saatlerde gelecem tekrar
Görüşürüz cnm:79:
Bende var bir bereketsizlik bi geldim ayak basmaz oldu kızlar:44:
Geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi
Hayır boşuna suç sizin
36. Haftaya kadar aklınız nerdeydi Bacimmm
Günaydınnn kızlar:79::79:
Hkn2013 hosgeldinnn canım. .şükür gelebildin..net inin geçici çözümü uzun vadede idare eder umarım
Nasılsın görüşmeyelii? Kızkardeşinde gelmiş yanına, gitti mi? Sanada iyi gelmiştir onun gelişi :))
Zeynooo bugün nasılsın canım? Biraz daha iyimisinn?
Is başındasin sende, kolay gelsinnn
Niran gece senin mesai uzun sürmüş. .bebegimin sancısı geçeli kac zaman oldu.ama gecen hafta gece sancıdann uyuyamadi.utuyle havluyu isitip karnina koydum.sonra hepsini atınca, rahatlayip uyudu.
Usutmesin, sicak tutmak iyi geliyor
Sen hangi sehirdesin bilmiyorumda, burasi bile gece cok soğuk olmaya başladı, evi sıcak tutmalı
Bugun eşim bebek taklidi yapıyor
Bir baktım ervanin hareketlerini yapmaya başladı
Parmagini emiyor agucuk.sesler cikartiyor
Hadi benimlede ilgilen bende. Senin.bebegin sayılırim diyor
Sonra. Pijamasini getirdi hadi giydir bana bunu dedi
Bende giydirdim
Galiba ervayi kiskaniyor
anam zorla yazdim yazdigim da gitti..gecmisi okuyayim dedim net yavas ve pc yok pes ediyorum
zeyno,esra ve retbul cok gecmis olsun kizlar bu arada zeyno senin dis agrisi bana gecen haftami hatirlatti kalsiyuma aban cnm azcik dis agrisinin tersi pis oluyor:18:
spring cnm esinle sorunlari umarim cozersiniz az uzaktan fikir beyan edecegim ama bazen eslerin titreyip kendine gelmesi lazim,gelmiyorsa da ufak bir cinnetcikle titretmek lazim bence
İyi geceler kızlar
Zeyno ,retbul ,esra sizlerede geçmiş olsun canlar..
Benim için çok yorucu bi gündü ..kızımı okula götür getir yaptım herzamanki gibi. Üstüne bide veli topLantısı .akşamada arkadaşlar geldi çayın yanına bişeyler hazırladım. Buarada bademciklerim şiş ve antibiyotik kullanıyorum . Gideyim çocuklar uyurken bende yatayım. Herkese iyi uykular
günaydıııııınnnn kızlarrrrrr geçici olarak net olayına bi çözüm bulmuş durumdayımmmm neyse beni idare etsindeee halledicezz inşallahhhh eee
niran canım yaa geçmiş olsunn bu gaz sancısı oolaylarıı kötüü bilirim bizim kızdannn ama böle durumlarda sıcak havlu ve sıcak su torbası gerçekten çok işe yarıyooo artık havalar serinledi tabi biraz daha sıkı giydirmekte fayda varrr
bu arada ismini tam yazamadığım waiting arkadaşımın bebeğinede bayıldımmm hele saçları yedi beni yediiiallah analı babalı büyütsün inşallahh....
kız zeynoo işler nasıl gidiyo bakemmm burdasın ama daha günaydınlamamışsınn bakıyommm
Moralim çok bozuk. Kayınvalde ongündür söyleye söyleye beni sütümün yetmediğine ikna etti. Yada şom ağzından ötürü sütüm azaldı. Yardım edin bir fikir verin kızlar nolur; ömer iki gecedir ağlayarak uyanıyor emziriyorum zorla susmuyor. En son sağdığım sütlerden ısıtıp verıyorum sakinleşip dalıyor ama max. 2 saat( yorgunluk değil şikayetimde yavrumu aç bırakıyorum sanırım. 3.5 aylığız 69 cm boy 7400 gr. Ama son ay az kilo Aldı. Şimdi devam sütümü vermeliyim mamamı ek gıdamı geceden beri araştırıyorum, fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?