2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim üstümdede bi bekar öğretim görevlisi kalıyor kırk yılın başı gelir arkadaşı yoksa bizden sessiz valla :) kırk yılın başı bile olsa ertesi günü abla kusura bakma çocukları uyandırmadık inşallah falan der terbiyeli bi çocuk varlığıyla yokluğu bir bunlar buğün taşındı dk bi gol bir hesabı oldu azcık ama bakalım umarım durulurlar benimki takarsa kafasına bulur iki günde evi iki çocukla uğraş dur sonra

zaten 15 gün izni var onuda taşınmakla falan harcamak istemem doğrusu
şafakta 6 normal izin günü tabi uzatmazlarsa
umarım uzatmazlar
yoruldum gelsin azcık o cocuklarıyla uğraşsın bende kafa dinleyeyim

ya bizim kızın elleri kulakları yanakları çok soğuk
benim kulaklarımda soğuk
oda soğuk dereceyi artırayım değilmi
çocuğu üşütüyorum sanırım
bu aralar feci gaz sancısı çekiyor kıvrana kıvrana ağlıyor
gidip arttırayım kombiyi

gaz sancısı çektiği zaman sıcak havlu yap ayaklarını sar çok rahatlatıyor çocukları

şimdi anlıyorum gece boyunca bebişleriyle uğraşan anneleri
gaz sancısı kıvranmalarıyla uğraşıp durmuşum son msjımdan bu saate kadar
ben ilk zamanlar bile böyle sancı çektiğini görmedim
kurban olurum hala ufak ufak inliyo uykusunda
bu ne ya nedir bu bebeklerin çektiği

bu süt yetmeme olayını bende anlamadım gitti:44: gögüslerim hep boş gibi herkes o gögüste süt yok diyor ama çocugum maşallah aldıkça alıyor süt yoksa ne yiyor bu çocuk aynen benim bebegimde 3 kg dogdu şu an 7.5 çok sık ama az emiyor saat başı 5 dk emiyor:26:

günaydıııııınnnn kızlarrrrrr geçici olarak net olayına bi çözüm bulmuş durumdayımmmm neyse beni idare etsindeee halledicezz inşallahhhh eee
niran canım yaa geçmiş olsunn bu gaz sancısı oolaylarıı kötüü bilirim bizim kızdannn ama böle durumlarda sıcak havlu ve sıcak su torbası gerçekten çok işe yarıyooo artık havalar serinledi tabi biraz daha sıkı giydirmekte fayda varrr
bu arada ismini tam yazamadığım waiting arkadaşımın bebeğinede bayıldımmm hele saçları yedi beni yediiiallah analı babalı büyütsün inşallahh....
kız zeynoo işler nasıl gidiyo bakemmm burdasın ama daha günaydınlamamışsınn bakıyommm

Zeynooo Allah n'etmesinn seniii..hic usenmemis bulmus;kanıtlarıylaa topige gelmis:129:

napalım şekerlerrr can çıkar huy çıkmaz demişler
aslında benden çok iyi gazeteci olurmuş :82::102::126:

bikerem çalıkuşu 3. degil 5. sırada tamam mııı gittikçede düşer o raitingler boşuna izleme niranımmm

Evet kimsecikler yok
Topigin sahibesi bile yok
Herkes mesgul demekki nirann
bizde mutfaga geçiyoruz simdii.ilerleyen saatlerde gelecem tekrar
Görüşürüz cnm:79:

canım dün emir 21.30 gibi uyudu bende 10.00 da hemen vurdum kafayı sabaha kadar yattım
gözlerimden ateş çıkıyordu vallahiii gece de nane limon tarçın karanfil karısımı hazırlamıştı k.v onu içtim
şimdi daha iyiyim :2: onun için gelemedim yoksa biliyosun gözüm hep üzerinizdee
yoksa gecenin 4 lerinde basarmıydım seni buralarda

Bende var bir bereketsizlik bi geldim ayak basmaz oldu kızlar:44:

aaa tatlım olur muu, senle ne ilgisi var
kızlar gelsin zaten paparayı yiyeceklerrr
Geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi

cnm çok tşkler biraz daha iiyim dün erken uyudum dinlendim birazz

Hayır boşuna suç sizin
36. Haftaya kadar aklınız nerdeydi Bacimmm

nerde olacak piyasadaki düşük raitingli dizileri izliyordur kesin

ya benm bebe şimdi bide gece 5 buçukta bi kaka olayı çıkardı başıma napıcam bilmiyorum ya 5 buçukta uyanıyooo kakasını yapıyoo gözler fıldır fıldır bi saat uyanık takılıyoo sonrada 6 buçuk 7 gibi tekrar uyuyoo kafayı yicem ben osaatten sonrada zaten oğlum kalkıyo falan onunla ilgileniyorumm anlıcanız 5 buçukta uyanıyom yaa şaka gibiii

Günaydınnn kızlar:79::79:

Hkn2013 hosgeldinnn canım. .şükür gelebildin..net inin geçici çözümü uzun vadede idare eder umarım
Nasılsın görüşmeyelii? Kızkardeşinde gelmiş yanına, gitti mi? Sanada iyi gelmiştir onun gelişi :))

Zeynooo bugün nasılsın canım? Biraz daha iyimisinn?
Is başındasin sende, kolay gelsinnn

Niran gece senin mesai uzun sürmüş. .bebegimin sancısı geçeli kac zaman oldu.ama gecen hafta gece sancıdann uyuyamadi.utuyle havluyu isitip karnina koydum.sonra hepsini atınca, rahatlayip uyudu.
Usutmesin, sicak tutmak iyi geliyor
Sen hangi sehirdesin bilmiyorumda, burasi bile gece cok soğuk olmaya başladı, evi sıcak tutmalı

hoşbuldumm canımmm valla yaa beni deli ettiler neyse bakcaz oişin çaresinee artıkkk:44:kardeşim geldi gitti saolsun baya iyi geldi bana toparlandım bakalım ikinci biii bunalıma kadar bi annemde gelir gider herhaldee
sen naptın canım ne var ne yokk uzun zaman oldu girmeyeli kaçırdım çoğu şeyiii

kızzz zeynooo benim aklımdan gittiydiiii bakksen nasıl oldun arkadaşımmmm:26:

scanım çok tşkler evet diş olayı fena bide çeneyle birleşince uyutmuyorrr
beimki gribe baglı. grip olunca direk dişlerim dişetleri ve çeneme vuruyorr

saol canım sanada çok geçmiş olsun dikkatli ol :2:

oooo topigimin gülüüü gelmişş (gül ne yaa kro gibi hisseden sarı kafaa )

burdayım şekerimmm, önce dün geceyi kontrol ettim asayiş berkemal mi diyeee :126::129:
malum biliyosun topik sahibi olmak sorumluluk isteyen bişii (ay ne havalandım iyiki bir topigim var)

alıntılarımı yaptım şimdide waitingi görmeye çalışıyorumm
şimdi günaydınlaşim izninleee

günaydın kızlarrrr

Moralim çok bozuk. Kayınvalde ongündür söyleye söyleye beni sütümün yetmediğine ikna etti. Yada şom ağzından ötürü sütüm azaldı. Yardım edin bir fikir verin kızlar nolur; ömer iki gecedir ağlayarak uyanıyor emziriyorum zorla susmuyor. En son sağdığım sütlerden ısıtıp verıyorum sakinleşip dalıyor ama max. 2 saat( yorgunluk değil şikayetimde yavrumu aç bırakıyorum sanırım. 3.5 aylığız 69 cm boy 7400 gr. Ama son ay az kilo Aldı. Şimdi devam sütümü vermeliyim mamamı ek gıdamı geceden beri araştırıyorum, fikir verin lütfen

dün buzluk için menemen yaptım kendimi çok çalışkan hissediyrumm. bugünde ütü yapayım bari. pek yapmam ütü. eşim günlük hangi gömmleğini giyecekse onu ütüler. arada ben yaparım. bi ara kvalideye ütülettiriyordum ama o iyi ütüleyemiyor. eşim çok erken gidio işe bu ara. sabah karanlıkta gömlek aradı bulamadı. yazıkk ütüleyeyimde süpriz olsun

sütten değildir dönemsel. bu aralar nerdeyse topğin bütün bebekleri böyle. kilosun maşallah çok iyi. az daha sabret bence. tamamen bırakmasın memeyi.

Yaa tel.den yazıyorum hatta yazamiyorum.klavye tutuldu sinir oldumm
Neysem..zeynnom korkundan gece topige gelemiyorum anacım
Bu gece bi geldim, varmisin diye sağa sola bakmaktan girdiğimdende bişey anlamadım
Uyuyunca daha iyi hissetmissindir kendini.. kv bakıyor gül gibiii, maşallah
Dinlen toparlan aksamlari bekliyoruzz

Hkn2013, cnm ben bildigin ve bıraktığın gibiyim..kosturmaca hep
Kardeşini biraz alıkoysaydın yaa:)
kaçırdığın seyler olduu tabii. .geçmişi okumakta yurek ister
Bundan sonra sık sık görüşürüz amaa:79:
(Bu arada senin oğlun ne zaman gidiyor cnm okula)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…