Hayır boşuna suç sizin
36. Haftaya kadar aklınız nerdeydi Bacimmm
ben geldim merve gitmişBir tane cadoloz kızım var canım
Onunla ugrasmaktan buraya giremiyorum
Senin erva akıllı galiba
Gerçi k.validen vardı yanında
O sana baya yardimci olur
wooooooooooooooooooooooooooooowBen eklerim profilime şimdi ama ben herkesi nasıl görücem
Bugun eşim bebek taklidi yapıyor
Bir baktım ervanin hareketlerini yapmaya başladı
Parmagini emiyor agucuk.sesler cikartiyor
Hadi benimlede ilgilen bende. Senin.bebegin sayılırim diyor
Sonra. Pijamasini getirdi hadi giydir bana bunu dedi
Bende giydirdim
Galiba ervayi kiskaniyor
niran cnm nasilsin
Ben ekledim fotoyu kızlar, arkadaşlık isteği yollayan görebilirtabi bende sizi
masallah bebegine bizde de uyku sorunu tavan yaptı emzikli emziksiz ninnili pış pışlı ayakta sallamalı kısaca her türlü uyutma yöntemini denedim bugun yatır kaldır bile yaptım ama yok olmuyo.senin bebegin kendi kendine mi uyuyor
Niran senin su sari kafalarina da hastayim walla herduruma gore bi sari kafa uretiyosun cok hos ( niranin sari kafasini begenen sari kafa)
bizim uyku tulumumuz bugeçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
Benim oğlum ilk 2 ay ne gündüz ne gece uyumuyordu. 2. Ayı bitti düzeldi. Gündüz 2 saatte bir 45 er dk uyuyor. Sadece öğlen 1 de yatıp 3-3,5 ğa kadar uzun uyuyor. Akşam 7 buçukta akşam uykusuna yatıyor. 12 de kaldırıp mamasını veriyorum uyandırmadan devam ediyor. 5-6 bazen de 7 de kalkıyor. Sonra tekrar yatıp 1 saat daha uyuyor.
Şimdilik düzenimiz bu şekilde.
sen ne ol emi gene güldürdün beni5 den de gün alsan 6 dan da gün alsan 4 aylıksın işte
dr a ben sordum. o da 3-4 saatte bir beslenmeli bu ay dedi. belli bi süre her istediğinde verin diyorlar ama büyüdüler artık.
ben bu ara mama vemiyorum. az veriyorum. bazı günler hiç bazı günler bir kez.
ben işteyken ona yapılacak mama kimbilr nasıl yapılır. o yüzden ben işteyken mümkün olan en az ne idiği belirsiz mama alsın istiyorum. şimdiden alıştırmaya çalışıyorum bu sebeble.
birde ben bu zamana kadar ona hiç karışmadım. ne istediyse o oldu. istediği gibi yatıyor istediği gibi kalkıyorbu işlerin ince bi dengeyle kurulması gerektiğini düşünüyorum. yiyeceği şeye o karar versin dersem bi kaç yıl sonra sürekli cips yemek ister..
ama bu sürekli ona müdahale edeceğim anlamına gelmiyor. kırk yılın bi başı benim dediğim olsun yaaa3 saatte beslencek o kadar inş yani.
ben onun yuvarlanan totosunu yerim maşallahselam iyi akşamlar canlarım.İşe başladınız birçoğunuz rabbim bol kazançlar versin bebişlerinizden ayrı kalıosunuz çok üzülüyorum ama hayat bu onların geleceği ve kaliteli büyümeleri için bazen tek kişinin emeği yetmiyor.Neyse ben böle brz duygusal oluyorum çalışan anneler için geçelim bu konuyu
maşallah maşallahEvet canım kendi kendine uyuyor. Yatağına yatırıp emziğini veriyorum. 1-2 dk ellerine bakıyor 1-2 dk da eeeee der gibi söyleniyor, sonra dalıyor.
Sallanmaktan hiç hoşlanmıyor doğduğundan beri. En büyük avantajım bu oldu benim.
yerim ben onun kafasını yacnm üzülme doktor sıkıntı etmedyse sorun yok kimi çocuk minyon olur yerim onu ben :) bizimkide 10 gün önce 40,5 idi koca kafalı :)
uconcum ben bundan aldımEki Görüntüle 813928 10 güne kdr gelicek memnun kalırsan söylerim kmsede önermedi kafama göre aldım netten getirtiyorum molfix önerio kimi ama ben hala primaya devam ediyorum değiştirelim diorum eşime pişik sorunu olmadı bu zamana kdr zaten çişi taşıo hep bnmkininde ama bakalım öbr aya molfix deniycem
Canım cok haklısın zaten tirlatmaya az kaldi.anam zorla yazdim yazdigim da gitti..gecmisi okuyayim dedim net yavas ve pc yok pes ediyorum
zeyno,esra ve retbul cok gecmis olsun kizlar bu arada zeyno senin dis agrisi bana gecen haftami hatirlatti kalsiyuma aban cnm azcik dis agrisinin tersi pis oluyor:18:
spring cnm esinle sorunlari umarim cozersiniz az uzaktan fikir beyan edecegim ama bazen eslerin titreyip kendine gelmesi lazim,gelmiyorsa da ufak bir cinnetcikle titretmek lazim bence
Canım cok haklısın zaten tirlatmaya az kaldi.
bu tulum bezelyeymiş şimdi farkettim çok hoş
peki o bezelye taneleri batmazmı
hangi siteden kaça aldın canım
Aaa ayipsin tabikide trip benim isimspring baktın tırlatıyon onuda tırlat içinde kalmasın bari
kızlar tek tek alıntı yapamayacağım malum oluş hasta teteler geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ettirdik
benim için yazılan iltifatlarda çok teşekkürlereh iştebirazda makyajlar barışsam süper olacam
merak edenler hemen bakın kalkıyor
ama o fotolar oluşdan önce
kızımı hep kardeşim sanırlardışimdi anne kıvamına geldim
Aaa ayipsin tabikide trip benim isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?