Günaydınnn kızlar:79::79:
zeynooo bugün nasılsın canım? Biraz daha iyimisinn?
Is başındasin sende, kolay gelsinnn
kızzz zeynooo benim aklımdan gittiydiiii bakksen nasıl oldun arkadaşımmmm:26:
scanım çok tşklerevet diş olayı fena bide çeneyle birleşince uyutmuyorrr
beimki gribe baglı. grip olunca direk dişlerim dişetleri ve çeneme vuruyorr
saol canımsanada çok geçmiş olsun dikkatli ol :2:
oooo topigimin gülüüü gelmişş(gül ne yaa kro gibi hisseden sarı kafaa )
burdayım şekerimmm, önce dün geceyi kontrol ettim asayiş berkemal mi diyeee :126::129:
malum biliyosun topik sahibi olmak sorumluluk isteyen bişii(ay ne havalandım iyiki bir topigim var)
alıntılarımı yaptımşimdide waitingi görmeye çalışıyorumm
şimdi günaydınlaşim izninleee
günaydın kızlarrrr
Moralim çok bozuk. Kayınvalde ongündür söyleye söyleye beni sütümün yetmediğine ikna etti. Yada şom ağzından ötürü sütüm azaldı. Yardım edin bir fikir verin kızlar nolur; ömer iki gecedir ağlayarak uyanıyor emziriyorum zorla susmuyor. En son sağdığım sütlerden ısıtıp verıyorum sakinleşip dalıyor ama max. 2 saat( yorgunluk değil şikayetimde yavrumu aç bırakıyorum sanırım. 3.5 aylığız 69 cm boy 7400 gr. Ama son ay az kilo Aldı. Şimdi devam sütümü vermeliyim mamamı ek gıdamı geceden beri araştırıyorum, fikir verin lütfen
anamm kocan gömleği seçiyoo ütülüyoo ve gidiyooo sende diyonki ütüyü yapıyımda süpriz olsunnndün buzluk için menemen yaptım kendimi çok çalışkan hissediyrumm. bugünde ütü yapayım bari. pek yapmam ütü. eşim günlük hangi gömmleğini giyecekse onu ütüler. arada ben yaparım. bi ara kvalideye ütülettiriyordum ama o iyi ütüleyemiyor. eşim çok erken gidio işe bu ara. sabah karanlıkta gömlek aradı bulamadı. yazıkkütüleyeyimde süpriz olsun
Moralim çok bozuk. Kayınvalde ongündür söyleye söyleye beni sütümün yetmediğine ikna etti. Yada şom ağzından ötürü sütüm azaldı. Yardım edin bir fikir verin kızlar nolur; ömer iki gecedir ağlayarak uyanıyor emziriyorum zorla susmuyor. En son sağdığım sütlerden ısıtıp verıyorum sakinleşip dalıyor ama max. 2 saat( yorgunluk değil şikayetimde yavrumu aç bırakıyorum sanırım. 3.5 aylığız 69 cm boy 7400 gr. Ama son ay az kilo Aldı. Şimdi devam sütümü vermeliyim mamamı ek gıdamı geceden beri araştırıyorum, fikir verin lütfen
ben de bayram da sonra yaparım
bence geç değil daha 4 aylıklar bebişler
mevlüt 40ında yapılcak die bişi yok cnm geç kalmadın amaç eve bi kuran sesi girsin çocuğun kulağına tabi yap bence sıkıntı olmaz iyi bile olur
Cevaplariniz için teşekkür ederim kızlar. Cevremdeki bi kaç kişi daha yapmadın mı sen deyince tereddüt etmiştim. Bu arada ben coklu alıntı yapmayı beceremiyorum yaa
yaaa geçmişi okumaktansaa yeni topic açarım daha iyyiii zeynoya rakipYaa tel.den yazıyorum hatta yazamiyorum.klavye tutuldu sinir oldumm
Neysem..zeynnom korkundan gece topige gelemiyorum anacım
Bu gece bi geldim, varmisin diye sağa sola bakmaktan girdiğimdende bişey anlamadım
Uyuyunca daha iyi hissetmissindir kendini.. kv bakıyor gül gibiii, maşallah
Dinlen toparlan aksamlari bekliyoruzz
Hkn2013, cnm ben bildigin ve bıraktığın gibiyim..kosturmaca hep
Kardeşini biraz alıkoysaydın yaa:)
kaçırdığın seyler olduu tabii. .geçmişi okumakta yurek ister
Bundan sonra sık sık görüşürüz amaa:79:
(Bu arada senin oğlun ne zaman gidiyor cnm okula)
canlarım benim daha iyiyimama akşam çok fenaydım topige bile bakamadım, gözlerimden ateş çıkıyordu vallahii
erken uyudum gece emzirmeye kalktım sadece, sabahta 6 da uyandım, iyiydim yanii dinlenmişim kendime geldim biraz
dün buzluk için menemen yaptım kendimi çok çalışkan hissediyrumm. bugünde ütü yapayım bari. pek yapmam ütü. eşim günlük hangi gömmleğini giyecekse onu ütüler. arada ben yaparım. bi ara kvalideye ütülettiriyordum ama o iyi ütüleyemiyor. eşim çok erken gidio işe bu ara. sabah karanlıkta gömlek aradı bulamadı. yazıkkütüleyeyimde süpriz olsun
Diğer topiğe yazmalıydım dimi bunuda beceremedim( kusura bakmayın arkadaşlar
aynı beni anlattın sanki canım,5 gibi kalkar,sütünü içer bi yandanda kakasını yapar,tabi uyku kaçar,sonra 1 yada 1.5 saat uyanık kalır,sonra tekrar uyur,bu sefer benim kız kalkar,ona süt ısıtmaktı,kahvaltı hazırlamaktı zaten vakit uçar gider saat 12 olur,eşim gelir öğle yemeğine,ona yemek hazırlanır...tabii bu arada 1 saat yada yarım saat aralıklarla oğluşu emzirmeleri unutmayalım :)ya benm bebe şimdi bide gece 5 buçukta bi kaka olayı çıkardı başıma napıcam bilmiyorum ya 5 buçukta uyanıyooo kakasını yapıyoo gözler fıldır fıldır bi saat uyanık takılıyoo sonrada 6 buçuk 7 gibi tekrar uyuyoo kafayı yicem ben osaatten sonrada zaten oğlum kalkıyo falan onunla ilgileniyorumm anlıcanız 5 buçukta uyanıyom yaa şaka gibiii
heee gııı balatın gülü gibiiiigörmemişin topiğiğii olmuşşşş eee sonra ne olmuşşş bulamadım kafam durduuu bugün yine zindesinn danslar danslarrr
bende halaya girimm bariii
canım sütün azsa mama verebilirsin akşamlarııı bu ayki kilo alımınıda bakk doktorunuzlada konuşş mama verebilirsinn ek gıda için bence daha erkennn
anamm kocan gömleği seçiyoo ütülüyoo ve gidiyooo sende diyonki ütüyü yapıyımda süpriz olsunnnvalla iyyimişşşş
Yaa tel.den yazıyorum hatta yazamiyorum.klavye tutuldu sinir oldumm
Neysem..zeynnom korkundan gece topige gelemiyorum anacım
Bu gece bi geldim, varmisin diye sağa sola bakmaktan girdiğimdende bişey anlamadım
Uyuyunca daha iyi hissetmissindir kendini.. kv bakıyor gül gibiii, maşallah
Dinlen toparlan aksamlari bekliyoruzz
yaaa geçmişi okumaktansaa yeni topic açarım daha iyyiii zeynoya rakipkız bu bunların bile reytingini çıkartır haa canım kardeşimi alıkoyamadım üniversite var dersleri başlıyoduu malsfff... benm oğlan sabah 8 buçukta gidiyoo kreşe akşam 5 te geliyooo çok iyi olduuuu bide derin başalasaydıı iyiyidiiii
aman dikkat et kendineee bacımm yaa ama yine şanslısın kv bakıyooo bizde oda yokk beee
ben biraz tembelim sanırımgaliba 2. cocuğu düşünmemeliyim. siz 1. yi okula bıraktım 2. ile şöyle yaptım böyle yaptım deyince ben burdan yoruluyorum :)
tembel olduğum bir gerçek ama birde yapmam gerektiğini düşünmediğim için yapmıyorum. ama sabahın altısında gömlek arayan eşime üzüldüm ve ütü yapmaya karar verdim. benimki fırsat verirse yapcam inş..
valla hayatım senin tembelliğin birazda kocandan bence oda bişi demiyosa bence hiçç süprizz falan yapma yaniiiben varya 3 gündür çamaşır odasından çıkamıyorum yıkıyorum kurutoyorum ütülüyorum artık kafayı sıyırıcammmm
zeyno yaptıktan sonra bnde kendime şaştımişe başlıcam ya onun stresi sardı. buzlukta hazır bişiler bulunsun. patlıcanda aldım dün. onlarıda fırına atıp közlenmiş halini buzluğa koycam. azıcık börekde var buzlukta. bide lahana aldım kocaman. ilk kez yapcam lahana sarması. beyaz lahana. onu sarıp buzluğa atcam. miafir falan gelirse lazım olur. yaprak sarma sarmaya uğraşamıcam. hamileyken sarmıştım hemen bitti.
domatesin bi kısmını pişirmeden doğrayıp koydum öyle olur mu ki?
Sen yinede geçmişi oku anacım
Oglunda tam gün gidiyormuş, iyi olmus senin için
Derinde baslarsa kim tutar seniiii
heee gııı balatın gülü gibiiiigörmemişin topiğiğii olmuşşşş eee sonra ne olmuşşş bulamadım kafam durduuu bugün yine zindesinn danslar danslarrr
bende halaya girimm bariii
Ek hicbirsey vermene gerek yok canım
Bebeginin kilosuda gelisimide ayına gore iyi
Once kendin inan, kulaklarini tika duyduklarına..bebisine sutun yetiyor belli ki
Huzursuzluk zaman zaman oluyor bebeklerde, sanırım bu büyüme atağı dedikleri durum:26:
yaaa geçmişi okumaktansaa yeni topic açarım daha iyyiii zeynoya rakipkız bu bunların bile reytingini çıkartır haa
ben biraz tembelim sanırımgaliba 2. cocuğu düşünmemeliyim. siz 1. yi okula bıraktım 2. ile şöyle yaptım böyle yaptım deyince ben burdan yoruluyorum :)
tembel olduğum bir gerçek ama birde yapmam gerektiğini düşünmediğim için yapmıyorum. ama sabahın altısında gömlek arayan eşime üzüldüm ve ütü yapmaya karar verdim. benimki fırsat verirse yapcam inş..
korkma şekerim hatta bundan sonra her gece emzirmede uyanıyoruz ya buda buluşalım olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?