2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydınnn kızlar:79::79:
zeynooo bugün nasılsın canım? Biraz daha iyimisinn?
Is başındasin sende, kolay gelsinnn

kızzz zeynooo benim aklımdan gittiydiiii bakksen nasıl oldun arkadaşımmmm:26:

canlarım benim daha iyiyim ama akşam çok fenaydım topige bile bakamadım, gözlerimden ateş çıkıyordu vallahii
erken uyudum gece emzirmeye kalktım sadece, sabahta 6 da uyandım, iyiydim yanii dinlenmişim kendime geldim biraz

heee gııı balatın gülü gibiiiigörmemişin topiğiğii olmuşşşşeee sonra ne olmuşşş bulamadım kafam durduuubugün yine zindesinn danslar danslarrr
bende halaya girimm bariii

canım sütün azsa mama verebilirsin akşamlarııı bu ayki kilo alımınıda bakk doktorunuzlada konuşş mama verebilirsinn ek gıda için bence daha erkennn
anamm kocan gömleği seçiyoo ütülüyoo ve gidiyooo sende diyonki ütüyü yapıyımda süpriz olsunnnvalla iyyimişşşş

Ek hicbirsey vermene gerek yok canım
Bebeginin kilosuda gelisimide ayına gore iyi
Once kendin inan, kulaklarini tika duyduklarına..bebisine sutun yetiyor belli ki
Huzursuzluk zaman zaman oluyor bebeklerde, sanırım bu büyüme atağı dedikleri durum:26:

canım bende bayraamdan sonra yapacaam maksat Kur'an okunması
seni bilmem ama ben biraz geç kaldım ama napiiim illa şu zamanda olacak diye bişi yok sonuçta[/QUOTE]

günaydınlar...dün uzun zamandan beri ilk kez dışarı bir arkadaşımla çıkıp 2 saat takıldık.ama aklım denizimde tabi.gerçi bi ara koptum genç kız gibi hissettim kendimi ama bu 15 dk falan sürdü
malumunuz sütüm gelmiyordu, yani günlük en fazla 100ml yi görmüştüm,çok çabalamıştım olmayınca bıraktım.zor bir süreçti
diyabetim, ama hala dr a gitmedim, ilaç başlıcam demişti.içimden gelmedi henüz geciktiriyorum
dün sabah bebişim uyandığında (daha kendine gelemeden)tıktım mememi ağzına cork cork emdi ama ne emdi ne geldi bilmiyorum.
yutkunma durumu olmadı.şimdi bu çocuk hava mı yuttu noldu? çünkü mamayı en çok 3 saatte 1 içiyor.4 saat oldu anca aldı biberonu.
avunmak istiyorum azda olsa süt geldi diye.öyle mi acaba? yoksa yalancıktan emdide tıkandı mı yavrum? emzirmeyi bırakalı 2 hafta oldu nerdeyse.süt gelir mi ki? gelseydi ne iyi olurdu yavrumun kokusu bile değişti süt kokmuyor artık mama kokuyor

yaaa geçmişi okumaktansaa yeni topic açarım daha iyyiii zeynoya rakipkız bu bunların bile reytingini çıkartır haacanım kardeşimi alıkoyamadım üniversite var dersleri başlıyoduu malsfff...benm oğlan sabah 8 buçukta gidiyoo kreşe akşam 5 te geliyooo çok iyi olduuuubide derin başalasaydıı iyiyidiiii

aman dikkat et kendineee bacımm yaa ama yine şanslısın kv bakıyooo bizde oda yokk beee

canım eger böyle bir endişen varsa al bir kutu mama, böyle hissettigin zaman yap ver, sonuçta mamalarda bebek besini,
ben anne sütü verdigim halde hiç karsı degilim mama verilmesine %90 anne sütü alıyorsa %10 mama alsın nolcak kii..
sırf mama ile beslenen bir sürü bebek var.. onların anneleri napsınn benim eşimde sırf mama ile beslenmiş daha grip oldugunu görmedim dün akşamda kaçıyordu benden köşe bucak çakal ne olacak :2:

normal mama ve ek gıda sütleri var, ben dün akşam giderken 1 kutu mama (hipp) birde hero baby nın tahıllı sütünden aldım, süt prinç ve muzlu.. bugun verecek k.v bakalım begenecek mii sende ufaktan ufaktan başlayabilirsin bence

vayyy bizim tembel hatunn nelerde yaparmışşş (vallahi tembeli kendin söylüyorsun)
maşallah nazarım degmesin

Diğer topiğe yazmalıydım dimi bunuda beceremedim( kusura bakmayın arkadaşlar

olsun orayada yaz biz ordan da cevaplarızzz

aynı beni anlattın sanki canım,5 gibi kalkar,sütünü içer bi yandanda kakasını yapar,tabi uyku kaçar,sonra 1 yada 1.5 saat uyanık kalır,sonra tekrar uyur,bu sefer benim kız kalkar,ona süt ısıtmaktı,kahvaltı hazırlamaktı zaten vakit uçar gider saat 12 olur,eşim gelir öğle yemeğine,ona yemek hazırlanır...tabii bu arada 1 saat yada yarım saat aralıklarla oğluşu emzirmeleri unutmayalım :)

ben biraz tembelim sanırım galiba 2. cocuğu düşünmemeliyim. siz 1. yi okula bıraktım 2. ile şöyle yaptım böyle yaptım deyince ben burdan yoruluyorum :)

tembel olduğum bir gerçek ama birde yapmam gerektiğini düşünmediğim için yapmıyorum. ama sabahın altısında gömlek arayan eşime üzüldüm ve ütü yapmaya karar verdim. benimki fırsat verirse yapcam inş..

korkma şekerim hatta bundan sonra her gece emzirmede uyanıyoruz ya buda buluşalım olur muuu

zeyno yaptıktan sonra bnde kendime şaştım işe başlıcam ya onun stresi sardı. buzlukta hazır bişiler bulunsun. patlıcanda aldım dün. onlarıda fırına atıp közlenmiş halini buzluğa koycam. azıcık börekde var buzlukta. bide lahana aldım kocaman. ilk kez yapcam lahana sarması. beyaz lahana. onu sarıp buzluğa atcam. miafir falan gelirse lazım olur. yaprak sarma sarmaya uğraşamıcam. hamileyken sarmıştım hemen bitti.

domatesin bi kısmını pişirmeden doğrayıp koydum öyle olur mu ki?

Sen yinede geçmişi oku anacım
Oglunda tam gün gidiyormuş, iyi olmus senin için
Derinde baslarsa kim tutar seniiii

valla hayatım senin tembelliğin birazda kocandan bence oda bişi demiyosa bence hiçç süprizz falan yapma yaniiiben varya 3 gündür çamaşır odasından çıkamıyorum yıkıyorum kurutoyorum ütülüyorum artık kafayı sıyırıcammmm

aslında diğer tarafa yazsam daha iyi ama 2 topik zor oluyor.

oğlum yerinde durmuyor artık. beşiğin en ucuna boylamasına yatırıyorum. gece bi bakıyorum diğer uca gitmiş ve enlemesine dönmüş. beşiğin en köşesine sıkışmış yani. çok tehlikeli oldu.

hala yan koruyucuda almadım. elini ayağını beşiğin iki tahtasının arasına koyuyor. haraket ederken kırcak diye korkuyorum.

bende gecenin kalan diğer yarısın da yanıma aldım onu. sıkıştırmayayım diyede ileri gittim az. ben gidiyorum o geliyor. ben gidiyorum o geliyor. deli mi ne

yok demez. 6 yılıdrı ince ince işliyorum asıl desin

Domatesi pişirmedende koyabilirsin buzluga
Bende konserve olarak yaptım. Oylede yapabilirsin
Patlicani buzlukta uzun sure muhafaza etmeyin diyorlar ama sebebini bilemiyorum.ben artık koymuyorum

heee gııı balatın gülü gibiiiigörmemişin topiğiğii olmuşşşşeee sonra ne olmuşşş bulamadım kafam durduuubugün yine zindesinn danslar danslarrr
bende halaya girimm bariii

ay evet hastaayım ben usturuplu durmam gerekirken ben danslar manslar halaylarrr
sonra enerji bitiyor iyileşemiyorum ama sen gir halaya bir turda senle dönerim şekerimm

evet ya benimkinin kilosuna çok yakın ama bizmde doktor begenmiyor bu kiloyu:44:
ek gıdaya başlattı, insan ne yapacagını şaşırıyor

yaaa geçmişi okumaktansaa yeni topic açarım daha iyyiii zeynoya rakipkız bu bunların bile reytingini çıkartır haa

sen yeni topik aç gelir orayı karıstırırm bakkkk :92::92::92::104::104::104:

kız sen daha geçen gün bu adamı boşamıyormuydunn
amanda aman kıyamazmış da kocişineee valla herkes boşar bi senle ben boşayamayız herhaldeee

Günaydın fıstıklarrr

Ayy bugün çok tembelim hiç alıntı yapamayacağım, kendimi zorla işe getirdim
Hepimize kolay birgün olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…