Domatesi pişirmedende koyabilirsin buzluga
Bende konserve olarak yaptım. Oylede yapabilirsin
Patlicani buzlukta uzun sure muhafaza etmeyin diyorlar ama sebebini bilemiyorum.ben artık koymuyorum
kız sen daha geçen gün bu adamı boşamıyormuydunn
amanda aman kıyamazmış da kocişineeevalla herkes boşar bi senle ben boşayamayız herhaldeee
Moralim çok bozuk. Kayınvalde ongündür söyleye söyleye beni sütümün yetmediğine ikna etti. Yada şom ağzından ötürü sütüm azaldı. Yardım edin bir fikir verin kızlar nolur; ömer iki gecedir ağlayarak uyanıyor emziriyorum zorla susmuyor. En son sağdığım sütlerden ısıtıp verıyorum sakinleşip dalıyor ama max. 2 saat( yorgunluk değil şikayetimde yavrumu aç bırakıyorum sanırım. 3.5 aylığız 69 cm boy 7400 gr. Ama son ay az kilo Aldı. Şimdi devam sütümü vermeliyim mamamı ek gıdamı geceden beri araştırıyorum, fikir verin lütfen
amannn zeynooo paralar vallaaa affetmezzz cadalozzzzzzahh ahhh derinde gideydiiiiii ohhh fink finkk gezerdim beeeee seninki gitmiyomuu
zeyno yaptıktan sonra bnde kendime şaştımişe başlıcam ya onun stresi sardı. buzlukta hazır bişiler bulunsun. patlıcanda aldım dün. onlarıda fırına atıp közlenmiş halini buzluğa koycam. azıcık börekde var buzlukta. bide lahana aldım kocaman. ilk kez yapcam lahana sarması. beyaz lahana. onu sarıp buzluğa atcam. miafir falan gelirse lazım olur. yaprak sarma sarmaya uğraşamıcam. hamileyken sarmıştım hemen bitti.
domatesin bi kısmını pişirmeden doğrayıp koydum öyle olur mu ki?
aslında diğer tarafa yazsam daha iyi ama 2 topik zor oluyor.
oğlum yerinde durmuyor artık. beşiğin en ucuna boylamasına yatırıyorum. gece bi bakıyorum diğer uca gitmiş ve enlemesine dönmüş. beşiğin en köşesine sıkışmış yani. çok tehlikeli oldu.
hala yan koruyucuda almadım. elini ayağını beşiğin iki tahtasının arasına koyuyor. haraket ederken kırcak diye korkuyorum.
bende gecenin kalan diğer yarısın da yanıma aldım onu. sıkıştırmayayım diyede ileri gittim az. ben gidiyorum o geliyor. ben gidiyorum o geliyor. deli mi ne
amannn zeynooo paralar vallaaa affetmezzz cadalozzzzzz
Günaydın fıstıklarrr
Ayy bugün çok tembelim hiç alıntı yapamayacağım, kendimi zorla işe getirdim
Hepimize kolay birgün olsun....
Wallahii.. ' zeyno gel sabah 5 te senle muhabbet edelim topikte' desem ne abes olur
Dediğin sebepten olurr tabi:)
günaydın canımmmm
hoşgeldinn, bugun çalışma o zaman takıl buralarda kafana göree
hoşbuldum canımcımmmmmm
ahhh ahhh keşke yaaa...
birazdan bitirme öğrencim gelicek onla görüşmem var, öğleden sonra proje toplantım var...
ondan sonra da akşam 6-8 arası dersim var....sonra eve gittiğimde pert tabiii ben
öfff ulen öffffffffffffffffffff
bi de aklım biyandan burda
bu haftasonu bi aksilik olmazsa yan koruyucu ve uyku tulumu alacağım.
hemen hergün rüya görüyorum. her rüyamda muhakkak oğlum da var.
bu geceki bi tuhaftı. ben çocuğu emziriken otobüs geliyor. ben birden otobüse biniyorum. tabi göğüsler açık. sonra farkediyorum elimle kapatıyorum. ama otobüstekiler , özellikle şoför bana kızıyor. bu nedir böyle ya falan diyorlar. ben azıcık utanıyorum ama üste çıkıyorum. sizene açmak istedim ne var ha ne var diyorumhem ben emziren bi anneyim taaammı bişi olmaz diyorum
sonra şoförün hemen arkasında genç, boydan fakir bi çocuk olaya karışıyor. o da bana kızıyor. olur mu böyle ya falan diyor. bu sefer şoför beni koruyor. sana ne oluyor ki diyor
bende bu olayı size yazacakmışım onu düşünüyorum rüyamda. ayy kızlar göğsüm açık otobüse bindim diye anlatacakmışım size
Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum.Hemen hemen hepinizi tanıyorumDün itibariyle bende burada aktif olmak istedim.Aranızda olmak beni mutlu edecek.Bu arada benimde 30 mayıs doğumlu tatlı bi kızım var
ooo kolay gelsin canım o zaman sana
bende ögleden sonra altunizade tarafına gecebilirim, ben dogum iznindeyken egitim olmuş,
gidip bir imza çakıp gelmem lazım ama bellide olmaz siz getirin dicem bakalım yiyecekler miii
ay evet hastaayım ben usturuplu durmam gerekirken ben danslar manslar halaylarrr
sonra enerji bitiyor iyileşemiyorumama sen gir halaya bir turda senle dönerim şekerimm
evet ya benimkinin kilosuna çok yakın ama bizmde doktor begenmiyor bu kiloyu:44:
ek gıdaya başlattı, insan ne yapacagını şaşırıyor
sen yeni topik aç gelir orayı karıstırırm bakkkk :92::92::92::104::104::104:
kız sen daha geçen gün bu adamı boşamıyormuydunn
amanda aman kıyamazmış da kocişineeevalla herkes boşar bi senle ben boşayamayız herhaldeee
Günaydın fıstıklarrr
Ayy bugün çok tembelim hiç alıntı yapamayacağım, kendimi zorla işe getirdim
Hepimize kolay birgün olsun....
Benimkii siiimdi uyandı teyzesii.. (bebisim uyuyor neyseki; )
Oglen gidecek okula
Ee derin okula giderse seni bulamayiz artık desenee( sakasi bi yana bende ayni niyetteyim. Yakin olsaydık ayni zamanda boşa düşeceğiz bak, takilirdik )
Ben ufaktan kaçayım cnm.. görüşürüz:79:
Gel ama bundan sonra kacma bi yere senn..
hemde nasılll kzıımmm hiççç uğraşamam senleee bennnn ayyyyyyazdıklarından birtek patlıcanı biliyorumdigerlerine asesulfam cvp vermiş bunuda ben söylim dedim
patlıcanları közleyip ez bi güzel, 1 kaşık zeytinyagı istege baglı sarımsak ile harmanla,
hava almayan bir saklama kabına yiyebileceginz kadar koyup at buzluga..
özellikle kahvaltıda cok seviyorum ben bu şekildeakşam yemegi için ise üzerine yogurt ve salça sosuyla güzel oluyor
yerim onu bennnbizimkide öyle, ama sen en kısa sürede yan koruyucu al mutlaka,
allah korusun çarpar falan canı yanar :26:
bide 2 topigin neresi zor yaaaböyle şeyleri gidin diger topige yazın
orasıda bizim boş bırakmayınn
en azından başına geleceklerin farkındasınn
günaydın canımmmm
hoşgeldinn, bugun çalışma o zaman takıl buralarda kafana göree
aman ben çagırmasam da zaten buralarda fink atıyorsunnn
abes olurmuşş napıyosan o saatlerdeee(düştün bikere dilimeee kahretsin)
valla ben bir aydır arada yapıyorum bunu yoksa kafayı yirim şekerimm...yaa bu emzirmeme olayında neden bu kadar kendini üzüyosun canımmm yazık değilmi sana onun kısmeti okadarmışşş mamaa bukadar kötü bii değilll benm oğlumda 5 aydan sonraa çok az emerdi sadece gecelşerii diğre öğünleri mamaydıı bebekler mamada koksa sütte koksa herzaman güzel kokarrr talkma kafana şükret bebeğin sağlıklı ve seninle bırak emmesinnngünaydınlar...dün uzun zamandan beri ilk kez dışarı bir arkadaşımla çıkıp 2 saat takıldık.ama aklım denizimde tabi.gerçi bi ara koptum genç kız gibi hissettim kendimiama bu 15 dk falan sürdü
malumunuz sütüm gelmiyordu, yani günlük en fazla 100ml yi görmüştüm,çok çabalamıştım olmayınca bıraktım.zor bir süreçti
diyabetim, ama hala dr a gitmedim, ilaç başlıcam demişti.içimden gelmedi henüz geciktiriyorum
dün sabah bebişim uyandığında (daha kendine gelemeden)tıktım mememi ağzına cork cork emdi ama ne emdi ne geldi bilmiyorum.
yutkunma durumu olmadı.şimdi bu çocuk hava mı yuttu noldu? çünkü mamayı en çok 3 saatte 1 içiyor.4 saat oldu anca aldı biberonu.
avunmak istiyorum azda olsa süt geldi diye.öyle mi acaba? yoksa yalancıktan emdide tıkandı mı yavrum? emzirmeyi bırakalı 2 hafta oldu nerdeyse.süt gelir mi ki? gelseydi ne iyi olurduyavrumun kokusu bile değişti süt kokmuyor artık mama kokuyor
ayy buna bi çözüm bulmam gerekkk böle olmazz yaa perişan oluyom vallaaaaaynı beni anlattın sanki canım,5 gibi kalkar,sütünü içer bi yandanda kakasını yapar,tabi uyku kaçar,sonra 1 yada 1.5 saat uyanık kalır,sonra tekrar uyur,bu sefer benim kız kalkar,ona süt ısıtmaktı,kahvaltı hazırlamaktı zaten vakit uçar gider saat 12 olur,eşim gelir öğle yemeğine,ona yemek hazırlanır...tabii bu arada 1 saat yada yarım saat aralıklarla oğluşu emzirmeleri unutmayalım :)
Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum.Hemen hemen hepinizi tanıyorumDün itibariyle bende burada aktif olmak istedim.Aranızda olmak beni mutlu edecek.Bu arada benimde 30 mayıs doğumlu tatlı bi kızım var
günnnayydınnn denözcümm ne var ne yok uzuzn zaman olduu görüşmeyeeliiiiiii dersler başlamışş öğrenciler gelmişş kolay gelsin şekerimm sanaaaa bir zamnalarr bizde öğrenciydikkk ah ahhhh
birazdan arkadaşlar kahvaltıya gelicek ben halaaa burda siftiniyorum bak yyaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?