2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Domatesi pişirmedende koyabilirsin buzluga
Bende konserve olarak yaptım. Oylede yapabilirsin
Patlicani buzlukta uzun sure muhafaza etmeyin diyorlar ama sebebini bilemiyorum.ben artık koymuyorum

bunu bilmiyordum. ne kadar uzun süre tutmamak lazımmış.

konserveyi beceremiyorum. geçen yıl bi kere denedim. sonra korktum açtık yedik hemen :) kışlık olmadı yani.

başka ne koymalıyım. benim buzluğum hep boştur. boşuna çalışıyor orası. azıcık doldurayım. annem barbunya almış. onu ayıklayıpp çiğden koydu. bide o var..

Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum.Hemen hemen hepinizi tanıyorumDün itibariyle bende burada aktif olmak istedim.Aranızda olmak beni mutlu edecek.Bu arada benimde 30 mayıs doğumlu tatlı bi kızım var

kız sen daha geçen gün bu adamı boşamıyormuydunn
amanda aman kıyamazmış da kocişineee valla herkes boşar bi senle ben boşayamayız herhaldeee

evet ben boşuyordum boşayıp boşayıp geri alıyorum galiba o olayları falan örtbas etti benimki ya. bak unutmuşum bile. şimdi aklıma geldi. bak gene sinirlendim. bi özür bile dilemedi. nasıl oldu barıştık onu da hatırlamıyorum ya :26:

ama ciddi ciddi çocuktan sonra benim hafızama bişi oldu ya. normalde hafızamda çok iyidir.

kv boşver sen evet anne de geç büyüklerin her dediği kafaya takılmaz bazen bi kulağından giricek diğerinden çıkıcak rahmetli kv derdi ben sölerim sen bana hiç hayır demezsin sonucuda bakınca allayıp pullayıp bana bile istediğini yaptırırsın diye oğluşunun kilosu gayet iyi kimi çocuk yer içer kilo yapmaz benim ikiside öyle hele ufaklığın maşallağı var yediği içtiğinin hesabı yok ben daha bi ayda 500 gr aldığını görmedim sütünün yetttiğini kabul et önce :)

amannn zeynooo paralar vallaaa affetmezzz cadalozzzzzzahh ahhh derinde gideydiiiiii ohhh fink finkk gezerdim beeeee seninki gitmiyomuu

Benimkii siiimdi uyandı teyzesii.. (bebisim uyuyor neyseki; )
Oglen gidecek okula
Ee derin okula giderse seni bulamayiz artık desenee( sakasi bi yana bende ayni niyetteyim. Yakin olsaydık ayni zamanda boşa düşeceğiz bak, takilirdik )
Ben ufaktan kaçayım cnm.. görüşürüz:79:
Gel ama bundan sonra kacma bi yere senn..

Son düzenleyen: Moderatör:

yazdıklarından birtek patlıcanı biliyorum digerlerine asesulfam cvp vermiş bunuda ben söylim dedim
patlıcanları közleyip ez bi güzel, 1 kaşık zeytinyagı istege baglı sarımsak ile harmanla,
hava almayan bir saklama kabına yiyebileceginz kadar koyup at buzluga..
özellikle kahvaltıda cok seviyorum ben bu şekilde akşam yemegi için ise üzerine yogurt ve salça sosuyla güzel oluyor

yerim onu bennn bizimkide öyle, ama sen en kısa sürede yan koruyucu al mutlaka,
allah korusun çarpar falan canı yanar :26:

bide 2 topigin neresi zor yaaa böyle şeyleri gidin diger topige yazın
orasıda bizim boş bırakmayınn
amannn zeynooo paralar vallaaa affetmezzz cadalozzzzzz

en azından başına geleceklerin farkındasınn

Günaydın fıstıklarrr

Ayy bugün çok tembelim hiç alıntı yapamayacağım, kendimi zorla işe getirdim
Hepimize kolay birgün olsun....

günaydın canımmmm
hoşgeldinn, bugun çalışma o zaman takıl buralarda kafana göree
Wallahii.. ' zeyno gel sabah 5 te senle muhabbet edelim topikte' desem ne abes olur
Dediğin sebepten olurr tabi:)

aman ben çagırmasam da zaten buralarda fink atıyorsunnn
abes olurmuşş napıyosan o saatlerdeee (düştün bikere dilimeee kahretsin)

neyse kızlar sabah sabah iyi çenem düştüü
birazda çalışimm işler birikmiş gelirim yine

günaydın canımmmm
hoşgeldinn, bugun çalışma o zaman takıl buralarda kafana göree

hoşbuldum canımcımmmmmm
ahhh ahhh keşke yaaa...
birazdan bitirme öğrencim gelicek onla görüşmem var, öğleden sonra proje toplantım var...
ondan sonra da akşam 6-8 arası dersim var....sonra eve gittiğimde pert tabiii ben
öfff ulen öffffffffffffffffffff
bi de aklım biyandan burda

bu haftasonu bi aksilik olmazsa yan koruyucu ve uyku tulumu alacağım.

hemen hergün rüya görüyorum. her rüyamda muhakkak oğlum da var.

bu geceki bi tuhaftı. ben çocuğu emziriken otobüs geliyor. ben birden otobüse biniyorum. tabi göğüsler açık. sonra farkediyorum elimle kapatıyorum. ama otobüstekiler , özellikle şoför bana kızıyor. bu nedir böyle ya falan diyorlar. ben azıcık utanıyorum ama üste çıkıyorum. sizene açmak istedim ne var ha ne var diyorum hem ben emziren bi anneyim taaammı bişi olmaz diyorum

sonra şoförün hemen arkasında genç, boydan fakir bi çocuk olaya karışıyor. o da bana kızıyor. olur mu böyle ya falan diyor. bu sefer şoför beni koruyor. sana ne oluyor ki diyor

bende bu olayı size yazacakmışım onu düşünüyorum rüyamda. ayy kızlar göğsüm açık otobüse bindim diye anlatacakmışım size

Kizlar bircogunuz emmeme sorunu yaşıyor okuduğum kadarıyla. Biz iki haftadır oyleyiz.emerken sanki karni agriyormus gibi kendini cekip itiyo sonra birakiyordu.sonra kakasinda da kirmizi noktalar da olunca eper topar hastaneye gittik.gaita tahlili yapildi adenovirus diye bi virüs çıktı. Onemli bisey degil dedi doktor bir haftaya gecer emmeyi bu yuzden reddedebilir dedi.ama bol bol emzirmen lazim dedi.birde idrar tahlili istedi.tahlilde enfeksiyon görüldü ama antibiyotik kullanmak icin birde idrar kültürü istedi.kulturu verdik uc gun sonra sonuc cikiyor.supheli çıktı. Bir daha istedi doktor.cumartesi verdik dun aradim yine supheli çıkmış. Sonda deneyecez bu sefer dedi. Tabi biz ptesi sunnet olduk deyip kurtardim oglusumu.bu arada oglum iyilesti sayılırzaten:) dun sağlık ocağına gittim rutin kontrole hemsire cok normal bu aylarda anneler hep emmiyo diye gelir.israrla emzir baska birsey verme su an birakmaya egilimli onlar dedi bir aya gecer dedi. Bende akisina biraktim artik 6kiloyu gecti. Ne zaman acikirsa o zaman emziriyorum bazen 5 saat emmedigi bile oluyor.napiyim kendi tercihi kilo alımı normal sonucta:)

ooo kolay gelsin canım o zaman sana

bende ögleden sonra altunizade tarafına gecebilirim, ben dogum iznindeyken egitim olmuş,
gidip bir imza çakıp gelmem lazım ama bellide olmaz siz getirin dicem bakalım yiyecekler miii

( ay gidemiyorummm )
hakikaten burayı çok benimsemişiz,
emirle ilgili bişi olunca eşim diyor ki sizin kızlara sorsana başına gelen var mı diyee
(tövbe yareppim)

ooo kolay gelsin canım o zaman sana

bende ögleden sonra altunizade tarafına gecebilirim, ben dogum iznindeyken egitim olmuş,
gidip bir imza çakıp gelmem lazım ama bellide olmaz siz getirin dicem bakalım yiyecekler miii

ayağına getirsinler canım...bizim bi denoz var o öyle söyledi deee

enerjin sana lazımmm bebişimmm hade bakalımmm kop koppp bana lazım diil ammaaa hop hopp
Günaydın fıstıklarrr

Ayy bugün çok tembelim hiç alıntı yapamayacağım, kendimi zorla işe getirdim
Hepimize kolay birgün olsun....

günnnayydınnn denözcümm ne var ne yok uzuzn zaman olduu görüşmeyeeliiiiiii dersler başlamışş öğrenciler gelmişş kolay gelsin şekerimm sanaaaa bir zamnalarr bizde öğrenciydikkk ah ahhhh

valla aseee nasıl iyi olurdukkk onlar ikinciyi doğurruken bizz ohhh keyifff
hemde nasılll kzıımmm hiççç uğraşamam senleee bennnn ayyyyynaparsın sen beniiiikıss senden nasıl fena kaynana olur haaaa

valla ben bir aydır arada yapıyorum bunu yoksa kafayı yirim şekerimm...yaa bu emzirmeme olayında neden bu kadar kendini üzüyosun canımmm yazık değilmi sana onun kısmeti okadarmışşş mamaa bukadar kötü bii değilll benm oğlumda 5 aydan sonraa çok az emerdi sadece gecelşerii diğre öğünleri mamaydıı bebekler mamada koksa sütte koksa herzaman güzel kokarrr talkma kafana şükret bebeğin sağlıklı ve seninle bırak emmesinnn

ayy buna bi çözüm bulmam gerekkk böle olmazz yaa perişan oluyom vallaaaa

hoşgeldinn canımm allah bağışlasınnnn

günnnayydınnn denözcümm ne var ne yok uzuzn zaman olduu görüşmeyeeliiiiiii dersler başlamışş öğrenciler gelmişş kolay gelsin şekerimm sanaaaa bir zamnalarr bizde öğrenciydikkk ah ahhhh

günaydın canımmmm...ayyy evet geçen de yazdım hkncım aranıyorsun diye....özlettin valla kendini
valla başladı şekerim yaa...akşam 8 e kadar buralardayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…