2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın canımmmm...ayyy evet geçen de yazdım hkncım aranıyorsun diye....özlettin valla kendini
valla başladı şekerim yaa...akşam 8 e kadar buralardayımm
ahh kuzum yaa saolasınızzz nett bozuktu giremedim bitürlü kardeşimde geldi gitti yoğundum yanniiii tabi senin iş yoğunluğu farklı olurdaa bizde kendi çapımızda işteee

o ne demek kızzz ilk defa duydum
neyse benim de öğrencim gelecek şimdi 11 de görüşme var...öptümmmmm çok
ahahahsiftinmekk takılmakkk gibi bişiii ama daha çokk ben birileri tembellik yaptığında kullanıyorummm siftinip durma diyeeehade kolay gelsinnnnn

Benim kociste bisey oldumu yaz bakalim anneler ne diyo diyor bana hatta bazen sormadin mi daha diyo

çok tesekkur ederim.hepimizinkini Allah bagışlasın ..Bu arada benim kızımda bi kaç gundur 4.30 gibi kalkıp kakasını yapıyo...sonra altını ttemizle derken gözler açılmış gülücük yayıyo ortalığa dayanamıyorum öpüyorum iyice uykusu acılıyo...sonra tekrar emzir yatır derken saat 6 gibi olmuş oluyo.sonrada zaten 7 yada 7.30 gibi uyanmış oluyo....

aynı şeyleri ben de yaşıyorum yanlız değilsiniz

Bizim de gece uykumuz fena bozuldu bende kotuyum ya

benim gecen haftalarda yasadıgım şeyi sanırım sizlerde su dönemde yaşamaya başlamışsınız :26:
hatırlarsanız yazmıştım bi ara diger topikte banyoya girdim hem duş alıyorum hem salya sümük aglıyorum diye
resmen sinirlerim boşalmıştııı
çok zor bir süreç fakat geçiyor, biraz daha sabırlı olun

canım ben çuval gibi olanı kullanıyorum uyku tulumu olarak, gayet memnunum, sadece uyurken giydiriyorum ben,
primada da beyaz olanı en başından kullanamadık, prima aktif bebek aldık o iyi oldu, hala onu kulanıyoruz,
diger bezleri hiç denemedigim için hiç bir fikrim yok malesef

benim oglanda 5 te kalkar hiç sektirmez gerçi benim başka bebegim yok o yönden rahatım Allah yardımcın olsun senin için zor bi durum

Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

heyttt be kim tutar seniiiiii

güz temizliğini yüz temizliği diye okudum

uconn kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?

alıntım biraz garip oldu gliba canım ben bi ara molfix denedim ama kakası boynundan çıkıyodu resmen primaya döndüm bundada bayagı yukarı çıkıyor ama bezi geçmiyor Allah tan. püskürtmeli yapıyorsa çıkması normal benimkisi bildigin tazdikli yapıyo bi tık daha memnunum primadan en azından kıyafetlerini degişmek zorunda kalmıyorum ama harikalar yarattımı hayır çocuk fırlatıyo sonuçta bez napsın

bizim uyku tulumu bu 0-1 yaş arası almıştım

Eklentiler

• $136093-29.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 19
Canım senin senin bebeğin kaç aylık ki ek gidaya geçmissiniz:26:
Birde masallah dönmeye başlamış sagina soluna:26:
Kac aylik merak ettim:44:

Benim bebegiminde gündüz uykusu yok toplasan 1 saat bile etmez
Amma gece uykusu iyi gece 22 30da uyur sabah 8.30da kalkar. Buyuk insan gibi aynı ama ben zaten gündüz uyudugunda özlüyorum bazen uyandirasim geliyor
Ay bir kerede karşı komşu istedi sevmek icin 10 dakikalığına nasıl özledim nasıl zoruma gitti
Elimi kolumu nereye koyacağımi bilemedim

Ay birde bu zillos hic kilo almamis evde tarttim
6 kg geldi 4.ayimiz bitti sanırım bizre ek gıdaya başlayacağız:26:

En güzel temizlik hiç yapılmamış olandır:) valla çok güzel olur eve bir gitsem benim evde temizlenmiş olsa sen ufaktan başla canım fıstığın uyudukça parça parça anca yaparsın. Bayram sonrası dahada soğur hava kapı cam açılmaz.(buarada senin kızın başı bağlımı çok bekarız biz, oğlum saçını tarayıp tarayıp oturuyo)

Ah şu kilolar, ben sabahki bunalımı atlattım bi kalıp tahin helvası kapıp geldim süt yapsın diye uykuya gelince gündüz toplasan 3 saat uyuyor ömer ama gece düzeni hiç kalmadı. Dün gece lütfen yalvarırım uyu derken yakaladım kendimi aman sağlık olsun hepsi geçecek, işlerimi biraz aksatıyorum ama yapacak birşey yok ben sanki kız bebeişlerimizin uykusunu daha iyi gördüm, maşallah

Geçmiş olsun kuzucuga simdi iyi mi üzüldüm bak yazik yavruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…