ahh kuzum yaa saolasınızzzgünaydın canımmmm...ayyy evet geçen de yazdım hkncım aranıyorsun diye....özlettin valla kendini
valla başladı şekerim yaa...akşam 8 e kadar buralardayımm
ahahaho ne demek kızzzilk defa duydum
neyse benim de öğrencim gelecek şimdi 11 de görüşme var...öptümmmmm çok
Benim kociste bisey oldumu yaz bakalim anneler ne diyo diyor bana hatta bazen sormadin mi daha diyo
valla ben bir aydır arada yapıyorum bunu yoksa kafayı yirim şekerimm...yaa bu emzirmeme olayında neden bu kadar kendini üzüyosun canımmm yazık değilmi sana onun kısmeti okadarmışşş mamaa bukadar kötü bii değilll benm oğlumda 5 aydan sonraa çok az emerdi sadece gecelşerii diğre öğünleri mamaydıı bebekler mamada koksa sütte koksa herzaman güzel kokarrr talkma kafana şükret bebeğin sağlıklı ve seninle bırak emmesinnn
ayy buna bi çözüm bulmam gerekkk böle olmazz yaa perişan oluyom vallaaaa
hoşgeldinn canımm allah bağışlasınnnn
ayy ne o oyle,yakismaz erkege hiicccsen yine de azicik adami hos tut yazik dikkatini cekmek icin kendini asmis
Oglumu uyku sorunu artik cekilmez oldu gündüzleri zorla uyutuyorum hooop 30-40 dk sonra uykuyu alamadan uyaniyor buda yetmiyor yorgun oldugu icin ne emmek ne biberon istemiyor 1-2 dk sulu sütü aliyor memeyi birakiyor uyku yok, gündüzleri birde karnini tam doyurmuyor kilo alamayacak böyle giderse diye korkuyorum.. Bütün gün huzursuz uykusuzluktan 5 dk gülüyorsa yarim saat agliyor, aksam uyku saati yaklastikca 5-6 gibi resmen ortaligi yikiyor, emzik almiyor diye hic üzülmeyin emzikte care degil emzigi diliyle itip arkadindan tekrar istiyor..
Bebegi 4-5 aylik olanlar bu sorunu yasayipta gündüz uykusu tekrar düzene girdimi? Bende artik güc kalmadi
canım ya bende kafayı yicem artık çare 3 4 günlüğüne anneme gitmekte buldum yoksa kafayı tırlatıcam mesela dün gece saat 10.30da uyutmaya başladım emzirme falan derken uykuya dalması tam 12.30 du. uykudan geberiyo gözler kan çanağı gibi ama uyumuyo çocuk uyumadığı gibi acayip huysuzlanıyo.ayakta salladım yok göğsümde yatırdım yok dolaşarak uyutmaya çalıştım yok emzirirken uykuya dalar dedim yok oğlu yok. en sonunda yoruldu sanırım uyudu ama ben çıldırmak üzereydim.umarım yakın zamanda geçer bu durumları
Ben anneme gitsem de fayda etmiyor kimsenin kucagin da durmuyor cocuk arabasin da uyuttum 40 dk önce 5 dk olmadi tekrar uyandi sürekli ellerini-etrafi inceliyor, beyni bu aylar da cok hizli gelisiyor onun gözünden bakinca da kolay degil evet ama bende kafayi yiyecegim bu gidisle, dogdugu günden beri her aksam ayni saatler de banyo-masaj-emzirme-yatis olarak uyku ritueli yaptigim halde aksamlarida uyutmam 1-2 saatimi aliyor
aynı şeyleri ben de yaşıyorum yanlız değilsiniz
Bizim de gece uykumuz fena bozuldu bende kotuyum ya
Benimkide bana bu siteyi yasakladı.Ondan gizli girip geçmişi siliyorum
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
ya benm bebe şimdi bide gece 5 buçukta bi kaka olayı çıkardı başıma napıcam bilmiyorum ya 5 buçukta uyanıyooo kakasını yapıyoo gözler fıldır fıldır bi saat uyanık takılıyoo sonrada 6 buçuk 7 gibi tekrar uyuyoo kafayı yicem ben osaatten sonrada zaten oğlum kalkıyo falan onunla ilgileniyorumm anlıcanız 5 buçukta uyanıyom yaa şaka gibiii
5 den de gün alsan 6 dan da gün alsan 4 aylıksın işte
dr a ben sordum. o da 3-4 saatte bir beslenmeli bu ay dedi. belli bi süre her istediğinde verin diyorlar ama büyüdüler artık.
ben bu ara mama vemiyorum. az veriyorum. bazı günler hiç bazı günler bir kez.
ben işteyken ona yapılacak mama kimbilr nasıl yapılır. o yüzden ben işteyken mümkün olan en az ne idiği belirsiz mama alsın istiyorum. şimdiden alıştırmaya çalışıyorum bu sebeble.
birde ben bu zamana kadar ona hiç karışmadım. ne istediyse o oldu. istediği gibi yatıyor istediği gibi kalkıyorbu işlerin ince bi dengeyle kurulması gerektiğini düşünüyorum. yiyeceği şeye o karar versin dersem bi kaç yıl sonra sürekli cips yemek ister..
ama bu sürekli ona müdahale edeceğim anlamına gelmiyor. kırk yılın bi başı benim dediğim olsun yaaa3 saatte beslencek o kadar inş yani.
Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
valla ben bir aydır arada yapıyorum bunu yoksa kafayı yirim şekerimm...yaa bu emzirmeme olayında neden bu kadar kendini üzüyosun canımmm yazık değilmi sana onun kısmeti okadarmışşş mamaa bukadar kötü bii değilll benm oğlumda 5 aydan sonraa çok az emerdi sadece gecelşerii diğre öğünleri mamaydıı bebekler mamada koksa sütte koksa herzaman güzel kokarrr talkma kafana şükret bebeğin sağlıklı ve seninle bırak emmesinnn
kesinlikle katılıyorum sana.. oglumun topuk kanı şüpheli çıkınca aglamaktan günlerce heder olmuştum Rabbim saglık versin emmiyo uykusuz kalıyoruz yok şu yok bu bunların hepsi boş yeterki saglıklı mutlu olalım. çünkü bende dogum sonrası neden normal doguramadım diye bunalıma girmiştim oglumun hastalık şüphesi çıkınca ne kadar boş şeylere üzülüyomuşum diye dert yandım şükredicegim yere saçma sapan triplerdeydim
Canım senin senin bebeğin kaç aylık ki ek gidaya geçmissiniz:26:selam iyi akşamlar canlarım.İşe başladınız birçoğunuz rabbim bol kazançlar versin bebişlerinizden ayrı kalıosunuz çok üzülüyorum ama hayat bu onların geleceği ve kaliteli büyümeleri için bazen tek kişinin emeği yetmiyor.Neyse ben böle brz duygusal oluyorum çalışan anneler için geçelim bu konuyu
uyku sorunu, beslenme, diş, vs. şeylerden bahsedilmiş edindiğim ve denediğm bi bilgiyi paylaşıcam sizle 1 hafta önce sağlık ocağına gttm uyumuo bu çocuk gündzleri dedim napsam ne etsem uyumuo maymun etti beni ddm ordaki doktor dediki bebekler çabuk huy değiştiriyolar biyere gidip gelince değişiyolar dedi anneme gttm 3 gün annem kızdı kızım neresi huysuz durmuo bu çocuğun dedi yalancı etti oğlum beni orda uykudan kalkmak blmedi paso yattım yedim gezdim o uyurken.Eve geldik normal şuanda hala uykuları geldi yine 1 saat uyuyor ama en azından onada şükr 3 saatte 1 1 saat uykusu var.Birde ben bugünlerde ayağıma alıp yüzüne mendil örtüyrum ağzınada emzik hafif şerbetli öyle kolay uyuyo etrafa bakmaktanda uyumuolar haberiniz olsun karanlığa alıştırın artık görmesinler fazla heryeri zaten 3 ay snra emekliycekler :) bolca görürler :) diş sorunumuz devam edio beklemedeyiz al tarafta2 diş var şişik şekilde ama ne zaman teşrif ederler bilinmez emzirmeye çalışıyorum sıkca bu kolaylık sağlarmış diş çıkarken.Ek gıdaya geçtik yoğrtta yiyo oğlum artık çokta sevio uykuda yapıo yoğurt bilginize :) bizde durumlar böyle ha bu arada paşam artık dönmeyi geçtim kendini yuvarlamaya başladı maşallahhh çok seviniyorum bu duruma sağlık ocağındaki ebe artık koltukta bırakmamamı yere battaniye serip çarşaf birde üstüne o şekilde bırakmamı söyledi bu çabuk yürümesinede sebep olrmuş oğlum uyuyo eşim gelene kdr azcıkda ben gidim uzanim öptm canlarım miniklerinizi
Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Benim bebegiminde gündüz uykusu yok toplasan 1 saat bile etmez
Amma gece uykusu iyi gece 22 30da uyur sabah 8.30da kalkar. Buyuk insan gibi aynı ama ben zaten gündüz uyudugunda özlüyorum bazen uyandirasim geliyor
Ay bir kerede karşı komşu istedi sevmek icin 10 dakikalığına nasıl özledim nasıl zoruma gitti
Elimi kolumu nereye koyacağımi bilemedim
Ay birde bu zillos hic kilo almamis evde tarttim
6 kg geldi 4.ayimiz bitti sanırım bizre ek gıdaya başlayacağız:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?