2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
güz temizliğini yüz temizliği diye okudum
Allah seni
Doğru söyledin valla yapayım demi gaza getirdin beni
Esim uyansin ilk yatak odasından başlayacağım oda bebege baksin benim kızımın başı bağlı
Talianin kızı bekardı ona talip ol

benimki de kucakta uyuyor aynene belim ağrıyor benimki daha 6 kilo hemde.. bebek arabasında eskiden uyurdu oğlum artık oynuyor arabaya koyunca.. bayramdan sonra zaten kv bakacak kendilerine göre bir düzen kurarlar artık ben ona göre hareket ediyorum şu an..

ah canım ya benim ki doğduğundan beri her gece aynı bazen bu aralar bir de çok zorlanarak yapıyor iyice ayılıyor.. kaka yapıyor ardından bir memeyi veriyorum memede uyuyor veya ben biraz kucakta dolandırıyorum artık ne olursa onun uyuması kalktıktan sonra 1 saat tabi sonra ben diğer memeyi sağıyorum bir de ben sağma özürlüyüm herhalde sağması poşetlemesi wc derken 45-50 dk da o benim yatmam 2 saati buluyor bir de nasıl bir kafaysa benimki yatar yatmaz uyuyamıyorum işte artık o saate kadar ne uyuduysam son 2-3 haftadır günde 3-4 saat uykum var maalesef. gündüz de uyuyamıyorum ne salağım ya şimdi anlatınca böyle niye uyuyamıyorsam yok uyuyamıyorum..

canım biraz geç istediyse belki az da olsa gelmiştir. ama boşver emme zevkini yaşasın yeter bence..

Allah seni

Doğru söyledin valla yapayım demi gaza getirdin beni
Esim uyansin ilk yatak odasından başlayacağım oda bebege baksin benim kızımın başı bağlı
Talianin kızı bekardı ona talip ol

Talia kaçtı oğlumu çok haşin gördü herhalde

birazdan arkadaşlar kahvaltıya gelicek ben halaaa burda siftiniyorum bak yyaaaaaa

Wallahii ne gezerdik ne gezerdik. . Tabi ben 3. yü yapmazsam
Gezmek için cok zamanim olacak

Kis kahvaltıya misafirin vardı, sende buralarda mi geziyodunn
Allah n'etmesin seni:)

Amanınnnn
Zeynonun diline düşecegime, şu topikten aşağı atlar düşerim daha iyi
Hakikaten kaçıncı kat tı burası, güvenlikte yokki sorayım

Bi yakalandık, daha kurtulamam senin dilinden
Diline düşmüşken her gün geleyimde barii, boşa düşmüş olmayayım

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar kaç gündür bilgisayarım bozuktu yeni geldi girememiştim düğün okullar açıldı falan derken ben 200.sayfalarda kaldım topik almış başını gitmiş hee benimde kızımda bekar yok mu talip fotosunu koyabilsem beceremiyorum boyutları büyük geliyo

Hosgeldinn
Bende tamm dün seni soracaktım
Dugun ertesi gördüm seni..bir dahada görmedim diye

hoşgeldin canım benimkide 8 haziran

canım benimkide bir ara 3.5 ta yapıyordu aynı şeyi bir süre sonra bıraktı inşallah seninki de bırakır

hiçte bile benim kaynana versiyonum çok tatlı olurrrr
linayla birlikte alcaz oğlumu ortamıza gül gibi geçinip dururuzzzz

Benimkide bana bu siteyi yasakladı. Ondan gizli girip geçmişi siliyorum

özletiyorsun ama kendinii olmuyor böylee
koskaca topikte güvenlik adına bişi kalmıyor sonraaa

Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

bence yap canım ufaktan ufaktan, sonradan havalar dahada kötüleşir zor olur

valla bence hkn2013 ün kızına talip ol sen, minikus çok boş bırakıyor ortalıgı, kız kısmının beklemesi iyi degil derlerrr sözü atsın versin senin oğlanaaa

(ay minikus gelince benim böyle söyledigimi söylemesin kimsee sakın :18::18:)

Talia kaçtı oğlumu çok haşin gördü herhalde

evet yaa merak ettim onuu niye gelmiyor acabaa :44:

Az sabretsen de zamani gelince oğlusunu ben alsam

valla sen niyeti bozmuşsun 3. yü yapacaksın kesinnnn
ya oda erkek olursa nolcak he nolcakk boşuna ümid verme çocuga bekletme açın önünüüüüü

hkn2013 sana sesleniyoruz ver derini şu yakışıklıyaaa

Canım maşallah cok güzelsin. .
Ne güzel bi gelin olmuşsun.katalog çekimi gibi olmuş kareler
Allahim mutluluğunuzu daim etsin

Az sabretsen de zamani gelince oğlusunu ben alsam

Çok teşekkür ederim canım, doğum sonrası birkaç foto yükliyimde bitsin külkedisi masalı o zaman aldık gitti kızımızıömer asafımı verdim:)

canımm benim sevgili dünürüm topigin en güzel kızının (gelinim olur ) bi tanecik annesi nasılsın

Ay zeynom haklı ase ya oğluşun olursa benim oğlan kaldı evdeaçın önünü delikanlının, sünnet bilem oldu

3.yü yaparım da, soonra niyetim yıllar öncesinden bozuk
Kis cocuk yakışıklı kaçırmak istemedim. Yani kızım olsa kesin o da cok begenirdi Omeri
Cnm kızım olmasa bile, acele etmesin..biraz bekarlığın tadını çıkartsın.ne bu acele:)

Ama hkn2013 unde kızı guzel, aklını celerse o da güzel olur. Yabanciya gitmemis olur

Çok teşekkür ederim canım, doğum sonrası birkaç foto yükliyimde bitsin külkedisi masalı o zaman aldık gitti kızımızıömer asafımı verdim:)

Bak dogmamis cocugum icin konusuyorum.iyimiyim ne
Cnm kızım olmasa bile ben ona hayırlı bi kısmet bulurum, sözz

ya kızlar 5 ay aşını olduğunuzda ateş huzursuzluk uyumama problemi yaşadınızmı
kızım dün geceden bu yana sürekli ağlıyor bira ateşi var ve huysuz
müthiş gaz sancısı çekiyor
kıvranaarak yapıyor gazını bayadır aşmıştık gaz sancılarını oysaki

Ooo esra , retbul , melinnaz hanımlar da gelmislerr
Hoşgeldiniz kızlar :79:

hoş geldin şekerim özledikkkk

domatesi doğrayıp yada rendeleyip çiğ olarak dondurabilirsin canım yeşil ve kırmızı biber de doğrayıp çiğ olarak dondurulabilir seviyorsanız taze fasulye bamya bezelye barbunya atabilirsin buzluğa....
domatesi konserve yapıyorum ben buzlukta yer kaplamasın diye salça kullanmayı sevmiyorum kış boyunca onları kullanıyorum

Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

ooooo mervoşum çok hamarat gördüm seni maşallahhhh bence gitmenize yakın yap ben öyle yapıyorum halıları temizleyip kaldırıyorum gelince de yerleri siler serersin halıları ohhh misss gibi oturursun:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…