Allah senigüz temizliğini yüz temizliği diye okudum
Doğru söyledin valla yapayım demi gaza getirdin beniEn güzel temizlik hiç yapılmamış olandır:) valla çok güzel olur eve bir gitsem benim evde temizlenmiş olsasen ufaktan başla canım fıstığın uyudukça parça parça anca yaparsın. Bayram sonrası dahada soğur hava kapı cam açılmaz.(buarada senin kızın başı bağlımı çok bekarız biz, oğlum saçını tarayıp tarayıp oturuyo )
Canim benim kanguru var onun icine koyup gezdirince hemen uyuyor 1-2 saat uyudugu da oluyor ama nereye kadar kanguruyla uyutacagim hafif degil 7 kiloyu gecmis belim kopuyor, cocuk arabasin da uyutmayi deniyorum bu aralar.. Gece uykumuz gecen hafta her saat basi uyanip emmek istiyordu bu hafta her 2-3 saatte uyaniyor ama uyutmasi 1-2 saati buluyor normal de aksam 7-8 arasi yatagina yatirip elinden tutarak ninni söylerdim 15-20 dk da uyurdu simdi aglaya aglaya zorla uyuyor
ya benm bebe şimdi bide gece 5 buçukta bi kaka olayı çıkardı başıma napıcam bilmiyorum ya 5 buçukta uyanıyooo kakasını yapıyoo gözler fıldır fıldır bi saat uyanık takılıyoo sonrada 6 buçuk 7 gibi tekrar uyuyoo kafayı yicem ben osaatten sonrada zaten oğlum kalkıyo falan onunla ilgileniyorumm anlıcanız 5 buçukta uyanıyom yaa şaka gibiii
günaydınlar...dün uzun zamandan beri ilk kez dışarı bir arkadaşımla çıkıp 2 saat takıldık.ama aklım denizimde tabi.gerçi bi ara koptum genç kız gibi hissettim kendimiama bu 15 dk falan sürdü
malumunuz sütüm gelmiyordu, yani günlük en fazla 100ml yi görmüştüm,çok çabalamıştım olmayınca bıraktım.zor bir süreçti
diyabetim, ama hala dr a gitmedim, ilaç başlıcam demişti.içimden gelmedi henüz geciktiriyorum
dün sabah bebişim uyandığında (daha kendine gelemeden)tıktım mememi ağzına cork cork emdi ama ne emdi ne geldi bilmiyorum.
yutkunma durumu olmadı.şimdi bu çocuk hava mı yuttu noldu? çünkü mamayı en çok 3 saatte 1 içiyor.4 saat oldu anca aldı biberonu.
avunmak istiyorum azda olsa süt geldi diye.öyle mi acaba? yoksa yalancıktan emdide tıkandı mı yavrum? emzirmeyi bırakalı 2 hafta oldu nerdeyse.süt gelir mi ki? gelseydi ne iyi olurduyavrumun kokusu bile değişti süt kokmuyor artık mama kokuyor
Allah seni
Doğru söyledin valla yapayım demi gaza getirdin beni
Esim uyansin ilk yatak odasından başlayacağım oda bebege baksin benim kızımın başı bağlı
Talianin kızı bekardı ona talip ol
enerjin sana lazımmm bebişimmm hade bakalımmm kop koppp bana lazım diil ammaaa hop hopp
günnnayydınnn denözcümm ne var ne yok uzuzn zaman olduu görüşmeyeeliiiiiii dersler başlamışş öğrenciler gelmişş kolay gelsin şekerimm sanaaaa bir zamnalarr bizde öğrenciydikkk ah ahhhh
valla aseee nasıl iyi olurdukkk onlar ikinciyi doğurruken bizz ohhh keyifff
hemde nasılll kzıımmm hiççç uğraşamam senleee bennnn ayyyyynaparsın sen beniiii kıss senden nasıl fena kaynana olur haaaa
birazdan arkadaşlar kahvaltıya gelicek ben halaaa burda siftiniyorum bak yyaaaaaa
yazdıklarından birtek patlıcanı biliyorumdigerlerine asesulfam cvp vermiş bunuda ben söylim dedim
patlıcanları közleyip ez bi güzel, 1 kaşık zeytinyagı istege baglı sarımsak ile harmanla,
hava almayan bir saklama kabına yiyebileceginz kadar koyup at buzluga..
özellikle kahvaltıda cok seviyorum ben bu şekilde
aman ben çagırmasam da zaten buralarda fink atıyorsunnn
abes olurmuşş napıyosan o saatlerdeee(düştün bik ere dilimeee kahretsin)
Talia kaçtı oğlumu çok haşin gördü herhalde
merhaba kızlar kaç gündür bilgisayarım bozuktu yeni geldi girememiştim düğün okullar açıldı falan derken ben 200.sayfalarda kaldım topik almış başını gitmiş hee benimde kızımda bekar yok mu talip fotosunu koyabilsem beceremiyorum boyutları büyük geliyo
Hosgeldinn
Bende tamm dün seni soracaktım
Dugun ertesi gördüm seni..bir dahada görmedim diye[/QUOTE
gerçekten mi beni farkında olmana çok sevindim düğün yorgunluğunu atamadan okullar açıldı ben sürekli koşuşturuyorum
Merhaba arkadaşlar bende hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum.Hemen hemen hepinizi tanıyorumDün itibariyle bende burada aktif olmak istedim.Aranızda olmak beni mutlu edecek.Bu arada benimde 30 mayıs doğumlu tatlı bi kızım var
ya benm bebe şimdi bide gece 5 buçukta bi kaka olayı çıkardı başıma napıcam bilmiyorum ya 5 buçukta uyanıyooo kakasını yapıyoo gözler fıldır fıldır bi saat uyanık takılıyoo sonrada 6 buçuk 7 gibi tekrar uyuyoo kafayı yicem ben osaatten sonrada zaten oğlum kalkıyo falan onunla ilgileniyorumm anlıcanız 5 buçukta uyanıyom yaa şaka gibiii
enerjin sana lazımmm bebişimmm hade bakalımmm kop koppp bana lazım diil ammaaa hop hopp
hemde nasılll kzıımmm hiççç uğraşamam senleee bennnn ayyyyynaparsın sen beniiii kıss senden nasıl fena kaynana olur haaaa
Benimkide bana bu siteyi yasakladı.Ondan gizli girip geçmişi siliyorum
Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
En güzel temizlik hiç yapılmamış olandır:) valla çok güzel olur eve bir gitsem benim evde temizlenmiş olsasen ufaktan başla canım fıstığın uyudukça parça parça anca yaparsın. Bayram sonrası dahada soğur hava kapı cam açılmaz.(buarada senin kızın başı bağlımı çok bekarız biz, oğlum saçını tarayıp tarayıp oturuyo )
Talia kaçtı oğlumu çok haşin gördü herhalde
Wallahii ne gezerdik ne gezerdik. . Tabi ben 3. yü yapmazsam
Gezmek için cok zamanim olacak
Amanınnnn
Zeynonun diline düşecegime, şu topikten aşağı atlar düşerim daha iyi
Hakikaten kaçıncı kat tı burası, güvenlikte yokki sorayım
Bi yakalandık, daha kurtulamam senin dilinden
Diline düşmüşken her gün geleyimde barii, boşa düşmüş olmayayım
Az sabretsen de zamani gelince oğlusunu ben alsam
Canım maşallah cok güzelsin. .
Ne güzel bi gelin olmuşsun.katalog çekimi gibi olmuş kareler
Allahim mutluluğunuzu daim etsin
Az sabretsen de zamani gelince oğlusunu ben alsam
Ay zeynom haklı ase ya oğluşun olursa benim oğlan kaldı evdeaçın önünü delikanlının, sünnet bilem oldu
hiçte bile benim kaynana versiyonum çok tatlı olurrrr
linayla birlikte alcaz oğlumu ortamıza gül gibi geçinip
valla bence hkn2013 ün kızına talip ol sen, minikus çok boş bırakıyor ortalıgı, kız kısmının beklemesi iyi degil derlerrr sözü atsın versin senin oğlanaaa
(ay minikus gelince benim böyle söyledigimi söylemesin kimsee sakın :18::18:)
valla sen niyeti bozmuşsun 3. yü yapacaksın kesinnnn
ya oda erkek olursa nolcak he nolcakkboşuna ümid verme çocuga bekletme açın önünüüüüü
hkn2013 sana sesleniyoruz ver derini şu yakışıklıyaaa
Çok teşekkür ederim canım, doğum sonrası birkaç foto yükliyimde bitsin külkedisi masalıo zaman aldık gitti kızımızı ömer asafımı verdim:)
Ay zeynom haklı ase ya oğluşun olursa benim oğlan kaldı evdeaçın önünü delikanlının, sünnet bilem oldu
günaydıııııınnnn kızlarrrrrr geçici olarak net olayına bi çözüm bulmuş durumdayımmmm neyse beni idare etsindeee halledicezz inşallahhhh eee
niran canım yaa geçmiş olsunn bu gaz sancısı oolaylarıı kötüü bilirim bizim kızdannn ama böle durumlarda sıcak havlu ve sıcak su torbası gerçekten çok işe yarıyooo artık havalar serinledi tabi biraz daha sıkı giydirmekte fayda varrr
bu arada ismini tam yazamadığım waiting arkadaşımın bebeğinede bayıldımmm hele saçları yedi beni yediiiallah analı babalı büyütsün inşallahh....
kız zeynoo işler nasıl gidiyo bakemmm burdasın ama daha günaydınlamamışsınn bakıyommm
domatesi doğrayıp yada rendeleyip çiğ olarak dondurabilirsin canım yeşil ve kırmızı biber de doğrayıp çiğ olarak dondurulabilir seviyorsanız taze fasulye bamya bezelye barbunya atabilirsin buzluğa....zeyno yaptıktan sonra bnde kendime şaştımişe başlıcam ya onun stresi sardı. buzlukta hazır bişiler bulunsun. patlıcanda aldım dün. onlarıda fırına atıp közlenmiş halini buzluğa koycam. azıcık börekde var buzlukta. bide lahana aldım kocaman. ilk kez yapcam lahana sarması. beyaz lahana. onu sarıp buzluğa atcam. miafir falan gelirse lazım olur. yaprak sarma sarmaya uğraşamıcam. hamileyken sarmıştım hemen bitti.
domatesin bi kısmını pişirmeden doğrayıp koydum öyle olur mu ki?
Kızlar güz temizliğine başlayayım mı sizce daha erken mi?
Bayramda yokuz 20 gun felan inşallah gelince de gec olur
Havalar sogumadan yapsam iyi olur:26:
Kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?