2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

4 aylık aşıların da ateş, uyku sorunu ve huzursuzluk 2 gün oldu bizde
Rahatladı mi bebeğin geceye nazaran

yaaaa evet sen öceden cadı falan değildin cadı diye diye cadı yaptılar seni Kıskançlarr noooolcakkkk

evet evet bencedeee
Psikolojik olarak etkilediler beniii
Senin kızı görünce bana bunu empoze edip aramızı açmaya çalıştılar ki lina onlara kalsınnn

Yoksa ben öyle biri degilimmmm kiii :87::87::87:

hemen minikkuşa mesaj atıyorumm. söyleyecem seni

Bizden iyilik, sizleri sormalı
Ewt kış hazırlığım bitti benim de,bu sene abarttim

çok şükür canım doktor amcamız dediği herşeyinde yaptık daha iyimiz bu gün arada bızbızlanıyor olacak o kadarda bende pat die çıkıyorum o zaman idare edin oh maşallah ne güzel afiyetle huzurla yiyin canım bende sadececilek reçeli ve Menemen ilk hazırladım

Tez zamanda rahatlar ins yavrun.cook geçmiş olsun
Benimki de yaygarayı basınca ani çıkıyorum
Suan yazıyorum ama ayağımda uyudugundan yemeklikleri hazırladım mutfakta, beni bekliyor aslında:)
Tesekkur ederim. .sizde agiz tadıylaa güle güle yiyin cnm

Topik olarak kışa hazırız, çalışkan ateşböcükleri gibiyiz
Ya kızlar benim sorunum hergün ne yemek yapacağıma karar vermek siz nasıl hallediyosunuz? Bide günlük menü falan mı paylaşsak topiğin sahibesii? En azından benim gibilere fikir olur:26:
Ben kendime haftalık bi menü yaptım çoktan seçmeli ( pzt balık, salı tencere yemeği gibi) bugun et yemeği günü mesela böylece bi düzen oturtmaya çalışıyorum hem kızım dengeli beslensin sebzede yesin et de yesin diye çünkü hepsi birarada olunca yemek seçebiliyo ..

Melinnazz..maşallah fıstığa bayağı süslü yaaa
Alacaksın mıncıracaksınn
Allahim esirgesinnn

Zeynomm şimdiden para biriktirmeye başlasın valaa.. anca yaniii
Gelini tam teşekküllü hazırlanıyorr her seferinde

Ohh bi güzel kaynatın. Bizde işte çalışalım Kuzumdan ayrı hemde bugün geç çıkacağım Eve gidince yiyecem onuuuu

Aksam hasret giderirsini annesii..sana kolay gelsin lover
Simdiii eşin neden yasak koymuş kk ya..ne zarar görmüş
Sen iyi yapmış ama cnm

Sık gelsen iyiydi, güvenlik sorunumuz vargörüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…