2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ben takmıyorum her bebek farklı gelişiyor bizimki de döner nasılsa rabbim başka dert vermesin ama neredeyse aynı hareketleri yapıyorlar beraber takip edebiliriz gelişmeleri istersen.inş sizin sıkıntınızda biter biran önce.

Canını sıkan birşey olmuştur belki ev dışında sanada böyle yansıtıyor demekki. Benim eşimde işten geldim yorgunum dedî birkaç kez ömeri sallarmısın dediğimde ki bende işten gelmişim yemek hazırlıyorum bizde tartıştık azıcık bizi anlamaları mümkün değil inanki. Bebeği olsun, isteyince sevsin ama onun dışında sesi bile çıkmasın, karısıda aynı eski ilgisini muhafaza etsin tabi çocuğuda sustursun.. Müthiş bir adaletsizlik ama yalnız olmadığını bil canım yaşları ilerledikçe daha iyi anlayacaklar eş kıymetini biz evlatlarımıza sarılıp görmemeye çalışalım boşver

canım önce takmıyodum ama son zamanlarda iyice gerginiz bi huzurumuz yok ama dediğin gibi napalım takmamaya çalışacağız ama bakalım ben fazla dayanamam açarım muslukları yakında

mıncır mıncır alışkın benim kız bende hırpalıyorum severken hoşuna gidiyor :) yalnız bağırmayacaksın yüksek sesten hiç hoşlanmıyor korkup ağlamaya başlıyor onun dışında herşey serbest eşim kızımız olacağını duyunca doktora eyvahhh yandım ben hayatım beklemekle ve alışveriş merkezlerinde peşlerinden gezmekle geçecek demişti çok gülmüştük öylede oldu ama adam aşık kızına hiç şikayet etmiyor

canım önce takmıyodum ama son zamanlarda iyice gerginiz bi huzurumuz yok ama dediğin gibi napalım takmamaya çalışacağız ama bakalım ben fazla dayanamam açarım muslukları yakında

Elbette içinden ağlamak geliyorsa rahatlayacaksan ağla canım. Ama bilki geçecek, senin kızçenmi vardı ya benim oğlan geldi gene aklıma ay temmuz topiğinemi gitsemde bir çıtır bulsam yoksa

işe başlamama 3 gün var.

oğlumu kvalideye bıraktım kendime yemek hazırlamaya gittim mutfağa. bu arada düşünüyordum yarın bi prova mı yapsam işteki gibi. yada son günlerin tadını mı çıkarsam diye.

bunu düşünürken oğlum kvalide de durmadı. beni çağırdı kv. beni yine bi düşüncedir aldı napcam ben. onu nasıl bırakıcam.

Geçmişi okuyamadım birazdan derse giricem son konudan daldım kusura bakma..
Senin durumuna gerçekten üzülüyorum canım...
madem normal konuşmadan anlamıyor biraz ters yönden yaklaşmanı tavsiye ederim...insanoğlu gerçekten garip çünkü sen onu alttan aldıkça o her seferinde üste çıkacak başka biryer bulur...
aslında bu yazdıklarım hepimiz için geçerli..
erkeklerin hepsi buna alışmış durumda..bu olay anneden gelip eşe kadar uzuyor..evde herşeyin dişi kuş tarafından yapılmasını istiyorlar..tamam bazılarımız da buna destek olup aman sen yorulma aman ben hallederim şeklinde yaklaştığımız için bir süre sonra bunların hepsi görevimiz oluyor...hadi birçoğumuz yapmaktan erinmiyoruz ama bunun bir karşılığı olması lazım..madem sen birçok fedakarlık yapıyorsun onun da en azından gönlünü hoş tutması gerekiyor...
sen kendine ve herşeyden önce bebeğine lazımsın..onun en çok ilgiye ihtiyaç duyduğu bu zamanda eşinin bu tarz hareketlerle senin moralini bozmasını kabul etmek istemiyorum ben, bence sen de etmemelisin...belki biraz ağır oldu yazdıklarım ama eğer yine bişey olmamış gibi davranırsan nasıl olsa bişey yok ben böyle devam edeyim diyecektir...
tatlım demem o ki senin de canın olduğunu, senin de ilgiye ve şefkate olduğunu anlaması lazım..senin eşin hangi yolla bunu anlar tanımadığım için bilemiyorum ama gerekirse sert gerekirse huyuna giderek anlatman lazım bence...anlamıyorsa da biraz kendini çek taa ki anlayana kadar....

Üzülme hep sen bakıyorsun yadırgaması normal. Başbaşa kalınca bir düzen kurarlar kendilerine inan. Meslek neydi senin canım daha esnek iş saatlerine uygunmu?

canım bence eşin üç kişilik yeni hayatınıza alışmaya çalışıyor nasıl ki bazı evliliklerde başta alışmak zordur ilk zaman lar bocalamalar olur bu da tıpkı onun gibi Zeyno demişti ya 3 aylık evliyken boşanma davası açtım diye ama sonradan herşey hallolmuş bak şimdi hala evliler ve bebişleri var unutmayın sizinde bir bebeğiniz var artık hiçbirşey eskisi gibi olamaz önce bunu kabullenin siz güçlü olun ki bebeğiniz mutlu olsun sen annesin artık ağlamak yooookkkk...... umarım en kısa zamannda eşin yanlışlarının farkına varır ve çok mutlu bir aile olursunuz

çok çok haklısın canım hemde sonuna kadar bugün resti çektim artık sadece batuhanın ve kendi işlerimi yapacağım dedim

inş canım dediğin gibi olur bende böyle sürsün istemem halbuki çok severek evlendik birde

Gelisimlerini beraber takip edersek cok iyi olur cok sevinirim. Bebisime kesin tani konulmadi sadece suphe duyuldu takip edildiyor bu beni sikiyor insallah 3 ekim iyi gecerde kafamda soru isareti kalmaz. Bu arada nerde yasiyorsun ben istanbul anadolu yakasindayim ve lise ogretmeniyim. Simdilik goreve baslamadim ek gidaya kadar dusunmuyorum bakalim. Derslerimi ucgune sigdirdim ve ucer gunluk rapor aliyorum alabildigim kadsr alcam.

Canım durumuna çok üzüldüm. Şimdi uzun uzun yazmak isterdim ama telden zor oluyor. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer. Batuşumu özledim ben annesi son resimlerinden koy da kızım da özlemiş sevgilisini

Kızlar Merhabalar herkes iyidir inşallah biz iyi değiliz once kızım sonra ben grip olduk yine bir ay dolmadan ikinci kez grip oluyorum çok fenayım hem evi toparla temizle hem doğa ile ilgilen hem hastalık bide bebek görmeye gelen is arkadaşlarim ay kizlar ben bittim yaaa
Dogal olarak kk.ya giremedim.buarada kizim gunde 2 veya 3 kezden fazla kaja yapmaya başladı gwm yeşilimsi hemse çok kötü kokmaya başladı:18: neden ki acaba doktora gitsekmiki

ben ığdırdayım canım ortaokul ing benim branşta be başladım 2 buçuk gün gidiyorum aralardada birer saat süt iznim var

inş canım dediğin gibi olur bende böyle sürsün istemem halbuki çok severek evlendik birde

elinizi korkak alıştırmayın çıkarmayın tepenize allah aşkınaaa

korkmayın yaaa çekin resti kovun evden yada kendiniz birkaç gün gidin yakınlarınızaa...
çok afedersiniz ama en fazla 1 hafta tavır koyabilirler sonrasında eşşek gibi gelip kendilerine çeki düzen verecekler
çünkü öz annelerinn evi de dahil olmak üzere kimsede rahat edemezler bu böyledir

ben hep diyorum önce kendinize deger verin sonra onların size deger vermesini bekleyin

bakıyorum herkes yok boşar yok seviyorum yok anlamaz yok şöyle yok böylee.. öyleyse öyle defolup gitsinler o zaman

sizde ailenizin bi tanecik evladısınız, başkasının gelip hırpalamasına ezmesine niye müsade ediyosunuz kiii..

ve ayrıca inanın sandıgınız gibi gidecekleri falan yok, boşa sallıyorlar hepsi buuu

tamam canım koyucam en kısa zamanda ama bizde isteriiiiizzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…