hemen minikkuşa mesaj atıyorumm. söyleyecem seni
Ahh canıııııııııım sen hakket safsın kız cadının önde gideni oo
Gel yakma kızını başını bana ver o süslü kokoşu
Ohh bi güzel kaynatın. Bizde işte çalışalımKuzumdan ayrı hemde bugün geç çıkacağım Eve gidince yiyecem onuuuu
Slm hosgeldin benim oglusda 31 mayis dogumluMerhaba arkadaşlar bende hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum.Hemen hemen hepinizi tanıyorumDün itibariyle bende burada aktif olmak istedim.Aranızda olmak beni mutlu edecek.Bu arada benimde 30 mayıs doğumlu tatlı bi kızım var
bak şimdi oldumu yine cadılaştıracaksınız sevgili dünürümü biz iyi anlaşıyoruz daha bebeler ortada yokken dünürdük bizzz
zeynocum seninde önseziler kuvvetliymiş daha doğmadan kaptın fıstık kızımı
evet canım erzurumdayım sende ağrıdaydın sanırım
bende sana soracaktım
ben şuan üstten tek kat uzun kollu giydiriyorum alttanda külotlu çorap ve giysisini giydiriyorum bu aralar yelekte giydirmeye başladım ama kucağımıza aldığımızda ince bi battaniyeyi hep sarıyorum
ve 2 gündür sabah çok erken saatte kombiyi çalıştırıyorum öğlene kadar(mallığımdan akşam çalıştırmıyorum)
sen nasıl yapıyorsun
buradan okuduğumda batıdakiler bilek artık örgü yelek hırka giydirmeye başlmış ki bizim buralar daha soğuk
canım bizede 3 no büyüktü (6700 gr mız) ama 4 noya geçtim oda büyük ama onda bile lastik izi oluyo ve kaka çıkmıyo
valla ben bir aydır arada yapıyorum bunu yoksa kafayı yirim şekerimm...yaa bu emzirmeme olayında neden bu kadar kendini üzüyosun canımmm yazık değilmi sana onun kısmeti okadarmışşş mamaa bukadar kötü bii değilll benm oğlumda 5 aydan sonraa çok az emerdi sadece gecelşerii diğre öğünleri mamaydıı bebekler mamada koksa sütte koksa herzaman güzel kokarrr talkma kafana şükret bebeğin sağlıklı ve seninle bırak emmesinnn
kesinlikle katılıyorum sana.. oglumun topuk kanı şüpheli çıkınca aglamaktan günlerce heder olmuştum Rabbim saglık versin emmiyo uykusuz kalıyoruz yok şu yok bu bunların hepsi boş yeterki saglıklı mutlu olalım. çünkü bende dogum sonrası neden normal doguramadım diye bunalıma girmiştim oglumun hastalık şüphesi çıkınca ne kadar boş şeylere üzülüyomuşum diye dert yandım şükredicegim yere saçma sapan triplerdeydim
valla ben bir aydır arada yapıyorum bunu yoksa kafayı yirim şekerimm...yaa bu emzirmeme olayında neden bu kadar kendini üzüyosun canımmm yazık değilmi sana onun kısmeti okadarmışşş mamaa bukadar kötü bii değilll benm oğlumda 5 aydan sonraa çok az emerdi sadece gecelşerii diğre öğünleri mamaydıı bebekler mamada koksa sütte koksa herzaman güzel kokarrr talkma kafana şükret bebeğin sağlıklı ve seninle bırak emmesinnn
canım biraz geç istediyse belki az da olsa gelmiştir. ama boşver emme zevkini yaşasın yeter bence..
Kızlar bu söyledikleriniz doğru ve mantıklı ama benim kafa gidikbunları bende biliyorum aslında çokta mantıklı bir insanım yani Allah vermediyse ben nerden süt üreteyim fabrika mıyım ben :44: yok işte yok.elimden gelenide yaptım gelmesi için.böyle yazabiliyorum ama böyle düşünemiyorum işte.eşimde durumumu pek parlak görmediğini söyledi.sanırım bir psikoloğa gitme vaktim geldi yoksa böyle kurup kurup... yardım almam şart.... :44:
topik olarak kışa hazırız, çalışkan ateşböcükleri gibiyiz
Ya kızlar benim sorunum hergün ne yemek yapacağıma karar vermek siz nasıl hallediyosunuz? Bide günlük menü falan mı paylaşsak topiğin sahibesii? En azından benim gibilere fikir olur:26:
Ben kendime haftalık bi menü yaptım çoktan seçmeli ( pzt balık, salı tencere yemeği gibi) bugun et yemeği günü meselaBöylece bi düzen oturtmaya çalışıyorum hem kızım dengeli beslensin sebzede yesin et de yesin diye çünkü hepsi birarada olunca yemek seçebiliyo ..
senin kızın fıstık ama benim oğlumda ballı fıstıkk(ay yine kaynana damarım tuttuu )
canım senin içinee kaynanalik ruhu kaçmış bi kere..geçmiş olaaa
ya herkesin içinde bi yerlerde kaynanalık vardırr bencee
Arada bir olur öyleee
ben artık dayanamıyorum gözyaşlarım boğazımda düğümleniyo bebeğim için kendimi sıkıyorum ama ağlayacağım galiba neden böyle anlayışsız biri oldu ki
Slm hosgeldin benim oglusda 31 mayis dogumlu
ben artık dayanamıyorum gözyaşlarım boğazımda düğümleniyo bebeğim için kendimi sıkıyorum ama ağlayacağım galiba neden böyle anlayışsız biri oldu ki
demekki benimde önsezilerim güçlüymüş damadın iyisini bulmuşum
senin kızın fıstık ama benim oğlumda ballı fıstıkk(ay yine kaynana damarım tuttuu )
waaaawwww çok güzel olmuşsunn aşkım bu ne güzellikkk
hadi bende hazırım çıkalımmmm, kıskananlarda çatlasınnn
sorma asse teyzesi tam mıncırmalık oldu gelde mıncır sen bunu valla 7 sene sonra bir kızım oldu görmemiş misali oynayıp duruyorum çocuklaMelinnazz..maşallah fıstığabayağı süslü yaaa
Alacaksın mıncıracaksınn
Allahim esirgesinnn
Zeynomm şimdiden para biriktirmeye başlasın valaa..anca yaniii
Gelini tam teşekküllü hazırlanıyorr her seferinde
aa ne kadar sevindim aynı olmamızaBebeklerimiz ayni gun dogumlu ve ikimizde ogretmeniz ne cok otak yonunuz var:)) sana bisey sormak istiyorum boyu kilosu ve donebiliyormu gibi bebegin su an neler yapiyor karsilastirmaktan bizim ozel bir durumumuz var pek aciklamakt istemiyorum ne gibi hareketler yapiyor bebisin ogrenebilirmiyim simdiden tesekkur ederim...
aa ne kadar sevindim aynı olmamızabenimki 1inde aşısı var o zaman ölçülecek ama tahmini 8 e yaklaştı boyuda 66 67 falan olabilir yine yazarım olmazsa ölçülüne. bizimki dönemiyor daha ama oyuncakları kısa süreli tutup oynuyor sesler çıkarıyor hatta 2 gündür çenesi düştü. uzanıyor eşyalara bacaklar hep havada bu kadar seninkinde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?