2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hemen minikkuşa mesaj atıyorumm. söyleyecem seni

sen zaten fırsat kollaaaa söylersen söyleeeee gelsinnn oda o zamannn ne baglanmaz neti varmışş
sözü taktı ortalarda yokk böyle kaynana mı olurmuşş
Ahh canıııııııııım sen hakket safsın kız cadının önde gideni oo
Gel yakma kızını başını bana ver o süslü kokoşu

demek sende
geridönüşüm ve seni afaroz ediyorum, banlı sınız artık benim içinn
yanlız ikinizde avucunuzu yalayınnn

Ohh bi güzel kaynatın. Bizde işte çalışalım Kuzumdan ayrı hemde bugün geç çıkacağım Eve gidince yiyecem onuuuu

bende öyle çok özlüyorum kuzumuuu

Slm hosgeldin benim oglusda 31 mayis dogumlu

Bende aynı sekılde gıydırıyorum canım ama ıcım rahat etmıyor.bızım petek yakma sansımız yok apartman merkezı sıstem buraya dogalgaz gelmemıs bızde topluluga baglıyız yanı.ufo tarzı bısy alsam dıyorum onda da bır odaya baglı kalmak zor olcak kısacası araftayım ıns hasta olmaz yavrum ya benım sınuzıt tavan yaptı onu da hasta etmekten korkuyorum bakalım Allah buyuk

Kızlar su yazıda bebeklerın her ıstedıklerınde emzırılmesı gerektıgı yazıyor
Emzirme Sıklığı ve Süresi

Benım ıyıce aklım karıstı 3 saat olayına hıc gıremedık oglum duzenlı 2 2bucuk saatte bır emer ama ne yapmalı kımı dınlemelı acaba

evet mantıklı canım
Yanlız ben yemek yapmadıgım için

Herkes o gün ne yemek yaptıgını yazsın buraya bence

ben artık dayanamıyorum gözyaşlarım boğazımda düğümleniyo bebeğim için kendimi sıkıyorum ama ağlayacağım galiba neden böyle anlayışsız biri oldu ki

Slm hosgeldin benim oglusda 31 mayis dogumlu

Bebeklerimiz ayni gun dogumlu ve ikimizde ogretmeniz ne cok otak yonunuz var:)) sana bisey sormak istiyorum boyu kilosu ve donebiliyormu gibi bebegin su an neler yapiyor karsilastirmaktan bizim ozel bir durumumuz var pek aciklamakt istemiyorum ne gibi hareketler yapiyor bebisin ogrenebilirmiyim simdiden tesekkur ederim...

ben artık dayanamıyorum gözyaşlarım boğazımda düğümleniyo bebeğim için kendimi sıkıyorum ama ağlayacağım galiba neden böyle anlayışsız biri oldu ki

Canim oturup konuş akşam
Ne hissettiginin hic mi önemi yok onun icin?.sen onun eşisin
Belki kendi içinde sıkıntılari vardır onunda, sana böyle yansiyordur
tabi bunu da onun dile getirmesi lazım
Muneccim degilsinki sende bilesin..ne bileyim çocugun sorumlulugunu almak taşımak onu kaygılandiriyor olabilir, ya sen bebekle cok ilgilisindir de kendisini arka plana atılmış hissediyordur ws ws:44:
Suan ki yo(r)gunlugun içinde böyle bi stress seni de yıpratır
Ortak dilden konuşmalı..eger tavrı genel anlamda böyleyse destek bile alınabilir
Birbirimize destek olup hayatımızı kolaylaştırmak, hayattan birlikte keyif almak için birlikteliklerimiz (evlilik icin)
Yumuşak bi üslupla, sakince konuşmayı dene(ortam musaitken)ney hissettiginizi, ney beklediğinizi ws

senin kızın fıstık ama benim oğlumda ballı fıstıkk (ay yine kaynana damarım tuttuu )

demekki benimde önsezilerim güçlüymüş damadın iyisini bulmuşum

waaaawwww çok güzel olmuşsunn aşkım bu ne güzellikkk

hadi bende hazırım çıkalımmmm, kıskananlarda çatlasınnn

sorma asse teyzesi tam mıncırmalık oldu gelde mıncır sen bunu valla 7 sene sonra bir kızım oldu görmemiş misali oynayıp duruyorum çocukla oyuncak bebek gibi süsleyip duruyorum napiiimmmmm

konuşmak faydasız hep kendini haklı buluyor hep onada vakit ayırmaya çalışıyorum hatta herşeye zaman buluyorumda bi kendime bakamıyorum inanırmısınız bazen tuvalete bile gidemiyorum yeterki herşey hallolsun diye ama yok yok yok hep yetersizim onun gözünde ben herşeyi yapmalıyım ütü yaptım diyoki sana teşekkür mü edeyim sanki ben onu bekliyorum sadce ütülediklerimi yerine koyuver dedim diye kopardı yaygarayı ben okuldan geldim bebği doyur altını üstüne değiştirdim sende onu yap dedim diye neymiş onuda ben yapsam elimemi yapışırmış bu sadce küçük bi örnek hep bozuğuz hep kavgalı

aa ne kadar sevindim aynı olmamıza benimki 1inde aşısı var o zaman ölçülecek ama tahmini 8 e yaklaştı boyuda 66 67 falan olabilir yine yazarım olmazsa ölçülüne. bizimki dönemiyor daha ama oyuncakları kısa süreli tutup oynuyor sesler çıkarıyor hatta 2 gündür çenesi düştü. uzanıyor eşyalara bacaklar hep havada bu kadar seninkinde durumlar nasıl

Melinnaz çok pis mıncırırımm
Ben benimkini oyle seviyorum valla.bazen apışıp kalıyor n'apıyorum diye:)
Sonra gülmeye başlıyor sesli sesli
Suslee canim pek bi tatlı oluyo Allahım esirgesinn
Wallahi kızım olsa nolur bilmem. .evden cikmam zaten merasim, birde kız olursa onu süslemesi var..epey rötar yaparız heralde

Okadar mutlu oldum ki benimkide ayni hareketleri yapiyor donemiyor cok kafaya takmistim. Kiloya gelince 7.5 kilo civari boy 65- 66 cm arasi tabi evdeki olcumum:)) bizimde kontrolumuz 2 ekim bende yazarim. Donmemesi beni sikintiya sokuyor burda daha kucuk bebeklerin dondugu yazilinca sikildim dedigim gibi bebisim takipte suan bir prof tarafindan onunlada randevum 3 ekimde bakalim o tamam sikinti yok derse kus gibi hafifliyecegim benim disligini tutuyor ben uzatinca cibgiranida oyun halisinda ustune gelen oyuncak hayvanlarin bacagini kolunu tutuyor ayagiyla muzik jutusuna tekme atip caldiriyor ve sonra kahkaha atiyor uzun sure ayaklarini havada tutuyor yan donuyor ama tam donemiyor ben tek tek yaptiklarini not ettigimden ayrintiya girdim sanirim konusma yani ses olayi bizimde tavan yapti tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…