2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

doğru söze ne denirki canım benim valla haklısın

ben ığdırdayım canım ortaokul ing benim branşta be başladım 2 buçuk gün gidiyorum aralardada birer saat süt iznim var

Eve sut sagiptami birakiyorsun nasil bir yol izledin yoksa ek gidayami basladin.

evt evt böylee. en azından benim eşim böyle. konuşunca anlamıyor. ben boşamaya kalkınca kendine çekidüzen veriyor

Uyku tulumlarının çuval gibi olanını, bez olaraksa Huggies Gold öneririm canım. Kesinlikle sızıntı yapmıyor.

Zeyno alemsin kızzzzz bu gazla spring akşam kocayı bir güzel pataklar sonrada kapının önüne koyar

benim eşim normalde o kadar sinirli ters bir adamdı ki şimdi süt oldu sütttt
annesi babası bile çekinir bişi sölerken gercekten abartmıyorum

bu bir gün bana o kadar sinirlendi kiii kalktı ayaga elindeki tv kumandasını ortadan ikiye çat diyeee kırdııı

bende o sırada elimde bardak vardı kola içmiştim galiba onun kırmasıyla elimdeki bardagı buna bi fırlattımm salonun kapısı çattttt... egilmese suratına carpacaktı.. masanın üzerindekileri başladım fırlatmaya, sinir öyle degil böyle çıkarılırrr diye bas bas bagrıyorum... zor tuttu beniiii

tamam sakin olll asşkım bebegim yok bilmem neyyy

heee dedim anladıgın dil bu yaniii

dinsizin hakkından imansız geliyor, o arsızsa sende arsız olacaksın ben bunu bilir bunu söylerim,
istediginiz kadar yok her erkege işlemiyor deyin... siz istedikten sonra taş olsaaa erirrr

slmm millet biz geldik nasilsiniz, ne var ne yok bakelim
gecmisi cok ayrintili okuyamadim zaten okumaya kalksam buraya br kac gun yazamam
hkn gelmis canim hosgeldin seni cok merak etmistim ama sen beni merak etmemisin kiz ask olsun

ayriiicaaaaaa kizima talip cikmis hemen tanisalim kimdir kimlerdendir damat adayizmiss
kac kilo dogdu boyu kacti
suanki kilosu ve boyu nedir asilarini oldumu vitaliyormu
emiyormu mama mi yiyor
ek gidaya gectimi ???
simdilik aklima gelenler bunlar :44::44:

ayriyetennnnnnnnnn

ZEYNOOOOOO VEEE ASEEEEEEEE

kizlarr ask olsun hemen araya kaynak yapmisiniz
kizima kismet cikmis köstek olmayin cikin aradan
zeynooooooo minikkusa ben diyecem seni iste hihhh
aseeeeee sende insallah 3. ye kiz dogurursun ama lütfen ona baska kismet araa

anammm korkulur kız senden

süt bırakıyorum ben daha ek gıdaya başlamadım bakalım sen başladın mı

Yok ek gidaya baslamadim. Bu ayda evdeki olcumlerime gore baslama dicek. Cunku 500 gr ustu aldigi surece anne sutu diyor doktor bende calisir beni emmeyi birakir diye korkumdan calismak istemiyorum sagdigim sutu icmiyor bizimki simdilik.

Ay geridönüşüm Allah seni ne etmesin kız zeyno sen de az zilli değilsin hee yalnız herkes yemez bunları annemin komşusu yaptı böyle de az kaldı boşanıyorlardı adam yemedi kadın pıs pıs döndü evine. Yani kocanızı en iyi siz tanırsınız yiyeceğinden eminseniz tamam da değilseniz iyi düşünün aman diyim

ay canımmm hoşgeldin çok merak ettik seniii

evet haklısın ama sen gelmeyince waiting de bir an önce başını baglamak isteyince yardımcı olalım dedikkk

çok yakısıklı kısmetiniz naz yapma bence ver gitsinn

Yok ek gidaya baslamadim. Bu ayda evdeki olcumlerime gore baslama dicek. Cunku 500 gr ustu aldigi surece anne sutu diyor doktor bende calisir beni emmeyi birakir diye korkumdan calismak istemiyorum sagdigim sutu icmiyor bizimki simdilik.
hadi ya alışır inş içmeye yoksa zor olabilir gerçi ek gıdaya geçince daha kolay olur

anammm korkulur kız senden

canım erkekler yapınca kadınlar yiyorsa eger kadınlar yapıncada erkekler yer bundan şüphen olmasın

o komsunuzun derinlerde bi yerlerde farklı detaylar vardır

ayrıca ben bire bir böyle yapın demiyorum

yani o yaptıgınızı begenmiyorsa sizde onun yaptıklarını begenmediginizi söylemekten çekinmeyin demek istiyorum

buna benzer bir olayı bizde yaşamıştık

hoş geldin şekerim nerelerdesin sen bakalım boş bırakıyosun buraları damat adayları kaçıyor bak

Hoşgeldin taliaaa:79:

Madem ömer yok.. kızım olmasada olur yaf
Anacım hic düşünme ver gitsin ver gitsinn

Her koca farklı farklı işte şekerim. Benim de anlattığına benzer olaylarım var demek bir deli ben değilmişim

spirng canim anladigim kadariyla esinle aranizda sorun varmis sanirim bu aralar bazi eslerde3 yasanan birsey bu eve yeni bir ferdin katilmis olmasi babalari tedirgin ediyor olabilir onlarda kendilerince baska turlu sorunlarini disariya yansitiyorlar (
biraz sabir zamanla duzelir insallah sorunlar.
gcenlerde de geridönusumkutusu bosanmayi dusunuyordu bak bguun unutmus bile :)) onun adinada cok sevindim
ayriyeteden kendisinide cok iyi gördum tembelliklerinde bir kenara birakmis(valla herkes demis diye dedim bende kizma nolur GERIDÖNUSUMKUTUSU:)

melinnaz Canim masallah kizin yine herzamanki gibi cok tatli ve cok guzel olmus kokos lina
bende oyuncak bebek gibi susleyim diyorum ama cevremdekiler sagolsun hemen bozuyorlar kizimi
önceki gun gezmeye gittim sacina bandana taktim susleddim pusledim gittik hemen komsunun birisini bukadar susleme nazar deger diyor annem bir tarafdan bandanayi cekistirip cikartiyor digeri aman SIKILIR bebek rahatsiz olur cikar sunu diyorr uzerine aksesuar ne takip giydirdiysem ciakrtilar ayakabilarida dahil sinir seyler

zeynooooo cadolos kaynana cokk fenasin haa adami öfkenle pes ettirmisinn helal olsun
ay bende yapmistim bir kere öyle hatta bir keresinde su demir eski makaslar olur bileniz varsa onu sirtinda kirmistim ikiye ayrildi makas daha neler neler kimadik esya birakmadim bende:26::26: ama simdi uslandm artik
(daha dogrusu esimi yola getirdim desem daha iyi)

Zeyno bizde de boyle bisey olmustu..daha cocugumuz yokken
O kırdı ben kırdım o kırdı ben kırdım...
Sonuç berabere. .olan Şamdanlarima, capodimontelerime ve çerçevelerime falan oldu
Sonrası tuzluya malolunca, en iyisi hicbiseye dokunmayalim dedik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…