elinizi korkak alıştırmayın çıkarmayın tepenize allah aşkınaaa
korkmayın yaaa çekin resti kovun evden yada kendiniz birkaç gün gidin yakınlarınızaa...
çok afedersiniz ama en fazla 1 hafta tavır koyabilirler sonrasında eşşek gibi gelip kendilerine çeki düzen verecekler
çünkü öz annelerinn evi de dahil olmak üzere kimsede rahat edemezler bu böyledir
ben hep diyorum önce kendinize deger verin sonra onların size deger vermesini bekleyin
bakıyorum herkes yok boşar yok seviyorum yok anlamaz yok şöyle yok böylee.. öyleyse öyle defolup gitsinler o zaman
sizde ailenizin bi tanecik evladısınız, başkasının gelip hırpalamasına ezmesine niye müsade ediyosunuz kiii..
ve ayrıca inanın sandıgınız gibi gidecekleri falan yok, boşa sallıyorlar hepsi buuu
canım ben takmıyorum her bebek farklı gelişiyor bizimki de döner nasılsa rabbim başka dert vermesin ama neredeyse aynı hareketleri yapıyorlar beraber takip edebiliriz gelişmeleri istersen.inş sizin sıkıntınızda biter biran önce.
ben ığdırdayım canım ortaokul ing benim branşta be başladım 2 buçuk gün gidiyorum aralardada birer saat süt iznim var
süt bırakıyorum ben daha ek gıdaya başlamadım bakalım sen başladın mıEve sut sagiptami birakiyorsun nasil bir yol izledin yoksa ek gidayami basladin.
korkmayın yaaa çekin resti kovun evden yada kendiniz birkaç gün gidin yakınlarınızaa...
çok afedersiniz ama en fazla 1 hafta tavır koyabilirler sonrasında eşşek gibi gelip kendilerine çeki düzen verecekler
çünkü öz annelerinn evi de dahil olmak üzere kimsede rahat edemezler bu böyledir
ben hep diyorum önce kendinize deger verin sonra onların size deger vermesini bekleyin
bakıyorum herkes yok boşar yok seviyorum yok anlamaz yok şöyle yok böylee.. öyleyse öyle defolup gitsinler o zaman
sizde ailenizin bi tanecik evladısınız, başkasının gelip hırpalamasına ezmesine niye müsade ediyosunuz kiii..
ve ayrıca inanın sandıgınız gibi gidecekleri falan yok, boşa sallıyorlar hepsi buuu
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?
Zeyno alemsin kızzzzz bu gazla spring akşam kocayı bir güzel pataklar sonrada kapının önüne koyar
benim eşim normalde o kadar sinirli ters bir adamdı ki şimdi süt oldu sütttt
annesi babası bile çekinir bişi sölerken gercekten abartmıyorum
bu bir gün bana o kadar sinirlendi kiii kalktı ayaga elindeki tv kumandasını ortadan ikiye çat diyeee kırdııı
bende o sırada elimde bardak vardı kola içmiştim galiba onun kırmasıyla elimdeki bardagı buna bi fırlattımmsalonun kapısı çattttt... egilmese suratına carpacaktı.. masanın üzerindekileri başladım fırlatmaya, sinir öyle degil böyle çıkarılırrr diye bas bas bagrıyorum... zor tuttu beniiii
tamam sakin olll asşkım bebegim yok bilmem neyyy
heee dedim anladıgın dil bu yaniii
dinsizin hakkından imansız geliyor, o arsızsa sende arsız olacaksın ben bunu bilir bunu söylerim,
istediginiz kadar yok her erkege işlemiyor deyin... siz istedikten sonra taş olsaaa erirrr
süt bırakıyorum ben daha ek gıdaya başlamadım bakalım sen başladın mı
slmm millet biz geldik nasilsiniz, ne var ne yok bakelim
gecmisi cok ayrintili okuyamadim zaten okumaya kalksam buraya br kac gun yazamam
hkn gelmis canim hosgeldin seni cok merak etmistimama sen beni merak etmemisin kiz ask olsun
ayriiicaaaaaa kizima talip cikmis hemen tanisalim kimdir kimlerdendir damat adayizmiss
kac kilo dogdu boyu kacti
suanki kilosu ve boyu nedir asilarini oldumu vitaliyormu
emiyormu mama mi yiyor
ek gidaya gectimi ???
simdilik aklima gelenler bunlar :44::44:
ayriyetennnnnnnnnn
ZEYNOOOOOO VEEE ASEEEEEEEE
kizlarr ask olsun hemen araya kaynak yapmisinizkizima kismet cikmis köstek olmayin cikin aradan
zeynooooooo minikkusa ben diyecem seni iste hihhh
aseeeeee sende insallah 3. ye kiz dogurursun ama lütfen ona baska kismet araa
hadi ya alışır inş içmeye yoksa zor olabilir gerçi ek gıdaya geçince daha kolay olurYok ek gidaya baslamadim. Bu ayda evdeki olcumlerime gore baslama dicek. Cunku 500 gr ustu aldigi surece anne sutu diyor doktor bende calisir beni emmeyi birakir diye korkumdan calismak istemiyorum sagdigim sutu icmiyor bizimki simdilik.
anammm korkulur kız senden
Ay geridönüşüm Allah seni ne etmesin kızzeyno sen de az zilli değilsin hee yalnız herkes yemez bunları annemin komşusu yaptı böyle de az kaldı boşanıyorlardı adam yemedi kadın pıs pıs döndü evine. Yani kocanızı en iyi siz tanırsınız yiyeceğinden eminseniz tamam da değilseniz iyi düşünün aman diyim
benim eşim normalde o kadar sinirli ters bir adamdı ki şimdi süt oldu sütttt
annesi babası bile çekinir bişi sölerken gercekten abartmıyorum
bu bir gün bana o kadar sinirlendi kiii kalktı ayaga elindeki tv kumandasını ortadan ikiye çat diyeee kırdııı
bende o sırada elimde bardak vardı kola içmiştim galiba onun kırmasıyla elimdeki bardagı buna bi fırlattımmsalonun kapısı çattttt... egilmese suratına carpacaktı.. masanın üzerindekileri başladım fırlatmaya, sinir öyle degil böyle çıkarılırrr diye bas bas bagrıyorum... zor tuttu beniiii
tamam sakin olll asşkım bebegim yok bilmem neyyy
heee dedim anladıgın dil bu yaniii
dinsizin hakkından imansız geliyor, o arsızsa sende arsız olacaksın ben bunu bilir bunu söylerim,
istediginiz kadar yok her erkege işlemiyor deyin... siz istedikten sonra taş olsaaa erirrr
gecmisi cok ayrintili okuyamadim zaten okumaya kalksam buraya br kac gun yazamam
hkn gelmis canim hosgeldin seni cok merak etmistimama sen beni merak etmemisin kiz ask olsun
ayriiicaaaaaa kizima talip cikmis hemen tanisalim kimdir kimlerdendir damat adayizmiss
emiyormu mama mi yiyor
ek gidaya gectimi ???
ayriyetennnnnnnnnn
kizlarr ask olsun hemen araya kaynak yapmisinizkizima kismet cikmis köstek olmayin cikin aradan
emiyormu mama mi yiyor
ek gidaya gectimi ???
ayriyetennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?