2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hosbulduk canim yaa kendimi iyi hissetmiyordum bir kac gundur moralim iyi degildi ( burayada bu yuzden gelmek istemedim b irde cocuklarin veli toplantilari vardi ust uste annemin doktor randevulari yapilacak isler coktu evi b. göturuyordu bakamamistim onla fln ugrastim derken zamanda kalamdi aslinda hic buraya gelmeye dun gecede cok yorgundum erken den yattim.

kizz sizden naz yapmaya firsatmi kalmis baksana hemen talip olmusun damat adayimizaa
buna benzer bir olayı bizde yaşamıştık

hoş geldin şekerim nerelerdesin sen bakalım boş bırakıyosun buraları damat adayları kaçıyor bak

hosbulduk canimm ay aynen öyle sekerim yaa bir ortadna kaybolduk kismetimiz cikmis onuda elimzden almaya kalmislar
Hoşgeldin taliaaa:79:

Madem ömer yok.. kızım olmasada olur yaf
Anacım hic düşünme ver gitsin ver gitsinn

hosbulduk asecimm canimm sen kiz dogurr bin tane ömerler feda olsun sana
yalniz bu ömer haric ( isminde bayildim oglum olsaydi bende ömer koycamtim )

Anam topikcek arıza çıktık iyi mi benim kociş boşuna demiyor hatunun arızası makbuldür diye

merhaba hosgeldin canim gecmis olsun canim biz dede olmustu griplik ama allahtan cabuk atlattik :)) BU ara hasta olmayan kaladi galiba .( kaka olayina gelince bizde bu gunlerde cok fazla yapmaya basladik ve ayni sekidle yesilimsi yapiyoruz ( bende endiselenmeye baslamistim ama dunden beri iyiz cok sukur yine tekrarlarsa doktora göturürüm :))

Taliaaa.. içinde kalmasın canım. .4.ye koyarsın artık ömer ismini
Bu arada benim oglusumunda ismini okuturken ben ömeride ekledim
Damadin da pek yakışıklı, geçmişte fotosu var..hic düşünme. . Dunurun simdi gelirr

böğüre böğüre zırlattın beni kuzum benim kıyamam allahım dayanma gücü versin
rabbim hayırlı ewlatlar versin
bugün ptt deyken bi amca geldi oğlu içiyomuş çok kötüydü anlatırken anlatırken ağlamaya başladı
bana bu günleri yalşatana kadar ölseydi dedi o kadar kötü oldum ki kucağımdaki bebeğime baktım allahım sen hayırlı ewlat yetiştirmeyi nasip et pişman etme dedim
o yüzden böyle düşün

kızlar kuzenim doğuma gitti allah rızası için dua edin
noral doğum allahım haırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin

Aksam hasret giderirsini annesii..sana kolay gelsin lover
Simdiii eşin neden yasak koymuş kk ya..ne zarar görmüş
Sen iyi yapmış ama cnm

Sık gelsen iyiydi, güvenlik sorunumuz vargörüşmek üzere

Bu görevi topiğin müdavimi olarak sana veriyorum. dönüşümlü olarak görev yaparız kk gelince ben suyunu çıkarıp tüm gün nette olunca ve de şu şundan öyle oluyormuş kızlar yazdı diye her şeye bilmişlik taslayınca tepesi attı

Kuzum sende ne kadar sürmüstü bu durum kendiligindenmi düzeldi yoksa senmi bir cözüm buldun, bende artik tahammül kalmadi

Insallah bir an öncr düzeelir rahatlariz canmi dayanir hergün aksama kadar hic uyumayip aglayan cocukla ugrasmay

O evde esya kiranlardan biride bendim Eki Görüntüle 815139
esraaaa gözlerine bayildimm

ay kizz 4. düsünmedim degil haniama benim essek sipalarina bakiyorum yok anacim yok kafayi yiyecek duruma geliyorum tmarhanelik olcak bu halimle 4. olsa artik ne halde olurum naparim bilemem(gözleri dönen sari kafa )
n iran olsa bu duruma daha iyi bir sari kafa bulurdu ya neyse
aaaa desene senin oglusunun 2. ismi ömer asil adi neydi:26:
kiz sizin basiniz kimle bagliydi unuttum da:26: dürünum gelsede resmin ni bir görsekk ya

benim kiz 200 cc mama yedi suan doymadi sanirim pecete yemeye basladi
babasida suan elini yediriyor hep o cocugumu kötu seylere yönlendiriyor

loverlover esin sana siteyimi yasak ettiiaaa cok uzuldum yaainsallah geri döner bu fikrinden

bende cikimda kizima bakim yemek hazirlayim yoksa benimkide kapiya koyacakk :26::26:

ahada bu yazimi yazarken kizmaya basladi bile kapat artik cok uzattin diyor
bende dedim ya gunduz girmeme razi ol yada gece girmeme dedim
gece gir ozaman sanki ne ise yariyorsunku gece diyor:26::26::26:

ee adamda hakli bir yerde ne diyim:26:

Aydınlıktir aydınlık

Eger bir kere bile kırılmadiysa, eğilip bi bakmak lazım o evlilige.bi yerlerde pürüz var demek

Kesinlikle bir defasin da o atti telefonunu duvar da kirdi bende kalktim laptopunu alip yerde kirdim okadar sinirli adam laptop calisiyormu diye kontrol etmeye kostu.. Alttan almaya gelmiyor herzaman bunlara gercekten bazan dişini göstermek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…