ay canımmm hoşgeldin çok merak ettik seniii
evet haklısın ama sen gelmeyince waiting de bir an önce başını baglamak isteyince yardımcı olalım dedikkk
çok yakısıklı kısmetiniz naz yapma bence ver gitsinn
buna benzer bir olayı bizde yaşamıştık
hoş geldin şekerim nerelerdesin sen bakalım boş bırakıyosun buraları damat adayları kaçıyor bak
Hoşgeldin taliaaa:79:
Madem ömer yok.. kızım olmasada olur yaf
Anacım hic düşünme ver gitsin ver gitsinn
Kızlar Merhabalar herkes iyidir inşallah biz iyi değiliz once kızım sonra ben grip olduk yine bir ay dolmadan ikinci kez grip oluyorum çok fenayım hem evi toparla temizle hem doğa ile ilgilen hem hastalık bide bebek görmeye gelen is arkadaşlarim ay kizlar ben bittim yaaa
Dogal olarak kk.ya giremedim.buarada kizim gunde 2 veya 3 kezden fazla kaja yapmaya başladı gwm yeşilimsi hemse çok kötü kokmaya başladı:18: neden ki acaba doktora gitsekmiki
Bugün bi garibim kızlar...
Geçen sene tam bugün meleğime hamile olduğumu öğrenmiştim...
22 eylülde yani kesin olarak öğrendiğimden tam 2 gün öncesinde cumartesi okula gelmiştim...
proje için çalışmam gerekiyordu ama ben sürekli internette dolanıyordum...
neyse ben internetten hamileyim gibi başlıklar okurken kk ya denk geldim o gün...
orda daha önce yazmış olanların hamile kalma hikayelerini okurken nasıl ağlıyorum ama böyle böğüre böğüre...
dedim bende bi gariplik var bu kadar ağlamam mantıksız...bi yandan kendimden şüpheleniyorum hamilemiyim diye bi yandan da adet olmama çok var...
o hafta sürekli bir uyku hali, bu kadar duygusallık... yok olmayacak akşam eve giderken eczaneden bi test alayım dedim..
neyse eşimle gittik 2 test aldım...
akşam hemen birini yaptım...5 dak geçti 1 saat geçti yok bişey...dedim heralde yok..neyse tam atacakken testi bi baktım o kadar silik bir çizgi olmuş kiiii...neyse yanlış heralde bu dedim...
sabah tekrar ettim bu sefer o çok silik çizgi hemen 5 dak içinde belli oldu...ben anında sigarayı bıraktım ama hala şüphe ediyorum çizgi çok silik çıktığı için...
24 eylülde bir arkadaşım doğum yaptı, ben ilk dakikasından beri yanındaydım bebeğin...yine orda da salya sümük ağlamalar falan...
dayanamadım akşam eşimle gittik kan testi yaptırdık...
değer 30 lardaydı...kağıda inanamıyordum değere dönüp dönüp tekrar bakıyordum...eşimle sarılıp kaç dakika öyle sarılı halde kaldığımızı hastanenin ortasında hatırlamıyorum...gözlerimden yaşlar geliyor ama farkında bile değilim...eşimin gömleğini gözyaşı içinde bırakmışım...
dünyalar benim olmuştu, sanki benden mutlusu yoktu... o anki sevincimi, duygularımı anlatamam size...
tam da 1 sene önce bu saatlerde öğrenmiştim...
Aksam hasret giderirsini annesii..sana kolay gelsin lover
Simdiii eşin neden yasak koymuş kk ya..ne zarar görmüş
Sen iyi yapmış ama cnm
Sık gelsen iyiydi, güvenlik sorunumuz vargörüşmek üzere
Aydınlıktir aydınlıkO evde esya kiranlardan biride bendim
benim gecen haftalarda yasadıgım şeyi sanırım sizlerde su dönemde yaşamaya başlamışsınız :26:
hatırlarsanız yazmıştım bi ara diger topikte banyoya girdim hem duş alıyorum hem salya sümük aglıyorum diye
resmen sinirlerim boşalmıştııı
çok zor bir süreç fakat geçiyor, biraz daha sabırlı olun
benimki de kucakta uyuyor aynene belim ağrıyor benimki daha 6 kilo hemde.. bebek arabasında eskiden uyurdu oğlum artık oynuyor arabaya koyunca.. bayramdan sonra zaten kv bakacak kendilerine göre bir düzen kurarlar artık ben ona göre hareket ediyorum şu an..
ah canım ya benim ki doğduğundan beri her gece aynı bazen bu aralar bir de çok zorlanarak yapıyor iyice ayılıyor.. kaka yapıyor ardından bir memeyi veriyorum memede uyuyor veya ben biraz kucakta dolandırıyorum artık ne olursa onun uyuması kalktıktan sonra 1 saat tabi sonra ben diğer memeyi sağıyorum bir de ben sağma özürlüyüm herhalde sağması poşetlemesi wc derken 45-50 dk da o benim yatmam 2 saati buluyor bir de nasıl bir kafaysa benimki yatar yatmaz uyuyamıyorum işte artık o saate kadar ne uyuduysam son 2-3 haftadır günde 3-4 saat uykum var maalesef. gündüz de uyuyamıyorum ne salağım ya şimdi anlatınca böyle niye uyuyamıyorsam yok uyuyamıyorum..
canım biraz geç istediyse belki az da olsa gelmiştir. ama boşver emme zevkini yaşasın yeter bence..
Zeyno bizde de boyle bisey olmustu..daha cocugumuz yokken
O kırdı ben kırdım o kırdı ben kırdım...
Sonuç berabere. .olan Şamdanlarima, capodimontelerime ve çerçevelerime falan oldu
Sonrası tuzluya malolunca, en iyisi hicbiseye dokunmayalim dedik
esraaaa gözlerine bayildimmO evde esya kiranlardan biride bendim Eki Görüntüle 815139
Taliaaa.. içinde kalmasın canım. .4.ye koyarsın artık ömer ismini
Bu arada benim oglusumunda ismini okuturken ben ömeride ekledim
Damadin da pek yakışıklı, geçmişte fotosu var..hic düşünme. . Dunurun simdi gelirr
Ay çok güldüm
Geçmişi silmenr güldüm yanlış anlama
Aydınlıktir aydınlık
Eger bir kere bile kırılmadiysa, eğilip bi bakmak lazım o evlilige.bi yerlerde pürüz var demek
hadi ya alışır inş içmeye yoksa zor olabilir gerçi ek gıdaya geçince daha kolay olur
Porselen aksesuarlar diyelimcapodimonteler :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?