Kesinlikle bir defasin da o atti telefonunu duvar da kirdi bende kalktim laptopunu alip yerde kirdim okadar sinirli adam laptop calisiyormu diye kontrol etmeye kostu.. Alttan almaya gelmiyor herzaman bunlara gercekten bazan dişini göstermek gerekiyor
bugunlerde az emme problemi yogunlukta sanirim...benim kizimda 3 4 dk.dan sonra emmeyi birakiyor kendini geri atiyor aglamaya basliyor almiyor bir daha..bende soyle bi yol buldum ise yariyor gibi...gunduz uyurken alip emziriyorum .uyurken hem daha uzun emiyor kendini kasip geri atmiyor...hemde karni tok oldugu icin biraz daha fazla uyuyor...denemek isteyenlere duyurulur
bugunlerde az emme problemi yogunlukta sanirim...benim kizimda 3 4 dk.dan sonra emmeyi birakiyor kendini geri atiyor aglamaya basliyor almiyor bir daha..bende soyle bi yol buldum ise yariyor gibi...gunduz uyurken alip emziriyorum .uyurken hem daha uzun emiyor kendini kasip geri atmiyor...hemde karni tok oldugu icin biraz daha fazla uyuyor...denemek isteyenlere duyurulur
o emsin diye denemedigim yol kalmadi. bide su var: kizimi yatiriyorum yanina uzanip memeyi üstten agzina veriyorum biberon gibi.kendini geri atamiyor ..gerci kafasini yana ceviriyor ama agucuk gugucuk biraz daha uzatiyorum sureyi
o emsin diye denemedigim yol kalmadi. bide su var: kizimi yatiriyorum yanina uzanip memeyi üstten agzina veriyorum biberon gibi.kendini geri atamiyor ..gerci kafasini yana ceviriyor ama agucuk gugucuk biraz daha uzatiyorum sureyi
Benim de denemedigin yol kalmadi yatarak o sekil de bende denedim ama 1 dk emio direk bagirarak agliyor kafasini saga sola cevirerek, kucagim da ziplata ziplata odalari geziyorum belki 1-2 dk fazla emiyor az önce yine emmek istemedi kalan sütü sagip siringayla verdim kendiliginden aciyor agzini sapur supur icti, bu günler de biberondan mümkün oldugunca uzak tutuyorum.. Ben gündüz uyumadigi icin emmesi böyle saniyordum:26:
Benim de denemedigin yol kalmadi yatarak o sekil de bende denedim ama 1 dk emio direk bagirdi kafasini saga sola cevirerek kucagim da ziplata ziplata odalari geziyorum belki 1-2 dk fazla emiyor az önce yine emmek istemedi kalan sütü sagip siringayla verdim kendiliginden aciyor agzini sapur supur icti, bu günler de biberondan mümkün oldugunca uzak tutuyorum.. Ben gündüz uyumadigi icin emmesi böyle saniyordum:26:
biz hic biberon kullanmadik...neden boyle yaptigini bende anlamadim..umarim donemsel biseydir ve tekrar eskiye doner...zaten oyle aman aman kilo alan bi bebek degil...boyle kilo alimi iice azalacak diye korkuyorum...cok sukur saglikli bi bebek kipir kipir ama topikteki o tombis bebeklerden degil minyon tipliyiz azicik:)