2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende bugün kilo alimindan dolayi endise edip tarttirmaya götürdüm 3 hafta da 770 gr almis iyi gibi geldi bana ama emme sorunu son 1 haftadir var ve dedigin gibi eller ayaklar hic durmuyor bundan sonra kilo alimi ayni giderse yine iyi bakalim.. Ben ek gidaya gecince kolay olsun diye en basindan emzikte biberon da verdim normal de hepsini alan bir bebekti oglum, her hafta huy degistirmeleri bitse artik ya
Peki siz kac ayliksiniz suan? Ayni sorun oldugu icin merak ettim

Ay biz eşya kırmaya kıyamıyoz çok değerlidir eşyalarımız. Hele laptop ekmek teknemiz Sinirlenince bağırırız o kadar.

Sekerim bizde canimiz sıkıldıkca laptop tlf kirmiyoruz heral de adam akli sira gözümü korkutucak bende o sinirle elime ilk gecen seyi laptop u atip kirdim ne yapayim

Ay bu tam benlikmis özelliklemi arayip buldun kiz:1 buzdolabi gecse safmiyim hic gücüm yetmeyecek seye saldirirmiyim acar icin de ne kadar yumurta süt varsa bosaltirdim
senin için arayıp buldum cuk oturdu ama o olmaz kıııız kim temizleyecek sonra etrafı yumurta süt pis kokar öğğğğğğk :104::104::104:

Ne yapiyorsun sekerim anlatt

iyiyim ya ne olsun yalnız yalnız takılıyorum lina uyuyor eşim nöbetçi gelde kahve içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…