biz hic biberon kullanmadik...neden boyle yaptigini bende anlamadim..umarim donemsel biseydir ve tekrar eskiye doner...zaten oyle aman aman kilo alan bi bebek degil...boyle kilo alimi iice azalacak diye korkuyorum...cok sukur saglikli bi bebek kipir kipir ama topikteki o tombis bebeklerden degil minyon tipliyiz azicik:)
Bende bugün kilo alimindan dolayi endise edip tarttirmaya götürdüm 3 hafta da 770 gr almis iyi gibi geldi bana ama emme sorunu son 1 haftadir var ve dedigin gibi eller ayaklar hic durmuyor bundan sonra kilo alimi ayni giderse yine iyi bakalim.. Ben ek gidaya gecince kolay olsun diye en basindan emzikte biberon da verdim normal de hepsini alan bir bebekti oglum, her hafta huy degistirmeleri bitse artik ya
Peki siz kac ayliksiniz suan? Ayni sorun oldugu icin merak ettim
Sekerim bizde canimiz sıkıldıkca laptop tlf kirmiyoruz heral de adam akli sira gözümü korkutucak bende o sinirle elime ilk gecen seyi laptop u atip kirdim ne yapayim
Son on gundur bizimde kotu zaten beninki dogdugundan beri gunduz dogru duzgun uyumuz tek avantajim oyun halisinda oynamayi seviyorda bende ozaman hic degilse uzaniyom:)))
Sekerim bizde canimiz sıkıldıkca laptop tlf kirmiyoruz heral de adam akli sira gözümü korkutucak bende o sinirle elime ilk gecen seyi laptop u atip kirdim ne yapayim
Ay bu tam benlikmis özelliklemi arayip buldun kiz:1 buzdolabi gecse safmiyim hic gücüm yetmeyecek seye saldirirmiyim acar icin de ne kadar yumurta süt varsa bosaltirdim
Ay bu tam benlikmis özelliklemi arayip buldun kiz:1 buzdolabi gecse safmiyim hic gücüm yetmeyecek seye saldirirmiyim acar icin de ne kadar yumurta süt varsa bosaltirdim