slmm millet biz geldik nasilsiniz, ne var ne yok bakelim
gecmisi cok ayrintili okuyamadim zaten okumaya kalksam buraya br kac gun yazamam
hkn gelmis canim hosgeldin seni cok merak etmistimama sen beni merak etmemisin kiz ask olsun
ayriiicaaaaaa kizima talip cikmis hemen tanisalim kimdir kimlerdendir damat adayizmiss
kac kilo dogdu boyu kacti
suanki kilosu ve boyu nedir asilarini oldumu vitaliyormu
emiyormu mama mi yiyor
ek gidaya gectimi ???
simdilik aklima gelenler bunlar :44::44:
ayriyetennnnnnnnnn
ZEYNOOOOOO VEEE ASEEEEEEEE
kizlarr ask olsun hemen araya kaynak yapmisinizkizima kismet cikmis köstek olmayin cikin aradan
zeynooooooo minikkusa ben diyecem seni iste hihhh
aseeeeee sende insallah 3. ye kiz dogurursun ama lütfen ona baska kismet araa
Sizin isiniz belli olmaz
ay şükür kavuşturana, dünürümle tanışıcaz sonunda:)
tatlım ömer asaf 4 kilo 53 cm. doğdu şuanda 3.5 aylık ve 7400 gr 69 cm, aşılarımızıda olduk, sünnetimizide
anne sütü ile baslenen oburcuk ne versem yiyecek kıvamda ama ben araara sütüm yetmiyor buhranları yaşasamda direniyoruz sadece anne sütü vermek için
kızımızıda görelimözledik, benim datlumun fotosu vardı geçmişte ama kayınvalidesini duydu bir poz verdiki sorma
Eki Görüntüle 815271 Eki Görüntüle 815272 Eki Görüntüle 815273
senin için arayıp buldum cuk oturdu amao olmaz kıııız kim temizleyecek sonra etrafı yumurta süt pis kokar öğğğğğğk :104::104::104:
iyiyim ya ne olsun yalnız yalnız takılıyorum lina uyuyor eşim nöbetçi gelde kahve içelim
tatlım ömer asaf 4 kilo 53 cm. doğdu şuanda 3.5 aylık ve 7400 gr 69 cm, aşılarımızıda olduk, sünnetimizide
anne sütü ile baslenen oburcuk ne versem yiyecek kıvamda ama ben araara sütüm yetmiyor buhranları yaşasamda direniyoruz sadece anne sütü vermek için
kızımızıda görelimözledik, benim datlumun fotosu vardı geçmişte ama kayınvalidesini duydu bir poz verdiki sorma
buralar sakin yine esracım hep okuyorum ama sen yurtdışındasın sanırım, melinnaz erzurumdamıydı:44: springcim sen nerelerdesin? ben istanbul buarada.
erzincandayım ben canım erzurumda olan niranburalar sakin yine esracım hep okuyorum ama sen yurtdışındasın sanırım, melinnaz erzurumdamıydı:44: springcim sen nerelerdesin? ben istanbul buarada.
Ben temizleyecegim birde demiaman gecmiste kaldi zaten artik kimsenin birsey firlatip kirmaya cesareti yok.
Gelirim canim sen cagirirsin da gelmezmiyim.. Canim sen cok kucuk bir yerde mi kaliyordun benmi oyle hatiiyorum nasil geciyor gunlerin orda sıkılmıyormusun kafana göre birileri varmi bari
orası öyle de olmaz kızzzzz doymadım daha kızıma vermem
Evet bugün bayagi br sessiz bos birakmislar topigi, ben yurtdisindayim canim malesef sen ist. Ne güzel valla 1 hafta kaldim tatil icin doyamadim imkanim olsa her yil gelip bir ay ist. kalirim
Verme zaten emiri kandirsin lina erzuruma getirsin zeynoda kalsin bir basina :) ay zeyno bunu okursa beni ya yolar yada vurur siz simdiden ruhuma bir fatiha okuyun
erzincandayım ben canım erzurumda olan niran
offfff offfff yarama ayak bastın evet canım erzincandayım ben 2 yıldır, linadan önce iki üç ayda bir İstanbul Balıkesir gezip geliyordum kafamı dağıtıyordum ama artık pek mümkün olmayacak gibi burası küçük biryer sıkıcı yapacak pek bişey yok kışlarda ağır geçiyor zaten kardan burnumuzu çıkartamıyoruz bir komşum var 8 aylık bebeği var onunda arada onunla takılıyoruz öyle işte çok sıkılıyorum çokkkk
trafik biraz bezdirsede istanbul çok güzel haklısın canım. birkaçkez yurtdışına çıktım iş için ve tatil için, daha iyi anladım ki istanbul gerçekten cennet.
oğluşuna dabakıp bakıp iç geçirdim hepte maşallah dedim çok tatlı kuzum saçlar bakışlar Allah nazardan saklasın
esrayı yolan Zeyno sarı kafa
Tesekkur ederım.Bu arada öğretmenmişsin.Bende öğretmenim.
O evde esya kiranlardan biride bendim Eki Görüntüle 815139
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?