2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ay şükür kavuşturana, dünürümle tanışıcaz sonunda:)

tatlım ömer asaf 4 kilo 53 cm. doğdu şuanda 3.5 aylık ve 7400 gr 69 cm, aşılarımızıda olduk, sünnetimizide
anne sütü ile baslenen oburcuk ne versem yiyecek kıvamda ama ben araara sütüm yetmiyor buhranları yaşasamda direniyoruz sadece anne sütü vermek için

kızımızıda görelimözledik, benim datlumun fotosu vardı geçmişte ama kayınvalidesini duydu bir poz verdiki sorma

ortadaki fotoya bayılldıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim yerim

Ben temizleyecegim birde demi aman gecmiste kaldi zaten artik kimsenin birsey firlatip kirmaya cesareti yok.

Gelirim canim sen cagirirsin da gelmezmiyim.. Canim sen cok kucuk bir yerde mi kaliyordun benmi oyle hatiiyorum nasil geciyor gunlerin orda sıkılmıyormusun kafana göre birileri varmi bari

buralar sakin yine esracım hep okuyorum ama sen yurtdışındasın sanırım, melinnaz erzurumdamıydı:44: springcim sen nerelerdesin? ben istanbul buarada.

Masallah kuzuya bu ne sirinlik böyle

ase teyzesi ya dünürüme pek övmüşsünüz oğluşumu çokk sevindik
sende istanbuldamısın canım?

buralar sakin yine esracım hep okuyorum ama sen yurtdışındasın sanırım, melinnaz erzurumdamıydı:44: springcim sen nerelerdesin? ben istanbul buarada.

Evet bugün bayagi br sessiz bos birakmislar topigi, ben yurtdisindayim canim malesef sen ist. Ne güzel valla 1 hafta kaldim tatil icin doyamadim imkanim olsa her yil gelip bir ay ist. kalirim

erzincandayım ben canım erzurumda olan niran

offfff offfff yarama ayak bastın evet canım erzincandayım ben 2 yıldır, linadan önce iki üç ayda bir İstanbul Balıkesir gezip geliyordum kafamı dağıtıyordum ama artık pek mümkün olmayacak gibi burası küçük biryer sıkıcı yapacak pek bişey yok kışlarda ağır geçiyor zaten kardan burnumuzu çıkartamıyoruz bir komşum var 8 aylık bebeği var onunda arada onunla takılıyoruz öyle işte çok sıkılıyorum çokkkk

Evet bugün bayagi br sessiz bos birakmislar topigi, ben yurtdisindayim canim malesef sen ist. Ne güzel valla 1 hafta kaldim tatil icin doyamadim imkanim olsa her yil gelip bir ay ist. kalirim

trafik biraz bezdirsede istanbul çok güzel haklısın canım. birkaçkez yurtdışına çıktım iş için ve tatil için, daha iyi anladım ki istanbul gerçekten cennet.
oğluşuna da bakıp bakıp iç geçirdim hepte maşallah dedim çok tatlı kuzum saçlar bakışlar Allah nazardan saklasın

En azindan komsun varmis canim bu iyi tabi ama insan herseyini anlatip güvenebilecegi bir kafa dengi dostu olsun istiyor, belli bir süreliginemi erzincandasiniz peki? Birde merkez de falan oturmuyor sakin bir sokaktaydan daha bunalticidir eminim hamileyken linanin gelisimi yavasti son aylar da düzgün bir hastane bile yoktu taa istanbula gitmistiniz hatirladigim kadariyla.. benim kaldigim sokakta da hic arkadasim falan yok zaten komsularin hepsi yahudi siyah takimlarini giyip sirf birbirleriyle muhattap olurlar, bütün arkadaslarim falan annemlerin yasadigi sehir de kaldilar malum evlendikten sonra cikip viyanaya geldik

Saol teyzesi senin oglum da seker gibi rabbim hepsine uzun ömürler versin.. Trafik gercekten cok kötü benim de sevmedigim trafigi ve parklar da ellerin de raki siseleriyle yayilip keyif yapanlari oldu, ben sultanahmette kalmistim otel de o civar da bogaz turu yapalim diye esimle yürümeye ciktik her kösede biri sermis örtüsünü etraf alkol sisesi yemek artigi falan cöplüge cevirmisler birde okadar turistik bir yer onun disin da istanbul gercekten cennet cok sanslisin. Sem nereye geldin peki yurtdisina?

O evde esya kiranlardan biride bendim Eki Görüntüle 815139

ayyy Esram sen benim güldürdün Allah da seni güldürsün...
akşamdan beri kopuyorum bu fotoyaa....
akşam 2 saat dersim vardı ders arasında çıkardım telefonu burayı okumaya başladım...baktım bu...bi kahkaha atmışım sınıfta....
ayyy hala gülüyorum yaaaaa...
heralde uzun zamandır böyle gülmemiştim...

bu akşam yine pizzaya talim ettik zavallı kocacım benim
bu arada hamileyken tesadüfen görmüştüm bu siteyi
sonra okurken filan baktım hamileler hamiş kocalar kociş olmuş
ay ne gülmüştüm ilk okuduğumda
akşam kocam geldi dedim ben hamişim sen de kocişsin
koptu adam
şimdi hala aynı devam ediyoruz
hatta spring in kocası ütülenenleri yerleştirmedi diye bir ton laf etmişti ya
onu anlattım dedim ki hamişin bir tanesi böyle bir şey yaşamış
dedi ki o adamın başka bir derdi vardır yoksa öyle bir şey için kavga çıkarılmaz
sonra da dedi ki yaa kocişlere de bir site yapmamışlar mı biz de oraya yazalım

Anaaammmmm bu ne tatlı bi oğlan böyleeeeee....Maşallahhhhh
İlk fotoya bayıldımmmmmmm, dudaklarını yerim ben onun
Annesi oğluşunun poposunu kaşııııı
Taliaaa çok yakışıklı bi damadın oldu desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…