2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim ben Iğdır dayimkeyiflerde değişiklik yok be tatlım bisey olmamis gibi takıldı konusmaya calisti yemek istedi bende git ye banane dedim

bi de ben anlasam onun derdini

Ahahaaaa benimki de geçen diyordu ben de erkekler kulübüne üye olucammmm...

hemen hemen aynı durumdayız Erzincan merkezdeyiz canım biz hatta tam merkezinde oturuyorum ama merkez de olsa sıkıcı burası sosyal hayat ve sağlık imkanları sınırlı doğru hatırlıyorsun detaylı ultrason ve tetkikler için gitmiştik istanbula, neyseki sayılı zaman geçecek 4 yıllığına gelmiştik 2 yılımız kaldı sonra inşallah daha büyük bir şehirde olacağız senin işinde zor yabancı bir ülkede yaşamak çok zor olsa gerek Yahudiler zaten dünyanın en kendini beğenmiş insanlarıdır dimi,,çok şükürki bebişlerimiz var zaman biraz daha iyi geçiyor onlarla

aaa ben seni almanyada sanıyordum canım
komşularını da hiiiççç sevmedim

Sekerim bizde canimiz sıkıldıkca laptop tlf kirmiyoruz heral de adam akli sira gözümü korkutucak bende o sinirle elime ilk gecen seyi laptop u atip kirdim ne yapayim

gece gece performasının hepsini bize harcıyorsun hayatım adam kıskanmış belli

hart diye ısırdım totosunu hepiniz için, çok sağolun teyzoşlar

canım iş için sudana gidip geliyorum tatilede eşimle tura katılmıştık biri orta avrupa turuydu viyana-budapeşte-prag, diğeri klasik italya turu. ama viyanada çok az vakit geçirdim hiç fikrim yok:44:

peki gündüzleri nasıl vakit geçiriyorsun.Neler yapıyorsunki bebeğini oyalayabiliyosun.zaman zaman bunda güçlük yaşıyorum

Cnm cok dertliyim o konuda oyun halisi biraz rahatlatti beni 4 - 5 saat oyalamis oluyom gunde diger kalan zamani yama emerek yada ayaklari kollari egzersiz yapiyoz 3 - 4 kez yarim veya 20 dakikalik uykular aksam babasi geleseye pert oluyorum.

aah ah biz de balayına bir hafta italya ya gidecektik
her şey ayarlanmıştı parayı bile ödemiştik ama ne oldu
şirket kocişe izin vermedi bizim balayı da yalan oldu
sonra da yapamadık zaten elifimiz doğdu
neyse ünv deki gezdiklerimize saydım ben de

Son düzenleme:

bu kadar hosuna gidecegini bilsem daha önceden eklerdim bende ilk gördügüm de gülümsemistim bunu
kaydet tlf una bunaldikca acip acip bakarsin madem

az kalmis canim 2 sene daha idare et artik lina da büyümüs olur ozamana kadar bazi seylere zor olsada katlanmak zorun da kaliyor insan
yahudiler kadar kendini begenmis yoktur zaten 6-7 yaslarin da ki cocuklari bile alisveris merkezlerin de kasaya gelince kasiyere parayi uzatmayip asagilar gibi bakarak önüne atarlar, bir yahudi baskasinin yanin da calismaz asla yardimci isci olarak is yapmaz hep yüksek pozisyon da kendi gibi yahudinin yanin da calisirlar zaten kadinlari hic calismiyor, özel okullari-uniformalari var viyana oldugu halde cocuklarini kendi okullarina gönderirler hepside cok zengindir :44::44::44: birde okullari evleri özel polis tarafindan korunur sürekli (güya hitler zamanin da cok cektirdigi icin)

canım iş için sudana gidip geliyorum tatilede eşimle tura katılmıştık biri orta avrupa turuydu viyana-budapeşte-prag, diğeri klasik italya turu. ama viyanada çok az vakit geçirdim hiç fikrim yok:44:
yine gelirsiniz ozaman daha uzun kalirsiniz belki canim kismet

peki gündüzleri nasıl vakit geçiriyorsun.Neler yapıyorsunki bebeğini oyalayabiliyosun.zaman zaman bunda güçlük yaşıyorum

Cnm cok dertliyim o konuda oyun halisi biraz rahatlatti beni 4 - 5 saat oyalamis oluyom gunde diger kalan zamani yama emerek yada ayaklari kollari egzersiz yapiyoz 3 - 4 kez yarim veya 20 dakikalik uykular aksam babasi geleseye pert oluyorum.

aaa ben seni almanyada sanıyordum canım
komşularını da hiiiççç sevmedim

gece gece performasının hepsini bize harcıyorsun hayatım adam kıskanmış belli

viyanadayim almanyadan olan taliaa ve retbul
komsulari bende hic sevmiyorum hatta burda kimse sevmez yukarda da yazdim nasil insanlar olduklarini yahudi yahudiden baskasina selam vermez selamini da almaz ev ariyoruz bulunca hemen tasinacagiz ins

4 aylık aşıların da ateş, uyku sorunu ve huzursuzluk 2 gün oldu bizde
Rahatladı mi bebeğin geceye nazaran
2 saat önce acilden geldik canım
tahlilde kan değerleri düşük çıktı röntgen çekildi midede çok fazla hava varmış
gayta ve idrarı evde bekleyeceğiz
dün geceden beri uyumamıştı şimdi uyudu..ateşide gece biraz arttı
ben doğduğu günden beri hiç bu şekilde ağladığını görmedim aklım çıkıyodu
sürekli ağlıyor ve müthiş gazı var..bakalım yarın kendi dr gideceğiz..bi sıkıntı yok gibi ama sürekli ağlıyor ve mama yemiyor
canım ya dikkat et ben dün gece çocuğun yüzüne bi elledim buz gibi kulaklar yanaklar elleri
hemen kombiyi arttırdım ellerine eldiven geçirdim
zaten sonrasında sabahladık ağlayarak ateşi yükseldi
çok gazı var belkide üşüttüğüm için oldu
aman dikkat et hastalanmasın kuzum gerekirse eldiven bere kullan çorap kesinlikle 2 tane olsun
ben 2 tane giydirdiğim halde ayakları sağuk oluyo kimi zaman
artık patik giydiririm

dünürüm gelmedi yine karşılaşamadık çokta erken kalkıyorum iş için ufak ufak yatayım. hepsinizini öptük ömerimle iyi gecelerr

niran çok gelmiş olsun canım ervoşuma, Allah şifa versin çok rahat geçer umarım geceniz. iyi geceler

öyle tatlım idare ediyoruz napalım doğduğun yer değil doyduğun yer demişler..... senin komşulara da gıcık oldum

viyanadayim almanyadan olan taliaa ve retbul
komsulari bende hic sevmiyorum hatta burda kimse sevmez yukarda da yazdim nasil insanlar olduklarini yahudi yahudiden baskasina selam vermez selamini da almaz ev ariyoruz bulunca hemen tasinacagiz ins

inşallah en kısa zamanda zevkinize göre güzel bir ev bulursunuz canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…