bi de ben anlasam onun derdinibu akşam yine pizzaya talim ettik zavallı kocacım benim
bu arada hamileyken tesadüfen görmüştüm bu siteyi
sonra okurken filan baktım hamileler hamiş kocalar kociş olmuş
ay ne gülmüştüm ilk okuduğumda
akşam kocam geldi dedim ben hamişim sen de kocişsin
koptu adam
şimdi hala aynı devam ediyoruz
hatta spring in kocası ütülenenleri yerleştirmedi diye bir ton laf etmişti ya
onu anlattım dedim ki hamişin bir tanesi böyle bir şey yaşamış
dedi ki o adamın başka bir derdi vardır yoksa öyle bir şey için kavga çıkarılmaz
sonra da dedi ki yaa kocişlere de bir site yapmamışlar mı biz de oraya yazalım
bu akşam yine pizzaya talim ettik zavallı kocacım benim
bu arada hamileyken tesadüfen görmüştüm bu siteyi
sonra okurken filan baktım hamileler hamiş kocalar kociş olmuş
ay ne gülmüştüm ilk okuduğumda
akşam kocam geldi dedim ben hamişim sen de kocişsin
koptu adam
şimdi hala aynı devam ediyoruz
hatta spring in kocası ütülenenleri yerleştirmedi diye bir ton laf etmişti ya
onu anlattım dedim ki hamişin bir tanesi böyle bir şey yaşamış
dedi ki o adamın başka bir derdi vardır yoksa öyle bir şey için kavga çıkarılmaz
sonra da dedi ki yaa kocişlere de bir site yapmamışlar mı biz de oraya yazalım
En azindan komsun varmis canim bu iyi tabi ama insan herseyini anlatip güvenebilecegi bir kafa dengi dostu olsun istiyor, belli bir süreliginemi erzincandasiniz peki? Birde merkez de falan oturmuyor sakin bir sokaktaydan daha bunalticidir eminim hamileyken linanin gelisimi yavasti son aylar da düzgün bir hastane bile yoktu taa istanbula gitmistiniz hatirladigim kadariyla.. benim kaldigim sokakta da hic arkadasim falan yok zaten komsularin hepsi yahudi siyah takimlarini giyip sirf birbirleriyle muhattap olurlar, bütün arkadaslarim falan annemlerin yasadigi sehir de kaldilar malum evlendikten sonra cikip viyanaya geldik
aaa ben seni almanyada sanıyordum canımEn azindan komsun varmis canim bu iyi tabi ama insan herseyini anlatip güvenebilecegi bir kafa dengi dostu olsun istiyor, belli bir süreliginemi erzincandasiniz peki? Birde merkez de falan oturmuyor sakin bir sokaktaydan daha bunalticidir eminim hamileyken linanin gelisimi yavasti son aylar da düzgün bir hastane bile yoktu taa istanbula gitmistiniz hatirladigim kadariyla.. benim kaldigim sokakta da hic arkadasim falan yok zaten komsularin hepsi yahudi siyah takimlarini giyip sirf birbirleriyle muhattap olurlar, bütün arkadaslarim falan annemlerin yasadigi sehir de kaldilar malum evlendikten sonra cikip viyanaya geldik
Sekerim bizde canimiz sıkıldıkca laptop tlf kirmiyoruz heral deadam akli sira gözümü korkutucak bende o sinirle elime ilk gecen seyi laptop u atip kirdim ne yapayim
benim kiz 200 cc mama yedi suan doymadi sanirim pecete yemeye basladi
babasida suan elini yediriyorhep o cocugumu kötu seylere yönlendiriyor
loverlover esin sana siteyimi yasak ettiiaaa cok uzuldum yaa insallah geri döner bu fikrinden
bende cikimda kizima bakim yemek hazirlayim yoksa benimkide kapiya koyacakk:26::26:
ahada bu yazimi yazarken kizmaya basladi bilekapat artik cok uzattin diyor
bende dedim ya gunduz girmeme razi ol yada gece girmeme dedim
gece gir ozaman sanki ne ise yariyorsunku gece diyor:26::26::26:
ee adamda hakli bir yerde ne diyim:26:
Canim ben Iğdır dayimkeyiflerde değişiklik yok be tatlım bisey olmamis gibi takıldı konusmaya calisti yemek istedi bende git ye banane dedim
Anaaammmmm bu ne tatlı bi oğlan böyleeeeee....Maşallahhhhh
İlk fotoya bayıldımmmmmmm, dudaklarını yerim ben onun
Annesi oğluşunun poposunu kaşııııı
Taliaaa çok yakışıklı bi damadın oldu desene
Saol teyzesi senin oglum da seker gibi rabbim hepsine uzun ömürler versin.. Trafik gercekten cok kötü benim de sevmedigim trafigi ve parklar da ellerin de raki siseleriyle yayilip keyif yapanlari oldu, ben sultanahmette kalmistim otel de o civar da bogaz turu yapalim diye esimle yürümeye ciktik her kösede biri sermis örtüsünü etraf alkol sisesi yemek artigi falan cöplüge cevirmisler birde okadar turistik bir yer onun disin da istanbul gercekten cennet cok sanslisin. Sem nereye geldin peki yurtdisina?
peki gündüzleri nasıl vakit geçiriyorsun.Neler yapıyorsunki bebeğini oyalayabiliyosun.zaman zaman bunda güçlük yaşıyorum
Kiz insan ben yoldurmam falan der aaa cook ayip sende dünden razisin
ayyy Esram sen benim güldürdün Allah da seni güldürsün...
akşamdan beri kopuyorum bu fotoyaa....
akşam 2 saat dersim vardı ders arasında çıkardım telefonu burayı okumaya başladım...baktım bu...bi kahkaha atmışım sınıfta....
ayyy hala gülüyorum yaaaaa...
heralde uzun zamandır böyle gülmemiştim...
hemen hemen aynı durumdayız Erzincan merkezdeyiz canım biz hatta tam merkezinde oturuyorum ama merkez de olsa sıkıcı burası sosyal hayat ve sağlık imkanları sınırlı doğru hatırlıyorsun detaylı ultrason ve tetkikler için gitmiştik istanbula, neyseki sayılı zaman geçecek 4 yıllığına gelmiştik 2 yılımız kaldı sonra inşallah daha büyük bir şehirde olacağız senin işinde zor yabancı bir ülkede yaşamak çok zor olsa gerek Yahudiler zaten dünyanın en kendini beğenmiş insanlarıdır dimi,,çok şükürki bebişlerimiz var zaman biraz daha iyi geçiyor onlarla
yine gelirsiniz ozaman daha uzun kalirsiniz belki canim kismetcanım iş için sudana gidip geliyorumtatilede eşimle tura katılmıştık biri orta avrupa turuydu viyana-budapeşte-prag, diğeri klasik italya turu. ama viyanada çok az vakit geçirdim hiç fikrim yok:44:
peki gündüzleri nasıl vakit geçiriyorsun.Neler yapıyorsunki bebeğini oyalayabiliyosun.zaman zaman bunda güçlük yaşıyorum
aaa ben seni almanyada sanıyordum canım
komşularını da hiiiççç sevmedim
gece gece performasının hepsini bize harcıyorsun hayatım adam kıskanmış belli
ay kıyamaaaaam tamam tamam onu yolma Zeyno beni yol (bak sen diyeceğini dedin kabak bana patladı)(başında kabak patlayan sarı kafa)
2 saat önce acilden geldik canım4 aylık aşıların da ateş, uyku sorunu ve huzursuzluk 2 gün oldu bizde
Rahatladı mi bebeğin geceye nazaran
canım ya dikkat et ben dün gece çocuğun yüzüne bi elledim buz gibi kulaklar yanaklar elleriBende aynı sekılde gıydırıyorum canım ama ıcım rahat etmıyor.bızım petek yakma sansımız yok apartman merkezı sıstem buraya dogalgaz gelmemıs bızde topluluga baglıyız yanı.ufo tarzı bısy alsam dıyorum onda da bır odaya baglı kalmak zor olcak kısacası araftayım ıns hasta olmaz yavrum yabenım sınuzıt tavan yaptı onu da hasta etmekten korkuyorum bakalım Allah buyuk
Kızlar su yazıda bebeklerın her ıstedıklerınde emzırılmesı gerektıgı yazıyor
Emzirme Sıklığı ve Süresi
Benım ıyıce aklım karıstı 3 saat olayına hıc gıremedık oglum duzenlı 2 2bucuk saatte bır emer ama ne yapmalı kımı dınlemelı acaba
bu kadar hosuna gidecegini bilsem daha önceden eklerdimbende ilk gördügüm de gülümsemistim bunu
kaydet tlf una bunaldikca acip acip bakarsin madem
az kalmis canim 2 sene daha idare et artik lina da büyümüs olur ozamana kadar bazi seylere zor olsada katlanmak zorun da kaliyor insan
yahudiler kadar kendini begenmis yoktur zaten 6-7 yaslarin da ki cocuklari bile alisveris merkezlerin de kasaya gelince kasiyere parayi uzatmayip asagilar gibi bakarak önüne atarlar, bir yahudi baskasinin yanin da calismaz asla yardimci isci olarak is yapmaz hep yüksek pozisyon da kendi gibi yahudinin yanin da calisirlar zaten kadinlari hic calismiyor, özel okullari-uniformalari var viyana oldugu halde cocuklarini kendi okullarina gönderirler hepside cok zengindir :44::44::44: birde okullari evleri özel polis tarafindan korunur sürekli (güya hitler zamanin da cok cektirdigi icin)
yine gelirsiniz ozaman daha uzun kalirsiniz belki canim kismet
viyanadayim almanyadan olan taliaa ve retbul
komsulari bende hic sevmiyorum hatta burda kimse sevmez yukarda da yazdim nasil insanlar olduklarini yahudi yahudiden baskasina selam vermez selamini da almaz ev ariyoruz bulunca hemen tasinacagiz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?