2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tum topik psikopat cikmiss yahuuu

Bizim bide sokagin ortasında birbirimize bir girmisligimiz var onuda yarin yazicam
simdi cok uykum geldiiii

esra o resme bende kooptum artik kullanip dururummm

İyi geceler kizlar

Ben Nevsehirdeyim.sen istanbuldaydın sanırım

aaa ne guzel benim memleketimdesin yanii

ayrica bu topikteki ögretmen sayisi benide herzaman cok sasirtmistir
diger topiktekiler nasil bilmiyorum ama burda cok ögretmen var topigin yarisindan fazlasi ögretmen
bende sizle meslektas olcaktim kisindan döndum ne yazikki
bazen acaba bu bir tesadüfmü diyorum cok istedigim bir meslekti benimde
ögretmenlik lisesini kazanmistim bitirdikten sonra ne olurdum bilemiyecem hic bir zaman malesef
annem evlenip buralara gelmemis olsaydii ahh ahh simdi meslektasim derdim bende belkim kim bilirr

bu arada nevsehirin neresindesin ??

Son düzenleme:
NIRANNNNNN cok gecmis olsun hayatim nasil simdi ervos canim insallah simdi daha iyidir gecmistir sancilari (
Benim icin öp kokla kizini

bu erkekler genelde mi öküz olurlar arkadaş
acile gittik Erva dan dolayı geceden beri uyumamış ve sürekli şiddetli bi şekilde ağlıyor ama ne ağlama gaz sancısı çekiyor
nese acilde dr sadece anne sütü+mama veriyorsanız aslında gayta yada idrar tahlili vermiyoruz (ne saçma) size verelim dedi
ben su ve 4 gün önce meyve püresi verdim dedim şaşkın şaşkın bana baktı
6 aydan sonra ek gıdaya başlayın dedi dr
ay bizimki daha kudurdu söylenip duruyo
-yok kendi duygularını tatmin etmek için çocuğu ne hale getirdin
-sana kaç defa söyledim....domates suyu veriyor hı....benim yediğim tabaktan...
-kafana göre iş yapıyorsun
ay milletin içinde bi tripler bende bişi söyledim
-tamam sus bide konuşuyor diye tersleme
o an dedim al şırıngayı ver damardan havayı
al çantayı geçir kafasına sarıl boynuna sık ümüğünü
(bizim kız şimdi mışıl mışıl uyuyor yedi iğneyi sustu umarım gecede uyur)
geçmişi yarın okurum artık
zeyno reyting msjını gördüm yarın bakiiciiiim icabına

lastikli olması dışa çıkmasını engelleyebilir.mantıklı...teşekkür ederim...
ahh şekerim eğer 2. bir çocuk düşünüyorsan inşallah koca dana olana kadar şöyle 2 bilemedin 3 yaşına kadar emer seni:)

[QUObencede çuval gibi olan:)
TE=ela235;32058353]uconn kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
geçenlerde sordum burda ama kimseden cevap alamadım.tekrar sorayım bari.uyku tulumlarında ayaklı mı yoksa çuval gibi olan mı kullanışlı?birde şu primaların yeşilinide beyazınıda denedim kızım ne zaman kaka yapsa sırtına kadar çıkıyor.başka hangi markayı önerirsiniz?

alıntım biraz garip oldu gliba canım ben bi ara molfix denedim ama kakası boynundan çıkıyodu resmen primaya döndüm bundada bayagı yukarı çıkıyor ama bezi geçmiyor Allah tan. püskürtmeli yapıyorsa çıkması normal benimkisi bildigin tazdikli yapıyo bi tık daha memnunum primadan en azından kıyafetlerini degişmek zorunda kalmıyorum ama harikalar yarattımı hayır çocuk fırlatıyo sonuçta bez napsın[/QUOTE]
canım bak yazılarımızın sağ alt köşesinde alıntı yap var oraya tıklarsan alıntı yaparak yazabilirsin:)
Uyku tulumlarının çuval gibi olanını, bez olaraksa Huggies Gold öneririm canım. Kesinlikle sızıntı yapmıyor.

2. huggies önerisi.deneyeceğim artık sırayla sağol...

niran çok gelmiş olsun canım ervoşuma, Allah şifa versin çok rahat geçer umarım geceniz. iyi geceler

NIRANNNNNN cok gecmis olsun hayatim nasil simdi ervos canim insallah simdi daha iyidir gecmistir sancilari (
Benim icin öp kokla kizini

canlarıııım çok sağolun şimdi uyuyor mışıl mışıl
umarım gecede rahat uyur
zaten bişi yapılmadı idrar ve gaytayı bekliyoruz

güzel anneler hepinize iyi geceler iyi sohbetler
kuzucuklarınızada tatlı uykular 4 saatte bir acıkmalar (gece için)

NİRAN geçmiş olsun canım...
bugün ne kadar çok öğretmen muhabbeti dönmüş topikte.bende sınıf öğretmeniyim ve şuan çıldırmak üzereyim.benim bu velilerle başım dertte.dün çatkapı bitanesi evime geldi.böyle üstümde pijamalarla saçı başı dağatmış kızı pışpışlarken.şoka girdim resmen.bebek hayırlamaya gelmiş.bugünde biri aradı yarın oturmaya gelicem diye.boşta bulundum buyrun dedim.şaka gibi.ücretsiz izne çıktım evde velilerle gün çevirmeye başladım.şimdi eve gelecem diyene gelme denilmezki.doğumdan beri kaç kişi oldu.manyak bir kızım var.misafirin yanında oturamıyorum bile.bugün eşim zor avuttu tatlı falan yaptım.allahtan buzluğumda börekte vardı.2 çeşit yeter artık.ya bide ben böyle velilerle çok muhabbete giren bir insanda değilim acık sertimdirde hatta bunlar bu samimiyeti nerden buluyor.

kızlar aranızda diş çıkarma egiliminde bebegi olan var mı? benim ikizlerim çok huysuzlar oyalanmıyorlar hiç birşeyle siz nasıl oyalyorusunuz. gündüz uykumuz hiç yok. oyun halısı için ben 4. ayın bitmesini bekliyorum şimdi alsam fayda eder mi?

Cnm cok dertliyim o konuda oyun halisi biraz rahatlatti beni 4 - 5 saat oyalamis oluyom gunde diger kalan zamani yama emerek yada ayaklari kollari egzersiz yapiyoz 3 - 4 kez yarim veya 20 dakikalik uykular aksam babasi geleseye pert oluyorum.

bende iki tane var akşamki pertlik derecemi düşün... oyun halısı oyalıyor diyorsun öyle mi? ne kadarlık seninkiler?

ayyy ben bunu yerimmm yerimmm bu ne yakisiklilik onun büzülen dudaklarini sevimm
waiting kizimi verdim gitti ben bundan daha yakisklisini nerden bulcam baska( kasini oynatan sarikafa )
masallah damadimda cok iyi kilolu ve boylu dogmus masalahhh simdide cok iyi annesi emmek istememe sorunu hemen hemen herkesde var bu aralar birazcik sabredecez artik :))

bu arada merhaba nasilsin canim ben almanya yasiyorum sne istanbulda yasiyormusun cok sevindim bunada istanbulu cok seviyorm bende

evet canim benim kiz durdu durdu turnayi gözünden vurdu
gece gece performasının hepsini bize harcıyorsun hayatım adam kıskanmış belli
ay evet hayatim kiskaniyormu nee :26:ya enerjimi burda harcamak degilde biraz sogukluk var sanirim bende bu hamilelikte olan birsey bu da ((

dünürüm gelmedi yine karşılaşamadık çokta erken kalkıyorum iş için ufak ufak yatayım. hepsinizini öptük ömerimle iyi gecelerr

ayy geldm canimm geldimmm yaa maleseff gunduz geldim sen yoktunnasip olmadi desene bir turlu

aa dünür bende seni diğer topikte bekliyordum oradan bi selam yolladık oğluşla

can im ben iki topiigide acmistim aliskanlik yaptim galiba ben iyice bunu önce gecmise bakiyorum alintilar yapip yorum yazmadan yazmaya baslamiyoum bir turlu ve her defasinda kendime kiziyorum hem cok vakit kaybetmis oluyorum hemde selamsiz dalmis oluyorum:26::26: kizlar bu konuda bagislayin beni lütfen valla istemeden yaptigim birsey merakima yeniliyorum selam vermeyide untuyorum yorum yapcam diye:26:

sen ve sertlik iki kelimeyi ayni anda düsünemedim bir an canim allah kolaylik versin surekli hysuzlanan bir bebekle misafir agirlamak cok zor gecen bana gelen misafire hazirlik yapmak iicn ben bile cok zorlandim kizim kolumda bir elimle börek fln yapmaya calistim ama ne guzel iste yeni yeni cicisler geliyordur altin flnda takan olursa ohh misss
bu arada ögretmenlerin velilere karsi sicak olmalari taraftariyim bende 2 cocuk velisi olarakk samimi davranan sicak yaklasan bir ögretmene cocugun hakkinda daha cok soru sorabiliryorsun daha iyii bilgi sahibi olabiliyorsun:44:tabi bu benim düsüncem ögretmenlerde farkli düsünebiliyorlardir mutlaka

camim dis cikarma egilimi hemen hemen herkesde var suan herkesin bebegi ellerini kemirmekle salyalar akitmakla mesguller
oyun halisi icin cok erken de degil artik baya baya ilgiisni cekiyor bizde hemen hemen hergun bir kac kez yatiriyoruz oyun halisina elinede oyuncaklarini veriyorum dis kasiyicilarini flnn onlarla oyalaniyor. ama en cok kucakta oyalanmayi seviyorr benle oturup kucagimda tv izlemeye bayiliyor ee o kucagimda olunca annesi bir yere gitmiyor birsey yapmiyr butun gun yaninda oturuyorr

offfffffff yaa ben geliyorum millet kaciyorr kizlar bendemi var bir dengesizlik yoksa baska birseymi oldu

iyi geceler kızlar.. merak edıyorumda aramızda dogum kilolarını verenler varmı? ben daha aynı kilodayımsadece tenım sıkılastı kılolar hala duruyor off

iyi geceler kızlar.. merak edıyorumda aramızda dogum kilolarını verenler varmı? ben daha aynı kilodayımsadece tenım sıkılastı kılolar hala duruyor off

iyi aksamlar canim hosgeldin zayiflamayi basaranlar var ve benim gibi hala ayni kiloda sayanlarda var
ama yinede onlar hep citir hatunlarr:44:

iyi aksamlar canim hosgeldin zayiflamayi basaranlar var ve benim gibi hala ayni kiloda sayanlarda var
ama yinede onlar hep citir hatunlarr:44:
ya benım sutum az dıye neler yıyorum neler.. yemesem bır gunde ıkı kılo verdıgımı bılıyorum ahh ahh 47 ye bır dussem.. eskı kıyafetlerıme bır gırsemama neyse bız boylede guzelız cıtır cıtır yenılırız

benimde bu son aylarda sütüm az geliyor yetmiyor yemezsem daha da azaliyor((( bende mecburen yiyorum abartmadan tabiki ama neyseki almayi biraktim duraklama dönemindeyim böyle giderse bende vermeye baslarim insallah:26:

kizzzz allah iyiligini versin emi 47 mi sen suan kac kilosunnn ben o rakamin ters yazilisina bile suan raziyimm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…