Ben Nevsehirdeyim.sen istanbuldaydın sanırım
bizim uyku tulumumuz bu
Eki Görüntüle 813996
hamileyken almıştım iki gündür kullanıyorum gayet memnunum sıcacık tutuyor
bez ile ilgili bende aynı sorunu yaşadım beyaz prima kullanıyordum baştan beri son zamanlarda taşmaya başladı huggies denedim bel kısmı lastikli yapmışlar başarılı gibi şimdilik... tavsiye ederim
Eki Görüntüle 813997
sanki benim kızımı tarif etmişsin bizim uyku düzenimizde aynı bu şekilde
ahh şekerim eğer 2. bir çocuk düşünüyorsan inşallah koca dana olana kadar şöyle 2 bilemedin 3 yaşına kadar emer seni:)günaydınlar...dün uzun zamandan beri ilk kez dışarı bir arkadaşımla çıkıp 2 saat takıldık.ama aklım denizimde tabi.gerçi bi ara koptum genç kız gibi hissettim kendimiama bu 15 dk falan sürdü
malumunuz sütüm gelmiyordu, yani günlük en fazla 100ml yi görmüştüm,çok çabalamıştım olmayınca bıraktım.zor bir süreçti
diyabetim, ama hala dr a gitmedim, ilaç başlıcam demişti.içimden gelmedi henüz geciktiriyorum
dün sabah bebişim uyandığında (daha kendine gelemeden)tıktım mememi ağzına cork cork emdi ama ne emdi ne geldi bilmiyorum.
yutkunma durumu olmadı.şimdi bu çocuk hava mı yuttu noldu? çünkü mamayı en çok 3 saatte 1 içiyor.4 saat oldu anca aldı biberonu.
avunmak istiyorum azda olsa süt geldi diye.öyle mi acaba? yoksa yalancıktan emdide tıkandı mı yavrum? emzirmeyi bırakalı 2 hafta oldu nerdeyse.süt gelir mi ki? gelseydi ne iyi olurduyavrumun kokusu bile değişti süt kokmuyor artık mama kokuyor
canım ben çuval gibi olanı kullanıyorum uyku tulumu olarak, gayet memnunum, sadece uyurken giydiriyorum ben,
primada da beyaz olanı en başından kullanamadık, prima aktif bebek aldık o iyi oldu, hala onu kulanıyoruz,
diger bezleri hiç denemedigim için hiç bir fikrim yok malesef
Uyku tulumlarının çuval gibi olanını, bez olaraksa Huggies Gold öneririm canım. Kesinlikle sızıntı yapmıyor.
niran çok gelmiş olsun canım ervoşuma, Allah şifa versin çok rahat geçer umarım geceniz. iyi geceler
NIRANNNNNN cok gecmis olsun hayatim nasil simdi ervoscanim insallah simdi daha iyidir gecmistir sancilari (
Benim icin öp kokla kizini
canlarıııım çok sağolun şimdi uyuyor mışıl mışıl
umarım gecede rahat uyur
zaten bişi yapılmadı idrar ve gaytayı bekliyoruz
Cnm cok dertliyim o konuda oyun halisi biraz rahatlatti beni 4 - 5 saat oyalamis oluyom gunde diger kalan zamani yama emerek yada ayaklari kollari egzersiz yapiyoz 3 - 4 kez yarim veya 20 dakikalik uykular aksam babasi geleseye pert oluyorum.
ayyy ben bunu yerimmm yerimmm bu ne yakisiklilik onun büzülen dudaklarini sevimmay şükür kavuşturana, dünürümle tanışıcaz sonunda:)
tatlım ömer asaf 4 kilo 53 cm. doğdu şuanda 3.5 aylık ve 7400 gr 69 cm, aşılarımızıda olduk, sünnetimizide
anne sütü ile baslenen oburcuk ne versem yiyecek kıvamda ama ben araara sütüm yetmiyor buhranları yaşasamda direniyoruz sadece anne sütü vermek için
kızımızıda görelimözledik, benim datlumun fotosu vardı geçmişte ama kayınvalidesini duydu bir poz verdiki sorma
Eki Görüntüle 815271 Eki Görüntüle 815272 Eki Görüntüle 815273
Anaaammmmm bu ne tatlı bi oğlan böyleeeeee....Maşallahhhhh
İlk fotoya bayıldımmmmmmm, dudaklarını yerim ben onun
Annesi oğluşunun poposunu kaşııııı
Taliaaa çok yakışıklı bi damadın oldu desene
ay evet hayatim kiskaniyormu neegece gece performasının hepsini bize harcıyorsun hayatım adam kıskanmış belli
dünürüm gelmedi yine karşılaşamadıkçokta erken kalkıyorum iş için ufak ufak yatayım. hepsinizini öptük ömerimle iyi gecelerr
aa dünür bende seni diğer topikte bekliyordumoradan bi selam yolladık oğluşla
NİRAN geçmiş olsun canım...
bugün ne kadar çok öğretmen muhabbeti dönmüş topikte.bende sınıf öğretmeniyim ve şuan çıldırmak üzereyim.benim bu velilerle başım dertte.dün çatkapı bitanesi evime geldi.böyle üstümde pijamalarla saçı başı dağatmış kızı pışpışlarken.şoka girdim resmen.bebek hayırlamaya gelmiş.bugünde biri aradı yarın oturmaya gelicem diye.boşta bulundum buyrun dedim.şaka gibi.ücretsiz izne çıktım evde velilerle gün çevirmeye başladım.şimdi eve gelecem diyene gelme denilmezki.doğumdan beri kaç kişi oldu.manyak bir kızım var.misafirin yanında oturamıyorum bile.bugün eşim zor avuttu tatlı falan yaptım.allahtan buzluğumda börekte vardı.2 çeşit yeter artık.ya bide ben böyle velilerle çok muhabbete giren bir insanda değilim acık sertimdirde hatta bunlar bu samimiyeti nerden buluyor.
kızlar aranızda diş çıkarma egiliminde bebegi olan var mı? benim ikizlerim çok huysuzlar oyalanmıyorlar hiç birşeyle siz nasıl oyalyorusunuz. gündüz uykumuz hiç yok. oyun halısı için ben 4. ayın bitmesini bekliyorum şimdi alsam fayda eder mi?
iyi geceler kızlar.. merak edıyorumda aramızda dogum kilolarını verenler varmı? ben daha aynı kilodayımsadece tenım sıkılastı kılolar hala duruyor off
ya benım sutum az dıye neler yıyorum neler.. yemesem bır gunde ıkı kılo verdıgımı bılıyorum ahh ahh 47 ye bır dussem.. eskı kıyafetlerıme bır gırsemiyi aksamlar canim hosgeldin zayiflamayi basaranlar varve benim gibi hala ayni kiloda sayanlarda var
ama yinede onlar hep citir hatunlarr:44:
ya benım sutum az dıye neler yıyorum neler.. yemesem bır gunde ıkı kılo verdıgımı bılıyorum ahh ahh 47 ye bır dussem.. eskı kıyafetlerıme bır gırsemama neyse bız boylede guzelız cıtır cıtır yenılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?