2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ıkı oglumada 47le hamıle kaldım bırınde 70le bırınde 66la doguma gıttım ama oyle boyle degıl etipuf gıbıydım gercı sımdıde oyleyım ama bır versem bak neler olacakk

ıkı oglumada 47le hamıle kaldım bırınde 70le bırınde 66la doguma gıttım ama oyle boyle degıl etipuf gıbıydım gercı sımdıde oyleyım ama bır versem bak neler olacakk
insallah verirsin canim kilon cokta degilmiss hamilelikten önceki kilon az oldugu icin cok fazla almisin canim endisenlenme biraz dikkat ettinmi verirsin bak esraya 30 kiloo verdi masallahhh moral bozmak olmasinda ama o baya dikkat etmisti

kac kılo aldın bacım sen

yaa ben cok fazla kilo almadim canim sadece 6 kilocuk aldim:26:
ama hamilelik öncesi kilom cokkk fazla oldugu icin o yuzden veremiyorum ben birazda 87 le hamile kaldim suan hala 89

gercektende cukmus hıc almamıssın sen ya nasıl becerdın yada nasıl buyuttun cocugunu karnında sastım vallaa ben hayvan gıbı yıyıyordum ıstahım acılıyorsenın massallahın var

gercektende cukmus hıc almamıssın sen ya nasıl becerdın yada nasıl buyuttun cocugunu karnında sastım vallaa ben hayvan gıbı yıyıyordum ıstahım acılıyorsenın massallahın var

canim bende cok yiyordum cok fazla birsey yapmadim aslinda bende hamilelik sekeri cikmisti o yuzden yediklerime dikkat etmem gerekiyordu sekerli hic birsey yiyemiyordum nerdeyse arada kacamaklarimi saymazsak:26: onun disinda hic bir özel caba sarf etmedim zaten su vardir kilolu hamile kalan bayanlar az kilo aliyor nekadar kilon az ise okadarda cok aliyorsun ilk hamilelikte bu daha cok gecerli ay ben 2. de de cok az kilo almistim 53 le fln hamile kalmistim bir 7-8 kiloyla doguma gitmistim
ahh ahhh o kilolarim bir daha gelsee bana yai tam tersi kilolar gitsinde o hale gelim ben yine

ayy yerım ben senı massallahhhbenımkıde yumruk yıyor sımdı

tsk ederz teyzesi ay o yumruklarini severim ben onun bizimkide bir yiyor bi yiyor yumruklarini babasiyla benim agzimizdan sular akarak onu izlerken yakaliyoz kendimizi o zavallimda eli hala agzinda saskin saskin bakiyor bizee

bu arada ben artik kacsam iyi olcak uykum geldi baya iyi geceler diliyorum size allah rahatlik versin grs insallah yine

Son düzenleme:
ayy cnm ınsallah ıstedıgın kıloya ulasırsınbıde şoyle bırsey dıyorlar ıkıncı de kılolar kalırmıs helede yasın otuzu gecmısse oyle olmamasını dılıyorum yastan degılde cocuktan kalır kılo o zaman allaahhh teyy teyyy

tmm cnm bebısı cok op yerımebende cıkcam benım ıkı oglanda hala uyanık ve ıkısıde suan tuvaletını yapıyor ıkız gıbıler

ıyı geceler..

canim bence kilo alimi cok iyi.demekki karni doyuyo..biz o kiloyu 1ayda alamiyoruz:) biz 3 ay 1haftaligiz...hani 3aydan sonra duzelirdi hersey..bizde bozulmalar var:)

canim ayni sorun bende de var..bende sinif ogretmeniyim.bitanesi dogumdan beri israrla gelmek istiyodu bigun hadi kabul ediyim okadar gelmek istedi yarim saat bilemedin 1 oturur gider.aman allahim kadin 2,5 saat oturdu.cok da rahat..ben surekli bi emzirmrye gidiyorum bi alt degistirmeye olsun olsun diyor siz gidin ben beklerim:) simdi yine arayip duruyolar gelmek icin bigun yine gozumu karartip kabul edicem.ama bastan solicem kim gelmek istiyosa toplanip gelsinler sonra ayni telasa bi daha giremem.

günaydın cnm
onların şu an totolarında pireler uçuşuyordur
çalışanlarda daha varamamıştır işlerine

sen bu saatlerde burda olmazdın pek hayırdır vardiya mı degiştirdin

cnm dün gece okudumda hiç alıntı yapamadım ondan soramadım, noldu niye keyfin yoktu

buna benzer bir olayı bizde yaşamıştık

Her koca farklı farklı işte şekerim. Benim de anlattığına benzer olaylarım var demek bir deli ben değilmişim

Anam topikcek arıza çıktık iyi mi benim kociş boşuna demiyor hatunun arızası makbuldür diye
O evde esya kiranlardan biride bendim

:113::113::113::113::113:

:128::128::128::128::128::128::128:

ahada bu yazimi yazarken kizmaya basladi bile kapat artik cok uzattin diyor
bende dedim ya gunduz girmeme razi ol yada gece girmeme dedim
gece gir ozaman sanki ne ise yariyorsunku gece diyor:26::26::26:

ee adamda hakli bir yerde ne diyim:26:

ay koptum taliaaa allah iyiligini versin

resmi görünce bende koptummm, hatta eşime gösterdim ne tatlı diyorrr

Ahahaaaa benimki de geçen diyordu ben de erkekler kulübüne üye olucammmm...

evet onlarada bi klüp lazım
içlerini dökseler kimbilir neler yumurtlarlarr

Canim ben Iğdır dayimkeyiflerde değişiklik yok be tatlım bisey olmamis gibi takıldı konusmaya calisti yemek istedi bende git ye banane dedim

tebrik ediyorum canımm

cnm çok geçmiş olsun
bu ek gıda olayında benimde dün baya canım sıkıldı

6 paket 100 lük süt bırakmıştım, dolabı bi açtım 5 tanesi duruyor

k.v deye dedimm ee bugun ne yedi bu çocuk diye sordum, 1 paket süt (100 lük), 150 cc tahıllı muzlu ek gıda sütü varya herobaby ondan, 1 de 100 cclik normal mama verdim dedi,
akşama dogruda sebze püresi yedirmiş:26:

ama ben temel olarak anne sütü alması lazım ek gıdayıda 1 kereden fazla verme demiştim, böyle yanlış gibi geldi bana :44::44:
bişi söyleyincede sanki onu suçluyormuşum gibi bozuluyor

bugun sabah çıkarken bugun sadece anne sütü verirsin, ögleden sonra yarım kase sebze püresi o kadar diye tatlı dille söyledim,
inşş kendi bildigini okumazzz :18::18: geçen günde püresine bal koymuş bir çay kaşıgı, birşey söylemedim ama sanki bal verilmesi dogru degil diye bişey okumuştumm
eşimle konuşuyoruz gece, diyor ki niye cekiniyosun söyle verme diye, bende hani çok biliyomus gibi davranmak istemiyorum sen söyle diyorum tamam ben kırmadan söylerim dedi,
sabah evden çıkarken pat diye anne bak çocuga bal falan verme kafana göre takılma canımm diye pat diye bi söyledi şoka girdimm sözde kibarca sölicektiii

Hayırlı sabahlar arkadaslar
Canım cok sıkkın moralım altust
:26:
Ev sahıbı 15 ıne kadar evden cıkmamızı ıstedı annesı rahatsızmıs daıreye onu alacakmıs ..
Bıde sure verıyor
Hıc dusunmek yok bunların burda kımsesı yok kucucuk bebeklerı var havalar buz ne yaparlar demek yok !
Insanlıktan nasıbını almamıs
Allah ıslah etsın
Buraya gelelı 1 yıl bıle olmadı esım ıst da yuksek lısans yapıyordu atanınca buraya geldık.sımdı de kadroya gectı ve artık kadrolu oldugu ıcın de ıst a tayın ısteyebılıyormusuz.esım az once dılekce vermeye gıttı.
Ins kabul ederler
Burdan gıdemezsek bos yere ınsanların keyfı yuzunden tasınmak zorunda kalcaz
2 yıl ıcınde 3. Tasınma faslı
Bılsem yardım edecek yakınlarım var yıne sıkıntı yapmam ama tek basıma 15 gune kadar toparlanmam lazım
Dua edın arkadaslar o kadar ezıyetı cekıyoruz barı ıst a gıdelım ...

günaydın canım, ek gıda biraz fazla olmuş cidden:26: ama bal konusunda 1 yaşına kadar kesinlikle yedirmeyin demişti doktorum bebeği zehirleyebilir gibi bir şey demişti. aman canım, konu bebeğini,n sağlığı ise çekinme yüzünü kızart söyle ben annem 2 saat telefonklara cevap vermeyin ce eşim abim babam kim varsa ayağa kaldırmıştım, en son sitenin güvenliğini eve yolladık biraz bozulmuştu ama artık daha özenli davranıyor o konuda.
topiğin emir ve linadan sıonra ikinci büyük aşkı doğdu; ömer ile hafsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…