ıkı oglumada 47le hamıle kaldım bırınde 70le bırınde 66la doguma gıttım ama oyle boyle degıl etipuf gıbıydımbenimde bu son aylarda sütüm az geliyor yetmiyor yemezsem daha da azaliyor((( bende mecburen yiyorum abartmadan tabiki ama neyseki almayi biraktim duraklama dönemindeyim böyle giderse bende vermeye baslarim insallah:26:
kizzzz allah iyiligini versin emi 47 mi sen suan kac kilosunnnben o rakamin ters yazilisina bile suan raziyimm valla
insallah verirsin canim kilon cokta degilmiss hamilelikten önceki kilon az oldugu icin cok fazla almisin canim endisenlenme biraz dikkat ettinmi verirsin bak esraya 30 kiloo verdi masallahhhıkı oglumada 47le hamıle kaldım bırınde 70le bırınde 66la doguma gıttım ama oyle boyle degıl etipuf gıbıydımgercı sımdıde oyleyım ama bır versem bak neler olacakk
kac kılo aldın bacım sen
gercektende cukmusinsallah verirsin canim kilon cokta degilmiss hamilelikten önceki kilon az oldugu icin cok fazla almisin canim endisenlenme biraz dikkat ettinmi verirsin bak esraya 30 kiloo verdi masallahhhmoral bozmak olmasinda ama o baya dikkat etmisti
yaa ben cok fazla kilo almadim canim sadece 6 kilocuk aldim:26:
ama hamilelik öncesi kilom cokkk fazla oldugu icin o yuzden veremiyorum ben birazda87 le hamile kaldim suan hala 89
ayy yerım ben senı massallahhhEki Görüntüle 815361 Eki Görüntüle 815362 Eki Görüntüle 815363 Eki Görüntüle 815364
bakalim bugun gündem de neler varmis kim kimi liken etmis kime commentin yapmis
okumayi erkenmi cözecez neee
gercektende cukmushıc almamıssın sen ya nasıl becerdın yada nasıl buyuttun cocugunu karnında sastım vallaa ben hayvan gıbı yıyıyordum ıstahım acılıyor senın massallahın var
ayy yerım ben senı massallahhhbenımkıde yumruk yıyor sımdı
ayy cnm ınsallah ıstedıgın kıloya ulasırsıncanim bende cok yiyordum cok fazla birsey yapmadim aslinda bende hamilelik sekeri cikmisti o yuzden yediklerime dikkat etmem gerekiyordu sekerli hic birsey yiyemiyordum nerdeyse arada kacamaklarimi saymazsak:26:onun disinda hic bir özel caba sarf etmedim zaten su vardir kilolu hamile kalan bayanlar az kilo aliyor nekadar kilon az ise okadarda cok aliyorsun ilk hamilelikte bu daha cok gecerli ay ben 2. de de cok az kilo almistim 53 le fln hamile kalmistim bir 7-8 kiloyla doguma gitmistim
ahh ahhh o kilolarim bir daha gelsee bana yai tam tersi kilolar gitsinde o hale gelim ben yine
tmm cnm bebısı cok op yerımetsk ederz teyzesi ay o yumruklarini severim ben onunbizimkide bir yiyor bi yiyor yumruklarini babasiyla benim agzimizdan sular akarak onu izlerken yakaliyoz kendimizi o zavallimda eli hala agzinda saskin saskin bakiyor bizee
bu arada ben artik kacsam iyi olcak uykum geldi baya iyi geceler diliyorum size allah rahatlik versin grs insallah yine
Bende bugün kilo alimindan dolayi endise edip tarttirmaya götürdüm 3 hafta da 770 gr almis iyi gibi geldi bana ama emme sorunu son 1 haftadir var ve dedigin gibi eller ayaklar hic durmuyor bundan sonra kilo alimi ayni giderse yine iyi bakalim.. Ben ek gidaya gecince kolay olsun diye en basindan emzikte biberon da verdim normal de hepsini alan bir bebekti oglum, her hafta huy degistirmeleri bitse artik ya
Peki siz kac ayliksiniz suan? Ayni sorun oldugu icin merak ettim
NİRAN geçmiş olsun canım...
bugün ne kadar çok öğretmen muhabbeti dönmüş topikte.bende sınıf öğretmeniyim ve şuan çıldırmak üzereyim.benim bu velilerle başım dertte.dün çatkapı bitanesi evime geldi.böyle üstümde pijamalarla saçı başı dağatmış kızı pışpışlarken.şoka girdim resmen.bebek hayırlamaya gelmiş.bugünde biri aradı yarın oturmaya gelicem diye.boşta bulundum buyrun dedim.şaka gibi.ücretsiz izne çıktım evde velilerle gün çevirmeye başladım.şimdi eve gelecem diyene gelme denilmezki.doğumdan beri kaç kişi oldu.manyak bir kızım var.misafirin yanında oturamıyorum bile.bugün eşim zor avuttu tatlı falan yaptım.allahtan buzluğumda börekte vardı.2 çeşit yeter artık.ya bide ben böyle velilerle çok muhabbete giren bir insanda değilim acık sertimdirde hatta bunlar bu samimiyeti nerden buluyor.
hosbulduk canim yaa kendimi iyi hissetmiyordum bir kac gundur moralim iyi degildi( burayada bu yuzden gelmek istemedim b irde cocuklarin veli toplantilari vardi ust uste annemin doktor randevulari yapilacak isler coktu evi b. göturuyordu bakamamistim onla fln ugrastim derken zamanda kalamdi aslinda hic buraya gelmeye dun gecede cok yorgundum erken den yattim.
buna benzer bir olayı bizde yaşamıştık
Her koca farklı farklı işte şekerim. Benim de anlattığına benzer olaylarım var demek bir deli ben değilmişim
zeynooooo cadolos kaynana cokk fenasin haa adami öfkenle pes ettirmisinn helal olsun
ay bende yapmistim bir kere öyle hatta bir keresinde su demir eski makaslar olur bileniz varsa onu sirtinda kirmistim ikiye ayrildi makasdaha neler neler kimadik esya birakmadim bende :26::26: ama simdi uslandm artik
(daha dogrusu esimi yola getirdim desem daha iyi)
Zeyno bizde de boyle bisey olmustu..daha cocugumuz yokken
O kırdı ben kırdım o kırdı ben kırdım...
Sonuç berabere. .olan Şamdanlarima, capodimontelerime ve çerçevelerime falan oldu
Sonrası tuzluya malolunca, en iyisi hicbiseye dokunmayalim dedik
Anam topikcek arıza çıktık iyi mibenim kociş boşuna demiyor hatunun arızası makbuldür diye
O evde esya kiranlardan biride bendim
ahada bu yazimi yazarken kizmaya basladi bilekapat artik cok uzattin diyor
bende dedim ya gunduz girmeme razi ol yada gece girmeme dedim
gece gir ozaman sanki ne ise yariyorsunku gece diyor:26::26::26:
ee adamda hakli bir yerde ne diyim:26:
ayyy Esram sen benim güldürdün Allah da seni güldürsün...
akşamdan beri kopuyorum bu fotoyaa....
akşam 2 saat dersim vardı ders arasında çıkardım telefonu burayı okumaya başladım...baktım bu...bi kahkaha atmışım sınıfta....
ayyy hala gülüyorum yaaaaa...
heralde uzun zamandır böyle gülmemiştim...
bu akşam yine pizzaya talim ettik zavallı kocacım benim
bu arada hamileyken tesadüfen görmüştüm bu siteyi
sonra okurken filan baktım hamileler hamiş kocalar kociş olmuş
ay ne gülmüştüm ilk okuduğumda
akşam kocam geldi dedim ben hamişim sen de kocişsin
koptu adam
şimdi hala aynı devam ediyoruz
hatta spring in kocası ütülenenleri yerleştirmedi diye bir ton laf etmişti ya
onu anlattım dedim ki hamişin bir tanesi böyle bir şey yaşamış
dedi ki o adamın başka bir derdi vardır yoksa öyle bir şey için kavga çıkarılmaz
sonra da dedi ki yaa kocişlere de bir site yapmamışlar mı biz de oraya yazalım
Ahahaaaa benimki de geçen diyordu ben de erkekler kulübüne üye olucammmm...
Canim ben Iğdır dayimkeyiflerde değişiklik yok be tatlım bisey olmamis gibi takıldı konusmaya calisti yemek istedi bende git ye banane dedim
bu erkekler genelde mi öküz olurlar arkadaş
acile gittik Erva dan dolayı geceden beri uyumamış ve sürekli şiddetli bi şekilde ağlıyor ama ne ağlama gaz sancısı çekiyor
nese acilde dr sadece anne sütü+mama veriyorsanız aslında gayta yada idrar tahlili vermiyoruz (ne saçma) size verelim dedi
ben su ve 4 gün önce meyve püresi verdim dedim şaşkın şaşkın bana baktı
6 aydan sonra ek gıdaya başlayın dedi dr
ay bizimki daha kudurdu söylenip duruyo
zeyno reyting msjını gördüm yarın bakiiciiiim icabına
günaydın canım, ek gıda biraz fazla olmuş cidden:26: ama bal konusunda 1 yaşına kadar kesinlikle yedirmeyin demişti doktorum bebeği zehirleyebilir gibi bir şey demişti. aman canım, konu bebeğini,n sağlığı ise çekinme yüzünü kızart söylecnm çok geçmiş olsun
bu ek gıda olayında benimde dün baya canım sıkıldı
6 paket 100 lük süt bırakmıştım, dolabı bi açtım 5 tanesi duruyor
k.v deye dedimm ee bugun ne yedi bu çocuk diye sordum, 1 paket süt (100 lük), 150 cc tahıllı muzlu ek gıda sütü varya herobaby ondan, 1 de 100 cclik normal mama verdim dedi,
akşama dogruda sebze püresi yedirmiş:26:
ama ben temel olarak anne sütü alması lazım ek gıdayıda 1 kereden fazla verme demiştim, böyle yanlış gibi geldi bana :44::44:
bişi söyleyincede sanki onu suçluyormuşum gibi bozuluyor
bugun sabah çıkarken bugun sadece anne sütü verirsin, ögleden sonra yarım kase sebze püresi o kadar diye tatlı dille söyledim,
inşş kendi bildigini okumazzz :18::18: geçen günde püresine bal koymuş bir çay kaşıgı, birşey söylemedim ama sanki bal verilmesi dogru degil diye bişey okumuştumm
eşimle konuşuyoruz gece, diyor ki niye cekiniyosun söyle verme diye, bende hani çok biliyomus gibi davranmak istemiyorum sen söyle diyorum tamam ben kırmadan söylerim dedi,
sabah evden çıkarken pat diye anne bak çocuga bal falan verme kafana göre takılma canımm diye pat diye bi söyledi şoka girdimmsözde kibarca sölicektiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?