Bebek sagdigin sütten 20-50 ml kadar fazla alirmis son sirar bende ayni senin durumundaydim 5 saatte hic emzirmedigim halde tek gögüsten 100 cikiyor du bir sürü sey denedim hic biri fayda etmedi son 2 haftadir hic sagmiyorum emzirme danismanlarina online sordum pompayi kaldir ortadan kullanma madem cocuk emiyor, emdikten sonra gögüslerin hala sis de durmuyorsa neden hala sagiyorsun sagilan sütle bebegin emdiginin arasin da cok fark var, sen sagip sütün az geldigini gördükce moralini bozup kafaya takicaksin sütün daha cok azalicak dedi, bende 2 haftadir sagmiyorum hic sirf dün oglum israrla emmek istemedigi icin sagip verdim..
evet bebegin emdigiyle süt sagmak arasinda cok buyuk bir fark var pompa asla bebegin emdigi kadar süt cikartamiyor :))
Birde bebegin agzindan salgiladigi emzimler memeyi uyarip sütün artmasina sebeb oluyor (bu yuzden calisan annelr eve gelince mutlaka bebeklerini emzirmeye calisinlar sagilan sutu vermeyin :)
ben de pompayi kaldirdim sayilir kullanmiyorum artik zaten 20 cc 40 cc gibi birsey cikiyor o da benim isimi görmuyor kizimin cok daha fazla emdigini biliyorumyalniz senden iyi cikmis yinede 100 cc cok iyi sen neden kafana taktinki acaba ozamanlar benim elde ettigim sut o kadardi sagarken hemde cift taraftan sen tek gösüsten cikartmisin onu masallah
açlık ağlaması duymuyorum ben hiç canım, ujmarım dediğin gibidir..kilo ölçümüne de bir hafta var daha erken mi gitsem acababi ton kılık kıyafet geliyor bende anneme falan verdim al götür sende hediye verirsin diye.valla külçeyle altın gelse istemem.bugün bir börek yaptım kızım ana kucağında mutfak tezgahının üstünde zırlıyor ben börek yapmaya çalışıyorum.misafirin yanında cart curt emzirmeye gidiyorum böyle ecel terleri döktüm bol bol.3 hafta annem burdayken gelmedi kimse o gitti şimdi sıraya dizildiler.
bende hala mastit oluyorum.doğumdan bu yana 10 kere olmuşumdu herhalde.sen en azından göğüs ucuna takılan aparatlarla emzirebilirsin herhalde.gerçi kızın kabul eder mi ya da denemişsindir bile belki.
bence bebeğin daha fazla süt çekmeye başlıyor senden.eee büyüdükçe daha fazla süte ihtiyaç duyuyorlar sonuçta.ağlamıyorsa aç değildir.benim kızım acıktığında kendini yırtıyor.diğer ağlama şekillerinden çok farklı ağlıyor artık ayırtedebiliyorum.
canım tek göğüsten 100 zaten epey güzel bir rakamBebek sagdigin sütten 20-50 ml kadar fazla alirmis son sirar bende ayni senin durumundaydim 5 saatte hic emzirmedigim halde tek gögüsten 100 cikiyor du bir sürü sey denedim hic biri fayda etmedi son 2 haftadir hic sagmiyorum emzirme danismanlarina online sordum pompayi kaldir ortadan kullanma madem cocuk emiyor, emdikten sonra gögüslerin hala sis de durmuyorsa neden hala sagiyorsun sagilan sütle bebegin emdiginin arasin da cok fark var, sen sagip sütün az geldigini gördükce moralini bozup kafaya takicaksin sütün daha cok azalicak dedi, bende 2 haftadir sagmiyorum hic sirf dün oglum israrla emmek istemedigi icin sagip verdim..
umarım öyle oluyordur taliacım ya, gece gece netten okuduklarım da canımı sıktı ama çocuk ağlamıyor acaba aç olup da ağlamaması olur mu kitsk ederiz teyzesi evet artik istedigimiz rahatlikla tutabiliyoruzyaaa canm yine öyle kucaktan inmiyor hic burda elindeki gazete sayesnde duruyordu bir anlik dalginligina gelmis yanii arabasinda gezrken iyi duruyordu bugun anladimki oda hayal olmaya basladi kucak istiyor ordada kaldirin beni diye yikiyor ortaligi alana kadarda susmuyor
ahh canimya onda haklsiin öyle yapisik insanlari bende hic haz etmem:)) allah yardimcin olsun velilerden uzun sure daha cekeceksin yanii :)) ayyyyy cok tsk ederim canim benimmm cokk mutlu oldumbende senle cok iyi arkadas olurdum kesin :)))
gerci beni biraz soguk bulurlar yaklasmak istemezler ama yakndan taniyanlar insanligimi cok sever
az daha yazmayi unutuyordum canim kizimin pozunu nasil yakladigimi sormusun tamamen bir tesaduf oldu ben eve gelen haftalik sehir gazetesinin icindeki alisveris yerlerinin gönderdigi brosurlere bakiyordum bu da elimden almaya calsiyor bende sabredemeyip
verdim ben sandimk alip burusturup parcalayip atcak ama tam tersi oldu bu aldi eline iki eliyle resimdeki gibi tutup bakmaya basladiben yine önemsememistim olabilir diye bu defada sayfalari degistirmeye calsiyordu kapatip aciyor yani iki eliyle resimdeki göruntu sirayla cekildigi icin acip kapatigi da zaten belli oluyor. bende hemen tlf alip cekmeye basladim su kamerali tlfnu icat edene allah iman nasip etsin
ah canim bizimkide hep kucakta butun gun inmiyor benimde kollarim kopuyor resmenn artik ama napcaksin mecburne katlanacagiz biraz daha oturmaya emeklemeye baslasin bak ozamanda kucagina alamiyacaksin indir beni yere birak diye yikacak ortaligi
kucaga almayi özleyeceksin ozamanda bende kiymetini bil bugunlerin tadini cikarpesinden kosmasi daha zor inan ki kucakta rahat istedigin ysere senle gidiyor senle geliyor
ahhh canim ya gecmis olsun sen cidden ne cektin su gögüs agrilarindankizin emerken isiriyormu canim o yuzden yara olmus olabilir senin gögüsler cok hassas hemen etkileniyordur :))
bende gecenlerde sagim bir dedim ne kadar cikacak inairmisin ikisinden toplmam 30 cc ciktiherhalde benim kiz ac geziyor dedim inanamadim oysa benden cok cok fazla geliyordu el pompasindan artik yeterli sut elde edemedigimi dusundum kafama fazla takmadim bir dahada sagmadim ama ben hergun kizima sabah ve aksam olmak sartiyla mama veriyorum yani gunde 2 sise mama iciyor buna ragmen sutum az geliyor benimde artik idare edecegiz nasibi neyse onu alcak :)) kendine bunu sorun edip olanida yok etme canim
açlık ağlaması duymuyorum ben hiç canım, ujmarım dediğin gibidir..kilo ölçümüne de bir hafta var daha erken mi gitsem acaba
canım tek göğüsten 100 zaten epey güzel bir rakam, o normal değer ben iki göğüsten toplan 45-50 çıkarmaktan bahsediyorum canım..pompayı kaldırmam da söz konusu değil iş yerinde sağıp eve bırakmam gerek
umarım öyle oluyordur taliacım ya, gece gece netten okuduklarım da canımı sıktı ama çocuk ağlamıyor acaba aç olup da ağlamaması olur mu ki
bende hala anlamadim canim gercekmi hayalmi oldugnaBen aanlamadımbu josef amca hayal mi gerçek mi
Off cok yorucu olmuştur eminim niye gittiniz ki:26:
Ay bende ne merakliyim
Güz temizliğine başladım
Dun mutfağı bitirdim mis gibi oldu
Bugünde yatak odasının yarısını yaptım ohh
Ohh ohh
aman bosver canim dertsiz insanmi varKızım var senin bir derdin
O gunde yazdim görmedin anlat çabuk
Gelininiz doğum yapti mi hamileydi en son:26:
ben seve seve glirim canim benimmAnacım biri gelsin benim bebeyide uyutsun
hosgeldiun canim ya ben sikayet etcektim sana zeynoyu senin gelini benim damada yapmaya calsiyorduAy kostum geldim hemen duyunca
haberim olmasa gelinim elden gidecek
zeynoo yakarim ortaligi :)
geridonusum sagolsun haber verdi
dunurum merak etme yakin zamanda oglumla
yesil sahalara kesin donus yapicaz az daha dayanin
benimde dayim yumurtaya bali sürer yerdi bende iyy derdim hic sevmezdim ama öyle sade yumurta degil unla fln cirpilip pisirdi annannem simdiki crepi ilk bulan benim annanemle dayimdir yanibenim dedem yumurtaya pekmez koyar yerdi. biz tadına bile bakmazdık ama lezzetli olduğu söyleniyor
oooooooo hadi hayirli olsun yolculuk cok yakindaymiss canm bol bol gez oralarda eglen kesinlikle evde kapatma kendini kv den pinti gezdirmek istemez fln esini sen isle ince ince simdidenAyın 11ine almis k.peder biletleri
Canim 2-3 saatte degil 5-6 saatte okadar cikiyor önceden her aksam 5 saatte bir sagip buzluga atiyordum 80-120 arasi cikiyordu tek gögüsten neyse ki oglum artik gündüzleri her 3 saatte bir tek gögsü emiyor böyle olunca her gögsü 6 saatte bir emmis oldugu icin 100-130 gibi süt aliyordur, son 2 haftadir hic sagmadim dün haric iste ama artik kafama takmiyorum hic ne yapayim.. Birde ben sürekli sagip sagip buzluga atmistim en basindan beri yaklasik 2500 ml süt birikmisti buzlukta onun hepsini 140 ml olarak aksamlari verdim ogluma benim kafaya takmam daha cok azalirmi diye canim birde gögüslerim cok gec doluyor sanirim, sen de kac saatte bir okadar cikiyor? Senin sütün baslar da cok iyiydi ama ya nazarimi degdi birinin ne oldu
açlık ağlaması duymuyorum ben hiç canım, ujmarım dediğin gibidir..kilo ölçümüne de bir hafta var daha erken mi gitsem acaba
canım tek göğüsten 100 zaten epey güzel bir rakam, o normal değer ben iki göğüsten toplan 45-50 çıkarmaktan bahsediyorum canım..pompayı kaldırmam da söz konusu değil iş yerinde sağıp eve bırakmam gerek
umarım öyle oluyordur taliacım ya, gece gece netten okuduklarım da canımı sıktı ama çocuk ağlamıyor acaba aç olup da ağlamaması olur mu ki
Canim bu miktar ne kadar süre de cikiyor ama?
Birde nette bende cok arastirmistim avrupada ki emzirme danismanlarinin hicbiri artik cok su icmeyi tavsiye etmiyor, bilim adamlarina ve son yillar da yapilan arastirmara göre cok su icmek sütte azalma bile yapabilirmis susadigin kadar icmez en mantiklisiymis tr deki doktorlar da tam tersi cok icin diyor hangisine inanicam sasirdim
bal mevzusu Kizlar bugun burda bal konusu gecmisti zeynonun kv desi bebegin sebzesine katmis sebze ye katma olayi benimde migdemi bulandirdi maleseffneyse asil meseleye gelirsek ben burda bunu okuduktan sonra alis verise gittim kizima su tahilli olan mamalardan alim dedim istedigim gibi birtane bulamadim buyuk boy paketlerde vardi ben denemek amacli birza kucuk boy olanlardan alamk istedim. neyse tmm iceriklerine bakiyordum ne görum birisinin icinde bal var hemde 4 . ayindan sonra verilmesi gereken mamada cok sasirdim ben bizim kizlar cok zararli oldugunu soyluyordu bu neyin nesi simdi dedim bebek ölümlerine neden olabilyiorsa nasil üertim yapabilirler. ben bu olayi anlamis degilim hala bal zararlimi yararlimi simdi:44: gerci ben cocuklarim hepsinede veriyordum burdada demisimdir kac kez emzigini alistirmak icin batiriyordum burda sizden duyduktan sonra vermemeye basladim bende. ama dedigim gibi markali bir mamanin zararli olabilcek bir ayda bu katkiyi yapmasi kafami karistirdi simdi (
Bebeklere neden bal yedirilmemeli?-
canım ben böyle bir makale buldum balla ilgili
iyi geceler bu arada
kızlar aranızda diş çıkarma egiliminde bebegi olan var mı? benim ikizlerim çok huysuzlar oyalanmıyorlar hiç birşeyle siz nasıl oyalyorusunuz. gündüz uykumuz hiç yok. oyun halısı için ben 4. ayın bitmesini bekliyorum şimdi alsam fayda eder mi?
Cnm cok dertliyim o konuda oyun halisi biraz rahatlatti beni 4 - 5 saat oyalamis oluyom gunde diger kalan zamani yama emerek yada ayaklari kollari egzersiz yapiyoz 3 - 4 kez yarim veya 20 dakikalik uykular aksam babasi geleseye pert oluyorum.
Eki Görüntüle 816554
dün kontrolümüz vardı.3,5 aylık olduk.rota aşımızı yaptırdık.kilomuz 5500gr, boyumuz 60,5cm olmuş.dişlerimiz henüz yok.bu ay 600gr almışız sadece.ama geçen ay birden kilo almıştı,dengelemiş oldu denizim...zaten minyon - minik benim kızım.
ellerinizden öper teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?