2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Allahimmm bu nasil bi tatlilik maşallah saclsra bak ya

Ahh canim ya insallah eskisi kadar artar gercekten bu izin telasi daha gitmeden bayagi bir stress yapmisti sen de,güzelce gezip eglenip döndün tekrar ama gitmeden böyle olacagini bilemiyordun iste.. Birde babycenter de emzirenler konusmus gecen okudum cogu diyor ki "bebegim 6 aylik olana kadar sürekli süt endisesi yasadim bir azalip bir cogaldi ne zaman ek gidaya gecip sütüm biterse diye endiselenmeyi biraktim ozaman sütüm hic olmadigi kadar cogaldi" yani ne kadar kurcalarsan okadar kötü süt icin, ama ben tek gögüsten 100 cok az diye üzülüyordum siz simdi cok iyi deyince kafam karisti.. Ben günde 3-4 kupa voll sütle caro caffe (nestle) 2 fincan da humana iciyorum son 2 haftadir ondan sonra sütüm azda olsa cogaldi gibi geliyor bana bu kahveyi sende dene bir istersen

Oyy masallah yerim ben bunu annesi benim yerime isir o bal gibi yanaklarini

çocuk acıksa asla susup oturmaz merak etme.
haftada bir sağlık ocağına gidip geçerken uğradım bir tartabilirmiyiz diyorum:)tartıyorlar ama bigün kovacaklar beni.sende deneyebilirsin böylece doyup doymadığını az çok anlayabilirsin.

Ilk defa benim kızımın saçları kadar çok saçlı bebek gördüm maşallah Minyon kızlarımıza :)

He sevmis ne yapican emirle linayi yemegemi cikarican

noldu şekerim kıskandın mııı

hani senin dünürr, ranana hn ortalıklarda yokk ben olsam bozarım o işi ortalık bu kadar boş bırakılmaz kiii

bence kendine yeni kız begen sennn (ara bozan zeynoo )

amanın paralıcaklar beniiiii :18::18::18:

Verme zaten emiri kandirsin lina erzuruma getirsin zeynoda kalsin bir basina :) ay zeyno bunu okursa beni ya yolar yada vurur siz simdiden ruhuma bir fatiha okuyun

esrayı yolan Zeyno sarı kafa

Kiz insan ben yoldurmam falan der aaa cook ayip sende dünden razisin

ay kıyamaaaaam tamam tamam onu yolma Zeyno beni yol (bak sen diyeceğini dedin kabak bana patladı)(başında kabak patlayan sarı kafa)

kafamı bozmayınnn ikinizinde saçını başını yolarımm heeee

KİMSE OĞLUŞUMU AYIRAMAZ BENDENNN 30 YAŞINA KADAR BENLE YAŞAR 30 DAN SONRA LİNAYLA KARSI DAİREMDE OTURMAYA BAŞLARR

SEVGİLİ DÜNÜRÜM ÇOK ÜZÜLÜRSE ONUDA ALIRIM YANIMA BİRLİKTE GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDERİZZZ

Ay bende oğluşu alamanyalara gönderemem, taliacım istanbula göç etmeyi düşünürmü acaba

Ay yine hanımefendi çizgimden çıkardınız beniiii
Sizin yüzünüzden cadolozlugum tuttuu yine Halbusiii ben böyle biri degildim

Valla bizim iş bozulursa yakarım bu topigi ona göreee :125:

Kiz Ranana nerdesin sen dünür dedik bagrimiza bastik ortaligi bos birakip elalamin diline düsürdün bizi

Ay yine hanımefendi çizgimden çıkardınız beniiii
Sizin yüzünüzden cadolozlugum tuttuu yine Halbusiii ben böyle biri degildim

Valla bizim iş bozulursa yakarım bu topigi ona göreee :125:

Süpersin zeyno böyle bir günde bile güldürdün beni:)

Ben daha almadim mama sandalyesi almali mıyım acaba ama sallanan bence daha iyi o sekildede vakit gecirir hem

yok canim sart degil alman bende heves ediyorum iste 2 cocukta yapamadigmi bunda yapim istiyorumda digerlerinde annem ne grek var die aldirmamisti yemek masamda yoktu ozaman zaten gerekte görmedim bende ama alsamda kullanabilirdim rahat ederdim yemek yedirirken karsina oturtup yediyorsun kucaginda yedirmek zorunda kalmiyorsun iste :))
tsk ederim canim bende sallananin o yuzden almak istiyorum daha iyi vakit gecirir diye :))
OYYY masallah yerim ben onun bakislarinii yaa ne guzel saclari var masallah masallah bizimki sadece tepede punk lar gibi dikiliyor ne guzel istedigin gibi toka fln takarsin simdiden

evet canimya gitmeden önce baya sorun ettim kendime :))) insallah canim ya benimkide artar artmasa bile yetsin kizima o na ble raziyim :)) bence uzulmee senin sutun gayet iyi durumda insallah dahada arttar :)) canim bende uzun zamandir süt cayini icmemistm tr ye göturdum ordada icememistim belkide ondan azaldi cok etkilyyor bence cayin faydasi cok :)) burda icmeye devam ediyorum ::
Ay bende oğluşu alamanyalara gönderemem, taliacım istanbula göç etmeyi düşünürmü acaba

Kizz dünür artik oglanlar kizin gittigi yere gidiyor kizlar nereye oglanlar oraya ama istanbul diyincede akan sular durur yanii
napsak acaba :26::44::44:

Haftasonu tikildik eve kaldik oglusla basbasa ne yapsak gerçi bişey yapasim da yok

Canım ben ssizin akrabalara cok kızıyorum artik terbiyesizlik yapıyorlar bn olsam cocuguma laf soyletmem asla asla
Cok ayıp ya daha gunahsiz masum bir bebek o yahu
Nasıl derler cirkin diye bence onların kalpleri cirkin kötü
Nasıl bakarsan öyle görürsün
Boşver. Sen sıkma. Canını
Damadım çooook yakışıklı. Masallah
Yok esrosum k.valide temizdir bak simdi dogruya doğru
Sıkı sıkı tembihledim biz gelmeden bayram temizliğini yap diye ayol belki olmaz bu kadının isi bana yaptırırda
niraann nerdesin. küstünn müü?

Bebegi hastaydi onun gelemiyordur.o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…