Allahimmm bu nasil bi tatlilik maşallah saclsra bak yaEki Görüntüle 816554
dün kontrolümüz vardı.3,5 aylık olduk.rota aşımızı yaptırdık.kilomuz 5500gr, boyumuz 60,5cm olmuş.dişlerimiz henüz yok.bu ay 600gr almışız sadece.ama geçen ay birden kilo almıştı,dengelemiş oldu denizim...zaten minyon - minik benim kızım.
ellerinizden öper teyzeleri
bene öyle canim ya baya bir senin dediign gibi 5-6 saati gecmisti sagdigimda ama dedigim gibi el pompasi oldugu icin sagmak cok kolay olmuyor onun etkisi cok bence en iyisi elektirikli olanlar hastaneden fln kiralamayi neden dusunmedim bilmiyorum bu saaten sonrada cok gerek yok artik gögsum sismiyor . canim daha cok azalabilirde böylede kalabilir kimileri 2 yasina kadar emziriyor ben oglumu 8 aylik olana kadar emzirdim hala emzirebilirdim buda okadar emerse sukredecem artik :)) masallah sen iyi stok yapmisin
bizimde var buzlukta 400 500 cc ancak cikar ordada( yaaa benim turkiyeye gitmem sutumun azalmasna neden oldu birde cok stres yaptim kv olayini kafaya cok taktim ya tartisma cikarsa basima kalirsa esim hayir diyemezse diye cok endiselendim ve ne yazikki buda sutumu etkiledi gitmeden basladi cunku azalma olayi orada her yerde emziremeyinde mama verdim sagma imkani hic bulamadim pompayi bostan bosa göturup getirdim bunlar neden oldu azalmasina. ama tabki yine bunada sükür tamamen kesilebilridide cok sukurki yetecek kadar geliyor:16
Eki Görüntüle 816554
dün kontrolümüz vardı.3,5 aylık olduk.rota aşımızı yaptırdık.kilomuz 5500gr, boyumuz 60,5cm olmuş.dişlerimiz henüz yok.bu ay 600gr almışız sadece.ama geçen ay birden kilo almıştı,dengelemiş oldu denizim...zaten minyon - minik benim kızım.
açlık ağlaması duymuyorum ben hiç canım, ujmarım dediğin gibidir..kilo ölçümüne de bir hafta var daha erken mi gitsem acaba
canım tek göğüsten 100 zaten epey güzel bir rakam, o normal değer ben iki göğüsten toplan 45-50 çıkarmaktan bahsediyorum canım..pompayı kaldırmam da söz konusu değil iş yerinde sağıp eve bırakmam gerek
umarım öyle oluyordur taliacım ya, gece gece netten okuduklarım da canımı sıktı ama çocuk ağlamıyor acaba aç olup da ağlamaması olur mu ki
Ilk defa benim kızımın saçları kadar çok saçlı bebek gördüm maşallah Minyon kızlarımıza :)Eki Görüntüle 816554
zeynooo canım emir'in ek gıda ile tanışması nasıl olmuş sevmiş mi mamasını
He sevmis ne yapican emirle linayi yemegemi cikarican
orası öyle de olmaz kızzzzz doymadım daha kızıma vermem
Verme zaten emiri kandirsin lina erzuruma getirsin zeynoda kalsin bir basina :) ay zeyno bunu okursa beni ya yolar yada vurur siz simdiden ruhuma bir fatiha okuyun
esrayı yolan Zeyno sarı kafa
Kiz insan ben yoldurmam falan der aaa cook ayip sende dünden razisin
ay kıyamaaaaam tamam tamam onu yolma Zeyno beni yol (bak sen diyeceğini dedin kabak bana patladı)(başında kabak patlayan sarı kafa)
Ay bende oğluşu alamanyalara gönderemem, taliacım istanbula göç etmeyi düşünürmü acaba
Ay yine hanımefendi çizgimden çıkardınız beniiii
Sizin yüzünüzden cadolozlugum tuttuu yineHalbusiii ben böyle biri degildim
Valla bizim iş bozulursa yakarım bu topigi ona göreee :125:
Ay yine hanımefendi çizgimden çıkardınız beniiii
Sizin yüzünüzden cadolozlugum tuttuu yineHalbusiii ben böyle biri degildim
Valla bizim iş bozulursa yakarım bu topigi ona göreee :125:
Ben daha almadim mama sandalyesi almali mıyım acaba ama sallanan bence daha iyi o sekildede vakit gecirir hem
OYYY masallah yerim ben onun bakislarinii yaa ne guzel saclari var masallah masallah bizimki sadece tepede punk lar gibi dikiliyorEki Görüntüle 816554
Ahh canim ya insallah eskisi kadar artar gercekten bu izin telasi daha gitmeden bayagi bir stress yapmisti sen de,güzelce gezip eglenip döndün tekrar ama gitmeden böyle olacagini bilemiyordun iste.. Birde babycenter de emzirenler konusmus gecen okudum cogu diyor ki "bebegim 6 aylik olana kadar sürekli süt endisesi yasadim bir azalip bir cogaldi ne zaman ek gidaya gecip sütüm biterse diye endiselenmeyi biraktim ozaman sütüm hic olmadigi kadar cogaldi" yani ne kadar kurcalarsan okadar kötü süt icin, ama ben tek gögüsten 100 cok az diye üzülüyordum siz simdi cok iyi deyince kafam karisti.. Ben günde 3-4 kupa voll sütle caro caffe (nestle) 2 fincan da humana iciyorum son 2 haftadir ondan sonra sütüm azda olsa cogaldi gibi geliyor bana bu kahveyi sende dene bir istersen
Ay bende oğluşu alamanyalara gönderemem, taliacım istanbula göç etmeyi düşünürmü acaba
niraann nerdesin. küstünn müü?
Canım ben ssizin akrabalara cok kızıyorum artik terbiyesizlik yapıyorlar bn olsam cocuguma laf soyletmem asla aslaal bir facebk saçmalığı daha, oğlanın resmini koymuştum. Benim kuzen yengenin oğluna (o da başka bi kuzen) benzetmiş yenge inatla benzemiyor diye tutturmuş zati gördüğünde de beğenmemişti oğlumu abuk abuk konuşmuştu (kendi üniversitedeki eşek kadar oğluyla benim miniğimi karşılaştırıyor da kıskanıyor ya yuh)napıyım engelleyim mi ben şimdi bu yengeyi
Yok esrosum k.valide temizdir bak simdi dogruya doğruOda zaten birsey söyleyemeyip esine söyletmis. Bence de kaldir sen evde tatli olarak ne varsa nutella falan varsa onlari da sakla hayatim bunlarin isi belli olmaz
2 haftan kalmis sadece gidince eve kapatmazlar ins. sizi bol bol gezersiniz umarim, bizim bu taraftan kim gitse fransaya hepsi cok pisler evler mikrop icinde diyorlar bakal senin kayinvalide nasil
:
niraann nerdesin. küstünn müü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?