2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Taliaa ben sana ne zaman yazacak olsam bu erva ağlıyor
Aramıza girdi valla bu erva

Sen gönder annem hafsayi buraya merak etme ben ona sahip çıkarım
Ay yine hanımefendi çizgimden çıkardınız beniiii
Sizin yüzünüzden cadolozlugum tuttuu yine Halbusiii ben böyle biri degildim

Valla bizim iş bozulursa yakarım bu topigi ona göreee :125:
Hehe çok güldüm

bugün çok berbat bi gündüü acillerde gezdikkk hemde kaka yapamadık diyeee offff offf bundan 1 hafta öncesine kadar çok yapıyo diye dertleniyodukkk bugünde yapmaması hastanelik etttiii ortamızz yokkk

Bu miktar iki saatte çıkıyor canım, iki saat sonra sağdığımda bi bu kadar daha çıktı. Yani 4 saatte iki göğüsten toplam 90-100 çıkıyor ben günde 4-5 lt civarı içip arada bi çözüm buldum.

sağol canım hemen pazartesi gidip bunu yapacağım

bugün çok berbat bi gündüü acillerde gezdikkk hemde kaka yapamadık diyeee offff offf bundan 1 hafta öncesine kadar çok yapıyo diye dertleniyodukkk bugünde yapmaması hastanelik etttiii ortamızz yokkk
geçmiş olsun canım, bizim de kaç gündür konumuz mama ve süt. Sütüm azaldı, mama kabul etmiyor öğürüyor feciiii

Oy cok tatlı maşallah yerime öp lütfen
Bende benim kıza minyon diyordum neyseki senin kızda öyleymis. Saçlara bak benim kiz keltos azıcık versen ya bize saç

Oyy derinime Kıyamam ben
Kabızlık mı var yoksa:26:
Geçmiş olsun

Ya kızlar benim bebegim 6-7 saat emmedigi oluy
Buradakileri okuyunca üzüldüm sinirleniyor ve emmiyo
Hatta bugun tam 10 saat emmedi ne yapacağım ben bununla
SÜT var biliyorum çünkü göğsum şişiyor ve acıyor
Ne yapsam bilemedim:26:

geçmiş olsun canım
Mama veriyorsan içine bi çay kaşığı zeytinyağı koymayı denesene belki ile yarar.
Emmesine nasıl bi çözüm bulursun bilemiyorum ama göğsünü mutlaka sağ Allah korusun mastit olursun canım.

Canım geçmiş olsun nasıl oldu kuzucuk ?

kızlar 1.5 ay önce buzluğa süt koymştm ama her birinde 150 200 var.şimdi kullanacam ama her birini bir seferde içemez.lansinohun süt saklama koşullarında açılınca buzdolabında
3 saat diyo.üzerinden içeceğini almak için mecbur açıcam.kalan kısmını 3 saata içemeyebilir.nasıl yapsamki öneriniz varmı.o kadar uğraştm zamanında ziyan etmek istemiyorum

Son düzenleme:
buzluktaki 3 ayı dolapta 3 saate çevirmiş stresli kafam eşimede yarın 29 ekim okula gidersn dedim oda evet dedi hatta müdürü arıyodu nası yapacaz yarın diye adam deliler bayramınız kutlu olsn derdi heralde anlıycağınız ailecek kafayı yedik yorgunluktan

Kizlar verilmis sozlerinizi bozun benim yakisikli ogluma talip olun :))))

Eklentiler

• $IMG-20130921-WA0009.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG-20130908-WA0025.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG-20130908-WA0037.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG-20130908-WA0021.webp
    16 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG-20130806-WA0000.webp
    18 KB · Görüntüleme: 29
canım mama vermeyi denedin mi böyle zamanlarda belki memeyi reddediyor erva.dün kontrolümüz vardı doktorumuz bu aylarda bebek memeyi reddedebilir korkma dedi.üstüne gitme bırak 10 dk sonra tekrar dne dedi.zaten bizim kız geçen haftalarda yaşatmıştı bana bu durumu ama bu aralar daha iyi şükür.
arkadaşlar 2. ayda yapılan verem aşısı omuzda sizde yara oldu mu,benim kızımın kızarık ve kabuk bağlıyor sanki.

dün doktorumuz aşı yeri kızarmaya başlamış korkma normal ir durum dedi.kabukta bağlayabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…