yok canim sart degil alman bende heves ediyorum iste 2 cocukta yapamadigmi bunda yapim istiyorumda
digerlerinde annem ne grek var die aldirmamisti yemek masamda yoktu ozaman zaten gerekte görmedim bende ama alsamda kullanabilirdim rahat ederdim yemek yedirirken karsina oturtup yediyorsun kucaginda yedirmek zorunda kalmiyorsun iste :))
tsk ederim canim bende sallananin o yuzden almak istiyorum daha iyi vakit gecirir diye :))
OYYY masallah yerim ben onun bakislarinii yaa ne guzel saclari var masallah masallah bizimki sadece tepede punk lar gibi dikiliyor
ne guzel istedigin gibi toka fln takarsin simdiden
evet canimya gitmeden önce baya sorun ettim kendime :))) insallah canim ya benimkide artar artmasa bile yetsin kizima o na ble raziyim :)) bence uzulmee senin sutun gayet iyi durumda insallah dahada arttar :)) canim bende uzun zamandir süt cayini icmemistm tr ye göturdum ordada icememistim belkide ondan azaldi cok etkilyyor bence cayin faydasi cok :)) burda icmeye devam ediyorum ::
Kizz dünür artik oglanlar kizin gittigi yere gidiyor kizlar nereye oglanlar oraya
ama istanbul diyincede akan sular durur yanii
napsak acaba :26::44::44: