2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kızlar oğlum nerdeyse 4 aylık olacak
geçen ayın 25 ınde adet görmüştüm bu ay hala adet görmedim
test yaptım negatıf çıktı hiç geçikme olmazdı pazartesi hastanede test yaptırmayı düşünüyorum
umarım hamile değilimdir bebeğimi emzirmek istiyorum
benle aynı durumda olan var mı

Topikte adını unuttum ama 1 ay önce hamile olduğunu söyleyen bir arkadaşımız vardı allah hayırlısını versin hepimiz için

merhaba arkadaşlar. 3 ay 10 günlük kızım var. geceleri 9-10 saat uyuyor. normal mi acaba. birde emmesi azaldı ama kilosu iyi gibi. sizin bebişlerin gelişimi nasıl. çok uyuması normal mi bilemedim ki.

süüperdir canım. hiç korkma benimki de uyuyor ama arada 2 kere mama veriyorum ben gündüzde 3 satte bir emiyor zaten önümüzdeki aylarda 4 saatte bir de emebilir. sorun yok bebişinde yanii

bugün çok berbat bi gündüü acillerde gezdikkk hemde kaka yapamadık diyeee offff offf bundan 1 hafta öncesine kadar çok yapıyo diye dertleniyodukkk bugünde yapmaması hastanelik etttiii ortamızz yokkk

çook geçmiş olsun canım.
arada oluyo yapmadığı benim oğlanında :44:
sorun olacağını sanmıyorum kaç gündür yapmıyodu kii?

çok geçmiş olsun tatlım.
inşallah ciddi bişii yoktur.

slm kızlar uzun zamandır yazamıyorum
takip etmeye çalıştım ama ipin ucu kaçmış sanırım
beni misafir olayı arttı bu aralar. yarın da kv gelecek ööööf bi hafta sonu eşimle oğlumla dinlenemedim yaa
haftaya da düğün var. ondan sonrada bayraam ooooohhhooo
güüyaa kış hazırlığı yapacaktım n.h yaparım
en iyisi halamdan tarhana, annemden salça, kv den kurutma istiyim turşu yaptım zaten. dondurucuya da iki üç parça bişi attım mı tamamdır

hazır kimsecikler yokken geçmişe dalıyım baarii

balın çok zararlı olduğunu biliyorum bebek ölümlerine yol açıyor bak sen söyleyince aklıma geldi 4.aydan sonra kullanılan mamalarda ballı sütlü çeşitleri falan yazıyo bu arada çocuklarımın hepsine derken kaç çocuğun var canım

aşk olsun ben varım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…