Sen gönder annem hafsayi buraya merak etme ben ona sahip çıkarım
Hehe çok güldüm
bugün çok berbat bi gündüü acillerde gezdikkk hemde kaka yapamadık diyeee offff offf bundan 1 hafta öncesine kadar çok yapıyo diye dertleniyodukkk bugünde yapmaması hastanelik etttiii ortamızz yokkk
Ya kızlar benim bebegim 6-7 saat emmedigi oluy
Buradakileri okuyunca üzüldüm sinirleniyor ve emmiyo
Hatta bugun tam 10 saat emmedi ne yapacağım ben bununla
SÜT var biliyorum çünkü göğsum şişiyor ve acıyor
Ne yapsam bilemedim:26:
Kizlar verilmis sozlerinizi bozun benim yakisikli ogluma talip olun :))))
Taliaa ben sana ne zaman yazacak olsam bu erva ağlıyor
Aramıza girdi valla bu erva
balın çok zararlı olduğunu biliyorum bebek ölümlerine yol açıyor bak sen söyleyince aklıma geldi 4.aydan sonra kullanılan mamalarda ballı sütlü çeşitleri falan yazıyo bu arada çocuklarımın hepsine derken kaç çocuğun var canım
merhaba arkadaşlar. 3 ay 10 günlük kızım var. geceleri 9-10 saat uyuyor. normal mi acaba. birde emmesi azaldı ama kilosu iyi gibi. sizin bebişlerin gelişimi nasıl. çok uyuması normal mi bilemedim ki.
aramiza erva girsin tek canim baska seyler girmesin yeterkineyse unutma bir dakine ilk bana yaz oke bu arada sen ne zaman gideceksin fr.ya:))
canim ben malesef önceleri bilmiyordum burda ögrendim desem yeridir kimseden duymamistim yakin cevremde flnda bebegi olan kimse olmadigi icin sanirim yetrrli bilgi edinemiyordum kimselerden :)) annemde benden daha cahil zaten o diyordu bal ver iyi olur diye:26: ne bilim bende kör cahil verdim iste rabbim benim yavrularimi korumus valla hamdolsun :))
hee iste ben o mamalari soruyorum iste madem zararli oldugu bilimsel olarak kanitlanmis birsey nasil izin verilyor bunun piyasaya surulmesine anlamadim gitti( neyse bu konuuy cok uzattim galiba bende :))
canim bu arada unutuyordum benim 3 cocugum oldu simdi 2 kizim bir oglum var
arkadaşlar 2. ayda yapılan verem aşısı omuzda sizde yara oldu mu,benim kızımın kızarık ve kabuk bağlıyor sanki.
Yok mama vermiyorum daha doğrusu veriyorum almıyorcanım mama vermeyi denedin mi böyle zamanlarda belki memeyi reddediyor erva.dün kontrolümüz vardı doktorumuz bu aylarda bebek memeyi reddedebilir korkma dedi.üstüne gitme bırak 10 dk sonra tekrar dne dedi.zaten bizim kız geçen haftalarda yaşatmıştı bana bu durumu ama bu aralar daha iyi şükür.
dün doktorumuz aşı yeri kızarmaya başlamış korkma normal ir durum dedi.kabukta bağlayabilirmiş.
Doğru söylüyosun ama malesef sut sagma makinam yokgeçmiş olsun canım
Mama veriyorsan içine bi çay kaşığı zeytinyağı koymayı denesene belki ile yarar.
Emmesine nasıl bi çözüm bulursun bilemiyorum ama göğsünü mutlaka sağ Allah korusun mastit olursun canım.
hee tmm ozaman canim gönül rahatligiyla gönderirim kizimii
gecmis olsun canim ya nesi varmis derin bebeginahh bu bebisler anneleri cok korkutuyor :))
canimya hatirlarsan bizdede olmustu bir gun boyunca emmeyi reddetti ben ac kalmasin diye mama verdim ertesi gun emmeye basladi tekrar ama daha sonra baska gunlerdede tekrarladigi oldu dönem dönem bunu yasiyoruz bazen mememi8 almak istemiyor sütümü agzina sikiyorum elimle ozaman aliyorbazende mamayi veriyorun biraz alsin diye mamayi iciyor cekiyorum hemen memi veriyorum aliyor böyle durumlari yasadigimizda oluyor yani ne yapcagimi sasirdim bende emsin diye
oyyy masallahhh cok yakisikliymis bu beyfendigözleride mavis mavis masallahhh cok guzel rabbim nazarlalrdanm korusun
kizz biz okadar talip bekledik sen niye olmadin bize bugune kadar
aramiza erva girsin tek canim baska seyler girmesin yeterkineyse unutma bir dakine ilk bana yaz oke bu arada sen ne zaman gideceksin fr.ya:))
canim ben malesef önceleri bilmiyordum burda ögrendim desem yeridir kimseden duymamistim yakin cevremde flnda bebegi olan kimse olmadigi icin sanirim yetrrli bilgi edinemiyordum kimselerden :)) annemde benden daha cahil zaten o diyordu bal ver iyi olur diye:26: ne bilim bende kör cahil verdim iste rabbim benim yavrularimi korumus valla hamdolsun :))
hee iste ben o mamalari soruyorum iste madem zararli oldugu bilimsel olarak kanitlanmis birsey nasil izin verilyor bunun piyasaya surulmesine anlamadim gitti( neyse bu konuuy cok uzattim galiba bende :))
canim bu arada unutuyordum benim 3 cocugum oldu simdi 2 kizim bir oglum var
burdan da sorayım. sezeryanlı hanımlar dikişleirniz ne durumda?
Sesimi duyan var mı:94::122::122::130::130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?