2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Sen gönder annem hafsayi buraya merak etme ben ona sahip çıkarım

Hehe çok güldüm

hee tmm ozaman canim gönül rahatligiyla gönderirim kizimii
bugün çok berbat bi gündüü acillerde gezdikkk hemde kaka yapamadık diyeee offff offf bundan 1 hafta öncesine kadar çok yapıyo diye dertleniyodukkk bugünde yapmaması hastanelik etttiii ortamızz yokkk

gecmis olsun canim ya nesi varmis derin bebegin ahh bu bebisler anneleri cok korkutuyor :))

canimya hatirlarsan bizdede olmustu bir gun boyunca emmeyi reddetti ben ac kalmasin diye mama verdim ertesi gun emmeye basladi tekrar ama daha sonra baska gunlerdede tekrarladigi oldu dönem dönem bunu yasiyoruz bazen mememi8 almak istemiyor sütümü agzina sikiyorum elimle ozaman aliyor bazende mamayi veriyorun biraz alsin diye mamayi iciyor cekiyorum hemen memi veriyorum aliyor böyle durumlari yasadigimizda oluyor yani ne yapcagimi sasirdim bende emsin diye
Kizlar verilmis sozlerinizi bozun benim yakisikli ogluma talip olun :))))

oyyy masallahhh cok yakisikliymis bu beyfendi gözleride mavis mavis masallahhh cok guzel rabbim nazarlalrdanm korusun
kizz biz okadar talip bekledik sen niye olmadin bize bugune kadar

Taliaa ben sana ne zaman yazacak olsam bu erva ağlıyor
Aramıza girdi valla bu erva

aramiza erva girsin tek canim baska seyler girmesin yeterki neyse unutma bir dakine ilk bana yaz oke bu arada sen ne zaman gideceksin fr.ya:))

canim ben malesef önceleri bilmiyordum burda ögrendim desem yeridir kimseden duymamistim yakin cevremde flnda bebegi olan kimse olmadigi icin sanirim yetrrli bilgi edinemiyordum kimselerden :)) annemde benden daha cahil zaten o diyordu bal ver iyi olur diye:26: ne bilim bende kör cahil verdim iste rabbim benim yavrularimi korumus valla hamdolsun :))

hee iste ben o mamalari soruyorum iste madem zararli oldugu bilimsel olarak kanitlanmis birsey nasil izin verilyor bunun piyasaya surulmesine anlamadim gitti ( neyse bu konuuy cok uzattim galiba bende :))
canim bu arada unutuyordum benim 3 cocugum oldu simdi 2 kizim bir oglum var

merhaba arkadaşlar. 3 ay 10 günlük kızım var. geceleri 9-10 saat uyuyor. normal mi acaba. birde emmesi azaldı ama kilosu iyi gibi. sizin bebişlerin gelişimi nasıl. çok uyuması normal mi bilemedim ki.

Canım benimkide 3 ay12 günlük geceleri 3 saate bir uyanıyor seninki kesintisizmi uyuyor evet emmesi azaldı ama kilo alımı iyi gündüz uykusu yarım saat 1 saat valla bende anlamadım hangisi normal acaba diğer arkadaşlar ne durumda acaba

bu-na cahillikmi dersin iyi niyetmi bilmiyorum çünkü bir anne yavrusnun kötü olmasını istermi ben 18 yaşında evlendim oğlum olduğunda 19 yaşındaydım ona hep en iyi şekilde bakmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama kızım da bende büyüdüm istemeyerekte olsa yaptığım hatalar varmış bu arada 3 çocuk maşallah allah bağışlasın ben 2ile pert oldum sendemi erken evlendin

Yok mama vermiyorum daha doğrusu veriyorum almıyor
Tüküruyor en son bebelac aldırdm esime yok içmedi
3 kutu gitti çöpe ama bu 10 dakika fikri iyi öyle deneyeceğim artık
Doğru söylüyosun ama malesef sut sagma makinam yok

Taliaa gene ağladı benim kız yazamadım sana
tahılli mama felan diyordun ya onu doktorun mu söyledi
BIde tam olarak ne onun adı kaşık maması mı hangi marka?
Sana zahmet yazsan:26:

Ayın 11'inde gieecez kısmetse inşallah

Kizlar hepinize merhaba ara ara girip takip ediyorum sizi ama aktif olamiyorum cogu zaman. Oglumun dunden beri burnu tikali burun aspiratoru ve serum fizyolojik yapmaktan bi hal olduk.yinede acilmiyoor.emerken deli gibi terliyor burnu tikali oldugundan zorlaniyor uykusu boluk boluk..off bu durumu yasayan oldumu hic aranizda?napcami sasirdim.doktor baska bisey veremem sadece serum fizy. Ve aspiratir diyor.. ((( Allah hepimizin cocuklarina saglik sifa versin.

burdan da sorayım. sezeryanlı hanımlar dikişleirniz ne durumda?

doktorum sağolsun lazer yapmış bi de ertesi gün taburcu olmadan kurutucu sprey sıktılar. o jelden de kullandım "c" ile başlayan.
çok şükür bi sorunum yok. bazen aniden kalkarsam bi cızz ediyor o kadar. görüntüsü de iyi sanki kırmızı tükenmez kalemle bi çizgi çizmişler gibi

Günaydın millet
Gerçi Turkiyede öğlen oldu ama
Ben bu hafta okula başlıyorum haftada toplamda 8 saat dersim var ve 1.5 saat her ders
Oğluma henüz 1 haftalikken biberona da alissin diyr sütü birkac kez sagarak da vermiştim sonra alisip beni emmeyi bırakmıştı simdi mecbur biberon kullancaz cok kaygiliyim zaten ortak emmeme sorunu bizde de var ya beni emmek istemezse
Daha biberonu hic denemedik 1 haftalikkenden bu yana bi de biberonu almak istemeyebilir
Medela calma aldık en yakın o var anne memesine diye ama sutu ondan çekmek de zor gelebilir pasama:)

Iyi pazarlar kizlar.. ben geldimm
Disari cikacaktim oglusla ama cok usendim simdi ikimizde devirdik totomuzu pinekliyorruz
Hani kizlar nerdesiniz

Ben Varım canim
Fransa heee tum topikcek çok kiskandik seniiii
Bizim yerimize de gez bol bol

ooohhhhh bizde katıldık emmeyenler kervanına inş biran önce geçer rabbim herkesin yardımcısı olsun

kızlar laptooptan kamera kayıtı yapabilir miyim ve nasıl. ben yokken pc yi açık bırakıp çocuğun ne halde olduğunu görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…