Tatlıdır benim gelinim masallah ona. Ins biran once verir de parayi sizde rahat edersiniz canim ya bu sefer dogru cikar ins. Biz bi dargin bi barisik eski tadimiz yok bu da beni uzuyo baya
canım sadece 2 kilocuk mu ben ne yapıyım ben 6 kilo vererek girdim doğuma 4.5 kilo alım koca bir göbeğim resmen 7 aylık halimbıde kızlar yaa ben ıkı kılo almısım vercegım yerde cok moralım bozuldu
kızlar ek besinlere geçen var mı neler veriyorsunuz biz daha geçmedik bu ay kontrole gittiğimde geçicez
kk ya yazdığım ilk mesajı buldum .. çok duygulandım yaaa..
15 ekimde öğrenmiştim 19 ekimde buraya yazmışım..
geçmiş geçmiş derkençokmu geriye gittim ben yahuuuu:76:
...
bu arada bi resim daha paylaştım kızlar..
düğünümden bi, kare.. arkadaşım çekmiş ..
bi hafta önce elime geçti..
hiç görmemiştim..
fotoğrafçıda bööle güzel pozu niye değerlendirmemiş anlamadım..
ben çok beğendm sizde beğencekmisiniz bakiyim..
Arada geçmişi okuyorum aklımda....
hülyacım seni hiç özlemez olurmuşuz canım yokluğunu direk farkettim tatlım ama ben de arada girdiğimden yazamadım...
aynı şekilde pdnkcim sen de öyle özlettin kendini..
ayrıca esracım ve nirancım da gelmiyorlar kızlar topik sizsiz olmuyorrrrrr....
denizkızı çok sevindim bakıcı bulmana:)))
Seyzenim seni de özledim kuzum..
taliaaa gece vardiyası sana çok şey borçlu kuzummmm:))))
ayyyy bu otomatik düzeltmeyi varyaaaaaa...Offff şuncacık satırları 2 saatte yazdım onu da ne kadar doğru yazdım bilmiyorum...
asescim ve melinnazım ve hkncım sizle de sohbet etmeyi özledim yaaa denk gelemiyoz benim yüzümden(
topikte olan kızlar nerede yaşıyorsunuz ben tam olarak tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum fırsatını bulmuşken
kızım uyandı çıkmak zorundayım kusura bakmayın iyi mesailer
CANIMMMMArada geçmişi okuyorum aklımda....
hülyacım seni hiç özlemez olurmuşuz canım yokluğunu direk farkettim tatlım ama ben de arada girdiğimden yazamadım...
aynı şekilde pdnkcim sen de öyle özlettin kendini..
ayrıca esracım ve nirancım da gelmiyorlar kızlar topik sizsiz olmuyorrrrrr....
denizkızı çok sevindim bakıcı bulmana:)))
Seyzenim seni de özledim kuzum..
taliaaa gece vardiyası sana çok şey borçlu kuzummmm:))))
ayyyy bu otomatik düzeltmeyi varyaaaaaa...Offff şuncacık satırları 2 saatte yazdım onu da ne kadar doğru yazdım bilmiyorum...
asescim ve melinnazım ve hkncım sizle de sohbet etmeyi özledim yaaa denk gelemiyoz benim yüzümden(
ben burdayim canim hic biryede yazismiyorum ben birde haziran annelerinin paylasim topiginde oluyorum ama orayada arada yzamaya basladim son gunlerdekizin uyursa geri gel canim belki bende cikmamis olurum ozamana kadar iyi geceler allah kolaylik versin tatli kizinida öp benim icin
taliacım nasılsın
tsk ederim canim iyim sen nasilsin show tvde bebekler hakkinda konusuluyor izlemek istersen sende
teşekkür ederim canım bende iyiyim bakayım açtım şimdi ama reklam girmiş
Mutfağı toparladım, oğluma süt sağdım tam yatağa uzandım uyumak için telefonu aldım ve bizim gececilere bir slm vereyim dedimsabah çok erken kalkmasam bende gececi olmayı çok isterdim hoş sohbetler, uzun ve deliksiz uykular bebişlerinizle beraber dünürcüm gelinimi iyi sar sarmala alamanyalar soğuktur öpüyürum fıstığımı, özledik güncel foto lütfen
aaaa bu adam büyükanne ve büyükbabalar konusunda cok güzel ve cok dogru vir tespitte bulundu valla bravo tebrik ediyorum kendi adimabirde bayanlarin yüksek topuklu ayakkabi giymeleri konusundaki tespitide cok hostu bence
Gecmis olsun ben bebegimin hastalanmasindan korkuyorum huyu degisiyor ilaclar hakkinda bi fikrim yok sadece calpolü biliyorum
Geçmiş olsun canim aferin hakkında iyi şeyler duymadim sanki saglij Bakanlığı kaldirmis diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir bi arastir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?