2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tatlıdır benim gelinim masallah ona. Ins biran once verir de parayi sizde rahat edersiniz canim ya bu sefer dogru cikar ins. Biz bi dargin bi barisik eski tadimiz yok bu da beni uzuyo baya

inşallah valla öderlerse süper olur bizim için de
senin koca da niye böyle yapıyor canım ya adamın bir derdi var herhalde
hemen herkes benzer süreçlerden geçiyor o yüzden çok takma kafana
geçici bir süreç bu zamanla hallolacak

denoz
ben düzenli giremediğim için olanları sonradan öğreniyorum geçmiş olsun allah şifa versin her işte vardır bi hayır aklına kötü şeyler getirme herşey güzel olacak insallah kalbim ve dualarım seninle

topikte olan kızlar nerede yaşıyorsunuz ben tam olarak tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum fırsatını bulmuşken

kızlar ek besinlere geçen var mı neler veriyorsunuz biz daha geçmedik bu ay kontrole gittiğimde geçicez

Biz degecmedik doktorumuz 5.ayda gecicez dedi. 5. Ay alistirma ayi, kilosu normalse erken baslamana gerek yok dedi. Ama ben bazen kasigin ucuyla yogurtveriyorum agzina ama 1 cay kasigi bile etmez burda arkadaslardan bir kismi basladi ek gidaya.

gecenlerde bende can sikintisindan gecmise bir göz atim dedim cok duygulandim bende ilk yorumumu buldum denizkizin bebeginin ultrasyon göruntusunu eklemis cinsiyet tahmini istemis fln cogunu hatirlayamadigim kisilerde varmis hee
bu arada resminide gördum harika cok guzel cikmisiniz eglenceli olmus

dimi dimii ben olmasamm geceleri yazdigim yorumlar olmasi sabahlari ne okuyacaksiniz
tabi birde yazdigim cogu yorumlara cevap yazilsa cok daha memnun olurdumya neyse:26:
canim masallah bu arada tlfndan giriyorum demisin ama hatirlamadigin kimsede kalmamis kimseyi eksik birakmasin tebrik ediyorum seni

canim insallah operasyonunda iyi gecer guzel bir sekilde sonuclanir tertemiz cikar umarim sonuclar:)))

Son düzenleme:
topikte olan kızlar nerede yaşıyorsunuz ben tam olarak tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum fırsatını bulmuşken

kızım uyandı çıkmak zorundayım kusura bakmayın iyi mesailer

ben burdayim canim hic biryede yazismiyorum ben birde haziran annelerinin paylasim topiginde oluyorum ama orayada arada yzamaya basladim son gunlerde kizin uyursa geri gel canim belki bende cikmamis olurum ozamana kadar iyi geceler allah kolaylik versin tatli kizinida öp benim icin

Taliaa, , denoz, eda1299 teşekkür ederim ;-) kızlar valla bi aksilik olmazsa bakıcı işimde halloldu vok mutluyum icim ferah düşünmekten kafayi yiyodum düne kadar inşallah kızıma güzel bakarda bu bakiciyla 3-4 yaşına kadar götürürüz.

Denoz cnm inşallah senin operasyonunda iyi geçer ve iyi sonuçlar alirsin inşallah.

Pdnk bende çok iştahliyim yaa bu kilolar kaldi 13kilo verdim gerisi kaldi dogumdan 7kilo kaldı ama ven 10 kilo vermeyi amaçlıyorumda boğazı kismadan bu iş zor cnm ....

CANIMMMMbende çok özledim seni denk gelemedik bir türlü bende yoğundum birkaç gündür

taliacım nasılsın

Mutfağı toparladım, oğluma süt sağdım tam yatağa uzandım uyumak için telefonu aldım ve bizim gececilere bir slm vereyim dedim sabah çok erken kalkmasam bende gececi olmayı çok isterdim hoş sohbetler, uzun ve deliksiz uykular bebişlerinizle beraber dünürcüm gelinimi iyi sar sarmala alamanyalar soğuktur öpüyürum fıstığımı, özledik güncel foto lütfen

teşekkür ederim canım bende iyiyim bakayım açtım şimdi ama reklam girmiş

bende yeni acmistim canim sütten mamadan fln bahsediyorlardi bir baktim okan bayülgenin prgramiymis cok faydali bir prgram olacagini dusunmuyorum ama yinede izleyelim bakalim ne diyecekler

hosgeldin dünürüm bu saate seni görmek ne guzelmis masallah ya cokta marifetlisin bu saate mutfak toplamayi birak ben suan mutfaag gidip su icmeye eriniyorum:26: canim sen calisan bir annesin yat dinlen bir uyuma firsadi buluyoruz gunduz bir sekilde gerci bugun uykusz bir sekidle zombi gibi duruoyurm ben ya öperim canim sende benim yakisikli damdimi öp iyi bak ona evet canim baya sogudu ay iyi dedin ben tulumunu giydirmedim bugn ustunu acmasin kizim hemen gidim giydirim aksam uyudu öyle atmistim yatagina hala uyuyor tmm can gunceleriz fotomuzusende pls

aaaa bu adam büyükanne ve büyükbabalar konusunda cok güzel ve cok dogru vir tespitte bulundu valla bravo tebrik ediyorum kendi adima birde bayanlarin yüksek topuklu ayakkabi giymeleri konusundaki tespitide cok hostu bence

aaaa bu adam büyükanne ve büyükbabalar konusunda cok güzel ve cok dogru vir tespitte bulundu valla bravo tebrik ediyorum kendi adima birde bayanlarin yüksek topuklu ayakkabi giymeleri konusundaki tespitide cok hostu bence

büyükanne terörü iyiymiş
okan sosyal sorumluluk konusunda iyi bence iyi konulara değiniyor işaret dili ile programın anlatılması süper bende işaret dili biliyorum o yüzden ilgimi çekiyor onun programları

Gecmis olsun ben bebegimin hastalanmasindan korkuyorum huyu degisiyor ilaclar hakkinda bi fikrim yok sadece calpolü biliyorum

Sagol canım bebısler hasta olmasn ınsan dayanamıyor :26: dedıgın gıbı huyu da degıstı sureklı bır huzursuzluk aglama halı ve gecede bır kere kalkan cocuk gece boyu uyandı durdu.smdı de cok uyumus gıbı tepınıyor oldugu yerde

Geçmiş olsun canim aferin hakkında iyi şeyler duymadim sanki saglij Bakanlığı kaldirmis diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir bi arastir istersen

Ay canım ya cıddı mısın bı bakayım ben neymıs aslı astarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…