2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende Ataşehirdeyim yakın sayılırız :) minikus central hospitali bana da tavsiye ettiler. bana fatma nur hacıbaloğlu'nu tavsiye ettiler ama başak sel de iyi diye okudum internette. bu hastane hakkında daha fazla bilgiye sahip misin peki? ataşehir'e yakın aklıma bir şey takıldığı zaman telefon açıp danışabileceğim bir dr arıyorum işin aslı

dimi yaa konuş bacımm bikaç ıkınmayla oluyomuş zaten :26:
ben sonunu göremedim uyuyakalmışım
nasıl bitti

hiç sorun çıkmassa ve o ana kadar şimdiki gibi kararlı olursam ben normal istiyorummm
sezeryan bir nevi ameliyat kızlar
normal doğum en sağlıklısı

tayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde

bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem
bende bende
çatır çatır dogurmak istiyorum ertesi gün hemen ayaga kalkmak istiyorum

kızlar daha sezeryan, normal doğum konuşmak için çok erken,
siz baya hızlı gitmişsiniz yav,
bana sankş zaman geçmiormuş gibi geliyor

bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........

canım bence hiç ama hiç kafana takma dediğin gibi ulstrasyon cihazından net birşey bile görünmüyormuş, sen bebişinin kalbi atıyormu kanaman geçmişmi iste ona bak bundan daha güzel haber olamaz. gelişim geride ileride takılma bence orda boy oranlarına göre haftayla uyum yakalıyormuş sanırım cihazlar tam net birşey o yüzden çıkmamıştır.

ben birde tüm aileme inat örnek olmak için normal istiyorum ohh nasılda doğurdum diye anama kadar herkes sezeryanla doğurmuş bi ananemde kalmış normal doğum herhalde o zaman olsa oda sezeryan olurdu bu ne ya, herkes sezeryan hiç doğum anısı dinlemedim o yüzden ben anlatıcam herkese

kızlar daha sezeryan, normal doğum konuşmak için çok erken,
siz baya hızlı gitmişsiniz yav,
bana sankş zaman geçmiormuş gibi geliyor

banada geçmiyor canım işte bu muhabbetlerde zaman geçirmek için, sanki cinsytni öğrnnce çabuk geçicek gibi geliyor ne alakaysa işte psklojim bozuldu

Son düzenleme:
bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........

AAaaa hayır ağlama ya bak hemen altta smilelar var onara tıkla hangisine istiyosan eğer onlar görünmüyosa sağ altta gelişmiş düzen yazar oraya tıkla o zaman çıkar smile lar

Son düzenleme:

İlk 6 hafta 1 ay sayiliyor canim. 12 hafta bittiginde 2,5 aylik hamile olacaksin.

ya bu arada bu hafta dudağımda çıkan 3. uçukla karşı karşıyayım an itibariylee böyle uçuklayan var mı acaba ??

mehselll geçmişten çık şimdiki zamana gel artık akşam oldu mesaim bitcek sen sabahtan beri okuyosun

İlk 6 hafta 1 ay sayiliyor canim. 12 hafta bittiginde 2,5 aylik hamile olacaksin.

benim geçen gün okuduğum bir bilgiye göre aslında hamilelik 9.5 aymış sanırım ilk 2 haftada o süreye giriyormuş, yanılmıyorsam hamilelik takvimindeydi yani 12. hafta bitince 3 ay bitmiş oluyor geriye 6.5 ay kalıyor hesaplayıncada doğru tarihler çıkmış oluyor.
yanlış mı hesapladım düşündüm acaba :44:

bak işte cnm bundan sonra kuruntu yapma doktorunu bekle daha çok kafan karışcak böle ama neyseki bi sorun olmadığını duyunca rahatlamıştır))

bende bende
çatır çatır dogurmak istiyorum ertesi gün hemen ayaga kalkmak istiyorum

bendeeeeeeee çatır çatırcılardanım.. ne korkcam yeaaa eskiden sezeryan mı varmış..

hayır tatlım yalnız değilsin hapşursam acaba bşy olmuş mudur diye endişelenip o minik kalbinin attığını duymak istiyorum gerçekten çok uzun şu kontrollerin arsı
hayırlı olsun bebişin canım allah ona uzun ömürler versin hiçbirimize acılarını göstermesin inşallah sonunda muradına ermişsin ne güzel benim de SAT 25 ağustos 1 gün var aramızda inşallah cinsiyetlerini de aynı zamanlarda öğrenicez
tebrik ederim cnm maşallah meleğineinşallah hepimiz şöyle kucaklarımıza alıp da o mis gibi süt kokularını içimize çeker yaşarken cenneti tadarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…