Altayçeşme de Maltepe Devlet ve Meslek hastalıkları hastanesi var orda Hıdır Bey'e gidiyorum.
İyi bir doktor yani en azından bana göre rahat bir adam çok kafa karıştırmıyor huzursuz etmiyor bilmen gerken kadarını söler bırakır
"Sen iyisin, bebek iyi, hamilelik hastalık değildir unutma, kendine dikkat et" bu da bana yetiyor çünkü ben de pek evhamlı bir tip değilimdir.
3 ayı bitirdikten sonra Central Hosp. da Başak Hanım var ona gitmeyi planlıyorum arkadasımın doğumunu o yaptırdı.
Senin hastane çok uzakmıs nasıl gidip geliyorsun:44:
iiinşallah canımmmhadi hayırlı haberlerle dön inşallah canım vesikalık çekilmeye gitceksiniz yani bizimlede paylaşırsın artık nektarcım
göğüs uçlarına sürmemek lazımmış, kararıyomuş göğüs uçları.göğsünün tamamına sürüyormusun
Ben de bir mani olmazsa normal doğum istiyorum her zaman yaşanacak birşey değil ve yaşanacak acı da geçici birşey doğa bize bunu kaldırabilecek gücü vermiş ben de bu hakkımı kullanmak istiyorum ilk kez anne olurken herseyiyle hissetmek istiyorum.
Ayrıca hürrem demeyin akşam hıckırarak ağladım zaten
ben ben ben :124:
çatır çatır doğurcam diyorum ama bakalım inşallah imkanlar el verir, o anı yaşamak istiyorum:81:
yaa angel ve gözbebeğm beni korkutuyorlar
hem kuzeni totosuna oturamıyormuş
üff kısacıkta bi kesikmiş
napsak acep
hahah kıyamam ben sana kuzm ya biz ciddi ciddi korkuyoruz senin cesaretin var doğur çatır çatır kuzenim totosu yırtıldı diye seninde yırtılacak değil benim arkadaşım sezeryandan memnun diye bende memnun kalacak değilim yani bilemeyiz ama olsun ben sezeryan istiyorum yerim normalini
hiç sorun çıkmassa ve o ana kadar şimdiki gibi kararlı olursam ben normal istiyorummm
sezeryan bir nevi ameliyat kızlar
normal doğum en sağlıklısı
bende bendetayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde
bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem
yettim gari kızlar çok iç açıcı olmadığı için gelip hevesle yazasım gelmedi kusura bakmayın sizi de merak ettirmişim geçmişe dalınca.sabah gittiğim gibi girdim ultrasona.çok kötü bi cihazdı son ultrasonumda bebişimin elleri ayakları bile gözüküyodu bunda bakıyorum bebeğe benzeyen bşy yok o yüzden foto koymadım.kalbi atıyo kesenin etrafında kanama gözükmüyo dedi ultrasonla bakan.şu an 10 haftalık dedi ama biz 10+5 olduk.önceki gidişimde 2 gün ilerde gözüküyodu acaba gelişimi bşyden mi etkilendi diye morelim bozuldu ama cihazın çok kötü olduğunu düşünmek daha çok işime geliyo şu an.kalbini dinletmedi.ama attığını söyledi o da yeter.yani hem kalbini duyamadım hem de haftasına göre uymlu değildi.:18::18::26:21 kasımda kendi doktoruma gidince özellikle sorucam.
hahah kıyamam ben sana kuzm ya biz ciddi ciddi korkuyoruz senin cesaretin var doğur çatır çatır kuzenim totosu yırtıldı diye seninde yırtılacak değil benim arkadaşım sezeryandan memnun diye bende memnun kalacak değilim yani bilemeyiz ama olsun ben sezeryan istiyorum yerim normalini
kızlar daha sezeryan, normal doğum konuşmak için çok erken,
siz baya hızlı gitmişsiniz yav,
bana sankş zaman geçmiormuş gibi geliyor
bende normal doğurcam inşallah.. ya kızlar o komik komik smileları nası yapıonuz ben niye yapamıyomm. bn niye eksik kalıyorum ondaaannn.. ağlamak için bi sebep daha mı nee ........
canım çok zordur senin için çok geçmiş olsun inşşalah bunu hayırlısıyla kucağına alırsın.3 kere dikiş aç akapat bişey hisdiyormusun peki dikişlerinde?
insanlar soruyor kaç aylıksın diye bende hesaplayamadım 3ün içindeyin diyorum 3ü bitiriyoruz değilmi?
canım sloganımızı yazmayı unuttun
İlk 6 hafta 1 ay sayiliyor canim. 12 hafta bittiginde 2,5 aylik hamile olacaksin.
AAaaa hayır ağlama ya bak hemen altta smilelar var onara tıkla hangisine istiyosan eğer onlar görünmüyosa sağ altta gelişmiş düzen yazar oraya tıkla o zaman çıkar smile lar
:120: ya niye yırtılsın annemin yırtılmamış :111: vazgeçtim ben hem ne gerek var onca acıya teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerek dimi amaa
kaç gündür oturamıyo vah vah doktor ne diyo buruma ay bayılcam şimdi düşündükçe fena oldum
ya bu arada bu hafta dudağımda çıkan 3. uçukla karşı karşıyayım an itibariylee böyle uçuklayan var mı acaba ??
canım sloganımızı yazmayı unuttun
Aaaaa evet Yaşasın Alt takım
yettim gari kızlar çok iç açıcı olmadığı için gelip hevesle yazasım gelmedi kusura bakmayın sizi de merak ettirmişim geçmişe dalınca.sabah gittiğim gibi girdim ultrasona.çok kötü bi cihazdı son ultrasonumda bebişimin elleri ayakları bile gözüküyodu bunda bakıyorum bebeğe benzeyen bşy yok o yüzden foto koymadım.kalbi atıyo kesenin etrafında kanama gözükmüyo dedi ultrasonla bakan.şu an 10 haftalık dedi ama biz 10+5 olduk.önceki gidişimde 2 gün ilerde gözüküyodu acaba gelişimi bşyden mi etkilendi diye morelim bozuldu ama cihazın çok kötü olduğunu düşünmek daha çok işime geliyo şu an.kalbini dinletmedi.ama attığını söyledi o da yeter.yani hem kalbini duyamadım hem de haftasına göre uymlu değildi.:18::18::26:21 kasımda kendi doktoruma gidince özellikle sorucam.
bende bende
çatır çatır dogurmak istiyorum ertesi gün hemen ayaga kalkmak istiyorum
hayır tatlım yalnız değilsin hapşursam acaba bşy olmuş mudur diye endişelenip o minik kalbinin attığını duymak istiyorum gerçekten çok uzun şu kontrollerin arsıYa kızlar bence her hafta doktor kontrolü olmalı bu konuda manyakça düşünen sadece ben miyim merak ediyorum wallahi yaa el doppleri alsammı diye baktım bile internetten 15 günü beklerken acaba şöyle mi acaba böyle mi diye düşünerek yiyorum kendimi
hayırlı olsun bebişin canım allah ona uzun ömürler versin hiçbirimize acılarını göstermesin inşallah sonunda muradına ermişsin ne güzel benim de SAT 25 ağustos 1 gün var aramızda inşallah cinsiyetlerini de aynı zamanlarda öğrenicezmerhaba hazıran annelerı oncelıkle saglıklı ve guzel bır hamılleık yasamanızı dılıyorum.ben uzun zamandır kadınlar kulubunu takıpteyım.ıkı yıllık evlıyım ve cocugum olmuyordu.burda ne okuduysam basıma geldı dıyebılırım:) doktor kontrollerımde rahımde perde oldugunu amelıyat olmassam bebegımı 9 ay tasıyamayacagımı ogrendım.ne garıpkı rahımde septum gebe kalmaya engel deıldı herseyım normaldı ve hamıle kalamamıstım.yınede bebegım olursa erken kaybetme korkusunu goze alamadım ve amelıyat oldum.ne mutlu kı bana amelıyatımdan sonra allahım bana evlat nasıp ettı.son adet tarıhım 26 agustos dogum tarıhım 02,06,2013 ılk evladım olacak kalp atısını duydum su an 10 haftamı gecmıs bulunuyorum.oncelıkle burda ısım olarak bılemesemde herkesın hıkayesını az cok bastan berıdır takıpteyım.ben adetıme 3 gun varken pembe leke yasadım aslında bebek hayal etmemıstım ama acaba ıle saglık ocagına gıttım.ogunde kanamaya donusmek uzereydı hıh hasta oluyorum ama neyse dedım ogleden sonra sonucumu aldım sureklı gıttıgım saglık doktoru abla gebelık var dedı ınanamadım hemen evde olan progesteronumu ıctım.ve lekem kesıldı ertesı gun doktora cıktım özele.bana kese gorunmuyor dedı ıste 5 gun sonra gıttım kese vardı.2 gun sonra bıda neyse ole bole derken bebegın kalbı atmıyor dedı bana 5 haftalıktım uc gun sonra bıda gel atmassa kurtaj dedı aglaya aglaya eve geldım ama uc gun gecmedı malesef.sonra doktora gıttım ve bebegımın kalbı atıyordu.sımdı baska bır doktordayım ve huzurluyum kanması olanlar bebegın kalp atısını duyamayanlar lutfen korkmayın.ama yınede tedbırı elden bırakmayın.
tebrik ederim cnm maşallah meleğineMerhaba tekrardan arkadaşlar doktordan geliyorum hamdu senalar olsun ki kalp atışlarını gördük bebeğimizin ama 12 haftalık olana kadar tehlike devam dedi doktor ablamız.. 8 kasım kalp atışını gördüğümüz gün listeye yazabilirsin canım.. Rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla saglıklı sihhatli elimize aldıgımız günleride göstersin inşaAllah.....
cnm ben de pko luydum bizim bebeişlerimiz resmen mucize bebekler.ama ben hiç döküntü problemi yaşamadım.benim göğsümde de kistlerim var o yüzden pko tedavisi olamıyordum ilaçlar göğsümdekileri büyütüyordu.doktorlar tedavisizi asla hamile kalamazsın demişlerdi.hamile kalmadan 4 ay önce de bi doktor rahmini almamız lazım demişti.o günden sonra kadın doğuma muayene için hiç gitmedim hamile görmemek için dışarı bile çıkmadım. ama kanama ve sancıdan acile çok gittim.4 ay sonra bi baktım kendi kendine gelmiş meleğim.allahın bir lutfu o hayatımda aldğım en güzel hediye bulunmaz bi nimet benim için, annesini tekrar hayata bağladı.psikolojim çok bozulmuştu artık dayanamaz hale gelmiştim 3,5 sene dile kolay değil.eşime bi çocuk veremiycem ben anne olamıycam diye yaşamaktan bile zevk alamaz olmuştum aklıma herşey geliyodu son zamanlarda o gelmeseydi ben şimdi belki...
GERÇWKTWN MUCİZE BEBEKLER OLUŞLAR SENİN YADIKLARINI OKURKEN TÜYLERİM İKEN DİKEN OLDU BEBEĞİN ÖMÜR BOYU ŞANS GETİRSİN SANA CANIM BENDE EVLENDİM 7 AY VAJİNİSMUSLA UĞRAŞTIM KABUS GİBİYDİ HPLA KORUNDUM HPI BIRAKTIM DEDİMKİ NASIL OLSA 6 AY FİLAN OLMAZ BR BUÇUK AY SONRA GGELDİ MELEĞİM
inşallah tatlım allahımın hepimize emaneti onlar, masum, günahsız, yüzlerine baktığımızda bizi ağlacak kadar güzel ve temizler.o kalp atışları hele dünyada hiçbir müzik aletinden, doğada başka hiçbir canlıdan duyamıyacağım eşsiz güzelikte bir melodivajinismus çok zormuş cnm allah yardımcın olsun bi arkadaşımda vardı ve ilişki işkence oluyodu onun için ben bu işi hiç böyle hayal etmemiştim derdi, evliliğini bile doğru düzgün yaşıyamıyodu, her gün acaba eşim bu gün bana yanaşır mı diye korkuyodu.doğumdan sonra tamamen geçti.senin şu an geçmiş durumda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?