2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de şahsen normal doğum istiyorum, çok korkuyorum ama istiyorum
ama bunu bebiş belirleyecek, anasına çeker de inatçı bi keçi olursa dönmez mönmez bu çocuk
hangisi hayırlıysa o olsun hepimiz için :)

Mehsel sen bu bi taneyi doğurana kadar ben 2-3 tane doğurucam, güzelim böyle şeylere takılma bak ben hep devlet hastanesine gidiyorum orada ultrason ölçümlerine ciddi bir sorun yoksa pek takılmıyorlar, ben daha kendi doktorumdan cm yada mm cinsinden bişey duymadım cihazlar genelde zaten eski oluyor. Hem bu haftalarda bebişler haftalarına göre ilerlemiyor olabilir geriden gelir iyi gelişir, iyi gelişmiştir geride kalır bunlar daha sonra netleşecek zaten hadi boşuna stres yapma
Etrafta kanama yok, bebişinin minnak kalbi pıt pıt atıyor sen den güzeli var mı şekerim

ben sezeryan yaptım ilkini maşaallah çok rahattım ve hatta şimdi tırsıyorum acaba o tesadüf müydü bu öyle rahat olmaz mı ki acaba diye. Bizim grupta bir çok arkadaş normal doğum istiyordu ama hemen hemen hepsi sezeryan yaptı 9 ay olunca iş değişiyor kiminde açılma olmuyo kiminde çatı dar oluyo kimi bekle bekle gelmiyo vs vs. Çok az kişiye nasip oldu normal doğum. Genelde dikişli oldu. Günlerce oturamayan bir kişi de oldu. Ama genel olarak tabii dikişler kıyaslanınca sezeryanda kaç kat karın kesiliyo ama normal doğumdaki deri yırtığı. Muhtemelen daha çabuk iyileşiyordur. Allah hepimize hayırlısını ve rahatını nasip etsin.

çok teşekkür ederim hoşbulduk

canm biraz temkinli gitmeye çalış çatlakların çok fazla olur yoksa çünkü hızlı alıyosun kiloları.meyveye ağırlık vermeye çalış, bu hızla giderse 35 i bulur çünkü son üç ayda kilo artışı 2 ye katlanıyormuş.

hamile kalmadan önce normal doğum en sağlıklısı ben hamile kalsam normal yaparım diyodum ama şimdi korkmaya başladım kendimi telkin etmeye çalışıyorum çünkü doğumu normal yaparsam kistlerim vücuttan atlacakmş.bide öyle ele dikiş gelmiyo cnm normal doğumda.artık eriyen, vücuda karışan ip kullanıyorlar ve vücudun en hzlı iyleşen yeri genital bölge sezeryan çok geç iyleşiyomuş bide doğumdan sonra sıkıntlı oluyomuş.normalde o an acı çekiyosun sonra geçiyo ama sezeryan hem çok geç iyileşiyo hem dikiş izi kötü gözüküyo ve bazen yıllar geçse bile kesik yeri sızlayanlar duydum.:26:

bende onu ilk gören ben olmak istiyorum o anki ağlayışını

ayhh izleyemedim ben noldu hürremde

dimi yaa konuş bacımm bikaç ıkınmayla oluyomuş zaten :26:
ben sonunu göremedim uyuyakalmışım
nasıl bitti

Ben en çok perşembe gecesi Hürrem Sülümanın yanına hazırlanıp gittiğinde içeride Firuze ile olduğunu öğrendiğindeki haline ağladım, orada öyle laflar ettiki içimin yağları eridi ağlarken hıçkırmaya başladım eşim sakinleştirmeye çalıştı

Hürrem zehir içerek intihar edecekti ki son anda Afife hatun engel oldu

Final de Hürrem İbrahim Paşa ve Nigar ın kızının yerini buldu

valla artık yemıcem bısı ya
yanı bu uc ay hıc kılo almazsam sanırım dengelemıs olurum

ya tamam doğum konusunu kapatalım daha 6-7 ay var
yarın olsunda yavrumu göreyim ya özledimm

Amaaan korkunun ecele faydası yok sonunu düşünende kahraman olamazmış o yüzden tadını çıkaralım hamileliğimizin Senin yavruşunu yerim ben özlemişsindir tabi sabırlı ol az kaldı az

Bende tam olarak o sahnede ağladım ya düşündükçe bile ağlayasım geliyo

Evet bu hastane doğum üzerine iyimiş, Ben hem Başak hanımla tanışmaya hem de hastaneye bakmaya gitmiştim, arkadasımda orda doğum yaptı.
Doğumla ilgili görüştüğüm bir bayan yetkili vardı hatırladıklarım şunlar;

ayrı özel bir oda da kalıyorsun, ziyaretçilerin gelmeden senin ufak tefek makyaj ve sac bakımını yapıyorlar, istediğin an emzirme hemşiren hazır arıyorsun gelip yardımcı oluyor, sırayla çocuk doktoru, antezi, kendi doktorun kontrol ediyor, hemşireler ilgili, seni herhangi bişeye zorlamıyorlar.
Sanırım normal doğum için 1.500 TL gibi bir ücret alıyorlar sadece sgk ile muayene olacaksan 40 tl ödüyorsun. Başak hanım arkadasımdan istediği tahliller için sağlık ocagında yaptır ücret ödeme demişti.

Hem kendim görüşüm hem de arkadasımın doğumunda kontrol etme fırsatım oldu doğum için iyi bir hastane oldugunu düşünüyorum, arkadasım da memmun bebeğin ilk banyosu için hastaneden geliyorlar sana gösterip ilk banyosunu yaptırıyorlar.

Başak hanım ilgili bir doktor yanlız ilgili özellikle bebege, hamile odaklı bir doktor değil ama cok sakin acık bir doktor

hoşbuldum nasılsın seldacım kaç gündür göremedim seni
doktora gitmiştim cnm ondan görememişsindir iyiyim allaha şükür sen nasılsın?
tayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde

bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem

ben varım anacım çatır çatır pırtlatıcam minişimi inşallah allah alt takımlarımıza zeval vermesin

bana kilo demeyin nolur.. içim sızlıyor.. ben kendimi bildim bileli kiloluydum zaten 74-76 arası olurdum hep.. evlendikten sonra hızlı bi şekilde kilo almaya başladım..daha 6 ay olmadı evleneli bide hamilelik toplam 14 kilo aldım.. 4 kilosu hamilelikten sonra oldu yani 2 ayda..tiroid hastasıyım bide sigarayı bıraktım onunda etkisi var tabi.. hormonlarım alt üst oldu.. bide çok uyuyorum hareketsizlikte eklenince sonuç bu.. şu anda tam 90 kiloyum boyumda 166 .. böyle devam ederse doğum yaklaştıkça kıpırdayamıycam.. şimdiden taşıyamıyorum kendimi.. çok mutsuzum.. aslında çok bişeyde yemiyorum bulantım var sürekli .. ama bu tiroid hapları b12 hapları hamilelik evlilik hepsi üst üste geldi.. ben napıcam hiç bilmiyorum.. tadını çıkaramıyorum bebeğimin.. =((

bence bi diyetisyenden yardım al cnm.. böylece az bi kg alarak bitirirsin hamileliğini..sonra da bebişin peşinde koşarken gider kglar)

eğer bi sorun çıkmazsa son anda bende normal doğum istiyorum çıkar çıkmaz ordan görebilicem inşallah bebişimi. zaten doğum videolarını izlerken kadınlar o kadar bağırıyo çağırıyo ama bebeğide görür görmez bütün acıları diniyo başlıyolar gülmeye bence yaşamaya değer :)

Doktorun diyetisyene yönlendirmedi mi seni? en azından akşamları yürümeye calıs. Ben de evlenince kilo aldım ama sonra verdim.
Ben de sigarayı bırakınca hamileliğimin ilk haftalarında kilo aldım ama şimdi iştahım kapalı olduğu için pek bişey yiyemiyorum hatta biraz geri de verdim. İradeni kullanman lazım aşırı kilo bebek için de iyi değil senin için de diyetisyene git canım mutlaka faydası olur, moralini bozup iyice salma bebeğin için iradeni kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…