- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
:120: ya niye yırtılsın annemin yırtılmamış :111: vazgeçtim ben hem ne gerek var onca acıya teknolojinin nimetlerinden yararlanmak gerek dimi amaa
kaç gündür oturamıyo vah vah doktor ne diyo buruma ay bayılcam şimdi düşündükçe fena oldum
Belki senin ki yırtılmaz kuzum belli mi olur deneme yanılma yapcaksın artıkDoktor ne dicek iyileşene kadar yan yat demiş amanııııııın Biz işin şakasındayız ilksevcim ya bende o cesaret olsa emin ol normal düşünürdüm ama yok bende taşikardi var tansiyon sorunum var o yüzden korkuyorum ben :18::18:
yettim gari kızlar çok iç açıcı olmadığı için gelip hevesle yazasım gelmedi kusura bakmayın sizi de merak ettirmişim geçmişe dalınca.sabah gittiğim gibi girdim ultrasona.çok kötü bi cihazdı son ultrasonumda bebişimin elleri ayakları bile gözüküyodu bunda bakıyorum bebeğe benzeyen bşy yok o yüzden foto koymadım.kalbi atıyo kesenin etrafında kanama gözükmüyo dedi ultrasonla bakan.şu an 10 haftalık dedi ama biz 10+5 olduk.önceki gidişimde 2 gün ilerde gözüküyodu acaba gelişimi bşyden mi etkilendi diye morelim bozuldu ama cihazın çok kötü olduğunu düşünmek daha çok işime geliyo şu an.kalbini dinletmedi.ama attığını söyledi o da yeter.yani hem kalbini duyamadım hem de haftasına göre uymlu değildi.:18::18::26:21 kasımda kendi doktoruma gidince özellikle sorucam.
hahah kıyamam ben sana kuzm ya biz ciddi ciddi korkuyoruz senin cesaretin var doğur çatır çatır kuzenim totosu yırtıldı diye seninde yırtılacak değil benim arkadaşım sezeryandan memnun diye bende memnun kalacak değilim yani bilemeyiz ama olsun ben sezeryan istiyorum yerim normalini
ay angeeel kaş yapıyım diye göz mü çıkarttık kıss.iki dak. vazgeçirdik kızı normalden hee :) ay yok annem ilksevcim sen normal yap normal yap kuzum bi nefeste doğur sen bize bakma biz konuşuyoz işte
doktorum bana ilk gavisgon vermişti zaten nolduysa o ilaçtan sonra oldu ben onu içtikten sonra çıkaryodum sanki mentollü mendil yiyomuşum gibi geliyodu.ondan sonra bulantılarım da arttı.şimdi Rennie kullanıyorum iyi geldi.
ben çatlak için SYNCHROELAST diye bi ilaç aldım canım göğüslerde de kullanılıyomuş onu kullanmayı düşünüyorum.
hoşgeldin cnm doğum tarihlerimiz aynı seninle
hayır tatlım yalnız değilsin hapşursam acaba bşy olmuş mudur diye endişelenip o minik kalbinin attığını duymak istiyorum gerçekten çok uzun şu kontrollerin arsı
hayırlı olsun bebişin canım allah ona uzun ömürler versin hiçbirimize acılarını göstermesin inşallah sonunda muradına ermişsin ne güzel benim de SAT 25 ağustos 1 gün var aramızda inşallah cinsiyetlerini de aynı zamanlarda öğrenicez
tebrik ederim cnm maşallah meleğineinşallah hepimiz şöyle kucaklarımıza alıp da o mis gibi süt kokularını içimize çeker yaşarken cenneti tadarız
inşallah tatlım allahımın hepimize emaneti onlar, masum, günahsız, yüzlerine baktığımızda bizi ağlacak kadar güzel ve temizler.o kalp atışları hele dünyada hiçbir müzik aletinden, doğada başka hiçbir canlıdan duyamıyacağım eşsiz güzelikte bir melodivajinismus çok zormuş cnm allah yardımcın olsun bi arkadaşımda vardı ve ilişki işkence oluyodu onun için ben bu işi hiç böyle hayal etmemiştim derdi, evliliğini bile doğru düzgün yaşıyamıyodu, her gün acaba eşim bu gün bana yanaşır mı diye korkuyodu.doğumdan sonra tamamen geçti.senin şu an geçmiş durumda mı?
evet canım geçti çok şükür şu an rahatım Alla göstermesin bir daha camdan atlamaya bile kalktım ama sonra silkelendim ne yapıyorsund edim gayret ettim yend,m
ay angeeel kaş yapıyım diye göz mü çıkarttık kıss.iki dak. vazgeçirdik kızı normalden hee :) ay yok annem ilksevcim sen normal yap normal yap kuzum bi nefeste doğur sen bize bakma biz konuşuyoz işte
valla benim amacım bu değildi
canm biraz temkinli gitmeye çalış çatlakların çok fazla olur yoksa çünkü hızlı alıyosun kiloları.meyveye ağırlık vermeye çalış, bu hızla giderse 35 i bulur çünkü son üç ayda kilo artışı 2 ye katlanıyormuş.kızlarrr benım bebısın dogmasına daha cok var yaaaaa
ben 2 ayda 5.5 kılo aldıgıma gore:
25 kılo falan almıs olcam sanırım toplamda
ooooo
desenız ya
83 90 kılo olcam doguma gıderken
allahımmmm ınanamıorm bu benmıyım
daha 3 ay once 53 kıloydum bennnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bende cok korkuyorum normal dogumdan yasım 33 zaten rahımde perde olayım var bırazı duruyor.bebegımı rıske atmak ıstemıyorum.hemde alt tarafımda dıkıs ıstemıyorum elıme gelmesını ıstemem sahsen pıtır pıtır :)
bende onu ilk gören ben olmak istiyorum o anki ağlayışını
ayhh izleyemedim ben noldu hürremde
dimi yaa konuş bacımm bikaç ıkınmayla oluyomuş zaten :26:
ben sonunu göremedim uyuyakalmışım
nasıl bitti
ya tamam doğum konusunu kapatalım daha 6-7 ay var
yarın olsunda yavrumu göreyim ya özledimm
Ben en çok perşembe gecesi Hürrem Sülümanın yanına hazırlanıp gittiğinde içeride Firuze ile olduğunu öğrendiğindeki haline ağladım, orada öyle laflar ettiki içimin yağları eridi ağlarken hıçkırmaya başladım eşim sakinleştirmeye çalıştı
Hürrem zehir içerek intihar edecekti ki son anda Afife hatun engel oldu
Final de Hürrem İbrahim Paşa ve Nigar ın kızının yerini buldu
bende Ataşehirdeyim yakın sayılırız :) minikus central hospitali bana da tavsiye ettiler. bana fatma nur hacıbaloğlu'nu tavsiye ettiler ama başak sel de iyi diye okudum internette. bu hastane hakkında daha fazla bilgiye sahip misin peki? ataşehir'e yakın aklıma bir şey takıldığı zaman telefon açıp danışabileceğim bir dr arıyorum işin aslı
doktora gitmiştim cnm ondan görememişsindir iyiyim allaha şükür sen nasılsın?hoşbuldum nasılsın seldacım kaç gündür göremedim seni
tayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde
bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem
bana kilo demeyin nolur.. içim sızlıyor.. ben kendimi bildim bileli kiloluydum zaten 74-76 arası olurdum hep.. evlendikten sonra hızlı bi şekilde kilo almaya başladım..daha 6 ay olmadı evleneli bide hamilelik toplam 14 kilo aldım.. 4 kilosu hamilelikten sonra oldu yani 2 ayda..tiroid hastasıyım bide sigarayı bıraktım onunda etkisi var tabi.. hormonlarım alt üst oldu.. bide çok uyuyorum hareketsizlikte eklenince sonuç bu.. şu anda tam 90 kiloyum boyumda 166 .. böyle devam ederse doğum yaklaştıkça kıpırdayamıycam.. şimdiden taşıyamıyorum kendimi.. çok mutsuzum.. aslında çok bişeyde yemiyorum bulantım var sürekli .. ama bu tiroid hapları b12 hapları hamilelik evlilik hepsi üst üste geldi.. ben napıcam hiç bilmiyorum.. tadını çıkaramıyorum bebeğimin.. =((
bana kilo demeyin nolur.. içim sızlıyor.. ben kendimi bildim bileli kiloluydum zaten 74-76 arası olurdum hep.. evlendikten sonra hızlı bi şekilde kilo almaya başladım..daha 6 ay olmadı evleneli bide hamilelik toplam 14 kilo aldım.. 4 kilosu hamilelikten sonra oldu yani 2 ayda..tiroid hastasıyım bide sigarayı bıraktım onunda etkisi var tabi.. hormonlarım alt üst oldu.. bide çok uyuyorum hareketsizlikte eklenince sonuç bu.. şu anda tam 90 kiloyum boyumda 166 .. böyle devam ederse doğum yaklaştıkça kıpırdayamıycam.. şimdiden taşıyamıyorum kendimi.. çok mutsuzum.. aslında çok bişeyde yemiyorum bulantım var sürekli .. ama bu tiroid hapları b12 hapları hamilelik evlilik hepsi üst üste geldi.. ben napıcam hiç bilmiyorum.. tadını çıkaramıyorum bebeğimin.. =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?