2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

12 haftada bitiriyosun canım içi yani evet 3ün içindesin

ay hiç bu kadar gülmemiştim angel çok yaşa sen emi ..

tayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde

bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem

Öyle deme canım ya deme deme Bak benim teyzemin kızı 1 kasımda normal doğum yaptı ve 25 gün erken doğdu kedi yavrusu kadar bebeği okadar zor doğurdu ki kesmişler hep alttan sezeryan olmadı ama daha hala totosunun üzerine oturamıyo yan uzanıyo hep o nolcek

bende 25 yaşımdayım kız dağılırmı dersin :26:
ben bunu hiç düşünmemiştim
kimmiş o miss daktır ?

doktorum bana ilk gavisgon vermişti zaten nolduysa o ilaçtan sonra oldu ben onu içtikten sonra çıkaryodum sanki mentollü mendil yiyomuşum gibi geliyodu.ondan sonra bulantılarım da arttı.şimdi Rennie kullanıyorum iyi geldi.
ben çatlak için SYNCHROELAST diye bi ilaç aldım canım göğüslerde de kullanılıyomuş onu kullanmayı düşünüyorum.
hoşgeldin cnm doğum tarihlerimiz aynı seninle

ben ben ben :124:
çatır çatır doğurcam diyorum ama bakalım inşallah imkanlar el verir, o anı yaşamak istiyorum:81:

göğsünün tamamına sürüyormusun

canım bende söylemiştim bebek yağı kullanıyorum göüğsümün tamamınada sürüyorum sonuçta bebek yağı bir zararı olcağını düşünmedim

evet angel haklı.o dikişlerle kocana bile çekici görünemezsin valla. yama yapılmış gibi. hem dikişlerin acısı uzun süre gitmidur.kocanla yiyişemezsin kıııssss

bende 25 yaşımdayım kız dağılırmı dersin :26:
ben bunu hiç düşünmemiştim
kimmiş o miss daktır ?

ehhehe heralde düşün biraz kocişide düşün Bornova merkezde özel muayenesi var kuzum adı süheyla bilgilerini istersen atarım özelden muayene ücreti 150 olmuş bu sene arkadaşım 4 sene önce 120 ödüyomuş

bende memnunum sezeryandan valla ne kesik ne dikiş var alt takımlardayanlız normal doğum gibi iyileşmesi zor 3-4 günü buluyor

Son düzenleme:
hahaha neyse bebişlere kötü örnek olmayalım daha fazla slogan belli yaşasın alt takım

ya birşey sorcam merak ettim şimdi illaki herkeste dikiş olmuyor ki, yani öyle değil mi?:44:
ben hep int izlediğim doğumlar gayet rahat neşeliydi valla veya ben öyle görmek istedim

Ben de bir mani olmazsa normal doğum istiyorum her zaman yaşanacak birşey değil ve yaşanacak acı da geçici birşey doğa bize bunu kaldırabilecek gücü vermiş ben de bu hakkımı kullanmak istiyorum ilk kez anne olurken herseyiyle hissetmek istiyorum.

Ayrıca hürrem demeyin akşam hıckırarak ağladım zaten

bende onu ilk gören ben olmak istiyorum o anki ağlayışını

ayhh izleyemedim ben noldu hürremde

yaa angel ve gözbebeğm beni korkutuyorlar
hem kuzeni totosuna oturamıyormuş
üff kısacıkta bi kesikmiş
napsak acep

ama herkesi kesmiyorlar ya ben öyle biliyorum sonrasında zaten toparlycı jeller kullanıyormuş eski hale dönüyormuş
ama yetemezsem mecbur sezeryan hiç istemesemde öyle kesik mesik istemem ben

Son düzenleme:
mehselllll gelir gelmez doktordan yazarsın inşallah merak ettim seniii..

Kızlar muhabbetiniz bol olsun acayip kaynatmıssınız ancak yetiştim.

Mehsel ultrasona girecektin 9'da geçmişi okumayı bırak merak ettik bi haber ver

yettim gari kızlar çok iç açıcı olmadığı için gelip hevesle yazasım gelmedi kusura bakmayın sizi de merak ettirmişim geçmişe dalınca.sabah gittiğim gibi girdim ultrasona.çok kötü bi cihazdı son ultrasonumda bebişimin elleri ayakları bile gözüküyodu bunda bakıyorum bebeğe benzeyen bşy yok o yüzden foto koymadım.kalbi atıyo kesenin etrafında kanama gözükmüyo dedi ultrasonla bakan.şu an 10 haftalık dedi ama biz 10+5 olduk.önceki gidişimde 2 gün ilerde gözüküyodu acaba gelişimi bşyden mi etkilendi diye morelim bozuldu ama cihazın çok kötü olduğunu düşünmek daha çok işime geliyo şu an.kalbini dinletmedi.ama attığını söyledi o da yeter.yani hem kalbini duyamadım hem de haftasına göre uymlu değildi.:18::18::26:21 kasımda kendi doktoruma gidince özellikle sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…