- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
canım çok zordur senin için çok geçmiş olsun inşşalah bunu hayırlısıyla kucağına alırsın.3 kere dikiş aç akapat bişey hisdiyormusun peki dikişlerinde?
insanlar soruyor kaç aylıksın diye bende hesaplayamadım 3ün içindeyin diyorum 3ü bitiriyoruz değilmi?
ben bebe yagı ıle yaglıyorum sımdılk
onlarda kafam kadar oldular zaten ,
bu ne ya 58 kılo ıle hamıle kaldım dun 63,5 kılo cıktım tartıda
Hhhahhahhaa e ama öyle canım yaaaaDaha 25 yaşındayım alt takımları dağıtmamak lazım Benim bi arkadaşım var 4 yaşında kızı var arkadaşım benden bir yai büyük doğumunu sezeryanla yaptı ve dokuz ay boyunca doğum korkusunda sürekli ağlaya ağlaya kusuyodu Benim hamile kalmadan önceki halimden daha zayıf ve o sezeryan izi kısacık ve görünmüyo bile nerdeyse ne ağrı çekmiş ne acı doktoruda çok iyiydi ama aslında bende o kadına gitmek istiyorum çok başarılı doğumları var o yüzden Yaşasın Sezeryan kim ne derse desin benim kadar korkan bayanlar için kurtarıcı gibi tanıdığım çoğu arkadaşım apandist ameliyatı oldu yok bağırsakları düğümlenenler vs hep cerrahi müdehale bende hakkımı doğumda bu yönde kullanmak istiyorum YAŞASIN ALT TAKIM
tayyibin isteğine göremi doğurcaz kızlar
onada yasak koyamaz heralde
bdamlagozbebegm iyi sen ameliyat ol 1 hafta kalkama yerinden, ağrı çek
ya biri bana eşlik etsin yokmu normal doğurabilcek bir hürrem
Hhhahhahhaa e ama öyle canım yaaaaDaha 25 yaşındayım alt takımları dağıtmamak lazım Benim bi arkadaşım var 4 yaşında kızı var arkadaşım benden bir yai büyük doğumunu sezeryanla yaptı ve dokuz ay boyunca doğum korkusunda sürekli ağlaya ağlaya kusuyodu Benim hamile kalmadan önceki halimden daha zayıf ve o sezeryan izi kısacık ve görünmüyo bile nerdeyse ne ağrı çekmiş ne acı doktoruda çok iyiydi ama aslında bende o kadına gitmek istiyorum çok başarılı doğumları var o yüzden Yaşasın Sezeryan kim ne derse desin benim kadar korkan bayanlar için kurtarıcı gibi tanıdığım çoğu arkadaşım apandist ameliyatı oldu yok bağırsakları düğümlenenler vs hep cerrahi müdehale bende hakkımı doğumda bu yönde kullanmak istiyorum YAŞASIN ALT TAKIM
ay hiç bu kadar gülmemiştim angel çok yaşa sen emi ..
doktorum bana ilk gavisgon vermişti zaten nolduysa o ilaçtan sonra oldu ben onu içtikten sonra çıkaryodum sanki mentollü mendil yiyomuşum gibi geliyodu.ondan sonra bulantılarım da arttı.şimdi Rennie kullanıyorum iyi geldi.canım aynı sıkıntı bende de var, ben hamilelik öncesinde de reflü hastasıydım mide koruyucu kullanıodum ama hamile kalınca kestim ilacı doğru düzgün hiçbişi yiyemiyorum. gavisgon kullanıyorum faydası yok. en son ayvayı keşfettim posası fazla mide asidini emiyo bi yarım gün rahatlatıyo beni. bi de üstüne soda içiyorum çok rahat ettim. ayva ye kesinlikle hem çok faydalı, hem de hz. peygamber ayva yiyenlerin çocukları güzel olur demiş..
ben çatlak için SYNCHROELAST diye bi ilaç aldım canım göğüslerde de kullanılıyomuş onu kullanmayı düşünüyorum.dün çok hazımsızlığım oldu yaa, sizde nasıl durumlar?
bide bişey sormuştum ama kimse cevap vermemiş.
göğüslerinize çatlamayı önlemek için bişeyler sürüormusunuz, göğüs için zararlı derlerdi eskiden
hoşgeldin cnm doğum tarihlerimiz aynı seninleMerhaba arkadaşlar,
ben de haziran annesi olacağım kısmetse. 7 haftalıkken mide bulantılarımın yoğunlaştığı dönemde doktorum premesis adlı ilacı yazmıştı. ilacı kullanmaya başladıktan sonra belirgin şekilde azaldı mide bulantılarım. yine bulanıyo su içtiğimde falan ama ilk zamanki gibi değil kesinlikle. ilaç folik asit, b12, b6, kalsiyum içeriyor.
forumda bu ilaçla ilgili pek bir şey göremedim. kullanan birileri var mı ?
göğsünün tamamına sürüyormusun
Öyle deme canım ya deme demeBak benim teyzemin kızı 1 kasımda normal doğum yaptı ve 25 gün erken doğdu kedi yavrusu kadar bebeği okadar zor doğurdu ki kesmişler hep alttan sezeryan olmadı ama daha hala totosunun üzerine oturamıyo yan uzanıyo hep o nolcek
bende 25 yaşımdayım kız dağılırmı dersin :26:
ben bunu hiç düşünmemiştim
kimmiş o miss daktır ?
evet angel haklı.o dikişlerle kocana bile çekici görünemezsin valla. yama yapılmış gibi. hem dikişlerin acısı uzun süre gitmidur.kocanla yiyişemezsin kıııssss
kürtajı yasakladı da sezeryan için net bişey yok galiba. olsa doktorlar sorar mı sezeryan mı istiyorsun normal mi diye ...
hahaha neyse bebişlere kötü örnek olmayalım daha fazla slogan belli yaşasın alt takım
ben ben ben :124:
çatır çatır doğurcam diyorum ama bakalım inşallah imkanlar el verir, o anı yaşamak istiyorum:81:
yaa angel ve gözbebeğm beni korkutuyorlar
hem kuzeni totosuna oturamıyormuş
üff kısacıkta bi kesikmiş
napsak acep
Ben de bir mani olmazsa normal doğum istiyorum her zaman yaşanacak birşey değil ve yaşanacak acı da geçici birşey doğa bize bunu kaldırabilecek gücü vermiş ben de bu hakkımı kullanmak istiyorum ilk kez anne olurken herseyiyle hissetmek istiyorum.
Ayrıca hürrem demeyin akşam hıckırarak ağladım zaten
yaa angel ve gözbebeğm beni korkutuyorlar
hem kuzeni totosuna oturamıyormuş
üff kısacıkta bi kesikmiş
napsak acep
mehselllll gelir gelmez doktordan yazarsın inşallah merak ettim seniii..
Kızlar muhabbetiniz bol olsun acayip kaynatmıssınız ancak yetiştim.
Mehsel ultrasona girecektin 9'da geçmişi okumayı bırak merak ettik bi haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?